Autor Wątek: Rodzinka.pl  (Przeczytany 18138 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Rodzinka.pl
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 22, 2012, 17:30:39 »
w pewnych momentach oglądając rodzinę Boskich czułam się, jakbym widziałam swoją codzienność. :th_girl_haha:
O tak! Ja również momentami czułam się tak jakbym widziała swoją rodzinę czasami ukazaną w krzywym zwierciadle. smilie_girl_101
Całej serii nie oglądałam bo nie mam kiedy, ale jakieś poszczególne odcinki widziałam i podobały mi się, chociaż na początku, po pierwszych odcinkach wprowadzających byłam bardzo negatywnie nastawiona do tej produkcji, denerwowała mnie Kożuchowska, denerwował mnie Karolak, denerwowały mnie te nieśmieszne dla mnie żarty, te sytuacje dla niektórych były komiczne, a dla mnie po prostu żałosne. Ale z czasem oglądając jakieś urywki tego czy tamtego odcinka dochodziłam do wniosku, że jednak ktoś miał ciekawy pomysł na napisanie czegoś takiego, czegoś co tak bardzo różni się od pozostałych produkcji, nie ma tam romansów, intryg, ot przedstawione jest życie normalnej rodziny i to chyba jest takie unikatowe. Teraz już mniej denerwuje mnie Kożuchowska w duecie z Karolakiem, mogę nawet powiedzieć, że jako rodzice nawet, nawet mi się podobają, nie mówię, że chciałabym ich jeszcze gdzieś razem oglądać, po prostu chyba przywykłam do ich widoku tylko i wyłącznie w Rodzince:th_girl_haha:

Offline Avant

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpień 22, 2012, 18:04:12 »
Właśnie, miło jest odpocząć od zdrad, romansów, skoków w bok czy rozwodów i popatrzeć na wesołe perypetie rodziny Boskich. :th_girl_haha:

A co do duetu Kożuchowskiej i Karolaka... Niewiele mogę powiedzieć po obejrzeniu jednego odcinka, ale pierwsze wrażenie jest jak najbardziej pozytywne. Szczególnie Karolak jest przezabawny w swej roli, ale Kożuchowska też daje radę. Sama się zdziwiłam, ale spodobali mi się - jest ok. <usmiech>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 22, 2012, 19:31:35 »
Boscy na wakacjach
Nie chce mi się wstawiać każdego zdjęcia osobno, wybaczcie  friede

Co do zdjęć to najlepsze to  smilie_girl_120

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 22, 2012, 19:37:37 »
Dokładnie tak, Karolak przebił wszystko...przyznam szczerze, że na początku w ogóle się tego nie spodziewałam, ale swoją grą potrafi mnie w tym serialu rozbawić jak mało kiedy. Zwłaszcza to jak się odzywa do synów czasem, jego ton głosu wtedy...  :th_girl_haha: Przypomniała mi się taka sytuacja jak Tomek wszedł do kuchni z słuchawkami na uszach, Ludwik coś do niego mówił, a ten nie reagował, wtedy padły z jego ust słowa bodajże: "jaki żul w ogóle!" i w każdej innej sytuacji może by mnie to nie rozbawiło, ale w wykonaniu Boskiego...  :th_girl_haha:

Boscy na wakacjach
Widziałam to...fantastyczne zdjęcia! Pozwolę sobie nawet stwierdzić, że Kożuchowska i Karolak super razem wyglądają  smilie_girl_308 broń boże nie chcę ich swatać! Tylko to naprawdę fajne jak aktorzy tak dobrze ze sobą wyglądają, nawet na tych zdjęciach czuć chemię jaka jest między bohaterami.
I...czyżby państwo Boscy wyjechali bez dzieci? Hmm, miła odmiana :) Aczkolwiek na pewno długo nie wytrzymają bez tych potworków :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Sierpień 22, 2012, 19:42:29 »
Fakt, miło się na nich patrzy ;D

A tu mam jeszcze scenkę z nowego sezonu - klik
Coś mi się wydaję, że Kuba przechodzi mutację :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpień 22, 2012, 20:15:50 »
Coś mi się wydaję, że Kuba przechodzi mutację :D

Myślę, że masz rację. Dziwnie mi się go słucha  :D

Dzięki za zdjęcia i filmik z nowego sezonu. Nie mogę się doczekać. Po za tym bardzo się ciesze, że serial będzie puszczany w piątki, zdecydowanie bardziej mi to pasuje  smilie_girl_299

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Sierpień 23, 2012, 13:08:39 »
Kuba i Kacper w 'Pytaniu na śniadanie'

Jak dorosnę zostanę gejem  :th_girl_haha:
Już niedługo.. jeszcze kilkanaście dni.  smilie_girl_299

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #37 dnia: Sierpień 23, 2012, 19:16:52 »
Kuba strasznie fajnie się wypowiada. Mądry z niego chłopak i taki naturalny. Strasznie go lubię. Bez wątpienia to mój numer jeden  smilie_girl_317

Kacperka nie do końca zrozumiałam, ale jest uroczy  smilie_girl_301

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #38 dnia: Sierpień 23, 2012, 19:50:55 »
Kacperek jest słodki sam w sobie :D
Ciekawe, czy będziemy mieli okazję obserwować jego mutację na ekranach tv  :th_girl_haha:

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #39 dnia: Sierpień 23, 2012, 20:18:53 »
Kacperka w rodzince raczej nie, bo wątpie, żeby ten serial trwał tyle lat, co MjM na przykład, ale kto wie, może Mateusz zrobi kariere i wystąpi kiedyś w jakiś innych produkcjach  :D Potencjał ma, więc wszystko przed nim   smilie_girl_307

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpień 23, 2012, 21:05:06 »
Mateuszek Pawłowski to jest w ogóle niezła postać, uwielbiam te dwa wywiady z nim: cz.1, cz.2- co prawda niespecjalnie wiem o co mu chodzi, zwłaszcza pod koniec drugiej części, ale ok :D I jak widzicie- Mateusz nie będzie aktorem tylko piłkarzem :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpień 24, 2012, 09:31:57 »
I jak widzicie- Mateusz nie będzie aktorem tylko piłkarzem :D

A ja myślałam, że gejem  :th_girl_haha:

Kurcze, takie dzieci małe, gdy się wypowiadają, to chcą mówić od razu o wszystkim, to jest słodkie, ale jesli chodzi o mnie, nie bardzo rozumiem, o co im chodzi smilie_girl_308

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 28, 2012, 20:13:51 »
Konferencja prasowa przed 3 sezonem.
klik1, klik2, klik3, klik4, klik5, klik6

Trzeci sezon serialu komediowego o przygodach Natalii (Małgorzata Kożuchowska) i Ludwika (Tomasz Karolak) Boskich oraz ich synów. Najstarszy Tomek (Maciej Musiał) wiąże się z koleżanką z klasy Magdą (Olga Kalicka). Niestety wiele czasu upłynie, nim Natalia zaakceptuje jego ukochaną. Z powodu złego zachowania Kuba (Adam Zdrójkowski) musi zmienić szkołę i przenosi się do prywatnej placówki. Zakłada kapelę, z którą planuje wydanie płyty. Z kolei Kacper (Mateusz Pawłowski) zaczyna domagać się od rodziców równego traktowania. Przeżywa też swoją pierwszą miłosną fascynację. Chłopcy zakładają mamie konto na Facebooku. Profil Boskiej zaczynają odwiedzać jej dawne miłości.

Jeszcze tylko 9 dni.  <jupi>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpień 28, 2012, 20:35:02 »
Hohoho, wielkie dzięki Am. za linki! :D

Jeszcze tylko 9 dni.  <jupi>
Jeszcze? :(  AŻ 9 dni, ale wytrzymamy! ;)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Sierpień 28, 2012, 20:36:35 »
Ależ nie ma za co :)
Wytrzymamy! Codziennie doładowuję się odcinkiem powtórkowym, także dam rade :D