Autor Wątek: Euro 2012  (Przeczytany 66287 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
Odp: Euro 2012
« Odpowiedź #150 dnia: Czerwiec 22, 2012, 17:19:09 »
Zgadzam się z Dodi, gra Greków to jednak antyfutbol.
Hm ...może trochę nie w temacie, ale to, co pokazali fani Irlandii, to jest mistrzostwo świata kibiców.
Mój Boże, czy my kiedyś doczekamy się, takiej postawy kibiców w naszym kraju?
I nie mam tu na myśli tylko kibiców reprezentacji Polski.
A tu taki drobny przykład z net-u
http://www.youtube.com/watch?v=PGlufoVtgIs
Taa ...na meczach ligowych u nas,to w ogóle jest nie do pomyślenia, żeby tak odnosili się do policji...

Nasze media z kolei podały informację o inicjatywie na fb poznaniaków pn. "Zaśpiewajmy dla Irlandii ich piosenkę w strefie kibica" - fajna sprawa, może im się uda to zreazlizować. smilie_girl_020

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 17:34:06 wysłana przez grant1 »

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #151 dnia: Czerwiec 22, 2012, 17:34:37 »
Mówisz o kibicach piłkarskich, ale przejdź się na mecz siatkówki! - tam jest mega moooc!! :)

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #152 dnia: Czerwiec 22, 2012, 17:40:06 »
Kibice siatkówki, to akurat już dawno "przerośli" ze swoim dopingiem tych piłkarskich !!!
Ci drudzy nie dorastają im do pięt .

Offline Mariatta

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #153 dnia: Czerwiec 22, 2012, 18:31:06 »
Ja też nie lubię Niemców, ale awans Grecji to morderstwo tego turnieju- oby wygrali Niemcy i ich piłka a nie antyfutbol jaki prezentują Grecy. Spokojnie... w meczu z Hiszpanami i tak Niemcy polegną :)
Tu się akurat zgodzę, że Niemcy są o wiele lepsi. No i mam nadzieję, że Hiszpanom nie dadzą rady:) Ale Hiszpanom jednak brakuje bardzo Villi.

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Czerwiec 22, 2012, 19:15:21 »
Kibice siatkówki, to akurat już dawno "przerośli" ze swoim dopingiem tych piłkarskich !!!
Ci drudzy nie dorastają im do pięt .

To właśnie miałam na myśli ;)

Ja też myślę, że Hiszpanie poradzą sobie z Niemcami... mam nadzieję.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Czerwiec 22, 2012, 23:07:38 »
Trzeba przyznać - Niemcy zagrali dzisiaj świetny mecz ;)
Zdominowali Greków, co potwierdzają również statystyki - Niemcy strzałów na bramkę ok. 25 przy bodajże 9 lub 10 drużyny z Grecji. Szczerze mówiąc, jak było 1:1 to głupia ja uwierzyłam, że Grecja może wygrać. Ale Niemcy tanio skóry nie sprzedali i widzieliśmy natychmiastową odpowiedź na gola Greków. Mam nadzieję, że w półfinale Anglia/Włochy ich wyeliminują, ktoś w końcu musi to zrobić, mimo, że grają naprawdę dobrze. :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Czerwiec 22, 2012, 23:11:57 »
Niemcy! <3
Skończyło się tak jak miało się skończyć. Nie widziałam innej opcji, chociaż muszę przyznać, że na bramce na 1:1 zrobiłam "wow, no nieźle" :) Ale Niemcy szybko odrobili z nawiązką. Trzeba powiedzieć, że nieźle się potem rozkręcili :D Ale nie ma co, wiadomo było kto w tym meczu jest faworytem. Niemcy są świetnym zespołem, o wiele lepszym od Grecji i bardzo bym się zdziwiła, gdyby to Grecy wygrali ten mecz.

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #157 dnia: Czerwiec 23, 2012, 09:57:59 »
O dziwo w tym meczu im życzyłam zwycięstwa. Dlaczego? Pisałam w postach wcześniejszych.
Teraz tylko będę kibicowała każdemu kto będzie grał przeciwko nim. Ale obawiam się, że mogą się spotkać z Hiszpanią w finale...

Offline Mariatta

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #158 dnia: Czerwiec 23, 2012, 11:00:27 »
Muszę przyznać, ze grali świetnie. I obstawiam finał Hiszpania - Niemcy.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #159 dnia: Czerwiec 23, 2012, 11:48:52 »
Spokojnie... w meczu z Hiszpanami i tak Niemcy polegną :)
Obyś miała racje, Dodi!  ;)
Wczoraj mimo wszystko byłam z Grekami, ale szybko odpuściłam i w sumie wyszło na to, iż byłam bezstronna.  :P
Całkiem, całkiem grali Niemcy, ale nie wyobrażam sobie ich wygranej z Hiszpanami, co to to NIE! ;D

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #160 dnia: Czerwiec 23, 2012, 11:56:38 »
Też chciałabym mieć rację- oby Hiszpania się obudziła, bo póki co gra słabo jak na nią...

Offline sysunia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #161 dnia: Czerwiec 23, 2012, 12:59:53 »
Niestety, wczoraj meczu oglądać nie mogłam (siła wyższa niestety), ale z tego, co czytałam i słyszałam to wygląda na to, że Niemcy w pełni na zwycięstwo zasłużyli i wręcz 'zmiażdżyli' Greków ;]

W sumie nie wiem, co macie do Niemców, ale ja znowu nie znoszę Hiszpanii, więc... :P Na ostatnich dwóch wielkich imprezach to Hiszpanie zatrzymywali Niemców, ale mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i to 'Dojcze' okażą się lepsi tym razem. :) Ale z Hiszpanami mogą zagrać tylko w finale, tak? Kurczę, szkoda, bo moim wymarzonym finałem byłby Niemcy-Anglia, a tak pewnie Hiszpanom się uda awansować... Plus chociaż taki, że albo oni albo Portugalia, bo ci znowu w półfinale się spotkać mogą ;]

Swoją drogą, te pierwsze półfinały boleśnie obnażyły słabość 'polskiej' grupy... Czesi nie pokazali z Portugalią prawie nic, mają szczęście, że przegrali tylko tyle... Trzymałam za nich kciuki chociażby dlatego, żeby móc potem mówić, że Polacy przegrali z co najmniej półfinalistami... O Grekach nawet nie wspominam (ale tutaj wiadomo, za nich kciuków nie trzymałam ;]) ;]

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #162 dnia: Czerwiec 23, 2012, 23:09:17 »
Hiszpania przechodzi po wbiciu dwóch goli, super...ale te mecze są coraz bardziej nudne. Wczoraj przynajmniej były emocje - dzisiaj mi się przysnęło ;D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Czerwiec 23, 2012, 23:16:33 »
Cieszy mnie to, że Hiszpania wygrała. Cieszy mnie to, że są w półfinale, ale... grają według mnie na mniej więcej 50%, wygląda to tak, jakby nie dawali z siebie wszystkiego. Jak już Jean napisała, te mecze są coraz bardziej nudne - ten, mimo, że jestem zadowolona z wygranej Hiszpanii - również był. ;) Spodziewałam się czegoś ciekawszego, w końcu Francja nie jest jakimś byle jakim przeciwnikiem, ale zagrali tak jakby właśnie byle jakim byli. ;)

Liczę na to, że jutrzejszy mecz będzie bardziej interesujący niż ten dzisiejszy. :D

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #164 dnia: Czerwiec 23, 2012, 23:22:35 »
Przynajmniej już na 3 turnieju z rzędu o Hiszpanach nie można mówić "Grają jak nigdy przegrywają jak zawsze".