Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80423 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« dnia: Sierpień 26, 2012, 23:10:07 »
Czyli wszystko to, czego nie można umieścić w temacie "W następnych odcinkach" ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 29, 2012, 10:19:08 »
Na oficjalnym facebooku Ewy Bukowskiej pojawiło się coś takiego: Czy są tu fani M jak Miłość? W nowym sezonie dołączę do obsady tego serialu - mam nadzieję, że będziecie mi kibicować w tym nowym wyzwaniu:)
Czyli jedni odchodzą, drudzy przychodzą.
Akurat tą panią lubię także może zacznę oglądać M jak miłość regularnie ;)
Ewa Bukowska jest żoną Marka Bukowskiego, czyli Gawryły z Na dobre i na złe, grała w serialu TVP1 Galeria.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2012, 10:32:24 »
Też ją lubię, sama nie wiem dlaczego. Ciekawe kogo będzie grała?

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2012, 10:37:55 »
Ciekawe kogo będzie grała?
Tego nie napisała ;)
Może to będzie jakaś nowa miłość Marka ?

Spoiler
http://www.fakt.pl/M-jak-milosc-Madzia-i-Pawel-znowu-razem-Mucha-i-Mroczek-w-M-jak-milosc,artykuly,174447,1.html
Ładnie razem wyglądają. Fajnie by było gdyby w końcu scenarzyści ich połączyli na dłużej :P

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2012, 19:38:53 »
To Marek nie będzie z tą całą Kasią? Przecież ta dziewczyna leci na niego jak ćma do światła  <jezyk>

Ewa Bukowska? Ja tej pani nie lubię, jest strasznie sztuczna  <tak>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2012, 19:41:57 »
To Marek nie będzie z tą całą Kasią? Przecież ta dziewczyna leci na niego jak ćma do światła  <jezyk>
A na nią Robert. :D I ten wątek stał już się strasznie nudny ;)

A Ewa wydaje się sympatyczna, zawsze to jakaś nowość w MjM. Mam nadzieję, że się sprawdzi i że to nie będzie kolejny wątek typu z braku pomysłów damy to..

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 29, 2012, 19:49:09 »
A na nią Robert. :D I ten wątek stał już się strasznie nudny ;)
No trochę to już jest nudne, ale i tak mam ciche nadzieje, że może coś tam się wydarzy pomiędzy nimi.
Ewa Bukowska? No może, zobaczymy.  :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 29, 2012, 19:51:35 »
A Ewa wydaje się sympatyczna, zawsze to jakaś nowość w MjM. Mam nadzieję, że się sprawdzi i że to nie będzie kolejny wątek typu z braku pomysłów damy to..

Właśnie tego się obawiam.

W nowym sezonie ciekawie może być u Pawła i Aśki - zastanawia mnie to, jak to się wszystko potoczy, co z Madzią?  Według mnie oni zawsze się kochali i prędzej czy później pojawi się między nimi namiętne uczucie, dlatego mam nadzieje, że scenarzyści w końcu dopuszczą do ich powrótu, a ten nie zakończy się znów wyjazdem Magdy  ;D

Po za tym wątek Marty, Andrzeja, te jej ciągłe dylematy, flirty, miłosne rozterki - też może być interesująco, pod warunkiem, że Dominika zacznie znowu grać, a jestem dobrej myśli  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 12, 2012, 21:40:48 »
http://aleseriale.pl/gid,10464,img,324677,fototemat.html

No już większej bzdury to nie mogli wymyślić!
Zupełny brak konsekwencji w prowadzeniu bohaterki.
Przecież takie coś do Marszałkówny nie pasuje.
Podczas jej ostatniej rozmowy z Pawłem odniosłam wrażenie, że dość "luźno" podchodzi do związku z obecnym chłopakiem. Jakoś nie widać było, że przejmuje się kłopotami.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 12, 2012, 22:38:11 »
No i dalej nie połącza tych dwoje, tylko kombinują. Wymyślają jakichś kochanków, ich żony, próby samobójcze. Niedługo Pawełkowi znowu kogoś znajdą i tak będą się z Madzią mijać. Zamiast wykorzystać szansę i teraz tę dwójkę zrobić parą. Ech, chyba faktycznie stanie się to po skończeniu przez nich 40-tki, ale nie sądzę by Emka była jeszcze wtedy na antenie a nawet gdyby to zapewne będzie już tyle wątków pobocznych, że nikt już nie będzie  pamiętał o Zduńskich ksero.
Beznadziejnie jest to rozgrywane :P
Jestem wściekła i zniesmaczona :P

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 12, 2012, 22:44:32 »
Parą mogą jeszcze zrobić, bo Pawełek Nieboraczek będzie się zajmował odratowaną Madzią Tragiczną, może i nawet do 40-stki. Ale pomysł na połączenie - jeden z najgłupszych.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 29, 2012, 14:15:02 »
No to nieźle wmontowali scenkę, żeby zrobić pośmiewisko na cały kraj ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 27, 2012, 10:38:15 »
Jakaś plaga odejść "dotknęła" eMkę...Oprócz M.Pieńkowskiej i J.Koroniewskiej, P.Cypryańskiego, teraz T.Chudecki i A.Walach....Jakoś produkcja nie dogaduje się aktorami, albo aktorzy mają już dość występów w tym serialu.
Chociaż Koroniewską ma zastąpić jakaś znana i popularna aktorka...

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 29, 2012, 11:14:46 »
Co czeka serialową Małgosię?

Wiadomość o odejściu Joanny Koroniewskiej (34 l.) z "M jak miłość" była szokiem dla fanów aktorki. Kontrakt artystki wygasa w grudniu. Do tego czasu będzie normalnie pojawiać się na planie, a nakręcone odcinki zobaczyć będzie można za kilka miesięcy. Serialowa Małgosia zniknie zatem z ekranów dopiero przed wakacjami.

Przed scenarzystami telenoweli stanęło trudne zadanie związane z zakończeniem wątku serialowej Małgosi. Podobno twórcy mają zaskakujący plan dotyczący jej postaci. Bohaterka... nie zniknie z serialu!

Po wielu dyskusjach stwierdzono, że nie będzie kolejnego wypadku z kartonami w roli głównej. Nie będzie też następnego wyjazdu za granicę.
Wszyscy zgodnie uznali, że miejsce Koroniewskiej zajmie po prostu inna aktorka.

Według informacji "Faktu", w Małgosię Mostowiak wcieli się znana z serialu "Majka" ? Joanna Osyda (24 l.).
Biorąc pod uwagę dotychczasowe dokonania młodziutkiej aktorki, jej udział w "M jak miłość" jest dużym zaskoczeniem.

Aktorka rozpocznie zdjęcia do sztandarowej telenoweli TVP 2 na początku przyszłego roku.
Jak czytamy w "Fakcie", właśnie podpisała kilkuletni kontrakt, więc na pewno zwiąże się z produkcją na długie lata.

Śmiać się czy płakać? Koniec świata...