Autor Wątek: Newsy, wywiady i ciekawostki  (Przeczytany 59613 razy)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
Odp: Newsy, wywiady i ciekawostki
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 16, 2013, 17:05:30 »
Czy Nina powie ukochanemu o wszystkich błędach z przeszłości? Jak Sambor zareaguje na zwierzenia dziewczyny?

Podpuszczają nas, że powie? Wreszcie mogłaby się wysilić i powiedzieć, co 'miłego' robiła. Pracuje w szpitalu, więc powinna liczyć się z tym, że każdego dnia może tam trafić niemiła osoba z przeszłości, a wtedy takie ciągłe odpowiadanie Michałowi, że nic się nie stało będzie po pierwsze nudą, a po drugie nie fair...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 16, 2013, 18:22:59 »
Nina od samego początku powinna być z nim szczera, związku nie buduje się na kłamstwie bo prędzej czy później się rozpadnie. Każdy ma jakieś grzechy na sumieniu, ale jeżeli jest się z osobą, którą się kocha i z którą wiąże się przyszłość to jednak powinno się mówić o wszystkim. Sambor niedługo wyjawi jej całą prawdę, zobaczymy czy Nina będzie miała w sobie na tyle odwagi, żeby również mu o wszystkim powiedzieć.  <cwaniak>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 16, 2013, 20:54:29 »
Każdy ma jakieś grzechy na sumieniu, ale jeżeli jest się z osobą, którą się kocha i z którą wiąże się przyszłość to jednak powinno się mówić o wszystkim.

O wszystkim co może wpłynąć źle na związek, ale nie o wszystkim ogólnie :-)
Ekym, ekym za off top bardzo przepraszam.

Witek zwierzy się Konicy (Robert Koszucki), że czuje się odsunięty przez Lenę na boczny tor. Jej uwagę przykuwa teraz głównie ich mały synek Franek, a dla niego Lenie nie starcza już czasu i sił.
(...)
Natomiast Lena zwierzy się Hanie, że mąż przestał ją pociągać.

Jak to usłyszałam w pewnym serialu komediowym: "to się rozumie samo przez się". Coś mi tu nie gra. Po co Lena żali się Hanie, że ją mąż nie pociąga, jak ciągle skupia się tylko na dziecku, a o Witku zapomina? Ahhh....zrozum tu człowieku seriale.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 16, 2013, 22:02:28 »
Natomiast Lena zwierzy się Hanie, że mąż przestał ją pociągać.
Jakbym była na miejscu Leny, to nie zwierzałabym się z kłopotów Hanie. Nie wiem, jak dla mnie to byłoby niezręczne... Lena ma dziecko, ma męża i dom, a Hana ostatnio to wszystko straciła. Nie umniejszam tu kłopotów Leny, ale po prostu.. na zwierzenia nie wybrałabym Hany po prostu. Ze względu na to, co się ostatnio u tej drugiej dzieje. ;)

Jej uwagę przykuwa teraz głównie ich mały synek Franek..
Chyba im się pochrzaniły imiona..  :D Z tego co wiem mały ma na imię Felek.

Ojj, Ninie by się przydał porządny kopniak w tyłek! Jeśli się nie odważy zwierzyć Samborowi, to naprawdę ich związek może wisieć na włosku.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 17, 2013, 08:44:50 »
Lena i Hana się przyjaźnią, to właśnie Hana zajęła, że tak powiem miejsce Zosi i wcale się nie dziwię, że jak Lena ma kłopoty, chce z kimś pogadać o swoim życiu osobistym to to właśnie wybiera Hanę. ;) Swoja drogą jak już jesteśmy przy ich relacjach, to może ktoś pamięta jak było u nich na początku? W sensie jak się poznały i jak narodziła się między nimi przyjaźń?

Ojj, Ninie by się przydał porządny kopniak w tyłek! Jeśli się nie odważy zwierzyć Samborowi, to naprawdę ich związek może wisieć na włosku.
I wtedy Nina będzie miała pretensje do całego świata, że jej związek z Michałem się rozpada. Nie można żyć w kłamstwie, o!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 17, 2013, 15:13:05 »
Swoja drogą jak już jesteśmy przy ich relacjach, to może ktoś pamięta jak było u nich na początku? W sensie jak się poznały i jak narodziła się między nimi przyjaźń?

Hana przyjechała do Przemka i przy okazji spotkała pacjentkę Leny. Domyśliła się, że ta dziewczyna niedawno urodziła dziecko, choć nie chce się do tego przyznać. Z początku Lena potraktowała ją trochę nieuprzejmie, bo nie wiedziała, że Hana też jest ginekologiem. Potem zgodziła się z jej hipotezą, co do tego dziecka, pojechały więc do domu pacjentki i odnalazły tego noworodka. Potem Hana poprosiła Lenę, żeby ta się dowiedziała, czy czasem nie ma wolnych etatów w szpitalu, Lena ją zarekomendowała i tak to się wszystko zaczęło.  ;)

Też się nie dziwię, że Lena chce się zwierzyć z tego, co dzieje się w jej życiu. Po prostu, gdybym była w jej skórze, byłoby mi trochę niezręcznie opowiadać to wszytko Hanie. Zresztą, gdzie była Lena, gdy na Hanę spadły te wszystkie kłopoty?  ;) Nie mówię, że jest złą przyjaciółką i odzywa się tylko, gdy sama ma problem, ale jakoś nie widać było, żeby wspierała Hanę w tym wszystkim .

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 17, 2013, 15:18:56 »
China doll dziękuję za przybliżenie ich znajomości!  :buzki:
Zresztą, gdzie była Lena, gdy na Hanę spadły te wszystkie kłopoty?  ;) Nie mówię, że jest złą przyjaciółką i odzywa się tylko, gdy sama ma problem, ale jakoś nie widać było, żeby wspierała Hanę w tym wszystkim .
Hana nikomu o niczym nie odpowiadała, nie zwierzała się nikomu. Owszem Lena powinna zauważyć, że coś jest nie tak z Haną, że coś się dzieje, ale jednak tak na dobrą sprawę to Hana również powinna powiedzieć jej co się u niej teraz dzieje, co przeżywa - przecież od tego ma się przyjaciół. :)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 19, 2013, 15:13:39 »
Proszę bardzo.  ;)
No tak, Hana jest zbyt skryta jednak. Chociaż może nawet nie chodzi o to, że nie ufa Lenie, ale po prostu z nikim nie chce o tym gadać. Przecież nawet z Przemkiem w ogóle o Jamesie czy Piotrze nie rozmawia. Jak tak dalej będzie, to nie wytrzyma, w końcu trzeba się komuś wyżalić.

Ja tu przyszłam z newsem dla fanów Kamilli Baar. Pojawi się ona w 'Prawie Agaty' w odcinku emitowanym piątego marca. Będzie grała wdowę po mężczyźnie, który zginął w górach.
Nawiasem mówiąc, Dereszowska też będzie niedługo w PA.  ;)

Pojawił się jeszcze artykuł, że Żmijewski nie wyklucza powrotu do Ndinz. Ale bym się cieszyła, marzenie..  <serce> Tylko ciekawe, czy to nie jest wyssane z palca, ale cóż, przynajmniej wróciła mi nadzieja.

Więcej info o obydwu sprawach na superserialach.  ;)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 19, 2013, 18:05:03 »
Ja tu przyszłam z newsem dla fanów Kamilli Baar. Pojawi się ona w 'Prawie Agaty' w odcinku emitowanym piątego marca. Będzie grała wdowę po mężczyźnie, który zginął w górach.
Nawiasem mówiąc, Dereszowska też będzie niedługo w PA.

Ale super news  <zauroczony>
A o której godzinie emitują ten serial?

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 19, 2013, 18:31:31 »
Godzina 21:30 w TVN.  ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 19, 2013, 20:21:21 »
Hana jest bardzo skryta, zawsze sama chce sobie radzić ze swoimi problemami, czasem zastanawiam się po co jej facet, po co jej przyjaciele, brat? Niekiedy naprawdę zachowuje się jak maszyna, jak jakiś robot bez uczuć, niestety. :(

Pojawił się jeszcze artykuł, że Żmijewski nie wyklucza powrotu do Ndinz. Ale bym się cieszyła, marzenie..  <serce> Tylko ciekawe, czy to nie jest wyssane z palca, ale cóż, przynajmniej wróciła mi nadzieja.
Kiedyś dałabym się pokroić za taką informację, a teraz? No cóż jakoś nie wyobrażam sobie jego powrotu, był za czasów tego starego Ndinz, był jednym  filarów te3go serialu :) ale teraz to jest już inny serial, aktorzy są inni, została tylko fabuła i nazwa, a reszta się zmieniła, więc jednak nie chciałabym jego powrotu. :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #71 dnia: Luty 20, 2013, 14:39:59 »
"Na dobre i na złe": Małżeński kryzys, niespodzianka i... nowy amant w Leśnej Górze!

Foto temat z aleseriale odnośnie odcinka 512. klik

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #72 dnia: Luty 20, 2013, 18:04:22 »
Nowe przystojne ciacho pojawi się w serialu  <zauroczony> Jak tam czytam to na pewno od razu zakoleguje się z Przemkiem i ich pasja to motory! Extra! Ciekawa jestem jak oni będą podrywać dziewczyny  :D Zobaczymy hehe  <zauroczony>

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Luty 20, 2013, 18:10:42 »
Nowe kulisy, Wiktoria, Przemek, Falkowicz, ale przede wszystkim - Adam. --> http://test.nadobre.tvp.pl/112638/kulisy-serialu-odcinek-8.html

Wow, okazuje się, że ten Adam nie będzie taki milutki i lubiany. Myślałam, że zrobią z niego takiego sympatycznego lovelasa. Ciekawa jestem, czy Agata mu ulegnie.

Dąbrowska mówi, że 'Wiktoria zaczęła Falkowiczowi ufać, niestety'. Więc chyba nie zafundują nam cudownej metamorfozy Falkowicza, a zamiast tego powtórnie okaże się dupkiem.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #74 dnia: Luty 20, 2013, 18:47:54 »
Dziwne. W gazetach piszą, że to Wiki mu się spodoba, a w kulisach przystawia się do Agaty. Wiem, że jedno nie wyklucza drugiego, ale żeby aż tak?