Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #165 dnia: Lipiec 19, 2012, 19:50:52 »
eeeej no bez przesady Danusia coś tam mówi  :th_girl_haha: a już nie pamiętacie scenki z kawką? Coś powiedziała, a tu już sukces  :laie_67: ale tak na poważnie to w końcu mogłaby zacząć mówić więcej, chociażby tato i później mamo, więcej naprawdę nie musi.  smilie_girl_299

Obejrzałam sobie ich piękne pogodzenie i teraz jestem pozytywnie nastawiona (do czasu pewnie  :th_girl_haha:) ale tak pięknie to wszystko zrobili, tak pięknie ich pogodzili więc teraz NIE MOGĄ ich ot tak rozdzielić.
Ale jeżeli chodzi o zazdrosnego Marka to byłabym na tak, nie chodzi oczywiście o zdradę, ale o to, że właśnie Aneta będzie więcej czasu poświęcała Jankowi (jako przyjaciółka oczywiście!) będzie coraz rzadziej bywać w domu, a coraz częściej u Majki, czy też z Jankiem gdzieś tam i wtedy Marek mógłby się odważyć na powiedzenie "Kocham Cię" mógłby jakoś starać się sugerować Anecie, że on też tu jest, że też chce pomóc, a jednocześnie chce kontrolować spotkania Anety i Jana, z pewnością byłoby ciekawie.  :th_girl_haha:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #166 dnia: Lipiec 19, 2012, 19:57:03 »
już nie pamiętacie scenki z kawką? Coś powiedziała, a tu już sukces  :laie_67:
PRZE-STAŃ! Już nie chciałam tego przypominać. smilie_girl_101
Klaudia, jesteś dziewczynką, dlaczego nie śmiejesz się buźką z kiteczkami? ;D

Nie kuście z tym zazdrosnym Markiem i Anetą z Janem jako przyjaciółką, bo jeszcze mi się jakiegoś opowiadania zachce pisać! Już ostatnio się przymierzałam, ale jak zwykle mój zapał był słomiany. :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #167 dnia: Lipiec 19, 2012, 20:19:51 »
No co? "Nie ma kawki"  smilie_girl_101 Ile Danusia może mieć lat? 4? 5? Toż to powinna już w tym wieku mówić.
Bo zauważyłam, że strasznie nadużywam tych buziek z kiteczkami i chciałam sobie urozmaicić  :th_girl_haha:

Nie kuście z tym zazdrosnym Markiem i Anetą z Janem jako przyjaciółką, bo jeszcze mi się jakiegoś opowiadania zachce pisać! Już ostatnio się przymierzałam, ale jak zwykle mój zapał był słomiany. :D
Ja się nie zabieram za pisanie, ale gdyby ktoś miał ochotę, kiedyś pamiętam Justek się deklarowała to z wieeeeeeelką chęcią sobie poczytam!  smilie_girl_308

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #168 dnia: Lipiec 19, 2012, 21:35:00 »
Zostawić Was na kilka godzin to potem ciężko nadrobić  :th_girl_haha:

Więc po kolei:

I ja witam Anulę na naszym forum i w naszej grupie A&M  :buzki: Zapraszam do dyskusji i śledzenia watku naszej pary.

Motyw zazdrości jak najbardzej OK. Marek pewnie znowu strzeliłby focha i przeszedł na ten swój oficjalny, lekarski ton wypowiedzi, a Aneta biedna biegałaby za nim i prosiła o chwilę rozmowy  ;D Ale z tej zazdrości to cieszyłby się chyba tylko Jan, dowartościowałby się biedny trochę wiedząc, że Marek wyczuwa w nim konkurenta. A po tej akcji z zazdrością to Jan wróciłby do Wadlewa i może związałby się z Makowską?  smilie_girl_101 Razem chodowaliby te słynne OGÓRKI MAKOWSKIEJ. O matko jakie ja mam pomysły, nie słuchajcie mnie.

A co do zwracania się Tomeczka do Anety ta tak jak większość popieram 'ciociu'. Skoro tak było to niech tak zostanie. A co do Danusi to może zacznie mówić lub zamienią ją inną aktorką (ale tego nie chcemy bo to przecież takie słodkie dziecko smilie_girl_321) i wtedy usłyszymy to 'mamo' w jej wydaniu. smilie_girl_231

A teraz was zaskocze  smilie_girl_149 Wasze opowiadania z A&M to pikuś przy mojej czterorozdziałowej (a to jeszcze nie koniec, bo jestem dopiero przy sprawie z Henrykiem) książce napisanej podczas nudy. Wszysto opiera się na scenariuszu PM, ale mojej weny w dalszym etapie nie zabraknie  ;D Także jak skończę to szybko do księgarni  smilie_girl_101 Czy ja jestem jakaś dziwna? Hmm... nie! ja po prostu kocham Anetę i Marka  smilie_girl_301
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #169 dnia: Lipiec 19, 2012, 21:53:42 »
A ty Czekolada co się nie chwalisz? ( W sumie to dobrze, że się nie chwaliłaś. ) Masz zadanie teraz musisz mi to wszystko napisać, o!  :th_girl_haha:

OGÓRKI MAKOWSKIEJ?  smilie_girl_101 Nie no ja jestem za tym, żeby pojechał do Indii.  :D Do swojej pierwszej miłości.
Spokojnie doczekamy się naszego mamo, mamusiu. Cały sezon przed nami. 
Tak raczej Tomeczek będzie mówił ciocia. No chyba, że scenarzyści będą tak dobrzy i będzie do niej babciu mówił. Sądzę, że Aneta by się wzruszyła albo coś takiego. Ależ ja się nie mogę doczekać tego nowego sezonu.  smilie_girl_159

Hmm... nie! ja po prostu kocham Anetę i Marka  smilie_girl_301
Anetę i Marka też kocham, ale nie tak bardzo jak panią Pakulnis :wub:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #170 dnia: Lipiec 19, 2012, 22:05:28 »
A jak mówiłam, żeby zamiast grupy Anety i Marka założyć grupę pani Marysi Pakulnis, to nikt mnie nie chciał słuchać, o! smilie_girl_141

Czekolada, to nie bądź taka, podziel się tą twórczością z nami! :D

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #171 dnia: Lipiec 19, 2012, 22:19:10 »
A jak mówiłam, żeby zamiast grupy Anety i Marka założyć grupę pani Marysi Pakulnis, to nikt mnie nie chciał słuchać, o! smilie_girl_141

Czekolada, to nie bądź taka, podziel się tą twórczością z nami! :D

To ja byłabym pierwsza do tej grupy.

A twórczością to sie podzielę jak skończę bo jak narazie to powoli idzie  :D No i to takie trochę moje fantazje.  smilie_girl_099
Mała zapowedź  ;D

Nagle w całym domu rozległ się dźwięk dzwonka komórki Marka.
-A któż to do nas dzwoni?- Marek spoglądał na ekran swojego telefonu.
-Halo! Cześć Aneta. Ale dzisiaj? Dobrze o 18. No to do zobaczenia.
Marek był nieco zdziwiony telefonem Anety. Ostatnio ich kontakty nie były
zbyt częste.
Zbliżała się godzina 18. Marek oddał Danusię pod opiekę Kingi i wyszedł.
Spotkanie z Anetą zaplanował w BarBarianie, knajpie jego córki Kingi.

Kocham tę moją niby książkę, nie mówię już o mamie, ktora ma z tego wiekszą radochę niż ja  smilie_girl_101

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #172 dnia: Lipiec 19, 2012, 22:27:01 »
Czy ja byłam przeciwko ? Ja też byłam zaraz po Czekoladzie to chyba było jeszcze na starym dyskutuj  :D
Ja jak ja mogłam nie chcieć grupy pani Marysi  :wub: Oczywiście, że ja chciałam  smilie_girl_356
Czekolada proszę o ciąg dalszy  :th_girl_haha:

Edit.

scena z kawką była fajna  smilie_girl_101
Kiki ja bym sobie poczytała.. Oj i to bardzo. smilie_girl_308

Offline Czekolada

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #173 dnia: Lipiec 19, 2012, 22:33:48 »
Prosze mi tu się nie śmiać, początkująca jestem  :th_girl_haha: A to coś, co powstało to efekt nudy i braku internetu. Zobaczycie jeszcze będziecie stać w księgarni w kolejce po to arcydzieło trochę nienormalnej nastolatki  ;D Bo kto jak kto, ale Wy musicie chcieć to przeczytać.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #174 dnia: Lipiec 19, 2012, 23:07:24 »
Czekolada, a nie możesz nam tego rozdziałami wstawiać w wątku z twórczością? Chyba nie ma takiego w tym dziale, bo nigdy nie zaszła taka potrzeba, ale przecież można go utworzyć. ;) Wielokrotnie bywało tak, że pisano opowiadania, które pojawiały się na forum w częściach.

O ile dobrze pamiętam, to nie wyrażałam nigdzie publicznie chęci utworzenia takowej grupy, bo mnie od razu dziewczyny zgasiły. To był ten moment, w którym w temacie pani Marysi pisałam tylko ja i Justek. A i tak jest nas za mało na taką "społeczność".
Trudno, może kiedyś jeszcze uda mi się coś takiego stworzyć. smilie_girl_269

Się nie martwcie! Jak mnie najdzie wena to napiszę takie długie opowiadanie, że będziecie w szoku! :th_girl_haha:

edit:
Przepraszam, małe sprostowanie, mówiłam na tamtym forum o grupie pani Marysi i Jullcia była za. Wiecie, moja skleroza starcza daje o sobie znać. :D Ale i wtedy było za mało chętnych.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2012, 23:19:09 wysłana przez Kiki »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #175 dnia: Lipiec 20, 2012, 09:28:17 »
Kiki jak to nie chciałyśmy Cię słuchać? Słuchałyśmy, ale ja tam wolałam grupę A&M  smilie_girl_124 tak czy inaczej cieszmy się z tego co mamy, o!

Czekolada, a nie możesz nam tego rozdziałami wstawiać w wątku z twórczością? Chyba nie ma takiego w tym dziale, bo nigdy nie zaszła taka potrzeba, ale przecież można go utworzyć. ;) Wielokrotnie bywało tak, że pisano opowiadania, które pojawiały się na forum w częściach.
O właśnie nie ma w nas wątku z twórczością, ale gdybyście zaczęły tworzyć to można takie coś utworzyć  smilie_girl_356 Nie koniecznie zamieszczałoby się tam same opowiadania ale i jakieś wizje przyszłościowe? Jakiś czas temu Justka natknęło na podzielenie się z nami swoją wizją dotyczącą A&M, więc może po raz kolejny miałaby jakieś fajne pomysły?  smilie_girl_356

Się nie martwcie! Jak mnie najdzie wena to napiszę takie długie opowiadanie, że będziecie w szoku! :th_girl_haha:
Weno przybądź do Kiki!  :th_girl_haha:

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #176 dnia: Lipiec 20, 2012, 10:14:29 »
Grupa p.Pakulnis jak najbardziej za! Muszę ją zobaczyć na żywo! chyba wprowadzę w życie ten plan odwiedzenia jej w teatrze i to jeszcze tej jesieni!  smilie_girl_231

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #177 dnia: Lipiec 20, 2012, 11:40:03 »
Kochani, na razie cieszmy się, że mamy grupę A&M z czasem jak więcej osób zainteresuje się karierą zawodową p.Marysi będzie można pomyśleć o grupie, a na razie musi Wam wystarczyć A&M. Dodatkowo trzeba pamiętać, że tylko w jednej grupie będzie można być członkiem głównym (przywilejem jest noszenie odpowiedniego kolorku) a jak powstanie grupa p.Marysi to A&M ucierpi - nie oszukujmy się.  smilie_girl_356
Na razie proponuję dbać o to miejsce i proszę wróćmy do tematu przewodniego czyli do perypetii Anety i Marka, a o ewentualnym powstaniu grupy p.Marysi można porozmawiać przez PW.  <mruga>

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #178 dnia: Lipiec 20, 2012, 12:59:45 »
Jej, jak mnie tutaj dawno nie było!  :th_0girl_dance:

Eeeej no bez przesady Danusia coś tam mówi  :th_girl_haha: A już nie pamiętacie scenki z kawką? Coś powiedziała, a tu już sukces  :laie_67: ale tak na poważnie to w końcu mogłaby zacząć mówić więcej, chociażby tato i później mamo, więcej naprawdę nie musi.  smilie_girl_299
"Nie ma kawki, wylałam kawkę" - chyba najdłuższa kwestia Danusi.  :th_girl_haha: Ja też cały czas liczę na to, że zacznie do Anety mówić 'mamo'. Tyle by w zupełności wystarczyło.  <usmiech>

Prosze mi tu się nie śmiać, początkująca jestem  :th_girl_haha: A to coś, co powstało to efekt nudy i braku internetu. Zobaczycie jeszcze będziecie stać w księgarni w kolejce po to arcydzieło trochę nienormalnej nastolatki  ;D Bo kto jak kto, ale Wy musicie chcieć to przeczytać.

Czekolada, czekam na więcej! Jakbyś wydała taką książkę, mogę zagwarantować, że kupię!  :th_girl_haha: Swoją drogą, jakie ciekawe rzeczy powstają jak nie ma internetu. Jakby Ci częściej wyłączali to byśmy miały więcej do czytania.  smilie_girl_124

Dziewczyny, pobudzacie wyobraźnię zazdrosnym Markiem i przyjaźnią Anety i Jana.  <usmiech> Z chęcią zobaczyłabym, jak Marek się zachowuje w stosunku do tej przyjaźni. I jak wreszcie po prostu mówi Anecie 'kocham Cię'.  <usmiech>

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #179 dnia: Lipiec 20, 2012, 14:59:41 »
Scena z kawką była urocza, często do niej wracam- Marek taki przestaszony, że straci Anetę. Niby wcześniej do Marysi mówiła, że musi wytrzymać ten remont, a później Marka biednego wkręcała-  smilie_girl_305 ciekawe czy zrobiła to specjalnie.