Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #195 dnia: Lipiec 22, 2012, 15:45:27 »
No bez przesady gdzieś Antek z Grażyną?  :th_girl_haha: Oni kompletnie do siebie nie pasują i ja tam nawet nie chcę, żeby pasowali. Do Marka również Grażyna nie pasuje.  smilie_girl_347 uCoś czuję, że scenarzyści zmierzają do połączenia Grażyny i Grześka (sądząc po czołówce, w której nie ma Renaty) ale to nie ten temat.  :th_girl_haha:

Muszę zmienić dilera, koniecznie  :th_girl_haha:
Ani mi się waż!  :th_girl_haha: Musisz po prostu przyjmować większe dawki, żeby i wizji/snów było zdecydowanie więcej.  smilie_girl_356

Marek się zmienił i to bardzo, kiedyś przypominał mi niedawnego Artura, taki typowy kobieciarz, za nic mający uczucia innych, a teraz? Teraz można powiedzieć, że jest wzorowym ojcem, partnerem, dziadkiem. Na każdym kroku stara się dbać o swoich bliskich i mam nadzieję, że nie powtórzy się ta sytuacja, która miała miejsce kiedyś, że Mareczkowi znudzi się obecna partnerka (w tym wypadku Aneta) i pójdzie szukać szczęścia gdzie indziej, bo przysięgam, że zamorduję!
Zobaczcie, że i Aneta się zmieniła. Kiedyś jak mieszkała w Wadlewie była inna, liczyły się dla niej tylko pieniądze/ziemia dopiero później zmieniła się po wpływem Janka, pod wpływem miłości. A teraz? Teraz też jest kochającą partnerką, można powiedzieć, że kochającą matką (dla Danusi i dla Majki, bo nie oszukujmy się tej drugiej wielokrotnie zastępowała matkę i przyjaciółkę w jednym) także zarówno Aneta i Marek przeszli przemianę, taką wewnętrzną i musieli pokonać wiele przeszkód, żeby być razem.  smilie_girl_124

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #196 dnia: Lipiec 22, 2012, 18:39:59 »
Nie no broń Cie Panie Boże przez łączeniem Grażyny i Antka. Właśnie Mare nie pasuje do Grażyny więc też nie.

No bez przesady gdzieś Antek z Grażyną?  :th_girl_haha: Oni kompletnie do siebie nie pasują i ja tam nawet nie chcę, żeby pasowali. Do Marka również Grażyna nie pasuje.  smilie_girl_347 uCoś czuję, że scenarzyści zmierzają do połączenia Grażyny i Grześka (sądząc po czołówce, w której nie ma Renaty) ale to nie ten temat.  :th_girl_haha:

Muszę zmienić dilera, koniecznie  :th_girl_haha:
Ani mi się waż!  :th_girl_haha: Musisz po prostu przyjmować większe dawki, żeby i wizji/snów było zdecydowanie więcej.  smilie_girl_356
No jak chcesz to my ci damy już na te proszki, ale prosimy o więcej wizji, o!  smilie_girl_101

Z tym snem to mnie zabiłaś totalnie.  :D

No Marek kiedyś był inny, taki jakby Artur jak Klaudia napisała. Ale teraz jest kochającym partnerem, opiekuńczym tatą no i dobrym dziadkiem. I nie wyobrażam sobie go w chwili obecnej jako starego Marka. Aneta też przeszła przemianę. Więc pasują do siebie jak ulał. Nie wiem jak by to teraz było gdyby inaczej ich losy się potoczyły.. smilie_girl_289

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #197 dnia: Lipiec 22, 2012, 20:20:39 »
Zgadzam się z Jullcią, prosimy o więcej wizji. A może ktoś by mial ochotę napisać jakieś opowiadanie, bo chętnie bym coś poczytała o naszej ukochanej parze smilie_girl_231
Anula :)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #198 dnia: Lipiec 23, 2012, 15:15:03 »
A ja sobie też pozwolę dać jakąś swoją wizję nowego sezonu.
Jak zwykle muszą być jakieś komplikacje,kłopoty rozstania by nie wiało nudną.. Kinga z rodziną zapowiada powrót do kraju, Marek jest bardzo szczęśliwy wraz z Anetą przygotowują się do poważnej rozmowy z Kingą w cztery oczy. I widzimy taką sielankę u nich np. wraz z Danusią przybierają mieszkanie na ich powrót. Nadchodzi dzień powrotu Kingi. Marek jedzie po córkę i jej rodzinę na lotnisko, Aneta zostaje w domu z Danką i  przygotowuje obiad. Stara się pokazać z jak najlepszej strony. Kinga stara się, ale ma duży respekt do tego co się dzieje w domu, a Anetę traktuje z dużym dystansem. Z racji tego, że dom Kingi i Adama nie jest jeszcze wykończony na tyle by wprowadzić się tam z dziećmi młodzi z dzieciakami muszą przenocować u Żukowskiego. I tutaj pojawia się problem bo Kinga okazuje swoje niezadowolenie widząc swój pokój przerobiony w garderobę Anety (Tutaj może wyskoczyć z jakiś tekstem, by Aneta wyczuła sarkazm w stylu "Jak to z niej wielka dama"). Marek chcąc załagodzić sytuację szykuje im spanie w salonie jednak Kinga wybucha, i stwierdza, że przenocuje u Majki, albo w hotelu bo teraz już w rodzinnym domu nie ma dla niej miejsca. I tutaj zaskoczenie bo Adamowi kompletnie nie spodoba się zachowanie swojej dziewczyny. I w przeciwieństwie do niej zostanie (I tutaj jakieś zestawienie np. rozmowa Kingi z Majką, i Adama z Anetą i Markiem). Gdy już Kinga ochłonie i przemyśli to wszystko wróci i przeprosi Pałkowską, będą próbować stworzyć jakieś pozytywne relacje ze sobą w końcu teraz są rodziną. W między czasie dom Kingi i Adama będzie już gotowy i tutaj mogą zaprosić Anetę i Marka wraz z Danusią oczywiście na jakiegoś grilla, czy coś w tym stylu. (Jakieś miłe sceny dla oka jak Aneta się zajmuje Danusią). Ale, żeby nie zakończyli na tym wątku to ja bym tutaj dała coś w stylu: "Jak nie urok to...no" i do akcji znów wkroczy Tomek, który będzie zazdrosny o swojego dziadka, i tym razem to on okaże niechęć do Anety. Dlatego, też będzie mieć trudne zadanie by przekonać do siebie chłopca. Ale po dłuższych fochach Tomeczka, wydarzy się coś co przekona małego do nowej kobiety ukochanego dziadka. (Np.Adam pokaże mu, jego miejsce. Tomek nie jest jego biologicznym synem, a teraz ma Maćka, więc powie mu coś niemiłego w obecności Anety, a ta od razu stanie w obronie "wnuczka" da nieźle popalić Adamowi, a Tomek po raz pierwszy nazwie ją wtedy "babcią").
W mojej wizji wątek A&M ciągle opiera się na wątku Kingi, ale wydaje mi się, że scenarzyści też mogą tak zrobić. (Można tutaj pokazać wiele piękny scen, jak nawzajem pokonują trudności, opiekują się sobą i tyle dla siebie robią. Aneta będzie starała się być jak najlepszą partnerką, "matką i babcią" w jednym). No i może jeszcze popularny dość w dzisiejszych czasach: A mianowicie - Kinga i Adam są ze sobą, wybudowali dom mają dziecko, a nawet nie będą myśleli o ślubie. Markowi nie spodoba się, że córka żyje na "kocią łapę" i znów pojawią się kłótnie, spory.. Kinga często jest nieugięta, i nie lubi działać pod czyjeś dyktando, dlatego też w rezultacie, "przyganiał kocioł garnkowi, na ślubnym kobiercu staną nie Kinga i Adam, a Aneta i Marek!  smilie_girl_231

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #199 dnia: Lipiec 23, 2012, 17:52:06 »
Mi się wydaje, że nie bez przyczyny, Marek nie powiedział Kindze o garderobie i motyw z problemem gdzie się mają wszyscy podziać może  się pojawić. Tomeczek miał raczej pozytywny stosunek do Anety i w sumie bardzo bym nie chciała, żeby coś w ich relacjach się popsuło. Mi ciągle coś świta po głowie, że Kinga moze wróci z tej Kanady bez Adama ( tu by potwierdzał się jego brak w czołówce), ale z drugiej strony mówiła, że wraca bo Adam będzie miał kontrakt we Wrocławiu.. hmm. sama sie nie wiem. Ale gdyby np. Kinga wróciła bez Adama i była np. zrozpaczona po rozstaniu, to mogliby ciekawie ukazać, jak Aneta się o nią troszczy i jak ją wspiera.  smilie_girl_231 Swoją drogą jestem ciekawa, czy Kinga wróci od razu po wakacjach, czy będziemy musieli jeszcze trochę na nią poczekać. Jej powrót równa się z częstszym pokazywaniem mieszkania Żukowskich= więcej Anety i Marka i tego nie mogę się doczekać. Kinga wprowadzi jak zwykle jakąś świeżość i myślę, że będzie ciekawie!!! smilie_girl_149

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #200 dnia: Lipiec 23, 2012, 18:47:22 »
Choć nie przepadam, aż tak bardzo za Adamem, to chciałabym, żeby wrócili razem. Ewentualnie mógł dojechać za jakiś czas. Ta jego nieobecność w czołówce mnie zmartwiła. Gdyby mieli go całkowicie zlikwidować to było by bez sensu. Nie wyobrażam sobie już Kingi i jej ekscesów miłosnych z dwójką dzieci na głowie w dodatku każde z innym mężczyzną. Wprowadzając jej kolejną ciążę, mogli by ją w końcu ustatkować albo w najlepszym wyjściu związać z Arturem. smilie_girl_321
Tomeczek miał do niej pozytywny stosunek, ale jako "cioci". Nie wiadomo jak zareaguje, w końcu on jest jeszcze mały może nie zrozumieć dlaczego dziadek mieszka z "ciocią". Wydaje mi się, że nikt mu nie wyjaśniał prawdziwego powodu zniknięcia Teresy. Jakby to scenarzyści dobrze poprowadzili to mogło by być dużo sytuacji z humorem związanych z niewiedzą małego Tomka..
Tylko, że jak Kinga wprowadzi się do tego nowego domu to będzie mniej scen w domu Żukowskich  :th_0girl157:
Też nie mogę się doczekać powrotu Kingi. I coś mi się wydaje, że jej się nie spodobają tak szybko zmiany w życiu jej ojca. Ona jest daleko nie wie wszystkiego, i na razie telepatycznie nie ma nic przeciwko. Ale z nią nigdy nic nie wiadomo, Kinga czasami potrafi się zachować chamsko i pokazać co jej leży na sercu, aż pójdzie w pięty. No nic jakby nie było i tak będzie ciekawie po jej powrocie. A dzięki, niej będzie więcej Anetki i Marka, bo nie oszukujmy się przy każdym pojawiającym się problemie w jej życiu zawsze przy niej byli rodzice, a Aneta teraz zajmie miejsce jednego z nich. I na pewno nie odmówi jej pomocy, czy dobrych rad. Dużą rolę też może odegrać Majka, bo Kinga będzie się liczyć z jej zdaniem, a rozterki co do Anety, które chciała rozwiać w pamiętnej rozmowie z Anetą, Marysia wybije jej z głowy bo zna Anetę jak nikt inny i całym sercem będzie za tym by Aneta była szczęśliwa i akceptowana przez rodzinę Marka.. W końcu nie mógł lepiej trafić miłość oparta na długoletniej znajomości i przyjaźni są najbardziej trwałe.  smilie_girl_120 Teresa i Marek tak długo byli razem, i niektóre wątki były dobre niektóre mniej jedno jest pewnie nie wiało nudną, i tak samo powinno być z Anetą i nim, bo przestanę oglądać smilie_girl_241

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #201 dnia: Lipiec 23, 2012, 18:58:17 »

Tylko, że jak Kinga wprowadzi się do tego nowego domu to będzie mniej scen w domu Żukowskich  :th_0girl157:

A mi się marzy wizja, że Aneta proponuje Markowi, żeby kupili wspólny dom, no albo go zbudowali smilie_girl_231 Że mówi mu, że wszystko przemyślała i że chce żeby stworzyli prawdziwą rodzinę i żeby mieli swoje miejsce (tak jak kiedyś mówiła Janowi). Że chce by w ich domu było miejsce dla nich wszystkich :)

A do tego domu Kingi to mam jakieś wątpliwości- ani razu nie wspomnieli o jego budowie po Kingi wyjeździe- nawet Robert, który się tym zajmował, pytał się o tę garderobę, mówił, że Kinga kiedyś wróci i co z jej pokojem, a o domu nic nie wspomniał. Dziwne to dla mnie.  smilie_girl_30

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #202 dnia: Lipiec 23, 2012, 19:05:11 »
Powiem Wam tak, a propo czołówki: Nie można wpadać w paranoję, ktoś już napisał, że może będą chciali zeswatać Grażynę z Grzegorzem, bo są razem w czołówce. Jakby iść tym tropem, to wychodzi na to, że Marian miałby być z Malwiną, bo Aurelii też nie ma w czołówce(niestety). Więc może tak samo jest z Kingą i Adamem. Nie pokazali go, bo w czołówce pokazują te postacie, które są w serialu już bardzo długo i odegrały w nim kluczową rolę. A co do relacji Anety z Kingą, to mam nadzieję, że ułożą się jak najbardziej pomyślnie. Jednak najbardziej zależy mi na tym żeby Aneta była, jak najczęściej pokazywana z Danusią  smilie_girl_231

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #203 dnia: Lipiec 23, 2012, 19:10:50 »
A mi się podoba obecny dom Marka i Anety, może jest bardziej Marka niżeli Anety, ale przecież to nie jest kwestią domu - nowego czy starego, tylko kwestią zadomowienia, tak mi się przynajmniej wydaje.  <mruga> Podczas rozmów z Majką Aneta ciągle podkreślała, że w razie czego będzie u Marka, nie powiedziała, że będzie u nich, czy u siebie, tylko zawsze, że będzie u Marka. Kiedyś bardzo mnie to raziło, ale teraz tak sobie myślę, że do Anety wszystko małymi kroczkami musi dotrzeć. Przez dłuższy czas była i mieszkała sama, potem pojawił się Marek, pojawił się ktoś kto proponuje jej nie dość, że wspólne życie, to jeszcze wspólne mieszkanie, więc Aneta musi dojść do tego i zaakceptować, że to mieszkanie jest również jej, przynajmniej mi się tak wydaje.  smilie_girl_356
To chyba tyle odnośnie domu, nie to, żebym do nowego była bardzo negatywnie nastawiona, po prostu co za dużo nowości to nie zdrowo, zadowolę się obecnym mieszkaniem plus dodatkowo wspominaniem Anety, że to jest również jej dom, a nie tylko Marka.  :th_girl_haha:

Co prawda to nie do końca ten temat, ale skoro powiązaliście go z Anetą i Markiem to niech będzie, a oczywiście chodzi mi o powrót Kingi i Adama plus brak Adama w czołówce. Jak ktoś kiedyś gdzieś wspomniał czołówki są robione z mega wyprzedzeniem, z reguły są przemyślane, więc brak Adama też musi o czymś świadczyć, skłaniałabym się do tego, że właśnie podczas prób w Kanadzie, pozna jakąś piękną blondynkę i zostawi Kingę, po czym ona sama wróci z dzieciakami do Polski. Tylko tutaj pojawia się problem mieszkania, u Marka wszyscy się nie zmieszczą, a budowa domu Kingi zakończyła się wraz z jej wyjazdem, później nie było nic słychać na temat budowy, czy też jej zaprzestania, więc sama nie wiem. Ale z pewnością gdyby Adam okazał się takim dupkiem i zostawił Kingę, Aneta miałaby małe pole do popisu, mogłaby wspierać Kingę, pomagać jej tak jak kiedyś wspierała i pomagała Majce po rozwodzie z Pawłem.  smilie_girl_253 Na koniec została sprawa Tomeczka  :th_girl_haha: z pewnością będzie zwracał się per "ciociu" do Anety, bo jak ktoś już zauważył nikt nigdy nie wyjaśnił mu tej sytuacji z Teresą, więc takiemu dziecku może być ciężko przestawić się z "ciociu" na "babciu", ba "babciu'' w jego wykonaniu możemy nawet nigdy nie usłyszeć, chociaż zawsze trzeba mieć małą nadzieję.  smilie_girl_308

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #204 dnia: Lipiec 23, 2012, 19:38:57 »
A mi się podoba obecny dom Marka i Anety, może jest bardziej Marka niżeli Anety, ale przecież to nie jest kwestią domu - nowego czy starego, tylko kwestią zadomowienia, tak mi się przynajmniej wydaje. 
Mnie też się podoba to ich mieszkanko, ale przydałoby się tam zarządzić mały remont. Jakieś unowocześnienie na pewno wyszłoby im na dobre, a skoro tyle mieszkań odnowili, to i to nie byłoby problemem. Na pewno wyrzuciłabym część tych zdjęć, które straszą w salonie :P Jakieś Marka z wojska, czy coś- okropieństwo. Powinni postawić tam nowe zdjęcia Marka z Anetą, Kingi, dzieciaków. Ale o tym już chyba wspominałam. Teraz tam tworzy się powoli taki muzealny klimacik, zwłaszcza właśnie w tym nieszczęsnym salonie.
I to byłoby dobrym motywem na rozpoczęcie sezonu, w końcu pokażą pewnie jakiś przeskok w czasie i w uczuciu na pewno też. Przynajmniej tak było u Grażyny i Błażeja, a ja A&M wyjątkowo do nich porównuję :D

Offline Czekolada

• MAMY JUŻ NASZĄ KRUSZYNKĘ! KUBUŚ :)
  • Aneta&Marek
« Odpowiedź #205 dnia: Lipiec 23, 2012, 22:02:06 »
A mi się podoba obecny dom Marka i Anety, może jest bardziej Marka niżeli Anety, ale przecież to nie jest kwestią domu - nowego czy starego, tylko kwestią zadomowienia, tak mi się przynajmniej wydaje.
Dom jak najbardziej mi się podoba, tylko jak już ktoś wspomniał przydałoby się trochę odświeżyć to mieszkanie. Może mała zmiana mebli kuchennych albo 'coś'. No i oczywiście ODDAWAĆ SYPIALNIĘ!!!  :zla:

Co prawda to nie do końca ten temat, ale skoro powiązaliście go z Anetą i Markiem to niech będzie, a oczywiście chodzi mi o powrót Kingi i Adama plus brak Adama w czołówce. Jak ktoś kiedyś gdzieś wspomniał czołówki są robione z mega wyprzedzeniem, z reguły są przemyślane, więc brak Adama też musi o czymś świadczyć...
A tu to bym nie do końca się zgodziła... Jeżeli czołówka jest robiona z mega wyprzedzeniem, to dlaczego widnieje w niej Anna, mimo tego, że zrezygnowała ze swojej roli?  No ok, może decyzję o odejściu podjęła później, ale przecież w czerwcu był już scenariusz na kolejny sezon, a czołówka ukazała się w maju. Hmm... sama nie wiem smilie_girl_289 A jeszcze idąc tym tropem, to gdzie podziała się (jak już ktoś zauważył) Aurelia? Niekoniecznie musiała zrezygnowac, może jej rola/postać jest mniej istotna i chowa się w cieniu głównych bohaterów? Dobra kończę te rozmyślania bo jeszcze coś głupiego wymyślę smilie_girl_356 A wracając do Adama to mam nadzieję, że jednak zostanie on z Kingą i stworzą świetną rodzinkę, tymbardziej, że Tomeczek ma z nim bardzo dobry kontakt. A moim skromnym zdaniem to Kinga zasługuje na to szczęście i ustatkowania najbardziej (nie wliczając oczywiście Anety, która też wiele przeszła). Od początku serialu ona nie mogła znaleźć tego jedynego (swoją drogą bardzo kibicowałam jej związkowi z Kubą) i jej się to po prostu należy. Ot tak!
Odliczam dni do naszego Wielkiego Dnia :*

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #206 dnia: Lipiec 23, 2012, 22:12:05 »
Meble kuchenne akurat mi się bardzo podobają!  smilie_girl_308 Są takie zwykłe, bez zbędnych wydziwień przynajmniej jak dla mnie. Justek wspomniała o zmianie wystroju salonu i tutaj jestem na tak! Stare zdjęcia bym całkowicie zlikwidowała a wstawiła tam obecne zdjęcia Anety, Marka, Danusi, Kingi z chłopcami...
Jeżeli chodzi o sypialnię to taaaaaaak! Chociaż jak sobie pomyślę, że miałabym ponownie widzieć kożuszek Marka - to poważnie muszę się nad tym zastanowić, bo nie wiem czy przeżyję.  :th_girl_haha:

Włodarczyk prawdopodobnie zrezygnowała w ostatniej chwili i stąd jej postać nadal widnieje w czołówce, chociaż mam nadzieję, że jednak ją wykreślą.  smilie_girl_356 Aurelia nie jest istotną postacią, wydaje mi się, że już Adam jest ważniejszy, bo bądź co bądź jest partnerem prawie głównej bohaterki, ale to nie ten wątek, więc może o czołówce i brakujących bohaterach porozmawiamy tutajsmilie_girl_120

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #207 dnia: Lipiec 23, 2012, 22:19:51 »
Meble kuchenne akurat mi się bardzo podobają!  smilie_girl_308 Są takie zwykłe, bez zbędnych wydziwień przynajmniej jak dla mnie. Justek wspomniała o zmianie wystroju salonu i tutaj jestem na tak! Stare zdjęcia bym całkowicie zlikwidowała a wstawiła tam obecne zdjęcia Anety, Marka, Danusi, Kingi z chłopcami...
Jeżeli chodzi o sypialnię to taaaaaaak! Chociaż jak sobie pomyślę, że miałabym ponownie widzieć kożuszek Marka - to poważnie muszę się nad tym zastanowić, bo nie wiem czy przeżyję.  :th_girl_haha:

Włodarczyk prawdopodobnie zrezygnowała w ostatniej chwili i stąd jej postać nadal widnieje w czołówce, chociaż mam nadzieję, że jednak ją wykreślą.  smilie_girl_356 Aurelia nie jest istotną postacią, wydaje mi się, że już Adam jest ważniejszy, bo bądź co bądź jest partnerem prawie głównej bohaterki, ale to nie ten wątek, więc może o czołówce i brakujących bohaterach porozmawiamy tutajsmilie_girl_120
Akurat tu się z Tobą nie zgodzę, bo uważam, że Aurelia jest bardzo istotną postacią w tym serialu. Tak, jak Śmiałek, czy Emilka jest już niemal zaliczana do głównych. Ale to nie ten wątek, więc nie będe się więcej rozwijać. A co do sypialni Anety i Marka, to w pełni popieram, już dawno o tym myślałam. Sądzę, że fajnie byłoby zobaczyć takie sceny  smilie_girl_231

Poprawiłam cytowanie, na przyszłość prosiłabym cytować tylko jeden konkretny fragment do którego się odnosisz, a nie cały post, wówczas będzie przejrzyściej.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 23, 2012, 22:23:12 wysłana przez Klaudia »

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #208 dnia: Lipiec 23, 2012, 22:36:03 »
No tak jeden dzień mnie nie było i teraz nadrabiaj za wami.  :D
Meble w kuchni są boskie, więc według mnie zostają. Jednak te zdjęcia to rzeczywiście mogli by wymienić. To doda taką nam jak by pewność, ale nie o tym. Fajnie by było zobaczyć zdjęcia Anety, Marka i Danusi czy Kingi. Kożuszek ? Musiałabym się zastanowić, bo to mogłoby odmienić nasze życie  smilie_girl_101
Ogólnie wole żeby zostali w tym mieszkanku gdzie są. A nie w jakieś domy mają się bawić. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Myślę, że może jak zwykle stwierdzili, że Adam nie będzie potrzebny w tej czołówce czy coś w tym stylu. No nie wiem może chcą ją z kimś innym połączyć, ale to już jest troszkę nudne. Ona nigdy nie miała tak na prawdę chłopka takiego na stałe czy tam na dłuższy okres. Dobra to nie wątek Kingi tylko naszej ukochanej pary, więc mam propozycje powróćmy do nich. I tak jak Klaudia zaproponowała pogadajmy tam.  :D

I to byłoby dobrym motywem na rozpoczęcie sezonu, w końcu pokażą pewnie jakiś przeskok w czasie i w uczuciu na pewno też. Przynajmniej tak było u Grażyny i Błażeja, a ja A&M wyjątkowo do nich porównuję :D
No właśnie ja też i każde zdjęcie na którym nie byli razem od razu mi się kojarzy z Grażyną i Błażejem. I z ich rozstaniem itp..

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #209 dnia: Lipiec 24, 2012, 10:20:28 »
Mnie też podoba się ich obecne mieszkanie, tu bardziej chodziło mi o zaznaczenie tego, że Aneta chce pokazać Markowi, że traktuje ich poważnie i chciałaby spędzić z nim resztę życia, że to właśnie z nim planuje wspólną przyszłość, ale oczywiście zgadzam się z Wami, że obecne mieszkanie można by ewentualnie jakoś zmienić i oczywiście wprowadzić sypialnię! :)   smilie_girl_231 Kuchnia mi się bardzo podoba, a salon faktycznie wypadałoby urozmaicić ich wspólnymi zdjęciami  smilie_girl_321 
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2012, 13:49:07 wysłana przez Justek »