Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #270 dnia: Styczeń 28, 2014, 18:22:07 »
Właśnie wydaje mi się, że to nie przez tę ciążę Kluźniak. Odcinki są nagrywane ok. pół roku wcześniej, a ten awans zdarzy się raczej w niedalekiej przyszłości, bo na świecie seriali jeszcze nie widziałam, żeby newsy podawane były z tak długim wyprzedzeniem. Pewnie w którymś ze streszczeń niedługo będzie. A ponieważ teraz się rozpisują o tym, że Kluźniak poinformowała już producentów emki o ciąży, wnioskuję, że Ewa jednak do Irlandii nie wyjedzie, bo po co w takim razie aktorka miałaby im o tym mówić.  ;)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #271 dnia: Styczeń 30, 2014, 19:47:57 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-nowy-przystojniak-w-m-jak-milosc,nId,1097079
Jeszcze niedawno czytaliśmy newsa, że okaże się, że Marcin ma jednak siostrę. A tu nagle brat.
Ech... Kolejna postać na siłę wprowadzona do serialu.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #272 dnia: Styczeń 31, 2014, 21:19:11 »
A skąd się w ogóle wzięła ta niby siostra?
Może niezbyt dokładnie oglądam albo coś mylę, ale odkąd pamiętam Marcin i jego matka ciągle gadają o bracie, nie o siostrze  <mysli> Już myślałam, że to potem okaże się, że jednak to dziewczynka była..a tutaj masz - jednak brat. Zepsuli ten wątek :P Siostrą mogłaby być Eryka też na przykład ;P No co? Wszystko jest możliwe :P .Nawet brata mogliby znaleźć spośród znanych już bohaterów - byłoby ciekawie i świat mógłby się okazać naprawdę mały. Oczywiście, że kolejna zbędna postać  <olaboga>
Niech już lepiej Artur z Maryśką wracają... <zniecierpliwiony>

Na superserialach podają, że Ewa niedługo dostanie awans i otrzyma propozycję pracy, ale tylko zagranicą, dokładniej w Irlandii. Nie wiadomo jeszcze, czy zostanie, czy wyjedzie:

Biedny Marek. Gdyby wiedział, że tak będzie to by tego swojego trójkącika nie zamykał   <smiech>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #273 dnia: Styczeń 31, 2014, 22:38:24 »
Teraz to już straciłam wątek skąd mi się wzięła ta siostra.
Ale nawet się śmiałyśmy, że ciekawie by się było gdyby tą siostrą okazała się Kaśka.
Ale tu jest jednak brat, więc po frytkach.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #274 dnia: Luty 05, 2014, 15:19:48 »
Nie oglądam serialu w telewizji, a w Internecie zawsze przewijam czołówkę - tym razem jednak nie przewinęłam i...ta nowa czołówka serialu była już wyemitowana w telewizji? Czy to dopiero od 1039 odcinka jest?
Jestem nią szczerze zaskoczona  <olaboga>

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #275 dnia: Luty 05, 2014, 15:35:34 »
Wydaje mi się, że ta czołówka będzie właśnie od odcinka 1039. Jak wczoraj oglądałam w telewizji, to wydaje mi się, że była jeszcze stara. Z tego co sprawdziłam, to w 1038 jest również stara wersja.

Jestem nią szczerze zaskoczona  <olaboga>

Nie mniej zaskoczona jestem ja. Kompletnie nie rozumiem takiego wyboru postaci. Pewnie za jakiś czas będzie trzeba znów coś pozmieniać. Chyba, że po powrocie Marysi i Artura po prostu nie będzie ich w czołówce.  <bezradny>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #276 dnia: Luty 05, 2014, 15:45:07 »
Ja też jestem zaskoczona ale pod innym względem... otoczka, wszystko zostawili takie same, tylko nowe postaci? Na razie mieszane uczucia  :D W każdym razie naprawdę się zdziwiłam. Oglądałam już ten odcinek, a Wy tu mówicie, że nowa czołówka, ja natomiast nic nie zauważyłam za pierwszym razem.
Podoba mi się bardzo część z Pawłem, Alą i Basią. Urocza, coraz bardziej się do nich przekonuję.  ;) Natomiast rzuca się w oczy że w tej sekcji dziecięcej nie ma Natalii. I nie pokrzywdzili trochę Zosi? Dziewczyna już tak długo gra i nadal jej nie ma w czołówce, równie dobrze mogli by ją wrzucić na miejsce Natalii. Fajnie też przekombinowali zamianę ról Gosia-Agnieszka. I chyba jednak będzie trzeba się pogodzić, że Amerykanki zostaną na dłużej...  ::)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #277 dnia: Luty 05, 2014, 17:24:54 »
Gdzie można obejrzeć tę czołówkę?
Dopiero w poniedziałek czy jest gdzieś dostępna w internecie?

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #278 dnia: Luty 05, 2014, 17:29:41 »
Z samą czołówką nie spotkałam się nigdzie (ba! nawet ze wzmianką o niej się nie spotkałam), ja dojrzałam ją przy okazji oglądania przedpremierowo odcinka w Internecie.

Offline Anula

• Aneta&Marek
Anula :)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #280 dnia: Luty 06, 2014, 21:24:01 »
Matko w niebie! Tomek z Agnieszką?
Oj. Mam nadzieję, że za jakieś 200 odcinków się znowu zejdzie z Gośką. Tym bardziej, że nowa Gosia jest urocza :P

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #281 dnia: Luty 06, 2014, 21:26:41 »
Matko w niebie! Tomek z Agnieszką?
Oj. Mam nadzieję, że za jakieś 200 odcinków się znowu zejdzie z Gośką. Tym bardziej, że nowa Gosia jest urocza :P
Aktorka urocza, ale bohaterka nadal głupia jak but. Ja jednak mam nadzieję, że Tomek nigdy nie będzie taki głupi żeby do niej wrócić, trochę godności powinni mu pozostawić. Każda partnerka będzie dla niego lepsza niż Gośka, choć ruda Aga to takie odgrzewane kotlety troszkę.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #282 dnia: Luty 06, 2014, 21:28:34 »
Ruda Aga i Tomek - ten związek będzie zawiewał nudą. Nie zdzierżę tego na dłuższą metę. Nie przepadam za Magdą Walach w tej roli więc z kimkolwiek by w eMce nie była, ja zawsze będę na nie. Może dlatego, że jest taka jakaś bezpłciowa w tych swoich związkach.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #283 dnia: Luty 06, 2014, 21:29:03 »
2/3 obsady to trójkąty.  <smiech> Nieźle.
Gdzie Maryśka? <mysli>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #284 dnia: Luty 06, 2014, 21:33:04 »
Też za rudą nie przepadam, ale za Gośką chyba jednak bardziej. Mnie się podoba teraz Tomek z tą taką blondynką...tylko imienia nie znam i nie wiem do końca kim jest, ale ostatnio go konkretnie pocieszała :D Fajna jest, ładna i jest między nimi jakaś chemia. Tylko ona chyba niekoniecznie ma dobre zamiary...

Gdzie Maryśka? <mysli>
No właśnie, to najbardziej idiotyczny element tej czołówki - zniknięcie jednej z głównych bohaterów, choć wszyscy wokół trąbią, że wkrótce wraca. Nie rozumiem tego. Gośkę nową wrzucili, a "starej" Marysi nie mogli chociaż zostawić takiej jaka była?