Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60662 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 24, 2012, 12:42:07 »
Ja bym najpierw pozamykała za sobą drzwi i pozałatwiała jednak pewne formalności, zanim angażowałabym się w nowy związek. Ale z drugiej strony ja jestem staroświecka a świat poszedł do przodu, mniejsza z tym, czy w dobrym kierunku ;D Ech, no ale przyznam, że lepiej by mi się oglądało. Chyba, że Król też jeszcze przed rozwodem to się dobrali akurat :)
Takie zwiastuny powstają z dużym wyprzedzeniem? Może lepiej zacząć od razu oglądanie? :D

To, że nie pozamykała za sobą drzwi, to jeszcze mały pikuś (chociaż oczywiście zgadzam się z Tobą w sprawie "czystego konta"). Jak dla mnie bardziej niesmaczne jest dziedziczenie kobiety po synu (i na odwrót). Jakiś puchar przechodni, czy co? <szczerzy_sie>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 24, 2012, 13:49:47 »
Po czołówce można było się spodziewać takiego rozwoju sytuacji.

Ja bym najpierw pozamykała za sobą drzwi i pozałatwiała jednak pewne formalności, zanim angażowałabym się w nowy związek. Ale z drugiej strony ja jestem staroświecka a świat poszedł do przodu, mniejsza z tym, czy w dobrym kierunku ;D  Ech, no ale przyznam, że lepiej by mi się oglądało

A tam staroświecka ;-) Masz pewne zasady-bardzo dobre. Mimo, że młodsza jestem, to tak samo uważam.
Racja z tym, że jakoś inaczej by się oglądało, przyjemniej, ale tak chyba seriale są skonstrułowane, że na takie rzeczy uwagi nie zwracają. Szkoda.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 24, 2012, 14:46:25 »
  Niemniej jednak wolałabym, aby nie była z Grześkiem...szkoda, że wszystko wskazuje na to, że jednak będzie :(
A powiesz, dlaczego? Czy tutaj chodzi o surowy charakter Grzegorza, żołnierskie musztry, jeśli chodzi o podejście do wychowywania dzieci czy coś innego jest u niego złego? Bo, jak myślę, chodzi o niego a nie o Grażynę...
Kurczę, a myślałam, że już wszyscy o tym wiedzą :D Chodzi o to, że Grażyna i Błażej to była moja ulubiona para (i nadal jest, bo mimo wszystko wracam chętnie do odcinków z nimi), więc siłą rzeczy nie podoba mi się, że teraz łączą Grażynę z ojcem Błażeja. Wydaje mi się to niesmaczne i ani trochę mi się nie podoba. Liczyłam na to, że Błażej pójdzie po rozum do głowy i jeszcze kiedyś zawalczy o Wekslerową, ale z własnym ojcem konkurował raczej nie będzie. Chociaż...

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #108 dnia: Listopad 30, 2012, 18:28:24 »

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #109 dnia: Grudzień 07, 2012, 17:45:11 »

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #110 dnia: Grudzień 07, 2012, 19:48:30 »
Te emocje są na początku czy na końcu zwiastuna? :D
Czyżby Rajmund i jego macki dopadły Huberta na urlopie? Cyżby nie byli tym za kogo się podają?

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Grudzień 07, 2012, 20:07:27 »
Ojej... jaki seksowny, żółty ręcznik :)

Ech, faktycznie się pokomplikuje. Ten serial jest już tak zakręcony, że nie wiem, czy nadążę z akcją :D Złowieszczo wyglądał Hubert, kiedy poświecili mu latarką w oko...

O dziwo śledzę w tym sezonie serial - może nie jakoś wyjątkowo regularnie, ale w porównaniu do ostatnich lat, to tak dość, dość.. Ale nie wiem, czy chcę oglądać płaczącą Marysię... a już na pewno nie chcę wątku w Wadlewie. Jak ja ich tam nie lubię, to głowa mała.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Styczeń 08, 2013, 00:18:54 »
Wiemy, kim jest Jakub! Będzie groźnie i dramatycznie!

Dziś przedstawiamy Wam dokładnie dalsze losy Jakuba. Dowiecie się, kim jest 13-letni chłopiec, dlaczego znalazł się u Sandry, co będzie z nim dalej. Sandra przeżyje dramat, w wielką pułapkę wpadnie również Hubert! Jak to się potoczy? Zapraszamy do czytania!

Sandra po wyjściu z więzienia ma wrażenie, że ktoś ją cały czas śledzi. Zaczyna się bać, sytuacja wymyka się spod kontroli. Malicka postanawia zostawić Jakuba (którego na żądanie Rajmunda miała ?przechować?) pod upieką Marysi i Huberta. Para zgadza się przyjąć chłopca pod swój dach. Wystraszona Sandra natomiast ucieka z Wrocławia! Coraz to dłuższa nieobecność kobiety niepokoi Huberta, który postanawia na własną rękę odnaleźć byłą żonę!

Kiedy Kacper mówi mu, że blondynka odwiedzała Rajmunda w wiezieniu, Schultz przypuszcza, że Sandra uciekła za granicę! Kiedy na jaw wychodzi fakt, iż siostra Sandy wcale nie ma dziecka, Hubert rozumie, że po raz kolejny został przez nią oszukany. Wieczorem Mietek prosi partnera Marysi, by jak najszybciej przyjechał do niego do domu. Tam zaś jest?

?pobita i wystraszona Sandra! Okazuje się, że została złapana przez ?Iwana? i ?Żołnierza?, którzy chcieli się za wszelką cenę dowiedzieć się gdzie jest? Jakub! Po tym Hubert dostaje od Rajmunda telefon z groźbą, że jeśli dziecku się coś stanie, to ten pożałuje! Okazuje się, że mieszkający w domu Huberta Kuba jest ważną kartą przetargową w porachunkach gangsterów, a zarazem synem Rajmunda! Jak zachowa się Hubert? Czy zgłosi sprawę na policję i narazi się Rajmundowi?!

Eh, ten serial jest już chyba naprawdę jak "Moda na sukces"... Byle by było jak najwięcej odcinków, nie ważne, że bezsensownych, ważne, żeby było ich dużo... ::) Gdyby nie przyzwyczajenie nie oglądałabym PM wcale, a tak to się jeszcze czasami zdarzy ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #113 dnia: Styczeń 12, 2013, 22:54:46 »
Jest tutaj jeszcze ktoś, komu zdarzy się obejrzeć PM? ;)

NOWY ZWIASTUN

Ciekawe kto i dlaczego wierci w drzwiach Marka... Włamanie to to raczej nie jest, skoro on stoi "jakby nigdy nic"... :P

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #114 dnia: Styczeń 13, 2013, 12:47:58 »
Mi się zdarzy od czasu do czasu jak wpadnę i babcia ogląda, bo tak to sama z siebie to nie.  :D

Właśnie stoi jak by nigdy nic i popija sobie whisky ? Może to Aneta z antyterrorystami ?  :hahaha:

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Styczeń 13, 2013, 14:32:25 »
To ja jestem jakaś dziwna, bo mnie się zdarza z własnej, nieprzymuszonej woli :) Jasne, to głównie kwestia przyzwyczajenia i nie uważam, że w obecnej chwili serial jest wyjątkowo porywający :) Wręcz.. nie ogarniam niektórych wątków zupełnie (np. byłej żony Hubcia :P).

Natomiast zwiastun... nie zapowiada NIC porywającego. NIC. :)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #116 dnia: Styczeń 19, 2013, 22:05:59 »
http://www.youtube.com/watch?v=oSTXc0WP8qw

Nikola, Nikola, Nikola.. Jeszcze się nie pojawiła, a ja już nią rzygam. Wiktoria chyba lunatyczką będzie, a Rysio sobie włosy z głowy rwie, czy mu się przypadkiem młoda żonka nie puszcza. Daga i Bill to już takie flaaaaki z olejem, nuda. Po raz kolejny Daga pokaże jaka jest naiwna. Patrycja&Fabian suuuuuuper wreszcie wątek który ewidentnie odpowiada na tytułową "Pierwszą miłość".

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Styczeń 25, 2013, 19:57:56 »
Kolejny zwiastun

Aż tak nudno na pewno nie będzie, tylko jakoś ta Nikola mnie nie przekonuje... :P

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #118 dnia: Styczeń 26, 2013, 01:38:07 »
Ani Fabian i Patrycja, ani tym bardziej Daga, Mikser i Oskar nie zachęcają mnie do oglądania dalszych odcinków. Zdecydowanie bardziej ciekawi mnie co będzie się działo w wątku z Marysią, Hubertem, Szymonem, Rajmundem, Sandrą, Anetą. No i Kaśka jako menadżer na końcu rozbrajający. ;D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Styczeń 26, 2013, 11:12:33 »
Dobra, przyznam - w tym zwiastunie Kaśka jest dobry! Najpierw taki macho, a jak przychodzi co do czego, to "Mikserku, błagam cię, wróć" ;D i od razu widać kto tu bez kogo nie wytrzyma :D

Mnie się w zasadzie podobają wszystkie wątki, oprócz Wadlewa. Nicola mnie nie do końca przekonuje, ale będzie z Radkiem, a Radka lubię, więc zobaczymy jak się będzie oglądało ;) Fajnie, że będzie Szymon, bo dawno go nie było. No i znowu się zacznie rozkręcać akcja u Marysi i Huberta. A kim jest ten facet co nachodzi Anetę? Skąd oni się znają?