Autor Wątek: Ogólnie o naszym dziale  (Przeczytany 44447 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: Ogólnie o naszym dziale
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 25, 2012, 20:17:13 »
No jak tam uważacie, ja i tak akurat w tym się nie będę "bawić", więc róbcie jak Wam jest wygodnie :)

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 25, 2012, 23:19:16 »
O rany, dziewczęta? Czy to już jest stałe miejsce naszego pobytu? Za wami nadążyć to trza się nieźle nabiegać :hahaha:
Dział ze screenami uważam za fantastyczny pomysł... w sumie wy złych pomysłów to chyba nie miewacie ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 25, 2012, 23:28:48 »
O rany, dziewczęta? Czy to już jest stałe miejsce naszego pobytu? Za wami nadążyć to trza się nieźle nabiegać :hahaha:
Katakumba, bo wiesz... my działamy jak POWER RANGERS :hahaha: Jeżeli chodzi o nasze miejsce pobytu, to to miejsce już zostanie, mam nadzieję, że na zawsze. :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Maj 25, 2012, 23:45:47 »
Kotenieńku, na wuefie ostatnio ćwiczyć nie mogę, to muszę się gdzieś indziej wyżyć, nie? :hahaha:
Katakumba, bo wiesz... my działamy jak POWER RANGERS :hahaha:
OTÓŻ TO! Przez ostatnią dobę nauczyłam się więcej robić w Internecie niż przez całe swoje życie chyba! :th_girl_haha:

Tak, mam nadzieję, że to już będzie nasze stałe miejsce.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Maj 27, 2012, 01:19:18 »
Eeh, pomimo moich wcześniejszych "zachwytów" nad podzieleniem screenów na odcinki, obecnie uważam to za zły pomysł. Na chwilę obecną nie słychać nic, że PM ma się skończyć - a co za tym idzie, zapewne powstanie jeszcze duuużo odcinków i zakładając, że w 3/4 z nich wystąpią Aneta, Marek lub oni razem powstanie kilkanaście stron z wątkami screenowymi. Myślę, że lepiej byłoby utworzyć nowy wątek TYLKO dla screenów. :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Maj 27, 2012, 02:24:01 »
Sprawa screenów będzie ponownie przedyskutowana, ale to dopiero dzisiaj pod południu, bądź nawet w poniedziałek, także spokojnie. Jak będziemy wiedziały co i jak, z pewnością wszystkich poinformujemy.  smilie_girl_120

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Maj 27, 2012, 14:52:33 »
Kochani,
Przychodzę do Was z baaardzo miłą wiadomością, mianowicie chciałabym Was poinformować iż funkcję ML w dziale objęła nasza Edyszia, której serdecznie gratulujemy! Mam nadzieję, że przy jej pomocy dział będzie ładnie prosperował, bo niestety my z Kiki i Joszką nie możemy wszystkiego doglądać, także pomoc Edi baaaardzo nam się przyda!

MG i Admin.
  :th_0girl_dance:

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #22 dnia: Maj 27, 2012, 15:11:34 »
Chciałabym podziękować "władzy" :D za zaufanie i za gratulacje ;) Mam nadzieje, że wszyscy razem stworzymy bardzo przytulny kącik (w gruncie rzeczy on już taki jest) ;)

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #23 dnia: Maj 27, 2012, 15:28:43 »
Edyszia gratulacje . Powodzenia i udanego moderowania życzę : *
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2012, 17:16:10 wysłana przez Nataliaaa »

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #24 dnia: Maj 27, 2012, 15:36:55 »
Edyszia - gratulacje! :) Jestem pewna, że świetnie sobie poradzisz w nowej roli :) Powodzenia  :th_0girl_dance:

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Maj 27, 2012, 17:17:18 »
Gratulacje, Edi! Powodzenia :buzki:

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Maj 28, 2012, 22:10:50 »

Kochani! Jako, że powoli się organizujemy, prosimy o wyrozumiałość jeśli chodzi o rozważanie wszelkich próśb oraz w ich realizacji. Wszystko wymaga czasu by świetnie grało, dlatego po burzliwej dyskusji postanowiłyśmy, że screeny najlepiej będzie zbić w jeden temat, natomiast galerię pozostawimy jako odrębny wątek. Jednak na realizację tego pomysłu potrzebujemy trochę czasu, bo do zrobienia jest jeszcze wiele. Bardzo prosimy Was o cierpliwość i wyrozumiałość dla naszych skromnych poczynań. Wierzymy, że uda się nam wszystkim stworzyć fajne miejsce.
Mamy nadzieję, że wszystko się sprawdzi, ale oczywiście wyjdzie to "w praniu". Póki co organizację screenów i galerii pozostawiamy w ten sposób.

MG i Admin :th_0girl_dance:
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2012, 22:26:54 wysłana przez Dodi »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Maj 28, 2012, 22:21:17 »
Nie będę ukrywać, cieszy mnie bardzo takie rozwiązanie działu dla screenów. :) Osobna galeria i osobny wątek screenowy - uważam, ze to najlepsza opcja, o coś takiego mi chodziło. ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2012, 20:17:33 wysłana przez Donia »

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #28 dnia: Maj 28, 2012, 22:25:02 »
Galeria i screeny oddzielnie - jak najbardziej tak! Ale czy screeny w jednym temacie się przyjmą? No nic, miejmy nadzieję że tak :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Maj 28, 2012, 22:27:47 »
Edi, miałyśmy zrobić poddział - większość była na TAK, poddział powstał - większość na NIE, więc mamy nadzieję, że więcej już nie będzie zamieszania apropo screenów, bo nie wyrobimy  :th_0girl_dance: najwyżej Kiki wszystko usunie i się skończy.  :th_girl_haha: