Szymon Bobrowski
Maciej Musiał i Michał Czarnecki? O tych to ja nie słyszałam.
Zaczęło się od picia wina na dachu, potem był bankiet, pocałunek..
Spoilerhttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/251924_260800944026610_1848117649_n.jpgOj, pięknie będzie.
W Prawie Agaty też z przyjemnością patrze na sytuacje, w których pani mecenas je - ona pakuje do paszczy gorzej niż ja i te reakcje Marii czy Marka "Zawsze tyle jesz?" - wzrok przerażenia u Kożuchowskiej, która pewnie żyje o listku sałaty dziennie
Jak ja mogłam przegapić odcinek z piciem wina na dachu? Kompletnie nie wiem kiedy to było!
Może chemia między nimi nie bije po oczach, ale jakaś szansa na uczucie jest.
SpoilerMoże to nie kancelaria lecz kuchenny stół bądź blat zlewozmywaka, ale nie ważne gdzie ważne z kim!
Cytat: Kompaktowa w Sierpień 29, 2012, 21:28:44SpoilerMoże to nie kancelaria lecz kuchenny stół bądź blat zlewozmywaka, ale nie ważne gdzie ważne z kim! SpoilerMoże być i nawet podłoga! Ważne, żeby TO było z Markiem!
Cytat: Kiki w Sierpień 29, 2012, 22:46:01Jak ja mogłam przegapić odcinek z piciem wina na dachu? Kompletnie nie wiem kiedy to było! To było jakoś na początku. Ich pierwsza taka szczera rozmowa, taka bez kłótni, bez pretensji. Tylko niestety nie pamiętam numeru odcinka. Może odcinek 4? 5?