Podobal mi sie odcinek 73. Watek hotelowych gosci byl ciekawy, takze duzo sie dzialo pomiedzy hotelowym personelem.
Fajnie,ze Tomasz tak to wszystko zorganizowal, ze jednak wiarygodnosc tego krytyka "Nerona" zostala uratowana.Personel hotelowy przebral sie w kostiumy zwierzatek i pozowal do zdjec z Neronem.

Ciesze sie,ze pobyt w hotelu dobrze sie dla pana Nerona skonczyl. Mam nadzieje,ze pan Neron napisze bardzo dobrze o hotelu,bo personel zaprezentowal sie jako kreatywna i zgrana zaloga.

Byloby fajnie,gdyby ten charytatywny bal przebierancow rzeczywiscie mial miejsce w hotelu.Bal to nawet jest ciekawy pomysl na watek odcinka.
W tym 73. odcinku,chyba dopiero pierwszy raz (w szostym sezonie serialu),byly romantyczne sceny z Natalia i Arturem.Bylo widac,ze on kocha ja,a ona jego

Marzenie Marty sie spelnilo i doszlo do dosc nietypowych,ale jednak romantycznych oswiadczyn.

Zakochana para w kostiumach i w towarzystwie innych zwierzatek.Marta byla bardzo wzruszona i zaskoczona,bo pewnie stracila juz nadzieje na te oficjalne oswiadczyny i pierscionek.

Kuba tez byl wzruszony,on taki wygadany chlopak ledwo "wydukal" kilka slow.

Czekam z niecierpliwoscia na ich slub.Pewnie jeszcze kilka
przeszkod stanie na ich drodze,zanim sie pobiora.
Bardzo brakuje mi Iwony (Magdalena Cielecka) i Igora (Kamil Kula).Licze na to,ze jeszcze zobaczymy ich w hotelu.Moze slub Marty i Kuby bedzie ta okazja???
Panie z rodziny Grycan nie pojawily sie jeszcze w hotelu,a byly takie plotki,ze maja w tym serialu wystapic.Jesli jednak sie pojawia w serialu,
to mam nadzieje,ze ich rola bedzie ograniczona np beda to tylko statystki.