Autor Wątek: Ogólnie o naszym dziale  (Przeczytany 44499 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Ogólnie o naszym dziale
« Odpowiedź #90 dnia: Czerwiec 23, 2012, 00:03:10 »
Wątek jest już założony, a ja przepraszam, że musieliście tyle na niego czekać. ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Lipiec 03, 2012, 23:27:58 »
Czy screeny pozostaną tak jak teraz, w osobnym dziale czy będzie założony dla nich specjalny wątek? ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Lipiec 03, 2012, 23:32:23 »
Doniu wielokrotnie pisałyśmy, że screeny będą przedstawione w innej formie. Teraz każda z nas ma poważne problemy, więc nie możemy się tym zająć.
Pytasz o to już któryś raz z rzędu, jak będą to zobaczysz, a jak ich nie ma to trzeba trochę poczekać. Nie sądzę aby screeny w takiej formie aż tak Ci przeszkadzały, więc cierpliwości.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #93 dnia: Lipiec 03, 2012, 23:49:23 »
Spokojnie, rozumiem wszystko. Macie problemy - okej, wystarczyło tylko to napisać w odpowiedzi na moje pytanie. Nie przeszkadza mi taka forma na chwilę obecną, po prostu spytałam, ale jeśli to problem to więcej pytać nie będę, a co. ;)

Pytasz o to już któryś raz z rzędu[...]
Klaudia, a mogłabyś mi pokazać ten "któryś raz z rzędu"? Przejrzałam ten wątek i o screeny spytałam tylko dwa razy, więc nie rozumiem tego fragmentu, który zacytowałam.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Lipiec 03, 2012, 23:52:34 »
Ale ja przecież spokojnie napisałam, że mamy problemy i nie możemy się tym zająć, a poza tym są wakacje i tak nam się złożyło, że jak jedna wraca to drugiej nie ma i tak w kółko. Screeny się pojawią, może w lipcu, może w sierpniu, zobaczymy.

Klaudia, a mogłabyś mi pokazać ten "któryś raz z rzędu"? Przejrzałam ten wątek i o screeny spytałam tylko dwa razy, więc nie rozumiem tego fragmentu, który zacytowałam.
A drugi raz to nie któryś raz? Nie napisałam, że pytałaś o to 10 raz bo nie liczyłam, więc nie wiem.  :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Lipiec 03, 2012, 23:58:51 »
Ale ja przecież spokojnie napisałam, że mamy problemy i nie możemy się tym zająć,
I napisałaś jeszcze "jak będą to zobaczysz, a jak ich nie ma to trzeba trochę poczekać", co według mnie w odpowiedzi na pytanie zwykłego użytkownika zbyt miłe nie jest i mi to nie przeszkadza, ale innych, obserwujących nasze forum, takie coś może zniechęcić. ;)

A drugi raz to nie któryś raz? Nie napisałam, że pytałaś o to 10 raz bo nie liczyłam, więc nie wiem.  :)
[/quote]

Tylko, że ten pierwszy raz był ok. miesiąca temu. Dla mnie to nie jest któryś raz z rzędu, ale spoko. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Lipiec 04, 2012, 00:06:33 »
Okej był około miesiąca temu, nie wiem nie sprawdzałam, screeny się robią, a chcemy wszystko ładnie ogarnąć a na to potrzebujemy sporo czasu, a jak pisałam teraz w czasie wakacji trochę się z dziewczynami mijamy i tyle.

Ale ja przecież spokojnie napisałam, że mamy problemy i nie możemy się tym zająć,
I napisałaś jeszcze "jak będą to zobaczysz, a jak ich nie ma to trzeba trochę poczekać", co według mnie w odpowiedzi na pytanie zwykłego użytkownika zbyt miłe nie jest i mi to nie przeszkadza, ale innych, obserwujących nasze forum, takie coś może zniechęcić. ;)
Może nie przesadzajmy z tym zniechęcaniem? Zapytałaś, odpowiedziałam, że jak będą to je zobaczysz, a poddział zostanie wówczas usunięty, nie było w moim poście żadnych złośliwości, czy niegrzeczności, ot zwykła odpowiedź.  ;)

Temat screenów mam nadzieję, że na chwilę obecną został zamknięty, a jak wszystko będzie gotowe to tutaj takowa informacja również się pojawi.  :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Lipiec 04, 2012, 00:13:34 »
Może nie przesadzajmy z tym zniechęcaniem? Zapytałaś, odpowiedziałam, że jak będą to je zobaczysz, a poddział zostanie wówczas usunięty, nie było w moim poście żadnych złośliwości, czy niegrzeczności, ot zwykła odpowiedź.  ;)
Mnie by raczej nie zniechęciło, aczkolwiek jeśli chodzi o innych nie mam pojęcia. ;) Przepraszam za zamieszanie, źle to odebrałam. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 04, 2012, 21:37:16 »
Donia spokojnie nie masz za co przepraszać, naprawdę!  <usmiech>

A ja chciałam wszem i wobec ogłosić, iż powstała grupa fanów Anety i Marka! Miałam tą przyjemność i sama własnoręcznie ją stworzyłam  smilie_girl_308 to tak słowem wstępu. Każdy kto jest darzy większą sympatią Anetę i Marka niżeli innych bohaterów może się zapisać do nas, warunkiem jest oczywiście AKTYWNY udział w życiu tematu poświęconemu właśnie Anecie i Markowi, bez aktywnego udzielania się w ich temacie niestety nie można się do nas dostać, trzeba pokazać, że jest się prawdziwym fanem tej pary a nie tylko chcę przynależeć bo to jest fajne.
To tyle ode mnie, a teraz wszyscy, którzy są w owej grupie jak i Ci co chcą się zapisać zapraszam do odpowiedniego tematu i dyskutujemy, bo zapewniam, że jest o czym!  smilie_girl_099

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpień 11, 2012, 09:41:49 »
Witam :) Zaglądam do tego działu na forum i... widzę bardzo ładną skórkę i cudowny nagłówek! Jestem ciekawa kto jest jego autorem? No więc serialu nie oglądam ale, kiedyś oglądałam i mi się nie spodobał. Będę tutaj wpadać co jakiś czas :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Sierpień 11, 2012, 10:42:28 »
Autorem banera na górze strony jest Kiki. Cieszymy się, że Ci się podoba i zapraszamy częściej ;)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #101 dnia: Sierpień 11, 2012, 10:50:36 »
No to gratulacje dla Kiki że ma taki talent graficzny :) A Edyszi życzę owocnej pracy w moderacji działu :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 13:13:40 wysłana przez Aga »

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Sierpień 28, 2012, 00:25:19 »
Małe propozycje ;)
Wątek "Nasza twórczość" stoi od dłuższego czasu, nie ma żadnego posta, więc moim zdaniem można go usunąć, skoro odzewu nie ma ;)

I co powiecie na to, żeby "Pozostali bohaterowie" złączyć z "Postacie drugoplanowe i epizodyczne"? ;) Co prawda wydaje mi się, że ten pierwszy ma służyć do wypowiadania się o bohaterach nie występujących obecnie, ale według mnie w tym drugim również można o nich pisać ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Sierpień 28, 2012, 10:07:33 »
Troszkę się porządzę jeśli wolno  <haha>
Liczyłam, że wątek dotyczący naszej twórczości nie będzie świecił pustkami, skoro wcześniej w wątku A&M pojawiało się kilka opowiadań, niestety się przeliczyłam... a więc wątek może nie zostanie usunięty, a przeniesiony do archiwum, liczę, że jednak za jakiś czas ktoś będzie miał jakąkolwiek wenę twórczą i będzie chciał się z nami podzielić swoim opowiadaniem. :)

Co po scalenia wątków Pozostali bohaterowi i Postaci drugoplanowe i epizodyczne jestem na tak i zaraz się tym zajmę. :) W ogóle od samego początku uważałam, że są to temat o identycznej tematyce, a przecież postacie drugoplanowe i pozostali bohaterowie to to samo, także wątki scalam!  ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Sierpień 28, 2012, 19:33:07 »
Woooooooooooooooooooooooooooow! Jak tu ślicznie! :wub:
Domyślam się, że jest to zasługa Kiki - dziękujemy baardzo! :clapping: