Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #60 dnia: Październik 12, 2012, 16:02:50 »
Zwiastun następnych odcinków zapowiada się ciekawie <hahaha>

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: Październik 12, 2012, 17:06:33 »
Promo takie średnie. Podoba mi się ścieżka dźwiękowa. Najciekawsze dla mnie wątki przedstawione w zwiastunie to obecnie zbliżający się wątek Igora, wątek Adama, no i jeszcze może pocieszenie Grzegorza w ramionach Grażyny. Śmiałek, Emilka i Bartek - nic ciekawego...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #62 dnia: Październik 12, 2012, 20:08:45 »
Aneta, Majka i Kinga razem w klubie - to i się podoba! Ba, nawet bardzo! ;D Ciekawa jestem reakcji Kingi na to, że Adam pracuje jako striptizer... Oj, coś mi się wydaje, że zbyt szczęśliwa to ona nie będzie i długo razem nie pobędą... :P

Najgorsze oczywiście Wadlewo, tfu, wrocławskie przygody Marianka. ::) Tego nie da się oglądać, naprawdę...

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #63 dnia: Październik 12, 2012, 20:16:31 »
Eee tam, mnie nawet Wadlewo zaciekawiło. Najważniejsze jest to, że Aurelia i Marian znowu będa razem, jupi!!!  <jupi>
Anula :)

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #64 dnia: Październik 12, 2012, 20:23:22 »
powiem szczerze, że wydaje mi się, że odcinki się rozkręcają! czekam na babskie wyjście do klubu i wątek Grażyny i Grzegorza! noi oczywiście późniejsze odcinki z Anetą i Markiem, ale póki co sprawa Adama i Kingi wydaje się być całkiem, całkiem. Czekam na rozówj wydarzeń, mam nadzieję, że ten tydzień będzie zdecydowanie na plus! <buja_w_oblokach>

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #65 dnia: Październik 12, 2012, 20:29:41 »
Wie ktoś może co ta za piosenka ze zwiastunu, bo mi sie strasznie spodobała? :-)
Anula :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Październik 19, 2012, 14:38:37 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Październik 23, 2012, 19:42:20 »
AUKCJA ZA MILION

Pod nieobecność rodziców Tomeczek wygra licytację domu wartego... milion euro! Przerażona Kinga będzie próbowała unieważnić kosztowną aukcję, jednak w świetle prawa, po zakończeniu licytacji, nie ma możliwości rezygnacji z zakupu willi. Żukowscy będą głowić się, jak wyjść z tego impasu. Aneta z Markiem spotkają się z właścicielem domu, szejkiem Abdullahem al Rabeeahem. Ten będzie skory do ugody, ale zaproponowane warunki będą... nie do przyjęcia!

Ta sytuacja będzie miała miejsce w 1586 odcinku!

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Październik 23, 2012, 19:45:57 »
Ten szejk będzie miał coś wspólnego z Kingą czy tam Marysią, co nie? Przynajmniej tak mi się coś kojarzy, że było gdzieś pisane, że któraś z nich mu się spodoba  <jezyk>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Październik 23, 2012, 19:48:22 »
Spodoba mu się, owszem, ale nie Kinga ani Marysia, ale Aneta ;D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Październik 23, 2012, 19:55:01 »
No to Aneta hehe ;D

Ten szejk pewnie będzie chciał, żeby została jego żoną albo żeby zamieszkała z nim w tym domu czy podobne takie pomysły  <szczerzy_sie> Ale właściwie jakiś na siłę ten wątek wymyślony. Dom wart milion euro, licytacja i szejk. Skąd oni to wytrzasnęli  <jezyk>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #71 dnia: Październik 23, 2012, 19:56:50 »
Spodoba mu się, owszem, ale nie Kinga ani Marysia, ale Aneta ;D
Wiedziałam, że coś się święci <haha> wiedziałam, że szczęście Anety i Marka nie może trwać zbyt długo, bo za pewne za jakiś czas i tak się rozstaną tak jak to zawsze bywa, dzięki naszym kochanym scenarzystom...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Październik 23, 2012, 20:00:30 »
Dokładnie, sandi ;) Dodałabym jeszcze do tego wszystkiego Tomka przeglądającego strony, na których jest możliwość kupna domu, a z tego co się orientuje to żeby właśnie na takowych stronach coś kupić, trzeba być zarejestrowanym... Chociaż oczywiście mogę się mylić :P Cieszy mnie to, że będziemy mogli znów oglądać Żukowskich, a nie tylko Wadlewo i Dagusię z Oskarkiem, może teraz zagoszczą na dłużej, a nie będzie takich długich przerw pomiędzy odcinkami w których występują ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Październik 23, 2012, 20:06:00 »
Nie nie wierze w TO ! To są jakieś żarty chyba co? Tomeczek kupujący dom na licytacji ?!  <haha> Czy oni nie mają normalnych pomysłów? Ej no ja nie pozwalam na żadne warunki tego abdahulla czy jak mu tam. Marek i Aneta mają być razem. Klaudia nie krakaj, bo wykrakasz.
Ja naprawdę nie wiem co oni biorą jak piszą te scenariusze. Z jednej strony fajnie, że na reszcie ich pokażą, ale co to ma być ?  <zniecierpliwiony>

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #74 dnia: Październik 23, 2012, 20:09:20 »
Dokładnie, sandi ;) Dodałabym jeszcze do tego wszystkiego Tomka przeglądającego strony, na których jest możliwość kupna domu, a z tego co się orientuje to żeby właśnie na takowych stronach coś kupić, trzeba być zarejestrowanym...
i pełnoletnim przy okazji  ;D

Też się cieszę z Żukowskich, chociaż chciałabym Artura w końcu też więcej, bo tak jakoś go zupełnie zepchnęli  :P