Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60704 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #90 dnia: Listopad 05, 2012, 00:02:04 »
Też pierwsze słyszę o jakimś wypadzie w góry ;) Za pierwszym razem miałam wrażenie jakbym czytała stare wydanie i myślami powróciłam do wypadu w góry z zeszłego sezonu :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Listopad 05, 2012, 00:15:54 »
Też pierwsze słyszę o jakimś wypadzie w góry ;) Za pierwszym razem miałam wrażenie jakbym czytała stare wydanie i myślami powróciłam do wypadu w góry z zeszłego sezonu :D
Pomyslalam dokladnie o tym samym, ale data na okladce sie nie zgadza :D Chociaz moze to byc rzeczywiscie jakas pomylka lub wydarzenie, ktore zdarzy sie w dalekiej przyszlosci, bo jesli mialoby to byc w ktoryms z nastepnych odcinkow to raczej byloby cos o tym w streszczeniach, w ktorych prawie zawsze sa opisane "wazniejsze" watki, takze... Dziwne to wszystko :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Listopad 05, 2012, 17:42:57 »
Przepraszam za post pod postem ;)

------------------------------------
Ha, czyli teraz juz wszystko wiadomo! :D

SZYMON W GÓRACH SPOWODUJE WYPADEK HUBERTA?!

Ależ w Pierwszej Miłości będzie się działo! Marysia, Hubert i Szymon wybiorą się razem na wycieczkę w Góry Stołowe. Będzie bardzo miło, ale nie dla Huberta. Szymon będzie każdą chwilę wykorzystał na flirtowanie z Marysią. Ale to jeszcze nic, bo finał będzie tragiczny? podczas wspinaczki dojdzie do wypadku Huberta! Czyżby Szymon chciał pozbyć się rywala?!

W życiu Marysia i Szymona ponownie pojawia się Sandra. Marysia przeczuwa, że zbliżają się kolejne kłopoty. Hubert chcąc rozluźnić sytuację, zaprasza swoją wybrankę serca oraz Szymona na wspólny wypad na wspinaczkę skałkową do Parku Narodowego w Górach Stołowych. Marysia nie jest do końca przekonana czy to dobry pomysł ? niedawno dała Szymonowi kosza i dziwi się, że ten godzi się na wycieczkę.

Marysia podejrzewa, że Szymon podczas eskapady znów będzie starał się ją uwieść. I właśnie tak będzie! Szymon, przy Hubercie, bez większego zastanowienia adoruje blondwłosą piękność, nie szczędzi jej czułych, dwuznacznych gestów. Mąż Marysi jest wściekły, zauważa, że coś między nimi iskrzy?

Jednak kulminacja wydarzeń dopiero nastąpi! Dojdzie do poważnego wypadku! Podczas wspólnej wspinaczki z muzykiem, Hubert ulegnie groźnemu wypadkowi! Czy aby na pewno przypadkowo? A może Szymon w tak brutalny sposób chciał pozbyć się największego rywala? Wszystko to w 1604. odcinku!

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Listopad 09, 2012, 18:49:41 »
http://besty.pl/1790967
Wiecie co tak jakoś mi się skojarzyło, z Anetą i tym całym szejkiem. Abdahull (czy jak mu tam)  z takim tekstem do Marka.  <haha>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Listopad 09, 2012, 23:42:33 »

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #95 dnia: Listopad 10, 2012, 00:06:54 »
Zwiastun tym razem niezbyt ciekawy.
Rysiek i jego śledztwo - litości... ::)
Szymon denerwuje mnie coraz bardziej ze swoją nachalnością.
No i ten idiotyczny wątek z szejkiem...
Ten Fabian przypomina Dominika z Sali Samobójców. Zobaczymy jak im wyjdzie ten nowy wątek młodzieżowy. Na razie jestem optymistycznie nastawiony.

Offline kasiuleńka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #96 dnia: Listopad 17, 2012, 11:45:12 »
Mnie też ten zwiastun nie zaciekawił. Rysiek i to jego śledztwo. Masakra. No i znowu Sandra będzie mieszać ;(

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Listopad 17, 2012, 19:15:48 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Listopad 23, 2012, 16:31:31 »
Nowy zwiastun ;)

Grzegorz i Grażyna, nowa postać w Wadlewie oraz wątek Fabiana(?) identyczny jak Dominika z "Sali samobójców". Porażka... ::)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Listopad 23, 2012, 19:06:02 »
Grzegorz i Grażyna razem? Chyba zacznę to oglądać. Zamienia syna na ojca? Pomijając ten szczegół, para może być z nich fajna, oboje po przejściach. Tylko jednego nie kumam - Grażyna nie miała męża przypadkiem?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Listopad 23, 2012, 21:45:42 »
Tylko jednego nie kumam - Grażyna nie miała męża przypadkiem?
Miała, pojawił się nawet całkiem niedawno, bodajże przed jej operacją, bo Sabina przyszła do niego do więzienia. Tylko nie wiem czy oni są już po rozwodzie czy jednak nie ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Listopad 23, 2012, 21:58:14 »
Właśnie, ja też nie wiem...swego czasu Grażyna nosiła jeszcze obrączkę, więc chyba nie są po rozwodzie. Zresztą nawet nie pamiętam takiego wątku, aby było wspomniane o tym, że nie są już małżeństwem. I nawet jak dostał przepustkę z więzienia, to we wszystkich streszczeniach było, że on będzie wspierał żonę.
Tylko to Grażyna przyczyniła się do tego, że jest w więzieniu. A ich małżeństwo od dawna było jednym wielkim nieporozumieniem, dlatego nawet jak rozwodu nie było- Grażyna raczej nie myśli o Karolu, jako o mężu, a ich małżeństwo jest tylko formalnością.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Listopad 24, 2012, 07:25:12 »
Ja bym najpierw pozamykała za sobą drzwi i pozałatwiała jednak pewne formalności, zanim angażowałabym się w nowy związek. Ale z drugiej strony ja jestem staroświecka a świat poszedł do przodu, mniejsza z tym, czy w dobrym kierunku ;D Ech, no ale przyznam, że lepiej by mi się oglądało. Chyba, że Król też jeszcze przed rozwodem to się dobrali akurat :)
Takie zwiastuny powstają z dużym wyprzedzeniem? Może lepiej zacząć od razu oglądanie? :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Listopad 24, 2012, 09:27:13 »
Wątpię czy "zamknie" te drzwi, bo przecież wcześniej była z Błażejem i sytuacja z jej mężem wyglądała wówczas tak samo. Niemniej jednak wolałabym, aby nie była z Grześkiem...szkoda, że wszystko wskazuje na to, że jednak będzie :(

Jean, to jest zwiastun odcinków na następny tydzień, czyli wszystko to, co jest w nim pokazane będzie miało miejsce w następnym tygodniu.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Listopad 24, 2012, 12:35:46 »
  Niemniej jednak wolałabym, aby nie była z Grześkiem...szkoda, że wszystko wskazuje na to, że jednak będzie :(

A powiesz, dlaczego? Czy tutaj chodzi o surowy charakter Grzegorza, żołnierskie musztry, jeśli chodzi o podejście do wychowywania dzieci czy coś innego jest u niego złego? Bo, jak myślę, chodzi o niego a nie o Grażynę...