Autor Wątek: Na Wspólnej  (Przeczytany 65524 razy)

Zołza;)

• Gość
Odp: Na Wspólnej
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 27, 2012, 08:30:21 »
No tak Koniczynko- Adam jest obecny, ale jest tylko tłem dla tego wątku- obija się tam gdzieś po kątach. Stanowczo wolę kiedy wokół niego skupia się akcja. Bardzo przekonuje mnie gra aktorska serialowego Adama (polecam film "Benek", w którym gra drugoplanową, ale jakże świetną rolę!:) ).
Może się mylimy w związku z siostrą Weroniki, ale za dużo póki co przesłanek przemawiających "za". Ciekawe... Może okaże się, że przeprowadzają się z synkiem do Warszawy i zamieszkają z Weroniką i Adamem? Nieee!

Co się stało z Maksem- zimny ignorant! W zapowiedziach była mowa o dziecku jego i Kumiko. Jak myślicie? Co się stało? Ja myślę, że może poroniła... Albo, że dziecko umarło i tak to przeżył, że postanowił wyzbyć się wszelkich uczuć. Innego pomysłu póki co nie mam. Tak czy siak okropnie potraktował Filipa- bardzo nie fair!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 30, 2012, 18:01:39 »
Zwiastun odcinków powakacyjnych był ciekawy ;)
Spoiler
Daniel z jakąś kobietą? :o a myślałam, że wróci do Olki, ale Olka też chyba ma innego na oku ;)
Maks się zmienił o 180 stopni, szkoda, lubiłam jego postać, a teraz zimny drań się z niego zrobił.
Szkoda Janusza, lubiłam ich wątek, ale Marta chyba znajdzie pocieszenie ;)
I znowu wraca Borys! Ach.. mam nadzieję, że wrócą do siebie z Ewą, chodź łatwo nie będzie. Ale widać, że ją kocha smilie_girl_231
Igor i Magda?  smilie_girl_289 według mnie nie pasują do siebie, ale Igor mógłby się w końcu ustatkować, a przecież Magda to Matka jego dziecka.. no zobaczymy jak to będzie ;)
Najbardziej zdziwił mnie pocałunek Kingi i Smolnego. Może to tylko jakiś podstęp Kingi, ale kto wie, ciekawie by było jakby mieli romans ;D
Po wakacjach na pewno będę uważnie śledzić losy bohaterów ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 05, 2012, 13:50:59 »
Spoiler
O kurczę! Smolny i Kinga?? No,no ciekawie by się zrobiło. Ale może to jakaś podpucha tylko? Chociaż wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się tak stało. W końcu z męża się ciapa zrobiła.
Ewa i Borys-jak ja ich lubię. Tworzyli taką fajną parę. Mam nadzieję, że bd jeszcze razem. :) Chyba powrócę do w miarę regularnego oglądania po wakacjach.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 09, 2012, 17:16:44 »
Spoiler
Już po wakacjach widzowie będą świadkami zaręczyn Żanety i Wojtka, ponownego wybuchu namiętności między Magdą i Igorem, powrotu famme fatale serialu - Ilony Zdybickiej, poważnych kłopotów Weroniki z odnalezioną siostrą Adą oraz rozwijającej się romantycznej więzi między Martą a Pawłem Wolińskim. Znajdzie się również powód do świętowania, gdyż ?Na Wspólnej? będzie obchodzić swoje dziesiąte urodziny! Czy z tej okazji widzowie mogą się spodziewać jakichś niespodzianek? Tomasz Karpiński - producent TVN serialu ?Na Wspólnej?, zapewnia, że w nowych odcinkach aż roi się od zaskakujących zwrotów akcji i nowych bohaterów, którzy znacznie wpłyną na fabułę. - Dziesiąta rocznica zobowiązuje ? dlatego gwarantuję, że emocji i niespodzianek nie zabraknie! Kto na przykład mógłby przewidzieć, że Paweł Woliński (Rafał Cieszyński), któremu przeszczepiono serce Janusza Gajewskiego, będzie zabiegał o względy Marty? I, co najciekawsze, on również nie będzie jej obojętny. Żadne z nich nie zdaje sobie jednak sprawy z tego, że w Pawle bije serce ukochanego Marty? Z pewnością zaskoczeniem dla widzów będzie również ponowne miłosne zbliżenie Magdy i Igora. Wygląda na to, że tych dwoje dojrzało w końcu do związku i spróbują stworzyć dla swojej córki prawdziwą rodzinę. Niestety, nie obejdzie się bez problemów ? do Polski wraca bowiem dawna wielka miłość Igora, Maja? Moim cichym faworytem jest jednak wątek rutyny, która dopada małżeństwo Zimińskich. Rozczarowana swoim życiem Danka ulega urokowi tańca i? przystojnego instruktora Ricardo (Stefano Terrazzino)! Co na to Marek? Kolejnym hitem powinien być powrót do Polski Borysa (Oleg Sawkin), który jeszcze raz chce zawalczyć o Ewę. Niestety, przystojny Ukrainiec niespodziewanie wyląduje w więzieniu! Czy Ewa zostawi ukochanego w poważnych tarapatach? Spokoju nie zazna też Kinga. Los zetknie ją znowu ze Smolnym - czyli koszmar powraca? - I na koniec polecam wątek, który szczególnie powinien porwać naszych młodych widzów ? Ola Zimińska rozpoczyna studia i wpada w nowe towarzystwo, dla którego najważniejszy jest luz, pieniądze i? używki! Mocnych, odważnych scen nie zabraknie!? ? dodaje producent.

Ooooj ;D Ale się będzie działo! Najbardziej cieszę się z powrotu Borysa smilie_girl_149 Fajnie by było gdyby w końcu połączyli go na nowo z Ewą, ale nie tak od razu oczywiście :D

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 09, 2012, 19:05:15 »
Uwielbiałam Maję z Igorem, byłam wielką fanką tej pary, zawsze będę miała do niej sentyment, ale jednocześnie żal, że w ostatecznym rachunku Maja wybrała innego. Magdę też lubię mimo, że nie ma najlatwiejszego charakteru. Której teraz kibicować? Jestem także ciekawa wątku Danusi i Oli. :)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 09, 2012, 19:12:24 »
Też uważam, że zarówno Maja, jak i Magda pasowałaby do Igora. Zobaczymy którą z nich wybierze, na pewno wątek będzie pełen emocji. :)
Ciekawie byłoby gdyby faktycznie Kinga wdała się w romans ze Smolnym, bo jak widziałam na zdjęciach z nowego sezonu Michał raczej święty nie będzie ;)
Wrzesień coraz bliżej, więc wszystko się okaże :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 09, 2012, 20:17:07 »
Ja w ogóle jakoś wszystkie dziewczyny Igora lubiłam. Tylko za tą (zapomniałam jej imienia), która miała takie duże usta i pracowała z nim w redakcji (chociaż oni nigdy razem nie byli, ale co tam.. smilie_girl_356 ) Tak to Anię lubiłam, Majkę uwielbiałam i Magda też mi się podoba, jednak nie wyobrażam sobie powrotu Majki! Pamiętam jak wzruszył mnie jej list do Igora - łezka się w oku zakręciła  smilie_girl_349 Ach, miło będzie ich razem zobaczyć.

Mam nadzieję, że Marty będzie jak najmniej, bo jej nie znoszę.

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:31:21 »
Ooooj ;D Ale się będzie działo! Najbardziej cieszę się z powrotu Borysa smilie_girl_149 Fajnie by było gdyby w końcu połączyli go na nowo z Ewą, ale nie tak od razu oczywiście :D
Podejrzewam, że jak to w serialu, od razu to się nie stanie. Miejmy nadzieję jednak, że się stanie :)
Ewa ma szansę się wykazać, gdy Borysa dopadną problemy. Oby się nie poddała.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:44:07 »
Podejrzewam, że jak to w serialu, od razu to się nie stanie. Miejmy nadzieję jednak, że się stanie :)
Ewa ma szansę się wykazać, gdy Borysa dopadną problemy. Oby się nie poddała.

Ojjj tak, oby się nie poddała. W tym serialu jak dla mnie to ich wątek jest najciekawszy.
On trafi do więzienia, ona mu pomoże i będziemy mieć piękny come back :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 10, 2012, 20:43:10 »
A kto to wie :) Zasatanawiające jest to co Borys trzyma w ręku?? Wygląda jak...
Spoiler
czyżby pierścionek? O zaręczynach mowa jest, ale niestety nie ich

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 10, 2012, 20:52:07 »
Skorpionica też zwróciłam na to uwagę :) I też wygląda mi to na..
Spoiler
pierścionek, ale mina Ewy nie wróży niczego dobrego..  smilie_girl_305

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 11, 2012, 13:35:49 »
I w tym problem, ale bądźmy pełne nadziei :) Przecież co by to było, jakby na początku od razu miało być dobrze. Nuda jest zła :) A tak to będziemy miały sobie czym ciśnienie podnosić(tak zamiast kawy).

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 15, 2012, 15:59:31 »
Oj broń Boże - niech scenarzyści ich nie łączą ze sobą na początku sezonu! :D Niech się Borys trochę postara o serce Ewy, fajnie się patrzy na takie zaloty ;D a i podnoszenie nam ciśnienia nie jest złe ;) lepsze to niż połączenie pary na samym początku, a później brak pomysłów i same rozstania i powroty bez żadnego sensu;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 15, 2012, 16:57:28 »
Fotorelacja z nowego sezonu. Dużo info powtórzonych i ...
Spoiler
to jednak pierścionek zaręczynowy w rękach Borysa :) Niestety bez informacji nt. reakcji Ewy.

A między Kingą i Smolnym jednak pocałunek. Hymm ciekawe. Czyżby ona romansik ze Smolnym, a Michał z nową wspólniczką? 

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 16, 2012, 11:45:04 »
Spoiler
Ooo.. ciekawie by było gdyby Kinga wdała się w romans ze Smolnym...
Widać też, że nie tylko Borys się oświadczy.. :D
A Ola? Tego bym się akurat po niej nie spodziewała, zawsze taka cisza, szara myszka, a tu proszę..  :o
Wrzesień coraz bliżej..  smilie_girl_299