Autor Wątek: Na Wspólnej  (Przeczytany 65531 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
Odp: Na Wspólnej
« Odpowiedź #45 dnia: Październik 02, 2012, 18:16:38 »
A mi tam nowy Maks nie zawadza. Bardzo dobrze, że się zmienił, bo od razu jakaś świeżość.
Fakt, na Rafała już się patrzeć nie da. W dodatku te jego włosy...Masakra czy ten aktor ma lustro w domu? ;P

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #46 dnia: Październik 03, 2012, 14:30:58 »
Hhahaa. Jeśli chodzi o Rafała to jego fryzura idelanie pasuje do tej roli. Odzwierciedla jego charakter. I to podobieństwo do włosów Ludwiki - no kropka w kropke - synek mamusi  ;D

Uwielbiam sceny z Honoratą! Kocham tą aktorkę! Jest genialna! Wystarczy jedno jej słowo, jeden gest, a mi już się chce śmiać  <jezyk> Po za tym pomysł z tym szmateksem i do tego zaangażowanie w to Romana i Mikołaja - świetne. Mikołaj to niezły sprzedawca, skoro apaszke za 15 zł sprzedał..(no chyba, że mowa była o groszach)  <smiech>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #47 dnia: Październik 06, 2012, 17:39:33 »
Hhahaa. Jeśli chodzi o Rafała to jego fryzura idelanie pasuje do tej roli. Odzwierciedla jego charakter. I to podobieństwo do włosów Ludwiki - no kropka w kropke - synek mamusi  ;D
Rozbawiłaś mnie bardzo, ale po przemyśleniu stwierdzam, że toż to szczera prawda! <haha>

ale jakoś nie wyobrażam sobie Agnieszki z kimś innym  :D
Dlaczego w pewnym momencie wydawało mi się, że scenarzyści mają ochotę połączyć ją z tym terapeutą?

W tej chwili najbardziej interesuje mnie wątek Igora i Magdy. W sumie to chciałabym, żeby się zeszli, choć nie pamiętam czasów, gdy byli razem. Jednak teraz mają dziecko, fajne relacje, widać, że Igorowi zależy, jej też, tylko sobie do końca z tego sprawy nie zdaje :D Szkoda, że póki co nie zapowiada się, by mieli z górki. Wręcz przeciwnie.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #48 dnia: Październik 06, 2012, 17:50:33 »
Dlaczego w pewnym momencie wydawało mi się, że scenarzyści mają ochotę połączyć ją z tym terapeutą?
Też miałam takie wrażenie.  Może coś w tym jest?  <okularnik>

Wątek Igora i Magdy faktycznie robi się ciekawy, zwłaszcza, że Igor znowu w coś się wpakował i wszystko może odbić się na Magdzie i Julce.  <olaboga>

A ja ciągle czekam na powrót Borysa, ale w najbliższym czasie się chyba nie doczekam.  :ysz:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Październik 06, 2012, 18:01:44 »
Też miałam takie wrażenie.  Może coś w tym jest?  <okularnik>
Może :D W sumie to sama nie wiem co o tym myśleć... Jeśli miałoby im być razem dobrze, to dlaczego nie?

Igor jest strasznie upartym człowiekiem i jak sobie coś postanowi, to będzie się tego trzymał bez względu na wszystko. Ciekawa jestem jak teraz zareaguje na fakt, że przez jego ambicje coś mogłoby stać się kobietom, na których najbardziej mu zależy. Mam jednak nadzieję, że do żadnego nieszczęścia nie zdąży dojść.

Borys i Ewa to rzeczywiście fajna para, pamiętam jak byli razem, ale Na wspólnej, tak jak i większość polskich seriali, oglądam zrywami, więc nie do końca wiem dlaczego się rozstali. On ją zdradził... Z jakąś Oksaną? No chyba, że już pomieszałam wszystko, co jest nawet wielce prawdopodobne...

klik
Obejrzałam sobie właśnie ten zwiastun i raz, że jest Borys i Ewa, a dwa... W ostatniej scenie to Igor i Magda? ;D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #50 dnia: Październik 06, 2012, 18:07:31 »
Borys i Ewa to rzeczywiście fajna para, pamiętam jak byli razem, ale Na wspólnej, tak jak i większość polskich seriali, oglądam zrywami, więc nie do końca wiem dlaczego się rozstali. On ją zdradził... Z jakąś Oksaną? No chyba, że już pomieszałam wszystko, co jest nawet wielce prawdopodobne...
Tak, chyba tak. Sama nie wiem dokładnie, bo akurat w tym czasie oglądałam nieregularnie.

Obejrzałam sobie właśnie ten zwiastun i raz, że jest Borys i Ewa, a dwa... W ostatniej scenie to Igor i Magda? ;D
Na to wygląda :D

A w tym zwiastunie Borys uderzył Romana, czy mam omamy? :D
Hm.. ale dlaczego Borys miałby go bić.. niech on już wraca! ;D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Październik 06, 2012, 19:19:56 »
Nie wiem czy Borys uderzył Romana, trochę krótki ten urywek, by się dobrze przyjrzeć, ale wszystko na to wygląda. Dziwne to troszkę, ale ok. Poczekamy, zobaczymy, przekonamy się. I od razu mam pytanie: Ewa miała coś kiedyś wspólnego z Romanem, prawda?

Na to wygląda :D
To ja się bardzo cieszę <jupi>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Październik 06, 2012, 19:41:32 »
Ewa była żoną Romana i zdradziła go z Borysem, a później go zostawiła.
Ale Roman jest teraz z Honoratą, więc po co miałby się bić z Borysem? Ciekawe to :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #53 dnia: Październik 06, 2012, 19:47:31 »
Ale Roman jest teraz z Honoratą, więc po co miałby się bić z Borysem? Ciekawe to :D
No wieem, ale tak mnie to tylko zaciekawiło, bo tak mi się właśnie wydawało, że Roman i Ewa byli małżeństwem ;D

Swoją drogą - Roman jest dziwnym człowiekiem, ale to chyba za sprawą tego aktora...

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #54 dnia: Październik 07, 2012, 15:02:53 »
Tak, chyba tak. Sama nie wiem dokładnie, bo akurat w tym czasie oglądałam nieregularnie.

Chyba właśnie tak było. A Ta jakaś Oksana to z Borysem miała tyle wspólnego, że mieli razem syna. Dokładnie nie pamiętam jak to się stało.

Borys miałby Romana pobić? Eh dziwne to trochę. Niemniej czekam z niecierpliwością na jego powrót i scenki z Ewą :)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Październik 07, 2012, 15:09:08 »
Borys miałby Romana pobić? Eh dziwne to trochę.
Po głębszej analizie fragmentu stwierdzam, iż to nie Roman tylko naczelny gazety, w której pracuje Igor. ;D
Ta czapka mnie zmyliła ;)

Też liczę na jakieś romantico. <haha>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #56 dnia: Październik 07, 2012, 15:17:18 »
To robi się jeszcze ciekawiej. Czyżby jakieś nowe sposoby ochrony Ewy i Igora. Może naczelny macza palce w sprawie, o której pisze chłopak?

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #57 dnia: Październik 09, 2012, 15:45:13 »
Szkoda mi trochę Magdy, bo skoro Majka ma wrócić, to pewnie Igor wybierze dawną miłość swojego życia, a Magda znowu pójdzie w odstawkę, a przykro, bo to bardzo fajna dziewczyna. Co prawda o bujnej przeszłości, ale liczy się teraźniejszość  ;D Jak dla mnie, postać od samego początku bardzo barwna i pozytwywna -  tak jak wszystkie dziewczyny Igora, do których mam słabość.

Honoratę także ubóstwiam. To jej narzekanie na "wstrętne, zjadliwe baby" w  jej wykonaniu jest genialne  <zakochany>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Październik 09, 2012, 23:03:17 »
Magda i Igor <zauroczony>

Jaka znów Majka i dlaczego niby Magda miałaby pójść w odstawkę, skoro zrobiło się tak pięknie? <papa>
Nie, nie zgadzam się.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #59 dnia: Październik 10, 2012, 15:29:16 »
Kiki, ktoś tu kiedyś podawał informacje, że Majka - była dziewczyna Igora, taka blondyneczka- ma wrócić i myślę, że gdy Igor ją zobaczy to dawne uczucie odżyje i Magda niestety znowu zejdzie na boczny tor. Magda to fajna dziewczyna, ale jakoś zawsze mi się wydawało, że Igor nic szczególnego do niej nie czuł. Nie wiem, byćmoże się mylę. Na pewno mała Julka ich do siebie zbliżyła, ale wydaję mi się, że to jednak miłość nie jest...