Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74862 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #210 dnia: Lipiec 26, 2012, 21:20:46 »
Oglądając przed chwilą po raz tysięczny odcinek 1467, dostrzegłam pewną dziwną rzecz, więc postanowiłam się tym z Wami podzielić, mimo tego, że to jest naprawdę dziwne i głupie :th_girl_haha: ale...MAREK NIE MA KOŻUSZKA! Prawdopodobnie zgolił. Czyli możemy się definitywnie pożegnać z namiętnymi scenami w sypialni, gdy Mareczek będzie swój kożuszek prezentował. No chyba, że zapuści  :th_girl_haha:

A tu dwa dowody:

Mam nadzieję, że informacja ta wstrząsnęła Wami tak samo jak mną  :th_girl_haha:

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #211 dnia: Lipiec 26, 2012, 21:44:24 »
ahaha, normalnie myślałam, że spadnę z łożka, jak to zobaczyłam!  smilie_girl_231

a ja mam taki news, ale nie wiem czy może być brany za prawdziwy- na fan pagu aktora, który gra Adama (Marcin Krajewski) zobaczyłam notki z lipca, apropo udanych dni zdjęciowych do serialu( no to chyba Pierwsza Miłość?) ale też na jego oficjalnym profilu na facebooku pisał m.in o wrocławskich klimatach po pracy:) czyli może jednak Kinga z nim wróci :) oby! :))

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #212 dnia: Lipiec 26, 2012, 21:46:38 »
Mańka, tylko to nie jest temat Kingi i Adama, o nich możesz pisać w temacie poświęconym pozostałym bohaterom serialu ;) Tutaj prowadzone są dyskusje tylko o Anecie i Marku, ewentualnie czasem o kimś innym wspominamy, ale w kontekście tej pary.

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #213 dnia: Lipiec 26, 2012, 22:04:26 »
No tak wiem, wiem, poniosło mnie! Wybaczcie!  smilie_girl_321  Obiecuję, że już więcej tak nie zrobię! smilie_girl_253

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #214 dnia: Lipiec 26, 2012, 22:27:06 »
No Justek gratuluję sprawnego oka  smilie_girl_120 A tak w ogóle to gdzie ty się patrzysz co? Kożuszek Marka cię zainteresował  :th_girl_haha:
Moim zdaniem on lepiej wygląda bez tego zarostu na klacie. Z całym szacunkiem dla naszego uwielbianego 'kożuszka' ale jednak wolę wersję bez. Mam jeszcze nadzieję, że będziemy mogły zobaczyć Marka po tej zmianie bez koszuli/szlafroka (oczywiście w jakiejś sytuacji z Anetą).

No i w związku z moim strasznym leniem rozpoczęłam maraton odcinków  A&M (drugi w tym miesiącu  :th_girl_haha:) więc jak mi się coś nasunie na myśl to napiszę  no i zapraszam do oglądania razem ze mną.
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #215 dnia: Lipiec 27, 2012, 13:42:43 »
No Justek gratuluję sprawnego oka  smilie_girl_120 A tak w ogóle to gdzie ty się patrzysz co? Kożuszek Marka cię zainteresował  :th_girl_haha:

Noo dziewczyny widzę, że macie kosmate myśli :D
A tak poważnie, to rzeczywiście lepiej Markowi bez tego jak Wy to nazywacie 'kożuszka'.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #216 dnia: Lipiec 27, 2012, 13:44:46 »
Właśnie Justek gdzie Ty się patrzysz?  :th_girl_haha: No to teraz skoro go zgolił nie padniemy na zawał i nie musimy się zastanawiać czy chcemy go znów zobaczyć. Teraz czekamy na większą odsłonę, o ile oddadzą sypialnie, ale ja jednak w scenarzystów wierze. Nie obraziłabym się wcale gdyby pokazali tą scenę  co uciekli nam do salonu, o! :th_girl_haha:
Skorpionica zdaje Ci się nie mamy wcale kosmatych bynajmniej ja.. smilie_girl_349

Czekolada ja to już miałam z 6 tych maratonów. Ale skoro namawiasz to czemu nie obejrzeć jeszcze raz.  :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #217 dnia: Lipiec 27, 2012, 15:06:24 »
Hahaha, jak o tym wczoraj przeczytałam, to myślałam, że padnę. Nic nie napisałam, bo nie miałam zbytnio czasu, za to postaram się to teraz nadrobić. Ma się to oko, nie ma co  ;). To teraz przynajmniej, jak oddadzą sypialnię,(na co ogromnie liczę) to będzie sie lepiej oglądać. Bardzo chciałabym zobaczyć takie sceny, a co do maratonu, to ja się chętnie przyłączę, hmmm który to by już był? Chyba 20-sty   <usmiech>
Anula :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #218 dnia: Lipiec 27, 2012, 23:04:03 »
MAREK NIE MA KOŻUSZKA! Prawdopodobnie zgolił.
:th_girl_haha: No nie wiem czy zgolił, ma już swoje lata więc może po prostu kożuszek zaczął się intensywnie sam zmniejszać i bum teraz nie ma ani centymetra po starym siwym kożuszku?  smilie_girl_101
Ale wiecie co... może to i lepiej, może jak pokażą jakieś piękne sceny w sypialni to mnie tak nie odrzuci jak zobaczyłam zmęczonego Marka i zmęczoną Teresę po nieudanej zabawie w strażaka i konduktorkę.  smilie_girl_101

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #219 dnia: Lipiec 28, 2012, 13:05:50 »
MAREK NIE MA KOŻUSZKA! Prawdopodobnie zgolił.
:th_girl_haha: No nie wiem czy zgolił, ma już swoje lata więc może po prostu kożuszek zaczął się intensywnie sam zmniejszać i bum teraz nie ma ani centymetra po starym siwym kożuszku?  smilie_girl_101
Ale wiecie co... może to i lepiej, może jak pokażą jakieś piękne sceny w sypialni to mnie tak nie odrzuci jak zobaczyłam zmęczonego Marka i zmęczoną Teresę po nieudanej zabawie w strażaka i konduktorkę.  smilie_girl_101

:hahaha: Nie pamiętam tego, ale jak znajdę ten odcinek to pewnie padnę ze śmiechu. Mam do Was małe pytanie wiem, że to nie ten dział, ale możecie mi powiedzieć, jak wrzucić zdjęcie do galerii, bo mam coś dotyczącego Wadlewa i chciałam się tym z Wami podzielić?  :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #220 dnia: Lipiec 28, 2012, 13:18:22 »
Anula, chodzi Ci o ten wątek z Teresą i Markiem? Kiedyś o tym wspominałam, był to odcinek 1134, słynny kochany przez wszystkich kożuszek, który teraz zaginął w dziwnych okolicznościach :D Aż chyba zbadam tę sprawę  smilie_girl_027 aby ustalić kiedy mniej więcej mógł on się zagubić, może w momencie jak Marek zaczął za Anetą latać?  :th_girl_haha:

W sprawie wstawiania zdjęć napiszę Ci na PW, aby nie robić bałaganu.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #221 dnia: Lipiec 28, 2012, 13:20:51 »
 jak zobaczyłam zmęczonego Marka i zmęczoną Teresę po nieudanej zabawie w strażaka i konduktorkę.  smilie_girl_101
Klaudia a to czasem nie były w ogóle inne sceny? Bo mi się wydawało, że scena z konduktorką i strażakiem to była w salonie i potem Kinga weszła. A z kożuszkiem była w sypialni co nie? Chyba, że mi się już wszystko myli.  smilie_girl_349
Może zgolił, może sam "odpadł". Wiem, że to lepiej dla mnie, bo nie wiem czy bym zniosła znów ten widok.  :th_girl_haha:

Justek tak masz racje bądź detektywem i ujawnij nam kiedy ten kożuszek zniknął. A może wcześniej Aneta widziała jego kożuszek i stwierdziła, że musi go zgolić jak chce z nią być :th_girl_haha:

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #222 dnia: Lipiec 28, 2012, 13:25:59 »
To były inne sceny, Klaudia tak dla żartu pewnie zestawiła wszystko w jednym :D Pierw była scena z kożuszkiem, na podłodze w sypialni, a później w salonie Marek zaproponował Teresie tego strażaka i konduktorkę  :th_girl_haha: na co Teresa zareagowała oburzeniem, więc nie wydaje mi się, aby do takich zabaw miało dojść :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #223 dnia: Lipiec 28, 2012, 21:49:44 »
Anula, chodzi Ci o ten wątek z Teresą i Markiem? Kiedyś o tym wspominałam, był to odcinek 1134, słynny kochany przez wszystkich kożuszek, który teraz zaginął w dziwnych okolicznościach :D

Dzięki Justek, obejrzę go, jak najszybciej  :buziak:

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #224 dnia: Lipiec 29, 2012, 11:05:02 »
słynny kochany przez wszystkich kożuszek, który teraz zaginął w dziwnych okolicznościach :D Aż chyba zbadam tę sprawę  smilie_girl_027 aby ustalić kiedy mniej więcej mógł on się zagubić, może w momencie jak Marek zaczął za Anetą latać?  :th_girl_haha:
DETEKTYW JUSTYNA wkracza do akcji  smilie_girl_101 poprosimy o zdanie raportu po dojściu do końca sprawy.  :th_girl_haha:
Marek momentami dość intensywnie ganiał za Anetą, więc z tego pośpiechu i stresu kożuszek sam wyparował?  :th_girl_haha:

To były inne sceny, Klaudia tak dla żartu pewnie zestawiła wszystko w jednym :D Pierw była scena z kożuszkiem, na podłodze w sypialni, a później w salonie Marek zaproponował Teresie tego strażaka i konduktorkę  :th_girl_haha:
Tak zestawiłam wszystko w jednym tylko kolejność scen mi się pokićkała  :th_girl_haha: najpierw myślałam, że była scena z konduktorką i strażakiem a później pojawił się kożuszek, ale macie rację było odwrotnie, mój błąd.  smilie_girl_308