Autor Wątek: Hana i Piotr  (Przeczytany 78642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aga

• HaPi
Odp: Hana i Piotr
« Odpowiedź #120 dnia: Luty 03, 2013, 10:23:17 »
Ciekawa jestem o co chodzi z tym szlafrokiem :D Jak dwie inne osoby mogą mieć te same ubrania...  <hahaha>

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #121 dnia: Luty 03, 2013, 10:34:40 »
Aga to jest bardzo proste ;) szlafrok należy pewnie do wspólnej garderoby, z której zarówno serialowa Magda i Hana mogą korzystać. Swego czasu identyczny szlafrok nosiła Wiktoria, oczywiście za czasów bycia z Piotrem. :)

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #122 dnia: Luty 03, 2013, 13:26:01 »
Klaudia serio Wiktoria też nosiła ten szlafrok ? :D  <smiech> <haha>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Luty 03, 2013, 14:37:03 »
Oj, nie posądzajcie mnie o taką głupotę.  :D Domyśliłam się tego o wspólnej garderobie.
Zauważył ktoś jeszcze, że superseriale albo ŚS tak szumnie zapowiadali, jak to James bohatersko osłoni Hanę własnym ciałem podczas ewakuacji, a takiej sceny wcale nie było?

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #124 dnia: Luty 03, 2013, 17:28:09 »
Wiki miała inny szlafrok, zresztą do tej pory go ma w serialu. Ostatnio była w nim chyba w 494 odcinku. Oto szlafrok: http://files.mjakmilosc.tvp.pl/data/res/ff1/ff150e75-00c7-4fdf-99bb-7b8df11615d4_xxl.jpg.  Wychodzi na to, że Magda to bezwzględna złodziejka, która ukradła szlafrok Hanie. ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #125 dnia: Luty 03, 2013, 19:19:51 »
Zauważył ktoś jeszcze, że superseriale albo ŚS tak szumnie zapowiadali, jak to James bohatersko osłoni Hanę własnym ciałem podczas ewakuacji, a takiej sceny wcale nie było?

Ja widziałam. Hymmm no właśnie, tyle szumu było, a nic z tego nie wyszło. Spodziewałam się też tej sceny ze zdjęcia, gdzie James wyprowadza Hanę ze szpitala(o tego), a tu ani widu, ani słychu....

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #126 dnia: Luty 04, 2013, 16:10:08 »
Też się tego spodziewałam sceny, podczas której wybiegają ze szpitala w ostatnich sekundach, emocje, nerwy itp. Ale zostałam zaskoczona, miło zaskoczona. Za Jamesem nie przepadam, nie ukrywam. Wolałabym, żeby Hana nie musiała mu nic zawdzięczać.  ;)
Zresztą, Hany życie już raz zostało uratowane w dramatycznych okolicznościach, podczas strzelaniny przed szpitalem. Co za dużo, to niezdrowo.  ;D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #127 dnia: Luty 09, 2013, 12:02:29 »
Okładka nowego "Świata Seriali", a w nim "Na dobre i na złe: czy Hana i Piotr znów będą razem?" :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #128 dnia: Luty 09, 2013, 13:09:25 »
O wow! Nareszcie jakaś minimalna szansa na to, że może jednak kiedyś będą razem. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że jednak za jakiś czas po tym wszystkim będą próbowali odbudować to co było między nimi, co zostało zepsute przez Jamesa i Magdę.
Chociaż z drugiej strony w 511 odcinku Hana bardzo martwiła się o Jamesa, momentami miałam wrażenie, że nadal go kocha, że to uczucie jest silniejsze niżeli do Piotra.  :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #129 dnia: Luty 09, 2013, 13:14:09 »
Chociaż z drugiej strony w 511 odcinku Hana bardzo martwiła się o Jamesa, momentami miałam wrażenie, że nadal go kocha, że to uczucie jest silniejsze niżeli do Piotra.  :)

A ja miałam takie wrażenie w odcinku, w którym Hana odprowadzała Jamesa do samochodu psychiatry. Nawet przez chwilę rozważyłam możliwość, że ci dwoje mogliby być na stałe. Ale nie, nie, nie. :D.
Szansa jakaś się pojawia, ale coś czuję, że sobie poczekamy z ponownym wybuchem do następnego sezonu. Chociażby dlatego, że ciągle czekamy na Piotra, który pojawi się pewnie za długi czas...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Luty 09, 2013, 13:35:04 »
Skorpionica mogę czekać nawet do następnego sezonu, byle było na co czekać! A tak bardzo się cieszę, że pojawiła się mała wzmianka, że jest jakaś nadzieja, teraz wiadomo musi rozwiązać się sprawa z Jamesem. :)
A ja miałam takie wrażenie w odcinku, w którym Hana odprowadzała Jamesa do samochodu psychiatry. Nawet przez chwilę rozważyłam możliwość, że ci dwoje mogliby być na stałe. Ale nie, nie, nie. :D.
A ja pamiętam scenę w szpitalu, kiedy to Hana leżała z nim na łóżku i też było widać, że jednak jej uczucie na nowo się narodziło i coś mi się wydaje, że jest silniejsze niż uczucie do Piotra, bo gdyby bardzo mocno kochała Gawryłę, to nie pozwoliłaby, żeby James na nowo na stałe zawitał do jej życia, przynajmniej takie jest moje zdanie. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #131 dnia: Luty 09, 2013, 14:11:34 »
Klaudia, muszę się z Tobą zgodzić w jednej kwestii: w odcinku 511 Hana zachowuje się jakby bardzo kochała Jamesa. Te sceny z muzyką, wspomnienia...dla mnie to przejaw ogromnego uczucia i przywiązania, nie tylko sentymentu. Przez chwilę nawet pomyślałam, że jak to ma tak wyglądać to niech sobie z nim zostanie, a Piotrowi da spokój. Lubiłam ich razem jako parę, ale nie kiedy Hana jak ta sierota nie potrafi się zdecydować i mąci w głowie takiemu facetowi jak Gawryło :P nie można mieć wszystkiego, a Hana nie potrafi się zdecydować. A wybór jest prosty: albo rybka, albo akwarium.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #132 dnia: Luty 09, 2013, 14:20:07 »
A wybór jest prosty: albo rybka, albo akwarium.
A kto jest rybką, a kto akwarium? <hahaha>
Hana chyba sama się w tym wszystkim pogubiła, tu kochała Piotra, planowała z nim przyszłość, potem pojawia się James i wszystko zostaje przekreślone. Skoro po jego rzekomej śmierci odcięła się od przeszłości to powinno tak zostać i powinna dalej być z Piotrem, a nie zostawiać go dlatego, że wrócił James. A teraz jak z nim mieszkała, jak się o niego troszczyła, jak on o nią się troszczył, słuchanie tej piosenki w 511 odcinku to wyglądało jakby zapomniała o Piotrze i nadal bardzo kochała Jamesa. :)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #133 dnia: Luty 09, 2013, 16:16:03 »
Mi również się wydaje, że to co czuje do Jamesa to nie tylko jakieś przyzwyczajenie bądź wygasłe uczucie. Ostatnio z Piotrem nawet nie chciała rozmawiać w tej scenie przed szpitalem, a wcześniej jeszcze też go odprawiła. Ale jednak coś tam do Piotra czuje, inaczej by za nim nie płakała, a poza tym Jamesa traktowałaby inaczej.
Nie wiem, jak dla mnie to ona kocha ich obydwu i zdecydować się nie może.  :D Tzn., może ostatnio nawet próbowała, nie szukając kontaktu z Piotrem, tylko że jednak uczucia mówią jej coś innego. Mimo wszystko jednak jestem za HaPi. Hana była zdecydowanie inna, gdy trwał ich związek. Było widać, że jest szczęśliwa, zadowolona, a teraz co? Apatia, przygnębienie, jakaś taka nieswoja chodzi. Czekam niecierpliwie na powrót M.Bukowskiego.  <serce>

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #134 dnia: Luty 09, 2013, 16:40:13 »
Jak Hana nie jest Piotrem to na pewno z Jamesem będzie. Albo z nikim. Poczekamy, zobaczymy ;)

Czekam niecierpliwie na powrót M.Bukowskiego. <serce>

Też czekam na jego powrót ;)
Zobaczymy z kim będzie w związku.

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!