Autor Wątek: Hotel 52  (Przeczytany 16078 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Hotel 52
« Odpowiedź #30 dnia: Październik 08, 2012, 19:49:06 »
W najnowszym numerze "Świata seriali" jest plakat z postaciami "Hotelu 52", bodajże Natalią, Arturem i Kajtkiem ;)

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #31 dnia: Październik 09, 2012, 15:10:28 »

Na stronie:www.teletydzien.pl      (Seriale,Hotel 52,Wideo) jest bardzo fajny filmik:"Hotel 52"-making of.

Mozna dowiedziec sie,co dzialo sie na planie zdjeciowym podczas krecenia VI transzy serialu.
Aktorzy dobrze sie bawia na planie,humor im dopisuje.Fajna maja prace:-)

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 01, 2012, 20:45:01 »
Podobal mi sie odcinek 73. Watek hotelowych gosci byl ciekawy, takze duzo sie dzialo pomiedzy hotelowym personelem.
Fajnie,ze Tomasz tak to wszystko zorganizowal, ze jednak wiarygodnosc tego krytyka "Nerona" zostala uratowana.Personel hotelowy przebral sie w kostiumy zwierzatek i pozowal do zdjec z Neronem. :) Ciesze sie,ze pobyt w hotelu dobrze sie dla pana Nerona skonczyl. Mam nadzieje,ze pan Neron napisze bardzo dobrze o hotelu,bo personel zaprezentowal sie jako kreatywna i zgrana zaloga. ;D
Byloby fajnie,gdyby ten charytatywny bal przebierancow rzeczywiscie mial miejsce w hotelu.Bal to nawet jest ciekawy pomysl na watek odcinka.
W tym 73. odcinku,chyba dopiero pierwszy raz (w szostym sezonie serialu),byly romantyczne sceny z Natalia i Arturem.Bylo widac,ze on kocha ja,a ona jego <serduszko>
Marzenie Marty sie spelnilo i doszlo do dosc nietypowych,ale jednak romantycznych oswiadczyn. ;D Zakochana para w kostiumach i w towarzystwie innych zwierzatek.Marta byla bardzo wzruszona i zaskoczona,bo pewnie stracila juz nadzieje na te oficjalne oswiadczyny i pierscionek. <serduszko>
Kuba tez byl wzruszony,on taki wygadany chlopak ledwo "wydukal" kilka slow. :D Czekam z niecierpliwoscia na ich slub.Pewnie jeszcze kilka
przeszkod stanie na ich drodze,zanim sie pobiora.

Bardzo brakuje mi Iwony (Magdalena Cielecka) i Igora (Kamil Kula).Licze na to,ze jeszcze zobaczymy ich w hotelu.Moze slub Marty i Kuby bedzie ta okazja???

Panie z rodziny Grycan nie pojawily sie jeszcze w hotelu,a byly takie plotki,ze maja w tym serialu wystapic.Jesli jednak sie pojawia w serialu,
to mam nadzieje,ze ich rola bedzie ograniczona np beda to tylko statystki.

Offline Sylvek

• Nowy użytkownik
  • *

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #34 dnia: Listopad 28, 2012, 22:58:14 »
W 77. odcinku bardzo podobal mi sie Rafal Mackowiak w roli projektanta Makarego.To byla ciekawa postac do zagrania i Rafal poradzil sobie doskonale.Makary byl chimeryczna, ale interesujaca i calkiem sympatyczna osoba. :)

Lucy tez miala swietne sceny i jak zwykle bardzo ozywila odcinek.Moglismy zobaczyc, jak bardzo ona nie lubi Sary, kiedy dopiekla jej slowami: "jak to bylo brac sie za zonatego mezczyzne?".Mialam wrazenie, ze Sara sie rozplacze. Gdyby to Marta byla na jej miejscu, to by sie rozplakala, ale Marta raczej nie bralaby sie za zonatego.
Szkoda, ze Tomasz wygadal Lucy szczegoly z zycia osobistego Sary.Sara zwierzyla sie Tomaszowi, ale on nie powinien dzielic sie tymi informacjami z innymi osobami.

Lucy martwi sie o przyszlosc Marty i Kuby i dlatego tylko im zdradza informacje o sprzedazy hotelu.Tutaj Lucy pokazala, ze jest lojalna wobec "starych" wspolpracownikow, czyli tych z ktorymi pracuje najdluzej.Marta nie radzi sobie z utrzymaniem sekretu i dosc szybko wygaduje sie przed Sara.W sumie to bardzo dobrze sie stalo, bo watpliwosci personelu zostaly szybko rozwiane przez Natalie.

Artur poprosil personel o pomoc w przygotowaniu niespodzianki dla Natalii- widocznie ma do nich zaufanie.
To, ze personel hotelowy zgodzil sie pomoc Arturowi, swiadczy o tym, ze darza go duza sympatia.  :)

Nie rozumie tej sceny, kiedy Kajtek dzwoni na recepcje do Sary, aby Sara przyszla do pokoju Aski, poniewaz zginela komorka Lilki.Przeciez wiemy, ze to Aska wziela telefon Lilki, wiec w czym miala im niby Sara pomoc? :-\
Wiemy, ze w niczym im nie pomogla, tylko im powiedziala, ze nie powinni grzebac w czyims telefonie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2012, 09:30:56 wysłana przez abby »

Offline Sylvek

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Listopad 29, 2012, 17:04:20 »
Faktycznie, bardzo fajny ten 77. odcinek.Najlepszy Makary, a Lucy super! ;D

Na koniec VI serii serialu- aktorzy Hotelu 52 na bankiecie:

http://www.topstars.pl/bankiet-serialu-hotel-52/

http://www.plejada.pl/27375,1,3,bankiet-serialu-hotel-52,fotogaleria,html

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #36 dnia: Grudzień 14, 2012, 19:15:16 »
Wiemy juz, ze nie bedzie kontynuacji serialu "Hotel 52"

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-serialu-hotel-52

Wlasnie widzialam, z bardzo duzym opoznieniem, 78. odcinek Hotelu 52.Ten ostatni odcinek mnie zaskoczyl, bo nie spodziewalam sie takiego musicalowego zakonczenia.Bylo to dosc dziwne, ale znam osoby, ktorym sie to podobalo.Wydaje mi sie, ze ktos chcial, aby tancerz Gabriel wystapil w jak najwiekszej ilosci scen.Przez prawie polowe odcinka tancerz Gabriel- czyli serialowy Kajtek- cwiczyl z personelem hotelowym uklad taneczny i dlatego tez Kajtek pojawil sie w az 9 scenach.Uwazam, ze to zdecydowanie za duzo, przez to "zabraklo" czasu dla innych bohaterow.Mam na mysli glownie osoby, ktore wystepuja od pierwszego sezonu, to im scenarzysci powinni przeznaczyc wiecej scen.Tym bardziej, ze to byl ostatni odcinek.
Szkoda, ze nie bylo Iwony.
Byla scena,gdzie Andrzej zegna sie z Natalia i daje jej prezent od Iwony.Lubie Andrzeja, ale bardzo zaluje, ze to nie Iwona spotkala sie z Natalia.To bylaby bardzo fajna scena, gdyby Iwona osobiscie pozegnala sie z Natalia i dala jej ten "prezent", ktory sama kiedys dostala od ojca Natalii.Bylaby to bardzo "wymowna" scena na zakonczenie serialu, biorac pod uwage to, jakie relacje mialy te dwie kobiety na poczatku serialu.

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Grudzień 14, 2012, 21:46:02 »
Wiemy juz, ze nie bedzie kontynuacji serialu "Hotel 52"
I bardzo dobrze. Właściwie... zostałby bez obsady, więc jedyna słuszna decyzja.
Poza tym 6 sezonów to ładny wynik.
Producenci zostawili sobie otwartą furtkę, zakończyli... niejednoznacznie. I dobrze. W ogóle średnio mnie interesuje, czy Natalia powiedziała 'tak', czy 'nie'. W ostatniej serii zrobili większy nacisk na pobocznych bohaterów, jakoś tak olali trochę ekipę, która była od początku. Nie ubolewam, bo jednak Laura Samojłowicz, czy Krzysztof Kwiatkowski, to najsłabsze ogniwa tej produkcji, Magda Cielecka odeszła, co ukróciło wątki Kamila Kuli i Marka Bukowskiego. Zniknęła Magda Kumorek, Olga Bołądź, Rafał Królikowski... jednym słowem posypała się obsada. A ci, co jeszcze zostali, to byli tak traktowani... jako zapychacze. Poza tym wiele scen ostatnio urastało do rangi absurdu (oświadczyny Kuby! oświadczyny Artura!), goście byli coraz słabsi, sprawy coraz nudniejsze...

Tak naprawdę w ostatnim sezonie liczyły się tylko wątki Sary i Tomasza, Beaty i Roberta, Natalia śpiewająca... no i ten ślub Kuby i Marty... a cała reszta popadła w zapomnienie.

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #38 dnia: Maj 12, 2013, 19:20:01 »
Okazalo sie, ze powstanie siodma seria serialu "Hotel 52".
Tym razem to Andrzej (Marek Bukowski) ma prowadzic hotel, a konsjerzem nadal pozostanie Tomasz (Filip Bobek).Bedzie tez syn Andrzeja, czyli Igor (Kamil Kula)oraz Iwona (Magda Cielecka).

http://www.swiatseriali.pl/seriale/hotel-52-537/news-wielki-powrot-hotelu-52,nId,958573

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Maj 12, 2013, 19:36:30 »
O matko to ten serial jeszcze trwa? Byłam pewna, że zakończył się jakieś wieki temu, a tu kolejna seria? Ale skoro będzie Iwona to może będę oglądała :D
A przybliży mi ktoś jak skończyła się ostatnia seria?

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #40 dnia: Maj 12, 2013, 20:15:41 »
O matko to ten serial jeszcze trwa? Byłam pewna, że zakończył się jakieś wieki temu, a tu kolejna seria?
Szosta seria "Hotelu 52" byla emitowana w tv od wrzesnia do listopada 2012 roku, a siodma seria pewnie bedzie emitowana od wrzesnia 2013.

Ale skoro będzie Iwona to może będę oglądała :D
Tez sie ciesze, ze bedzie Iwona  <usmiech>

A przybliży mi ktoś jak skończyła się ostatnia seria?
Artur oswiadczyl sie Natalii <usmiech>

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #41 dnia: Maj 12, 2013, 21:50:48 »
Był ten występ ze śpiewaniem, angażowaniem całego hotelu i w ogóle :P

Ale moim zdaniem, to będzie zupełnie nowy Hotel, pytanie tylko czy lepszy. Z obsady wyleciała Laura, nie wiadomo co z serialowym Arturem i wątkiem przewodnim całego serialu będą przygody konsjerża...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Maj 12, 2013, 22:29:14 »
Z obsady wyleciała Laura,
Laura wyleciała z obsady? :o Dlaczego? :o

Jeśli to prawda to rzeczywiście będzie to już zupełnie inny Hotel. W końcu jakby nie było Natalia była główną bohaterką serialu i dziwnie będzie bez niej. Za to cieszy mnie to, że Iwona ma się pojawiać ;)

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #43 dnia: Maj 12, 2013, 22:32:12 »
Z obsady wyleciała Laura,
Laura wyleciała z obsady? :o Dlaczego? :o
Po prostu zrezygnowała. I bardzo dobrze  :D

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Maj 12, 2013, 22:58:48 »
Ale moim zdaniem, to będzie zupełnie nowy Hotel, pytanie tylko czy lepszy. Z obsady wyleciała Laura, nie wiadomo co z serialowym Arturem i wątkiem przewodnim całego serialu będą przygody konsjerża...
Jeżeli nie pojawi się Laura i Artur, to na 100% będzie lepszy :P W końcu nie będzie miał kto zaniżać poziomu :P A biorąc pod uwagę fakt, że akcja ma się skupić na panach + będzie pojawiać się Cielecka... bajka :D

Bajka, która ma dla mnie jeden minus :P Do obsady dołączy Weronika Rosati, a ja jej nie lubię :P Ale poza tym... poczytałam troszkę o nowym sezonie i się szczerze na niego ucieszyłam :D