Autor Wątek: Bohaterowie z Leśnej Góry  (Przeczytany 21316 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Bohaterowie z Leśnej Góry
« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 25, 2013, 21:44:17 »
Nina.
Nigdy nie wkurzała mnie jak teraz.  <histeryk>
Te jej umoralniające gadki (jak ta o Agacie i sypianiu z cudzymi mężami) i to jej zachowanie podlotka. Co ten Sambor z nią robi w ogóle?
Agata.
Nigdy mi się nie podobała tak jak teraz.  <tak>
Jedyna skazitelna osoba, którą ze skazą żyje dalej i swoją rozpaczą nie zatruwa innych.
Swoją drogą, scenarzyści dziwnie podobnie kierują jej losami tak jak losami Leny. Obie nie zdały egzaminu w terminie i obie skończyły w karetce.
Hmm, tylko Lence pacjenta nie wolno było dotykać. Przyjmijmy, że teraz jest inaczej :)

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 25, 2013, 21:48:36 »
Prawda?

Podczas oglądania sceny z młodymi lekarzami przy stole w bufecie i po wypowiedzi Niny wyrwało mi się - "dziwka". I nikogo bym nie uraziła, bo taka prawda.
Nigdy jakoś za nią nie przepadałam. Mogłaby sobie jechać do Stanów i nie musielibyśmy jej oglądać. A Sambor nie miałby problemów z wyznaczaniem lekarzy do operacji. Tylko Krzyś pewnie by tęsknił za swoją drugą mamą.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 25, 2013, 21:56:22 »
Jeśli chodzi o Krzysia to za chwilę przyzwyczaiłby się do trzeciej mamy, skoro zdołał do drugiej. Niech się Nina pakuje. Pani ordynatorowa  <smiech>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #33 dnia: Wrzesień 25, 2013, 21:58:19 »
Jestem za. Tylko trzeba wdrożyć teraz poszukiwania trzeciej pani mamy. Kto by pasował do Michała? Tylko nie Agata.

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 25, 2013, 22:37:18 »
Kandydatek jest kilka: Klaudia, Dorota (która się rozwiedzie z Markiem), lub Wiki.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Wrzesień 25, 2013, 23:00:43 »
Żadna z nich pewnie by nie chciała albo do niego nie pasuje.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Wrzesień 26, 2013, 08:05:51 »
Do Sambora pasuje kobieta będąca w zbliżonym do niego wieku, która robienie wielkiej kariery oraz startowanie w wyścigu szczurów...ma już trochę za sobą. Kobieta, która już wie czego chce bo ma już poukładane w głowie i w życiu. Pewnie dlatego najlepiej pasowała do niego Patrycja.
Wydawało się, że młodsza kochanka trochę doda uroku siwiejącemu na maksa Samborowi i że jej kiełbie we łbie będą tylko co najwyżej zabawne. Wydawało się, że będzie to jakże szlachetne, bo oto Sambor Lekarz szanowany (pomijam współpracę z mafią i takie tam rzeczy w obronie bratowej ;)) zrobił sobie narzeczoną i nową mamusię dla syna z dziwki :) Wydawało się tylko - Sambor zaczyna wyglądać żałośnie. Z powodów czysto rozporkowych ma przy sobie dziewczynkę, przy której wychodzi na idiotę przy reszcie personelu. Panienkę, która go szantażuje: albo będzie jej przydzielał najlepsze operacje albo wyjedzie...a jak nie może wyjechać, b już za późno,  to mu zwyczajnie "nie da" ::) Żal ściska cztery litery :P
Samborowi powinni znaleźć zupełnie innego pokroju partnerkę, opisaną powyżej najlepiej.  W Leśnej Górze ja takiej nie widzę. W ogóle wydaje mi się , że kobiety w granicach 40-tki przestają wykonywać zawód lekarza.  <mysli>

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #37 dnia: Wrzesień 26, 2013, 10:33:45 »
Jest jeszcze Ziemiańska <lol2>. Swego czasu była też Orlicka, którą nawet próbowano złączyć z Samborem, ale szybko z tego pomysłu zrezygnowano, a szkoda.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #38 dnia: Wrzesień 26, 2013, 18:50:01 »
O tak Orlicka była bardzo fajną postacią. Dodawała trochę życia do serialu. Teraz jakoś nie widać żadnej wrednej postaci.

Pewnie dlatego najlepiej pasowała do niego Patrycja.
Tu się zgodzę w 100%. Tworzyli fajną parę. Poza Latoszkami w fazie wzrostu chyba takiej pary nie było...przynajmniej z tego co pamiętam.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Wrzesień 26, 2013, 19:25:38 »
Widać. Adam jest wredny ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Wrzesień 28, 2013, 08:09:49 »
Adam to kanalia - już dawno przerósł swojego mistrza, Falkowicza. Wredna jest Nina - chociaż nie wiem czy człowiek tak głupi jak ona może być jednocześnie wredny  :ysz:

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #41 dnia: Lipiec 02, 2014, 14:26:43 »
No, dobra, a z dawnych bohaterów macie jakiegoś ulubieńca? :)

Offline Kanare

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: Maj 29, 2018, 14:44:48 »
Zosia i Kuba :) Ogólnie kiedyś ten serial też miał taki fajny klimat.

Offline Entinera

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwiec 05, 2018, 16:03:14 »
No Zosia i Kuba to była fajna parka :)

Offline TiestoPesto

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: Lipiec 06, 2018, 15:16:26 »
Nie tylko fajna, ale najlepsza :D