Autor Wątek: M jak miłość  (Przeczytany 78500 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
Odp: M jak miłość
« Odpowiedź #195 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:16:23 »
Hoho, widzę, że po Żukowskiej idzie "sznureczek" Aktorów, którzy podziękowali eMce. ;D

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #196 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:34:06 »
Magda vs. Joanna - super :)
Mam nadzieję, że utrze nosa Joaśce, której po prostu nie znoszę teraz w Mjm (a dziwne! ;)  )
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #197 dnia: Sierpień 15, 2012, 00:00:07 »
Hoho, widzę, że po Żukowskiej idzie "sznureczek" Aktorów, którzy podziękowali eMce. ;D

Nie sądzę, że odejście Mariety Żukowskiej można porównywać z tym, co nastąpiło później.

Scenarzyści w część wątków tchnęli nowe życie, a niektóre wręcz olali.

Od dłuższego czasu Kuba, kiedyś dzielny policjant, nie ma praktycznie nic do powiedzenia w serialu, poza tym, że wyciera kąty w firmie kamieniarskiej infantylnej do granic bólu Mireczki, dłubie w nosie, w komputerach, wysyła faksy, zamawia pizze . No i nawiązuje coraz ciekawsze kontakty. W agencji towarzyskiej.  :hahaha:

Z panią Pieńkowską rzecz się ma podobnie- postać św. Marii stała się tak bezpłciowa, że gdybym miała streścić, co się u niej działo w minionym sezonie, wymieniłabym jednym tchem:  spacery z małą, karmienie kotów oraz nieustanne kursy na trasie GRÓDEK -WARSZAWA.

A  ten cały absztyfikant w kraciastym kaszkiecie to już prawie ładunek termojądrowy, kompletnie rozwalający wiarygodność czcigodnej Marii, łaski pełnej. smilie_girl_308

To się w końcu musiało tak skończyć. smilie_girl_349

Mnie to akurat wcale nie martwi, bo od zawsze oglądałam "Emkę" podziwiając jedyną w swoim rodzaju sędzię nad sędziami. :th_0girl_cleanglasses1:

A u niej ostatnio tak gorąco, gorąco...

Tak się franca zacięła, że grozi Jędrusiowi rozwodem. smilie_girl_30

A niech mi ktoś odpowie, czy mecenas zdradził kiedykolwiek swoją żonę? NIE!

Od dnia ślubu jest wiernym i kochającym mężem! smilie_girl_317

PS Nie uważacie, że serial "M jak miłość" powinien mimo wszystko zasługiwać na odrębny dział? smilie_girl_241

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #198 dnia: Sierpień 15, 2012, 00:04:07 »
PS Nie uważacie, że serial "M jak miłość" powinien mimo wszystko zasługiwać na odrębny dział? smilie_girl_241
Czekamy na nowy sezon, jak będzie zainteresowanie takie jak było dotychczas- będzie i dział, bez gadania ;)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #199 dnia: Sierpień 15, 2012, 11:13:11 »
Prawda, prawda - Some :)
To raczej Martusia męża zdradziła ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #200 dnia: Sierpień 15, 2012, 13:07:49 »
Masz rację, Some! I tego broń boże nie robię. ;)
Miałam bardziej na myśli, że kiedy M. zrezygnowała, to jakoś częściej zaczęły mi wpadać w ucho odejścia innych osób.
Odkąd pamiętam była stała ekipa, a teraz coś zaczęła się sypać...
Już od dawna nie oglądam eMki, więc być może się mylę, ot co.
Mea culpa!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #201 dnia: Sierpień 15, 2012, 15:54:21 »
Jeśli chodzi o wątek Marty to chyba jest najciekawszy wątek minionego sezonu..  i również zapowiada się na to, że będzie najciekawszym następnego ;)
No jeszcze ujdzie wątek Pawła i Asi, a reszta.. oj kończą się scenarzystą pomysły.. smilie_girl_349

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #202 dnia: Sierpień 15, 2012, 22:31:16 »
Wątek Pawła i Joasi zrobił się ciekawy odkąd skończyli się nieustannie migdalić ;) Teraz dojdzie do tego wszystkiego Magda - tylko w sumie rywalizacji panien o Pawła raczej nie będzie bo przecież Aśka go zostawi dla Jasia...

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #203 dnia: Sierpień 16, 2012, 11:05:12 »
Wątek Marty pozostanie pewnie numerem pierwszym i następny sezon. Wiać nudą raczej nie będzie: http://www.mjakmilosc.tvp.pl/101038/index.php?r=mjakmilosc&res=101038&img=101044

Ciekawe czy wybaczy mężowie zdradę? Oby nie związała się z Wiktorem, bo zacznie się od początku  smilie_girl_30
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #204 dnia: Sierpień 16, 2012, 11:09:03 »
Wątek Pawła i Joasi zrobił się ciekawy odkąd skończyli się nieustannie migdalić ;) Teraz dojdzie do tego wszystkiego Magda - tylko w sumie rywalizacji panien o Pawła raczej nie będzie bo przecież Aśka go zostawi dla Jasia...
....przy okazji ogołociwszy z połowy majątku, bo przecież rozwód będzie "z winy Pawła" - kasiora piechotą nie chodzi. No tak - ciupciać się z kochankiem i jeszcze o rozpad małżeństwa obwinić męża. Szczyt bezczelności...
Czy ja wiem, czy ten wątek jest ciekawy? Może o tyle, że skończyło się to arcynudne mizianie się, zaczął się "ruch". Takich wątków w serialach to na pęczki. W końcu tylko po to są w serialach postacie kobiece - aby "zaliczyć" przynajmniej 1/3 postaci męskich :D
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #205 dnia: Sierpień 16, 2012, 12:49:35 »
Rozwód z winy Pawła, haha dobra jest. A niech jej dadzą i niech znowu spada do USA, i najlepiej bezpowrotnie.

Mirka "Tuż po wyjściu ze szpitala, ostro pokłóci się z Krzysztofem. I po namiętnym pocałunku? wyrzuci ukochanego z domu!" Oby to był pocałunek poźegnalny. Nie znoszę gościa. Halooo gdzie jest Irek??

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #206 dnia: Sierpień 16, 2012, 13:06:17 »
Rozwód z winy Pawła, haha dobra jest. A niech jej dadzą i niech znowu spada do USA, i najlepiej bezpowrotnie.
A tak, tak - z winy Pawła ma być. Jasiu ją podbuntuje, że "jak-to-nic-ci-się-nie-należy-?"... Ciekawe tylko jaka ta wina Pawła miałaby być - że ośmielił się być niezadowolony jak żona flirtowała ze swoim byłym? Że nie miał ambicji tylko chciał placki smażyć? Może być ciekawie.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #207 dnia: Sierpień 17, 2012, 23:18:33 »
Może poczekajmy na wyrok sądu - przecież może w ogóle nie orzec rozwiązania małżeństwa z winy Pawła?

A co do Mirki i Krzysztofa... Piona Skoropinku! Ja też gościa nie znoszę. Nie wiem co Mirka w nim widzi? Ani nie jest przystojny, ani jakiś charyzmatyczny, nic w sobie nie ma, wiecznie przygnębiony, rozmemłany, nudny taki, zero życia w sobie, do tego wiecznie zgarbiony. Irek ze swoim boskim głosem (rozpływałam się jak śpiewał w restauracji) - to jest idealny partner dla Mirosławy :)

Offline Luśka

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole <3
« Odpowiedź #208 dnia: Sierpień 18, 2012, 00:34:05 »
Może poczekajmy na wyrok sądu - przecież może w ogóle nie orzec rozwiązania małżeństwa z winy Pawła?
Wcale nie trzeba czekać :P
Spoiler
Już teraz wiadomo, że rozwód będzie z winy Aśki. I to przez Jana, który wezwany na świadka zezna, że mieszka z Aśką oraz, że ponosi odpowiedzialność za rozpad małżeństwa. A Aśka jak to ona wszystkiego się wyprze i zarzuci Janowi kłamstwo. Jednak to nie poskutkuje i rozprawa zakończy się rozwodem z winy Asi.

źródło - >>KLIK<<

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #209 dnia: Sierpień 22, 2012, 21:18:59 »
Niezłe ziółko z tej Aśki... Ale cóż, nie lubiłam jej od początku. Dla mnie już zawsze idealną kobietą dla Pawła będzie Madzia. Amen.

Nie cierpię Krzysztofa! Jej, chyba jestem jakaś sentymentalna, bo znów wolę stare sprawdzone rozwiązanie - Mirkę i Irka. Toż to była tak wybuchowa para, że aż iskry leciały - ale za to chemię było czuć na pięć kilometrów!
A oto wspomniane już wykonanie w restauracji: IREK ŚPIEWA smilie_girl_321

Nie mogę powiedzieć, abym regularnie oglądała odcinki ostatniego sezonu. W ogóle już coraz rzadziej zdarza mi się włączać o odpowiedniej porze TVP2 - z wielu powodów: teraźniejsza eMka, to już nie ta sama, którą kiedyś tak bardzo lubiłam (wątek Agnieszki zniechęca mnie chyba najbardziej); ze względu na szkołę mam coraz mniej czasu, a Marta nie chce wybaczyć Andrzejowi ;D Mimo wszystko mniej więcej wiem co się u naszych bohaterów dzieje, a trzeba przyznać - dzieje się bardzo dużo. No i właśnie - mam nadzieję, że pani sędzia z panem mecenasem w końcu zbliżą się do siebie na nowo, a ta wspólna noc zakończona wyrzutami sumienia będzie tylko początkiem drogi do odbudowywania zawiedzionego zaufania.

Notabene - potrafi mi ktoś mniej więcej wskazać przedział odcinków, w których powinnam szukać scen z TEGO zdjęcia?
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.