Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60532 razy)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #195 dnia: Kwiecień 26, 2013, 18:15:33 »
"Ktoś tu zaraz straci cnotę"

Przepraszam za wyrażenie, ale Mirka to jest naprawdę idiotka. Inaczej jej zachowania skomentować nie idzie...
Poza tym, to czy mi się tylko tak wydaje, czy wygląda na to, że Kinga nadal coś czuje do Artura? Żebyśmy się jeszcze nie zdziwili jak scenarzyści ich połączą... Właściwie to wcale nie byłby aż taki zły pomysł. ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #196 dnia: Kwiecień 30, 2013, 11:47:17 »
Zdjęcia otworzą się po kliknięciu w link ;)
Marysia ostatecznie będzie z Szymonem?!

Z jednej strony fajnie, że mają być razem, nawet mi się to podoba, a na dodatek będzie działo się coś nowego, ale z drugiej strony to jednak Majka podobno tak kochała Huberta, a teraz miałaby być z Szymonem? Dziwne to trochę, ale cóż, w tym serialu nie zdziwi mnie już nic. :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #197 dnia: Kwiecień 30, 2013, 18:08:38 »
Aż się chce powiedzieć: bez komentarza. Co oni robią? I co dalej skoro Majka z Szymonem to Hubert ponownie z Sandrą?

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #198 dnia: Kwiecień 30, 2013, 23:17:53 »
Mam nadzieję, że te zdjęcia to specjalnie mają nas naprowadzać na taki trop, a w rzeczywistości znaczą coś innego. Albo może w ogóle ich nie ma, są jedynie spreparowane do celów "plotkarskich" i podbijających oglądalność  <jezyk>

Inaczej to by było bezsensu. Lubię Szymona, ale żeby łączyć go nagle z Marysią to jest bardzo głupi pomysł.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #199 dnia: Kwiecień 30, 2013, 23:39:21 »
Właściwie to nawet lubiłam Huberta i Majkę jako parę, ale co by miało niby oznaczyć to, że Marysia i Szymon będą razem spali w łóżku albo to jak na siebie patrzą? :D Moim zdaniem oni naprawdę będą razem. Chociaż jak już wcześniej pisałam, jeszcze niedawno Majka tak kochała Huberta, a teraz nagle miałaby być ze Szymonem? ::)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #200 dnia: Kwiecień 30, 2013, 23:48:34 »
Nie wiem co by niby miało oznaczać... może tym razem jakieś sny, fantazje Szymona czy nie wiadomo co ;D

No właśnie to by było głupie, że Majka tak zakochana w Hubercie, w zasadzie wychowująca z nim dziecko i w ogóle, miałaby nagle być z Szymonem, którego cały czas odrzucała i do którego w zasadzie chyba nic nie czuje. A gdyby Hubert wrócił jeszcze do Sandry, jak pisze Skorpionica, to już w ogóle jakieś śmieszne.

Offline Juliia17

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #201 dnia: Maj 04, 2013, 09:11:55 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #202 dnia: Maj 09, 2013, 00:37:12 »
Radek aresztowany!

Moim zdaniem to nie Radek zabił Igora. On znalazł się po prostu w złym miejscu i o złym czasie, bo jakby nie było to on był przy martwym Igorze. Tyle, że to nie oznacza jeszcze, że go zabił ;)

Offline Juliia17

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #203 dnia: Maj 10, 2013, 21:41:14 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #204 dnia: Maj 10, 2013, 23:09:25 »
Szkoda Sabiny, chociaż jakby nie było w pewnym sensie sama jest sobie winna. Gdyby nie była aż tak naiwna to ta tragedia mogłaby się nie zdarzyć. Ale najważniejsze, że teraz przejrzy na oczy i wreszcie uwierzy w to jaki naprawdę jest Igor. Trochę za późno, ale jednak "lepiej późno niż wcale". ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #205 dnia: Maj 11, 2013, 10:18:32 »
Serialu nie oglądam, ale jak jakieś nowe newsy się pojawiają to czytam <haha> i kurde jestem zła, że to wszystko się tak skończy! Naprawdę podobała mi się Sabina z Igorem, oczywiście nie pochwalam jego zachowania odnośnie bicia czy nagłych wybuchów, ale facet był zazdrosny i Sabina powinna jakoś starać się to zrozumieć (nie wiem czy rozumiała, bo jak wspomniałam nie oglądam już serialu) nie mniej jednak smutno, że musiało dojść aż do takiej tragedii i mimo, iż Igor umrze jednak bardziej szkoda mi Sabiny (bo z tego co czytałam to straci dziecko, przykre!)

Offline kasiuleńka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #206 dnia: Maj 11, 2013, 23:12:48 »
Radek aresztowany!

Moim zdaniem to nie Radek zabił Igora. On znalazł się po prostu w złym miejscu i o złym czasie, bo jakby nie było to on był przy martwym Igorze. Tyle, że to nie oznacza jeszcze, że go zabił ;)

Jestem bardzo ciekawa kto mógł zabić Igora. Przychodzi mi do głowy ten gościu co kiedyś Igora pobił a wcześniej szantażował Roberta. Z tego co czytam to policja chyba nawet go nie będzie brała pod uwagę a powinna.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #207 dnia: Maj 11, 2013, 23:23:15 »
Przychodzi mi do głowy ten gościu co kiedyś Igora pobił a wcześniej szantażował Roberta. Z tego co czytam to policja chyba nawet go nie będzie brała pod uwagę a powinna.
Ale jakie powody mógłby on mieć? Zniknął już jakiś czas temu, w serialu się w ogóle nie występuje, w streszczeniach nie ma o nim ani słowa... Kompletnie bez sensu miałoby być to, że on by się nagle pojawił i zabił Igora. Akurat wtedy, kiedy Igor pobił Sabinę. Chociaż w PM jest wszystko się może zdrarzyć, wg. mnie to nie jest możliwe. Ja sądzę, że to zrobił któryś z głównych bohaterów, bliski Sabinie. Albo jego ojciec.

PS. Klaudia, jesteś chyba jedyną osobą, która lubiła ich jako parę :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #208 dnia: Maj 12, 2013, 10:51:18 »
PS. Klaudia, jesteś chyba jedyną osobą, która lubiła ich jako parę :D
Tak, tak wiem :D Ja lubię mieć swoje pary i swój tak zwany świat <haha> już się przyzwyczaiłam, że przeważnie odbiegam od reszty, da się z tym żyć <haha> Ale nic nie poradzę na to, że ja wierzyłam na początku w jego przemianę, a bynajmniej bardzo chciałam wierzyć, jak byli razem to wydawało mi się, że mogą być szczęśliwi, tak naprawdę szczęśliwi, że Igor dla Sabiny może się zmienić, szkoda, że się pomyliłam.

Ale jeżeli chodzi o zabicie Igora to no cóż podejrzanych będzie sporo. Chyba stawiałabym na Karola albo Grześka. :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #209 dnia: Maj 12, 2013, 12:17:01 »
Nie, no Grzechu to chyba nie byłby zdolny do takiego czynu. Z resztą on chyba do Igora nic nie miał. W sensie takim, że sobie w drogę nie wychodzili to po co miałby go zabijać. Za to po Karolu można się wiele spodziewać, mógł kogoś wynająć. Jedyne co to nie chciałabym, żeby sprawę ciągnęli aż do września. Chociaż pewnie tak będzie. Wakacje w napięciu.