Autor Wątek: Newsy, wywiady i ciekawostki  (Przeczytany 59622 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy, wywiady i ciekawostki
« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 30, 2013, 18:18:56 »
Nowe kulisy całe o Samborze i Ninie :  http://test.nadobre.tvp.pl/111402/kulisy-serialu-odcinek-5.html
Miałam nadzieję na coś z HaPi, ale dobre i to.  ;)

Zdjęcie z 513 odcinka, które niestety mówi samo za siebie:  http://i.iplsc.com/-/0002087GXXTDDSUU-C116-F4.jpg
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2013, 14:17:39 wysłana przez china doll »

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #46 dnia: Luty 01, 2013, 17:19:05 »
Wszystkiego najlepszego dla Pana Mariana Opani! :)
Oj.... czyli jednak romans Latoszka z Agatą...

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #47 dnia: Luty 01, 2013, 21:29:16 »
Niech mi ktoś powie, czy to jest Wiktoria? Bo ja się waham. Włosy tej dziewczyny raczej rude nie są, ale po pierwszym spojrzeniu byłam pewna, że to Wiki. Teraz jednak myślę, że nie. A tak się ucieszyłam, że może się pogodzą.  :(

http://files.mjakmilosc.tvp.pl/data/res/185/18569f92-1ada-4710-a987-aad2f8f73f89_xxl.jpg

A tu impreza zorganizowana przez Agatę z okazji 30 urodzin Wiki:

http://files.mjakmilosc.tvp.pl/data/res/184/184f7943-dd6e-43cf-b044-0be7f29c86e9_xxl.jpg

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #48 dnia: Luty 03, 2013, 10:20:51 »
Ja sama nie wiem czy to jest Wiktoria ale, na to wygląda że  tak ;) Ale, tam będzie się działo Impreza na pewno będzie udana :) A czemu zdjęcia są na stronie "M jak Miłość" ?

Ewelina Lisowska!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Luty 03, 2013, 10:37:33 »
Urocze jest pierwsze zdjęcie! A jeszcze gdyby to była Wiktoria to w ogóle było by cudownie!  <zauroczony> Nie mówię, żeby od razu byli ze sobą (chociaż kiedyś bardzo tego chciałam  <hahaha> ale teraz jednak wolę Wiki z Falkowiczem  <tancze>) po prostu bardzo by chciała żeby było tak jak kiedyś, żeby mogli ze sobą normalnie rozmawiać, normalnie spędzać popołudnia i żeby jedno nie miało pretensji do drugiego, po prostu.  <tak>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Luty 03, 2013, 14:51:09 »
Aga, nie mam pojęcia, dlaczego są na stronie eMki.  <lornetka>
Ech, ja do Falkowicza nie mam zaufania i zwłaszcza po ostatniej scenie w szpitalu, kiedy Wiktoria leżała z Przemkiem, zdecydowanie kibicuję WiP.  ;)

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #51 dnia: Luty 03, 2013, 15:14:34 »
A zdjęcia nie znalazły się na stronie M jak Miłość, tylko po prostu każdy z seriali TVP na dole umieszcza najświeższe newsy z bliźniaczych produkcji i tak też było w tym przypadku. O:

Próbuję znaleźć coś, czy to zdjęcie to Wiktoria, ale nie mogę znaleźć  :zla:

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Luty 03, 2013, 18:33:13 »
Romantyczna randka i puszczanie lampionów
Andrzej Falkowicz (Michał Żebrowski) to prawdziwy romantyk! Profesor zaprasza Wiktorię (Katarzyna Dąbrowska) na randkę w dniu jej urodzin, a podczas spotkania razem wypuszczają lampiony w niebo. Wiktoria jest zauroczona swoim absztyfikantem. MIŁOŚĆ WIKTORII i FALKOWICZA KWITNIE!
Personel szpitala w Leśnej Górze plotkuje o romansie Wiktorii (Katarzyna Dąbrowska) i Falkowicza (Michał Żebrowski). Wszyscy są zaskoczeni, kiedy oglądają zdjęcia z bankietu i sympozjum Anny Schulz (Kaja Bień). Wiki czuje się osaczona. Powoli ma dosyć uśmieszków i złośliwych aluzji swoich kolegów. Zastanawia się nawet nad zmianą pracy.
Humor może poprawić jej tylko on... Falkowicz - dżentelmen i romantyk! Wiktoria obchodzi swoje 30-ste urodziny. W prezencie profesor przesyła je lampiony. Wkrótce umawiają się i wypuszczają je razem w niebo. Falkowicz domyśla się, że Wiki czekają nieprzyjemności z powodu ich zażyłej relacji. Proponuje Consalidze, aby weszła w skład jego zespołu naczyniowego.

W galerii znajduje się jedno zdjęcie. :)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #53 dnia: Luty 07, 2013, 18:29:02 »
Ciekawa jestem co wyjdzie jak Wiktoria i Falkowicz będą razem.
Poczekamy, zobaczymy.

Ewelina Lisowska!

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #54 dnia: Luty 09, 2013, 12:53:39 »
Dziś część aktorów była w Pytaniu na śniadanie. Prawde mówiąc, jeszcze nie oglądałam, ale podpis pod filmikiem brzmi:

?Na dobre i na złe?, co tydzień ogląda ponad 8 milionów widzów. Za co Polacy uwielbiają seriale medyczne? Czy aktorzy w fartuchach znają się na medycynie? W naszym studio ekipa z Leśnej Góry, w składzie: Dariusz Jakubowski, Piotr Garlicki, Marcin Zacharzewski i Katarzyna Dąbrowska.

A tutaj link hop

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #55 dnia: Luty 09, 2013, 18:07:32 »
A tutaj link hop

Właśnie miałam wstawić ten link.
Aktorzy ciekawe się tam wypowiadają ;)

Ewelina Lisowska!

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #56 dnia: Luty 11, 2013, 22:40:56 »
Kurczę, nie uwierzycie, jak Wam coś powiem.  ;D
W NDiNZ jak wiadomo gra Kamilla Baar i Marek Bukowski. Natomiast w eMce niedawno pojawiła się żona Bukowskiego (gra Edytę, matkę syna Anrzeja, ale to nieistotne). Niedługo pojawi się Edyty mąż i zgadnijcie kto będzie go grał? Partner Kamilli Baar, Wojtek Błach!  <haha>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #57 dnia: Luty 12, 2013, 11:02:43 »
Natomiast w eMce niedawno pojawiła się żona Bukowskiego (gra Edytę, matkę syna Anrzeja, ale to nieistotne).

OoO to jestem mega zacofana w serialu... No, no ciekawe, która z par będzie fajniej wyglądać na ekranie.

W Internecie pojawiła się informacja, że Kamilla Baar zagra gościnnie w serialu Prawo Agaty.

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #58 dnia: Luty 12, 2013, 11:29:32 »
Kurczę, nie uwierzycie, jak Wam coś powiem.  ;D
W NDiNZ jak wiadomo gra Kamilla Baar i Marek Bukowski. Natomiast w eMce niedawno pojawiła się żona Bukowskiego (gra Edytę, matkę syna Anrzeja, ale to nieistotne). Niedługo pojawi się Edyty mąż i zgadnijcie kto będzie go grał? Partner Kamilli Baar, Wojtek Błach!  <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <haha>
<hahaha>
Ale fajnie kurde! :D Dobre, dobre :D

W Internecie pojawiła się informacja, że Kamilla Baar zagra gościnnie w serialu Prawo Agaty.
Łoooo, toż to cudownie! Chyba mój drugi ulubiony serial i taka wiadomość. Lepiej być nie może  <serce>

WYWIAD Z KAMILLĄ BAAR W GAZECIE 'ŚWIAT KOBIET' - WYWIAD MIESIĄCA

"Żadna rola nie jest fajniejsza od roli mamy."

http://kamillabaar.wordpress.com/2013/02/04/zadna-rola-nie-jest-fajniejsza-od-roli-mamy/swiat_kobiet_1/
http://kamillabaar.wordpress.com/2013/02/04/zadna-rola-nie-jest-fajniejsza-od-roli-mamy/swiat_kobiet_2/
http://kamillabaar.wordpress.com/2013/02/04/zadna-rola-nie-jest-fajniejsza-od-roli-mamy/swiat_kobiet_3/
http://kamillabaar.wordpress.com/2013/02/04/zadna-rola-nie-jest-fajniejsza-od-roli-mamy/swiat_kobiet_4/
« Ostatnia zmiana: Luty 12, 2013, 11:33:23 wysłana przez Justek »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Luty 16, 2013, 13:49:59 »
Dwa newsy ;)

Kryzys u Latoszków
Jak donosiliśmy wcześniej, Latoszek (Bartosz Opania) zdradzi Lenę (Anita Sokołowska) z Agatą (Emilia Komarnicka). Natomiast Starska wyzna Hanie (Kamilla Baar), że mąż już jej nie pociąga... Czy to koniec związku Witka i Leny?
Witek zwierzy się Konicy (Robert Koszucki), że czuje się odsunięty przez Lenę na boczny tor. Jej uwagę przykuwa teraz głównie ich mały synek Franek, a dla niego Lenie nie starcza już czasu i sił. Konica odpowie szczerym wyznaniem, że został porzucony przez Martę.
Latoszek zrozumie, że ma o co walczyć. Zaprosi Lenę na randkę. Jednak po wyjściu ze szpitala spotka załamaną Agatę, która nadal nie może otrząsnąć się z tego, że Marek postanowił dać drugą szansę swojej żonie. Postanowi odprowadzić smutną koleżankę do domu. Podczas pożegnania Agata rzuci mu się na szyję i zacznie namiętnie całować!
Natomiast Lena zwierzy się Hanie, że mąż przestał ją pociągać. Agata złoży wniosek o urlop. Witek ją upomni, by zachowywała dystans wobec pacjentów. Roztrzęsiona wybiegnie z gabinetu. Lena będzie świadkiem rozmowy Witka z Agatą. Zdziwi ją zachowanie Woźnickiej. Czy domyśli się, że między nimi doszło do czegoś więcej?
- Agata myślała, że po tych wszystkich burzliwych przejściach uczuciowych wreszcie wyjdzie słońce, a tu zapowiada się huragan! Ona ma pecha do trudnych relacji. Przez jakiś czas wydawało się, że jej relacja z Markiem otwiera jakieś nowe możliwości, ale okazuje się, że Marek ma żonę... - mówi odtwórczyni roli doktor Woźnickiej - Emilia Komarnicka.
- Agata wycofa się, ale pojawi się niejednoznaczna sytuacja z Latoszkiem... Im się zawsze bardzo dobrze razem pracowało. Podszyte to było chemią, jaka jest między mężczyzną a kobietą, ale wtedy nie było Leny. A to co się wydarza teraz? Powinna przyjść głowa, rozsądek i decyzja: świadomie to obcinamy. A bohaterowie nie do końca to obcinają i to może ich zaprowadzić w siną dal... - dodaje aktorka.
- Relacja jest koleżeńska, tak sądzę, na razie, z pewnym zabarwieniem flirtu, który może w sprzyjających okolicznościach przerodzić się w coś więcej - tajemniczo podsumowuje Bartosz Opania, czyli serialowy doktor Latoszek.

Rysy na życiorysie
Michał Sambor (Radosław Krzyżowski) wyzna Ninie (Agnieszka Judycka), że w przeszłości miał powiązania z mafią, za co dostał wyrok w zawieszeniu. Poznaj szczegóły!
Przypomnijmy, że 511. odcinku "Na dobre i na złe", Nina stała się bardzo nerwowa się, kiedy w Leśnej Górze pojawił się doktor Bogdanowicz, jej dawny "znajomy".
Jej dziwne zachowanie zauważył Sambor. I nabrał podejrzeń. Od ukochanej zażądał wyjaśnień. Nina zbyła go kłamstwem: - Michał, ja nie mam przed tobą żadnych tajemnic.
Tymczasem, w 515. odcinku serialu Sambor zdobędzie się na szczerość. Wyzna, że kiedyś był związany z mafią, a na swoim koncie ma wyrok w zawieszeniu.
- Każdy ma w swoim życiorysie historie, o których wolałby zapomnieć - tak Rudnicka skomentuje wyznanie chirurga. Nina zdradzi Samborowi, że jej też zdarzyły się rzeczy, o których chciałaby zapomnieć...
Czy Nina powie ukochanemu o wszystkich błędach z przeszłości? Jak Sambor zareaguje na zwierzenia dziewczyny?