Autor Wątek: Ogólnie o naszym dziale  (Przeczytany 44473 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: Ogólnie o naszym dziale
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 08, 2012, 14:25:40 »
A mnie- szczerze się tak skórka nie podoba. Znowu jest tu tak ponuro...  smilie_girl_349 niby róż, a jednak wszystko za spokojne, nudne jak Wadlewo. Tamta mi się podobała, bo była taka jak nowa forma serialu i nowa czołówka- nowoczesna, z klasą, ożywiała to miejsce. No ale Wasza decyzja, ja tylko mogę swoje zdanie wyrazić  smilie_girl_356 i poprosić, aby logo które stworzycie- było jakieś żywe, no i dłuższe, aby zajmowało większość przestrzeni powyżej, bo teraz jest tam mega pusto.

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 08, 2012, 15:16:47 »
Jak dla mnie super. Szkoda że nie miałam okazji zobaczyć wcześniejszej skórki, ale dziewczyny się skarżyły na ostre kolory, więc chyba szkoda męczyć oczu... i ta jest super, taka stonowana:) a logo też świetne, nie widzę potrzeby zmiany jak na razie, ale propozycje można wstawiać oczywiście :)

Offline Little Anne

• Art's Souls
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 08, 2012, 16:26:23 »
Jak tu ładnie :) Naprawdę mi się podoba. Kolory są odpowiednie, ponieważ nie męczą oczu. Świetnie!

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 08, 2012, 16:51:58 »
Na temat skórki już się wypowiadałam, ale czy idzie zmienić kolor treści postów? Jak dla mnie jest za jasny. :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 08, 2012, 17:22:44 »
Kochani,
Temat przeznaczony dla Screenów miał się pojawić wczoraj, ewentualnie dzisiaj, niestety z przykrością musimy stwierdzić, iż nie wyrobimy się ze wszystkim. Chcemy wszystko od początku ładnie posegregować, począwszy od pierwszego wspólnego odcinka Anety i Marka a skończywszy na ostatnim odcinku tego sezonu, a nie od dziś wiadomo, że robienie screenów, wgrywanie i sposób w jaki chcemy Wam to przedstawić jest baaardzo pracochłonny.
Dlatego też screeny pojawią się dopiero któregoś lipca (mamy nadzieję, że będzie to gdzieś na początku) już ładnie posegregowane, także mam nadzieję, że wytrzymacie, a póki co macie przecież dotychczas zrobione screeny w specjalnym poddziale.
  :th_0girl_dance:
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2012, 20:17:35 wysłana przez Klaudia »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 08, 2012, 17:34:19 »
Czy tylko ja mam takie długie okienko szybkiej odpowiedzi? Tylko w tym dziale, w innych jest wszystko normalnie. :)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 08, 2012, 17:41:36 »
Czy tylko ja mam takie długie okienko szybkiej odpowiedzi? Tylko w tym dziale, w innych jest wszystko normalnie. :)

Dojedź do końca tego okienka i w prawym dolnym rogu będzie kilka kropek.. przeciągaj je w lewą stronę aż będzie odpowiedni rozmiar okienka :)

PS. Tylko teraz sprawdziłam, i to rozwiązanie jest jednorazowe.. Kiki, dałoby się coś z tym zrobić, czy to minus skórki?

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 08, 2012, 19:37:41 »
Łał  smilie_girl_149 Wchodzę na nasz dział i myślę co tu się stało ;) Dziewczyny jest meeega ???
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:49:39 »
Kiki, dałoby się coś z tym zrobić, czy to minus skórki?
Minus skórki, niestety.
Zmiana koloru czcionki też nie będzie łatwą sprawą, bo trzeba by ostro grzebać w kodzie skórki, a to, biorąc pod uwagę moje 'umiejętności', nie jest zbyt bezpieczne ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Mysza_99

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:33:06 »
Dobra, wiem, że wstyd... ale dopiero dzisiaj zobaczyłam Waszą skórkę. Jest przepiękna. Już dawno nie widziałam tak uroczej skórki. Do tego piękne logo. Aj  smilie_girl_159 smilie_girl_159

Ależ przyjemnie się teraz Was czyta! :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:41:18 »
Dziękujemy za miłe słowa, Mysza! :)
Skórka jest naprawdę śliczna i przede wszystkim nie razi po oczach, jak już pisałam. Dziękuję również za ogarnięcie ogarnięcie okienka do szybkiej odpowiedzi, już jest normalnych rozmiarów. smilie_girl_120

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwiec 12, 2012, 14:48:47 »
Dziękuję również za ogarnięcie ogarnięcie okienka do szybkiej odpowiedzi, już jest normalnych rozmiarów. smilie_girl_120

To masz fajnie, bo mi się dalej rozciąga :D Widocznie samo Ci się naprawiło :)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Czerwiec 16, 2012, 00:08:03 »
Teoretycznie wszystko powinno działać jak należy, bo Kiki grzebała w kodzie skórki i ustaliła szerokość okienka szybkiej odpowiedzi. :D
U mnie wszystko jest w porządku. A u Was? Nadal macie z tym problemy?
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwiec 16, 2012, 00:16:23 »
Ja już pisałam, aczkolwiek problemów z szybką odpowiedzią nie mam żadnych. Mam normalny rozmiar, jak w innych działach. ;)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwiec 16, 2012, 07:37:47 »
U mnie okienko też się zmniejszyło, jednak jeszcze trochę wystaje poza skórkę, ale dla mnie to żaden problem taki kawałeczek przeciągnąć.. gorzej było na początku;)