Autor Wątek: Przywitaj się i opowiedz o sobie  (Przeczytany 93975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Przywitaj się i opowiedz o sobie
« dnia: Maj 24, 2012, 23:32:34 »
Co prawda, jak na razie, wszyscy znamy się z ifilmu, ale "a nóż widelec" zaczną się pojawiać nowi użytkownicy, także... :D

Na imię mi Dominika, moją pasją jest piłka nożna, a ulubioną drużyną FC Barcelona. <3 Serial, który lubię najbardziej to - jak łatwo się domyślić :-D - "Pierwsza miłość". Jeśli chodzi o muzykę to lubię posłuchać wszystkiego co w ucho wpadnie. ;)

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich gości do zarejestrowania. ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Przywitaj się i opowiedz o sobie
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2012, 23:33:30 »
A co tam, najwyżej będę skakać z miejsca na miejsce  

I oto jestem.

Przedstawiać się nie lubię, zresztą nigdy tego nie robiłam...ale : Aneta, odpad ifilmowy, wiek słuszny, zainteresowania wszelakie :-)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2012, 23:34:03 »
Jean, ale fajnie, że też przyszłaś :)

odpad ifilmowy
Jak wszyscy, więc witamy wśród swoich :D

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2012, 23:35:06 »
Jean, ale fajnie, że też przyszłaś :)

Bo Ty przyszłaś...:)

A poza tym szkoda mi tych kontaktów - no i oczy moje tutaj zdecydowanie odpoczywają :)

To znaczy kontakty międzyludzkie...z wami znaczy miałam na myśli a nie szkła kontaktowe, bo się tak ciekawie ułożyło zdanie :-)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2012, 23:37:26 »
Jejku, nawet nie wiecie jak się cieszę, że Was tutaj widzę! ;)
Wyrażenie "odpad ifilmowy" brzmi... zaskakująco, jednak jak się nad tym zastanowić - toż to szczera prawda!
To znaczy kontakty międzyludzkie...z wami znaczy miałam na myśli a nie szkła kontaktowe, bo się tak ciekawie ułożyło zdanie :-)
Uwielbiam Cię! :D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 24, 2012, 23:40:01 »
Jean, ja króciutko: :-*

Dziwnie mi się przedstawiać, bo większość z Was jednak znam już trochę, ale w sumie...nigdy nie miałam okazji niektórym osobom :D Więc jestem Justyna, lubię HEY, Kasię Nosowską i muzykę, po prostu. I czytam wiersze. Które też lubię :D Najbardziej interesują mnie ludzie, a zwłaszcza kobiety, co może wydawać się trochę dziwne. :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 24, 2012, 23:40:44 »
Najbardziej interesują mnie ludzie, a zwłaszcza kobiety, co może wydawać się trochę dziwne. :D
Zapomniałaś dodać, że czysto psychologicznie! :D

W zasadzie jako admin pewnie też powinnam się przedstawić, ależ popełniłam gafę! ;D
Mam na imię Monika, niedługo skończę 18 lat. Interesuję się wieloma rzeczami, ale jak na prawdziwego mat-fiz-infa przystało - mam dużo humanistycznych zainteresowań. :D Uwielbiam teatr, czytanie książek, muzykę klasyczną (choć oczywiście nie tylko), ale za to szczerze nienawidzę historii. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że matematyka królową wszystkich nauk. :D Jak łatwo zauważyć, moją ulubioną aktorką jest pani Maria Pakulnis.
No, to by tak wstępnie było na tyle. ;)
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 24, 2012, 23:41:44 »
Cytat: Kiki
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że matematyka królową wszystkich nauk. :D 

Ja też się z nim zgadzam - matematyka zawsze była, jest i będzie królową nauk :) Nie ma żadnej innej a historia jest nauczycielką życia za to:  Historia magistra vitae est :-*

Cytat: joszka
  Najbardziej interesują mnie ludzie, a zwłaszcza kobiety, co może wydawać się trochę dziwne. :D

Może trzeba by to jakoś rozwinąć? :-) Temat ciekawy, serio, bez głupich skojarzeń:)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 24, 2012, 23:42:42 »
Jean, Sandi witajcie! :-* Baardzo miło was widzieć! ;)

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 24, 2012, 23:43:43 »
Witajcie :D
Na wstępie chciałabym powiedzieć, że pozytywnie zaskoczyło mnie to forum! I od kiedy tutaj zajrzałam... Jakoś koniec ifilmu mniej 'boli'. Bo mam ogromną nadzieję, że odnajdziemy się tutaj w tym miejscu ;) Trzymam kciuki, by nam się udało! :)

No i wypada się przedstawić.
Mam na imię Karolina, mam już prawie 19 lat, mieszkam w województwie wielkopolskim. Interesuję się... Hmmm.... Lubię pisać opowiadania, czytać książki, oglądać seriale ;) Kocham zwierzęta ;) Sama mam 4 pieski i dwa koty :)
Ogromną sympatią i szacunkiem darzę Laurę Samojłowicz i należę do Jej 'laurkowych krejzoli', jak pewnie kojarzą osoby z ifilmu :)
No i to byłoby chyba na tyle.
Pozdrawiam bardzo serdecznie i... do napisania? :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 24, 2012, 23:44:24 »
"Odpad ifilmowy" wita serdecznie pozostałe "odpady ifilmowe"  ;)
Mam na imię Gosia. Mam niewytłumaczalnego bzika na punkcie Holandii. Uwielbiam kryminały. Od niedawna po latach przerwy powróciłam do oglądania PM.
A propos lata nie znoszę się opalać. Na razie tyle i...
Cytat: Mycha
i... do napisania? :)
...no właśnie do napisania ;)

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 24, 2012, 23:44:55 »
Ja również przeniosłam się z ifilmu :P

Na imię mi Andżelika mam 16 lat. Mam strasznego fioła na punkcie PM. Podziwiam i ubóstwiam panią Marię Pakulnis. Obecnie w wolnym czasie zapoznaje się z dorobkiem artystycznym tej aktorki oraz czytam książki.
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 24, 2012, 23:45:48 »
Super, że aż tyle osób tu przywiało z ifilmu. :) I oby było nas więcej!

Wszyscy się przedstawiają to i ja zrobię to co lud :D a więc mam na imię Klaudia, gdyby ktoś jeszcze nie wiedział :P Obecnie jeszcze jestem piękna i młoda i niestety czekam na słit 18, wtedy to już nie będzie tak kolorowo, hahaha! Ale tak na poważnie, to obecnie jestem w II klasie LO, profil medyczny rzecz jasna, chociaż uwielbiam matmę i do tej pory ubolewam nad tym, że nikt nie pofatygował się i nie stworzył dla mnie profilu z rozszerzoną biologią, chemią i matmą, no ale cóż muszę zadowolić się tylko rozszerzoną biologią i chemią. :P
Jestem wieeelką fanką serialu PM, oczywiście podziwiam i śledzę non stop losy nie wszystkich bohaterów, tylko tych wybranych, ale to chyba jak każdy. Dodatkowo w wolnych chwilach (a takich teraz mam niestety baaardzo malutko!) oglądam masę innych seriali, może nie regularnie, ale powiedzmy, że w większości orientuję się na bieżąco. :D Uwielbiam czytać książki, z reguły na moich półkach goszczą romanse, thrillery, czasem zaplącze się jakaś opisana na faktach, ale to bardzo rzadko.
No więc to chyba było by tyle i do szybkiego napisania na caaaaaaaałym forum!  :-*

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 25, 2012, 07:25:43 »
To ja też coś napiszę o sobie  :D
Mam na imię Gabrysia i mam 18lat. Jestem właśnie po maturce, skończyłam liceum na profilu społeczno-prawnym, a w planach mam pewne wariactwo - filologię polską  ;D
Lubię w wolnym czasie sobie usiąść i coś napisać, albo przeczytać jakąś książkę. Oglądam mnóstwo seriali, interesuję się sportem..
Hmm... co by tu jeszcze.. Co do muzyki to jestem dość skomplikowana :D Jako stały ulubiony zespół mogę wymienić chyba jedynie Dżem, bo reszta straaasznie mi się zmienia i jest baaaaardzo zróżnicowana ;D
A no i najważniejsze ;D Baaardzo, baardzo lubię Laurę Samojłowicz  :)

Offline Zorina13

• Bonanzica
  • Nowy użytkownik
  • *
    • https://bonnaza.fora.pl/
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 25, 2012, 08:53:25 »
Witam jestem Iwona .
Jean wysłała do mnie wiadomośc -złapaliśmy trochę kontakt pisząc o starych serialach.
Jestem nieuleczalną Bonanzicą -założyłam własne pierwsze polskie forum dla miłośników Bonanzy.
Oprócz tego magister politogi ,fanka Czasu honoru ,gwiazda YT znana jako Scarlet13100.
Życzę wszystkim miłego dnia.

"Lepiej być nietypowym i nielubianym niż takim jak wszyscy i otoczonym tak zwanymi przyjaciółmi '
https://bonnaza.fora.pl/