Autor Wątek: Marek i... Ewa czy Anna?  (Przeczytany 52686 razy)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: Marek i... Ewa czy Anna?
« Odpowiedź #150 dnia: Marzec 22, 2014, 10:41:17 »
Najnowsza okładka "Świata Seriali"

Wychodzi na to, że jednak może "zacząć się od ślubu" :) Mnie by się to podobało, w końcu jakiś element normalności w tej rodzinie, chwila oddechu od wszelkich zdrad, dramatów, kłótni i zidioceń bohaterów.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Marzec 22, 2014, 21:59:52 »
Mnie również... chociaż jeden w miarę normalny wątek.

(spojler)
W nowych kulisach trochę zamotali w sprawie tego trio. A to szumią że Marek się Ewie będzie oświadczał (i to raczej niedługo, zdjęcia z zaręczyn świąteczne, lampeczki i te sprawy, a w najbliższych odcinkach już zima) i z Anną całował. Również niedługo, kilka odcinków wprzód.
Nie wytrzymał.  <bezradny>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #152 dnia: Marzec 23, 2014, 16:49:18 »
Mnie również... chociaż jeden w miarę normalny wątek.

(spojler)
W nowych kulisach trochę zamotali w sprawie tego trio. A to szumią że Marek się Ewie będzie oświadczał (i to raczej niedługo, zdjęcia z zaręczyn świąteczne, lampeczki i te sprawy, a w najbliższych odcinkach już zima) i z Anną całował. Również niedługo, kilka odcinków wprzód.
Nie wytrzymał.  <bezradny>

No to taki normalny ten związek nie jest <jezyk>
Z jedną "chodzi", z drugą się obcałowuje...

A po co Mareczkowi kolejne dzieci, skoro z tymi, które już ma rady sobie nie daje ::)
Wychowują je ciotka, dziadek, babcia i... podwórko z lasem i polem do spółki. Marek ma z nimi kontakt jedynie wtedy, gdy są problemy.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Marzec 23, 2014, 19:39:15 »
No to taki normalny ten związek nie jest <jezyk>
Z jedną "chodzi", z drugą się obcałowuje...
Dlatego napisałam 'w miarę'.  ;D Zresztą uważam, że jak na świat serialowy, całkiem przyzwoity. Do czasu oczywiście gdy Marko znów poleci do Anny.
Zgadzam się w zupełności co do dzieci. Z Ulą i Natalią bezsprzecznie poległ, co będzie z chłopcami to jeszcze zobaczymy. W każdym razie wzorem ojca nie jest i mimo że Ewę lubię, to wolałabym żeby inaczej załatwili tę sprawę ciąży Kluźniak.