Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74862 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #90 dnia: Lipiec 05, 2012, 09:58:35 »
Wiecie co... :) Obejrzałam ostatnio wszystkie odcinki z Anetą i Markiem i muszę powiedzieć, że miło powspominać to jak słodko Marek flirtował od początku z Anetą. Te wszystkie jego teksty o przyjaźni to tylko przykrywka była do tego, co naprawdę czuje. Kilkakrotnie dawał jej do zrozumienia, jak bardzo jest dla niego ważna. Chyba nawet na jakiejś kolacji powiedział jej coś w stylu 'zmieniłaś moje życie, dziewczyno". A ona uciekała przed nim trochę, aż w końcu się poddała. I dobrze, bo gdyby nie wprowadzili wątku ich miłości to, szczerze mówiąc, pewnie przestałabym oglądać PM. A tak- nie mogę się już doczekać nowego sezonu.  smilie_girl_231
I też chcę więcej scen z naszą trójką. Takich miłych, rodzinnych. Wystarczyłby jakiś mały spacer we trójkę.  :)

Anetka lubi prowokować Marka, lubi stwarzać takie niejasne sytuacje jak właśnie ta z propozycją wspólnego wyjścia na bankiet, ale również w tym samym odcinku było:
A: Ach... dawno chciałam Ci to powiedzieć. *mina Marka była wprost powalająca*
M: Taaaa...
A: Masz piękny krawat

Gdybym była na jego miejscu po taki wstępie i spojrzeniu Anety nie powiedziałabym, iż chce pochwalić krawat, tylko no kurde  :th_girl_haha: wyznać miłość.  smilie_girl_308
Ja pamiętam, że siedziałam wtedy jak na szpilkach i krzyczałam jak głupia do telewizora: "Powiedz mu wreszcie, że go kochasz. Powiedz mu, cholera, powiedz, no!". A potem sama z siebie się śmiałam, jak ona mu powiedziała, że ma piękny krawat.  :th_girl_haha:

A właśnie, była w którymś odcinku taka scena, gdzie Marek otwarcie, bez ogódek powiedział Anecie, że ją kocha?

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Lipiec 05, 2012, 10:39:53 »
Ja sobie wczoraj zrobiłam taki rajd po wszystkich odcinkach z A&M. No wiecie tak po prostu z nudów. No i stwierdziłam fakt, że nie chce wakacji. A to dlaczego, bo ja chce już te nowe odcinki. Nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że tak będzie mi ich brakować. smilie_girl_238
Anetka lubi prowokować Marka, lubi stwarzać takie niejasne sytuacje jak właśnie ta z propozycją wspólnego wyjścia na bankiet, ale również w tym samym odcinku było:

Gdybym była na jego miejscu po taki wstępie i spojrzeniu Anety nie powiedziałabym, iż chce pochwalić krawat, tylko no kurde  :th_girl_haha: wyznać miłość.  smilie_girl_308
Ja pamiętam, że siedziałam wtedy jak na szpilkach i krzyczałam jak głupia do telewizora: "Powiedz mu wreszcie, że go kochasz. Powiedz mu, cholera, powiedz, no!". A potem sama z siebie się śmiałam, jak ona mu powiedziała, że ma piękny krawat.  :th_girl_haha:

Ej, ej miałam bardzo podobnie z tą sceną. No, ale gdyby wtedy mu to powiedziała to nie było by takich podchodów.
Pamiętacie jak Marek cały czas ją przepraszał o ten wyjazd na Cypr? Praktycznie za każdym razem co do niej przyszedł to były przeprosiny.

A właśnie, była w którymś odcinku taka scena, gdzie Marek otwarcie, bez ogódek powiedział Anecie, że ją kocha?
Z tego co pamiętam to chyba nie, ale może się mylę? Myślę, że to nadrobi w następnym sezonie, to samo nasza Anetka, że w końcu pojawi się takie słowo jak "kocham Cię".  <usmiech>

Dawno temu miałam obejrzeć ten odcinek, ale tak jakoś brakowało mi czasu i ochoty, a dzisiaj nadszedł ten dzień w którym to w końcu po wielu trudach go obejrzałam i zwijałam się ze śmiechu  :th_girl_haha: Nie powiem chciałabym na miejscu Teresy zobaczyć Anetę, zobaczyć w jaki śmieszny sposób prowadzi ją do sypialni, chociaż ta propozycja z tym odrywaniem ról  :laie_67: nie podobała mi się, coś mi się zdawało, że Mareczek trochę nudzi się z Teresą w łóżku skoro woli sobie jakoś podbudować życie erotyczne rolą konduktorki i strażaka  smilie_girl_101
A ten pokręcony kożuszek Marka  :th_girl_haha: mógłby sobie warkoczyki zaplatać.  smilie_girl_101

Ostatnio nie miałam za dużo czasu, aby obejrzeć ten odcinki PM i tylko wpadałam tu żeby zobaczyć co się ciekawego dzieje, ale w tym wątku nie o tym  :th_girl_haha:
Ten odcinek o którym mówi Klaudia boski  smilie_girl_159 Choć przyznam, że Teresy to nie lubiłam od pierwszych odcinków.Nie wiem sama dlaczego, ale mnie drażniła. Do Marka miałam inne podejście (nawet mimo tego że był tak niewierny w stosunku do bądź co bądź swojej żony) O ja również chciałabym zobaczyć w tej roli Anetę. Boże jakie ja mam teraz przez was wizje smilie_girl_099

Właśnie bardzo dawno nie pokazywali kożuszka Marka. Może w trzecim sezonie ? Jak to w końcu wzbogacą Anetę i Marka w sypialnie.  :th_0girl_dance:
Ej ja też mam wizje i szczerze wam powiem, że fajnie było by to zobaczyć smilie_girl_308
I tak najbardziej rozwaliły mnie te role konduktorki i strażaka  :laie_67:
W sumie ja też za bardzo nie lubiłam Teresy. Ale nie mówcie ona też taka święta nie była chyba, że mi się już wszystko pomyliło. Niby Marek nie był taki wierny, ale i tak go bardziej lubiłam :) Mam takie pytanie, jak Wy wspominacie okres książki(wiecie chyba której). Mnie np. to drażniło, ale tak wyszło, że to przez to wyjechała, bo Marek kupił jej wycieczkę w przeprosiny co nie?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:19:21 »

Jak po raz pierwszy oglądałam ten odcinek to również czekałam na to kiedy jednak mu powie, że go kocha, zwłaszcza po tym wstępie, tym spojrzeniu ach!  smilie_girl_231 Ale tak jak ktoś już tutaj napisał gdyby wtedy powiedziała co do niego czuje, to wszystko potoczyłoby się za szybko, miłość pewnie na dobre by się nie rozwinęła, a już by się skończyła. A tak małymi kroczkami, podchodami Marka i stawianiem oporu przez Anetę doszli do tego do czego doszli i teraz jakże przyjemnie się na nich patrzy, ostatnie odcinki może nie pokazywały tego w tak piękny sposób jak to było za czasów złamanej nogi Marka, czy też sceny z pomysłem sypialni, ALE mam nadzieję i wielokrotnie już to powtarzałam, że liczę na megaśne rozbudowanie ich wątku w następnym sezonie, rzadko się zdarza, że po jednym sezonie, w którym wszystko się zaczęło AŻ tak pokochałam jakąś parę!  smilie_girl_308

Właśnie nie wiem, ale chyba nie. Mówił, że jego życie się odmieniło dzięki niej, Aneta mówiła, że czuje się przy nim bezpieczna, że czuje się tak jak powinna się czuć kobieta przy mężczyźnie, ale wydaje mi się, że ani z jego ust ani z jej nie padło słowo "kocham Cię" na które niezmiennie od X odcinków czekam!  smilie_girl_099

Dawno temu miałam obejrzeć ten odcinek, ale tak jakoś brakowało mi czasu i ochoty, a dzisiaj nadszedł ten dzień w którym to w końcu po wielu trudach go obejrzałam i zwijałam się ze śmiechu  :th_girl_haha: Nie powiem chciałabym na miejscu Teresy zobaczyć Anetę, zobaczyć w jaki śmieszny sposób prowadzi ją do sypialni, chociaż ta propozycja z tym odrywaniem ról  :laie_67: nie podobała mi się, coś mi się zdawało, że Mareczek trochę nudzi się z Teresą w łóżku skoro woli sobie jakoś podbudować życie erotyczne rolą konduktorki i strażaka  smilie_girl_101
A ten pokręcony kożuszek Marka  :th_girl_haha: mógłby sobie warkoczyki zaplatać.  smilie_girl_101

Ostatnio nie miałam za dużo czasu, aby obejrzeć ten odcinki PM i tylko wpadałam tu żeby zobaczyć co się ciekawego dzieje, ale w tym wątku nie o tym  :th_girl_haha:
Ten odcinek o którym mówi Klaudia boski  smilie_girl_159 (...) O ja również chciałabym zobaczyć w tej roli Anetę. Boże jakie ja mam teraz przez was wizje smilie_girl_099

Właśnie bardzo dawno nie pokazywali kożuszka Marka. Może w trzecim sezonie ? Jak to w końcu wzbogacą Anetę i Marka w sypialnie.  :th_0girl_dance:
Zobaczyć Marka i Anetę w sypialni taaaaak!  smilie_girl_241 Ale ponownie ujrzeć "kożuszek" Marka nieeee!  :th_girl_haha: Jakoś jego wdzianko nie zrobiło na mnie wrażenia takie jakieś siwe  :th_girl_haha: jeżeli chodzi natomiast o jakieś zabawy erotyczne typu właśnie rola konduktorki i strażaka to jak najbardziej  :th_girl_haha: fajnie było by zobaczyć Anetkę w akcji!  smilie_girl_308

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #93 dnia: Lipiec 05, 2012, 13:35:51 »
Mam takie pytanie, jak Wy wspominacie okres książki(wiecie chyba której). Mnie np. to drażniło, ale tak wyszło, że to przez to wyjechała, bo Marek kupił jej wycieczkę w przeprosiny co nie?

Co prawda wiele z tego ominęłam, ale śmiać mi się chciało. I to bardzo. Pamiętam jak miał być wywiad z chłopakami, a nieświadome dziewczyny urządziły sobie przy tym babski wieczór. O losie, chybabym się spaliła ze wstydu na miejscu Teresy. :D

Pamiętam i ja nie mogłam wytrzymać. Myślałam, że wreszcie to powie. A tu taki psikus i nie!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Lipiec 05, 2012, 15:10:37 »
Słowa "kocham Cię" niestety nie padły, było kilka fajnych wyznań, ale tego akurat nie. Scenarzyści sądzą chyba, że to oczywiste :P bo z jednej strony tak jest, Marek kilka razy mówił o nim i o Anecie jako o osobach, "które się kochają", ale ja tam jestem tradycjonalistką, dla mnie słowa "kocham Cię" mają ogromne znaczenie i nawet powiedziane ot tak, przy wyjściu, przy pocałunku- ucieszyłyby mnie w wykonaniu naszej parki  smilie_girl_321 Chociaż nie powiem, że najpiękniej by było, gdyby to się odbyło przy winku albo przy świecach...albo na spacerze! Wrocław jest wspaniały nocą  :wub: Nie mam pojęcia dlaczego scenarzyści tego nie wykorzystują!

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #95 dnia: Lipiec 05, 2012, 15:17:40 »
Wrocław jest wspaniały nocą  :wub: Nie mam pojęcia dlaczego scenarzyści tego nie wykorzystują!
Wspaniałe miasto za dnia, a nocą to po prostu magiczne! Może w kolejnym sezonie pokażą nam trochę Wrocławia, jakieś spacery i wyznanie miłosne przy świetle księżyca ach!  :wub:
Ogólnie to brakuje mi wspólnych kolacji, wspólnych wyjść, kiedy jeszcze nie byli razem to parę razy chodzili na bankiety, na kolację a teraz co? No nic, rutyna... Nie mniej jednak z miłą chęcią wracam do tych starych odcinków, to tych wyjść, do pierwszego ich spotkania, do tańca  smilie_girl_231

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Lipiec 05, 2012, 15:28:27 »
ale ja tam jestem tradycjonalistką, dla mnie słowa "kocham Cię" mają ogromne znaczenie i nawet powiedziane ot tak, przy wyjściu, przy pocałunku- ucieszyłyby mnie w wykonaniu naszej parki  smilie_girl_321 Chociaż nie powiem, że najpiękniej by było, gdyby to się odbyło przy winku albo przy świecach...albo na spacerze! Wrocław jest wspaniały nocą  :wub: Nie mam pojęcia dlaczego scenarzyści tego nie wykorzystują!
No to widzę, że nie tylko ja mam takie podejście. Dla mnie też te słowa mają duże znaczenie, więc mogli by czasami użyć tych słów. Mam nadzieje, że się doczekamy w następnym sezonie.
O tak Wrocław jest prześliczny smilie_girl_159 Może scenarzystą nie przyszło to do głowy? Albo stwierdzili, że to będzie nie potrzebne. No nie wiem sama. Teraz wystarczy czekać i mieć dobre nadzieje na nowy sezon <usmiech>

Ogólnie to brakuje mi wspólnych kolacji, wspólnych wyjść, kiedy jeszcze nie byli razem to parę razy chodzili na bankiety, na kolację a teraz co? No nic, rutyna... Nie mniej jednak z miłą chęcią wracam do tych starych odcinków, to tych wyjść, do pierwszego ich spotkania, do tańca  smilie_girl_231
Nie tylko Tobie nie tylko Tobie. Hmmm może teraz już nie ma tych bankietów, albo scenarzyści o tym zapomnieli?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Lipiec 05, 2012, 15:33:51 »
Może scenarzystą nie przyszło to do głowy? Albo stwierdzili, że to będzie nie potrzebne. No nie wiem sama. Teraz wystarczy czekać i mieć dobre nadzieje na nowy sezon <usmiech>
Ale kiedyś przecież pokazywali Wrocław, randki Kingi a to na placu zabaw, a to w parku, Majka z Pawłem również dosyć często byli pokazywani we Wrocławiu (przed wyjazdem do Chorwacji chociażby) no i oświadczyny Emilce... Było mnóstwo takich scen, a teraz kiedy mamy taką śliczną parę, nie ma wcale spacerów, nic kompletnie.

Nie tylko Tobie nie tylko Tobie. Hmmm może teraz już nie ma tych bankietów, albo scenarzyści o tym zapomnieli?
Być może i nie ma bankietów, ale wyjście na kolację przecież mogłoby być, zadowolę się nawet kolacją w domu z winem, taką jaka miała miejsce wówczas gdy Marek pokazał Anecie projekt garderoby.  smilie_girl_308 Uwielbiam ten odcinek, tą scenę, Anetka siedziała przy laptopie zapracowana a Mareczek wkracza z winem, kieliszkami i planem garderoby. Z wieeeelką chęcią chciałabym ponownie ujrzeć taką piękną scenkę!  smilie_girl_099
« Ostatnia zmiana: Lipiec 05, 2012, 16:51:32 wysłana przez Klaudia »

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Lipiec 05, 2012, 16:06:20 »
Wrocław nadal zdarza im się pokazywać. Nawet Grażyna z Błażejem miała fajne spotkania z parku. Ja nie miałabym nic przeciwko, gdyby Aneta z Markiem i nawet z Danusią- na takie spacery do parku, na plac zabaw się udawali ;)
Zresztą mnie by chyba każda propozycja wyjścia A&M ucieszyła. A najbardziej randka, jakakolwiek. Przecież jak ludzie są ze sobą to też chodzą na randki. Może jak Kinga przyjedzie to będzie zajmowała się Danusią, a Mareczek w końcu gdzieś Anetę zabierze...

Uwielbiam ten odcinek, tą scenę, Anetka siedziała przy laptopie zapracowana a Mareczek wkracza z winem, kieliszkami i planem garderoby. Z wieeeelką chęcią chciałabym ponownie ujrzeć taką piękną scenkę!  smilie_girl_099
Ochh, ja też uwielbiam tę scenę! To zaskoczenie Anety, jej uśmiech, wzrok i pytanie, czy coś przegapiła...  :wub: No tak, to też byłby powód do świętowania, np. jakaś rocznica bycia razem. Nawet w takim domowym zaciszu jak wtedy- mogłoby być baaaardzo miło...  smilie_girl_321

Dziewczyny, a co Wy na to, aby wspólnymi siłami stworzyć listę WSZYSTKICH odcinków z udziałem naszej ulubionej pary? ;) Wkleiłoby się ją tutaj z jakimiś małymi opisami, zawsze łatwo można by było odnaleźć konkretne sceny. A może ktoś ma już taką listę, hmmm?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Lipiec 05, 2012, 16:19:35 »
To ja zacznę od końca  :th_girl_haha:
Dziewczyny, a co Wy na to, aby wspólnymi siłami stworzyć listę WSZYSTKICH odcinków z udziałem naszej ulubionej pary? ;) Wkleiłoby się ją tutaj z jakimiś małymi opisami, zawsze łatwo można by było odnaleźć konkretne sceny. A może ktoś ma już taką listę, hmmm?
Za stworzeniem listy jestem najbardziej na tak, ale nie wiem czy warto tutaj ją wstawiać, bo zniknie biedna w natłoku naszych wiadomości. Bardziej stawiałabym na utworzenie osobnego wątku, który załóżmy byłby zamknięty i co jakiś czas uzupełniało by się naszą listę kolejnymi odcinkami?

Ja nie miałabym nic przeciwko, gdyby Aneta z Markiem i nawet z Danusią- na takie spacery do parku, na plac zabaw się udawali ;)
Zresztą mnie by chyba każda propozycja wyjścia A&M ucieszyła. A najbardziej randka, jakakolwiek. Przecież jak ludzie są ze sobą to też chodzą na randki. Może jak Kinga przyjedzie to będzie zajmowała się Danusią, a Mareczek w końcu gdzieś Anetę zabierze...
Podobało mi się spotkanie Anety i Andrzeja na placu zabaw i nie ukrywam, że wolałam aby tam był Marek, no kurde mówiłam, że do ich związku wykradła się rutyna, nic już nie jest takie jak było, Marek idzie do pracy rano, wieczorem, cały czas, a Aneta zajmuje się albo Danusią, albo fundacją, albo ostatnio Andrzejem i bum brak jakichkolwiek perspektyw na piękne wspólne scenki. Z tego co pamiętam to Majka dosyć często zabierała Danusię, więc gdyby Marek tylko chciał to zaprosiłby Anetę gdzieś, gdziekolwiek byle razem.  :wub: A tak ta ciapa nie wykorzystała taakich okazji.

No tak, to też byłby powód do świętowania, np. jakaś rocznica bycia razem. Nawet w takim domowym zaciszu jak wtedy- mogłoby być baaaardzo miło...  smilie_girl_321
Nawet jakieś urodziny Danusi chociażby, bo nigdy nie widziałam aby ona miała swoje urodziny  :th_girl_haha: Julka tam miała, a Danusia biedna pokrzywdzona nie miała. Ale tak na poważnie to fajnie byłoby zobaczyć jak Aneta stara się wszystko pięknie przygotować jak kupuje z Markiem jej jakieś ładne ubranko czy zabawkę, a dopiero wieczorem jak wszyscy Ci co przyszli pójdą sobie, usiądą we dwoje na kanapie, uraczą się winem, słodko pospoglądają sobie w oczy i tyle, nawet nie muszą rozmawiać, czy się całować, ot przytulaniec by mi wystarczył.  :wub:

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Lipiec 05, 2012, 16:20:52 »
O tak akurat pamiętam tą scenę Grażyny i Błażeja. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko.  ;)
O dobrze myślisz Justek. No, ale jest jeszcze Marysia? Nie wiem, oni po prostu wolą się skupić na nowych jakiś wątkach, a nie na Anecie i Marku, Ola i Robert, Renata i Grzegorz ? No przecież tyle tego jest a tu nie Ewa, Wadlewo, Ewa, Wadlewo.  :-\

Uwielbiam ten odcinek, tą scenę, Anetka siedziała przy laptopie zapracowana a Mareczek wkracza z winem, kieliszkami i planem garderoby. Z wieeeelką chęcią chciałabym ponownie ujrzeć taką piękną scenkę!  smilie_girl_099
Ochh, ja też uwielbiam tę scenę! To zaskoczenie Anety, jej uśmiech, wzrok i pytanie, czy coś przegapiła...  :wub: No tak, to też byłby powód do świętowania, np. jakaś rocznica bycia razem. Nawet w takim domowym zaciszu jak wtedy- mogłoby być baaaardzo miło...  smilie_girl_321

Ach.. jedna z moich ulubionych scen.  smilie_girl_321 W sumie to każdą scenę z ich udziałem ubóstwiam. Ooo rocznica, jestem ciekawa czy scenarzyści coś zrobią na ten kierunek.

Mi się ten pomysł osobiście podoba, więc ja jestem za! <usmiech>
No chyba, że właśnie ktoś ma to może się z nami podzielić :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #101 dnia: Lipiec 05, 2012, 18:51:44 »
Ja jestem na nie, jeśli chodzi o dodatkowy wątek, tym bardziej przyklejony. Myślę, że taką listę będzie można umieścić w pierwszym poście w tym wątku i potem z czasem uzupełniać ;) W każdym razie póki co podaję jedną część listy, z tych odcinków, które przychodzą mi na myśl jako pierwsze:

1426- propozycja "odwdzięczenia się" za pomoc, kolacja po bankiecie
1433- nieudane wyjście na bal, taniec u Marka w mieszkaniu, "chcę czegoś więcej", pierwszy pocałunek
1434- ciąg dalszy; Tomeczek pokazuje zdjęcia Teresy, Aneta nie jest gotowa, aby zająć jej miejsce
1441- Marek dowiaduje się o problemach Anety, spotkanie z detektywem, kłótnia A&M i późniejsze "pogodzenie" (przytulenie w biurze Anety)
1453- Aneta przeprasza Marka, opowiada o tym jak Henryk ją oszukał w sprawie Andrzeja
1454- ślub Marysi i Huberta, czyli spotkanie Anety, Marka i Jana
1460- Aneta pomaga Markowi w opiece nad Danusią, Marek ponownie pyta, czy między nimi mogłoby coś być, Aneta chce, aby wszystko zostało po staremu; "przyjacielski pocałunek"
1467- randka zorganizowana przez Turczyka, Aneta przychodzi do Marka i spędzają razem noc; poranek w kuchni i wizyta Marysi
1468- rozmowa Anety z Marysią, Marka z Antosiem; wyznania, "wypadek" Żukowskiego
1469- Marek po urazie w domu, odwiedza go Aneta
1476- propozycja wspólnego zamieszkania, "poważne plany" Anety
1477- pierwszy dzień wspólnego mieszkania i szereg komplikacji
1491- Aneta narzeka na brak miejsca, Marek przygotowuje dla niej niespodziankę w postaci projektu garderoby
1492- wątpliwości Anety, związane z trudami wspólnego mieszkania i remontu; ostatecznie nie chce się tak szybko poddawać

Opisy są trochę infantylne, wiem  :th_girl_haha: ale jakoś jestem przyzwyczajona do tego, aby opisywać tak hasłowo, bo każdy wie o co chodzi, a łatwiej jest takie "pigułkowe" opisy zamieścić.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Lipiec 05, 2012, 18:57:47 »
Mówisz, że lepiej zrobić to w pierwszym poście w tym wątku? Sama nie wiem, powiedzmy, że się dostosuję.  :th_girl_haha:

A tutaj moja część:
1494- sprawa ze zbiciem perfum przez Roberta; pierwsza wspólna rodzinna scena Anety, Marka i Danusi
1512- Aneta spotyka się z Andrzejem, po raz kolejny zataja przed Markiem prawdę o swoim synu
1525- prawda o Andrzeju wychodzi na jaw, Marek czuje się oszukany przez Anetę

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Lipiec 05, 2012, 22:45:03 »
Musiałam tym się z Wami podzielić. Może to będzie mały OT, ale muszę Wam powiedzieć, że macie dobry pomysł z tymi odcinkami i krótkimi opisami. Zaglądam tu od pewnego czasu, czytam i doszłam do wniosku, że muszę sobie prześledzić wątek A&M. Dlatego niezmiernie się ucieszyłam gdy dziś przeczytałam o tym pomyśle. Myślę, że to bardzo pomoże osobie takiej jak ja, która chciałaby poznać tę historię głębiej a nie chciała oglądać wszystkich odcinków PM. Dziękuję, super pomysł. Mam nadzieję, że już niedługo (jak będę miała więcej czasu niż w obecnych dniach) będę mogła włączyć się do rozmowy i po wakacjach, śledzić na bieżąco wątek  smilie_girl_307

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Lipiec 06, 2012, 13:16:10 »
Toż to żaden, OT! Bardzo się cieszymy Koniczynko, że co nas zajrzałaś i miło nam słyszeć, że nasza dyskusja zachęciła Cię do tego, aby zagłębić się w losy naszej ulubionej pary smilie_girl_099 (Nie)cierpliwie czekamy jak zaczniesz oglądać i dzielić się z nami swoimi wrażeniami ;)

Ja póki co dodaję jeszcze coś od siebie, ale to już w pierwszym poście (napisanym przez Kiki) na początku wątku, gdzie zamieściłam wszystkie wymienione tutaj odcinki ;) Szkoda, że tylko Klaudia podłapała wątek  :th_girl_haha: ale cóż, najwyżej zrobię listę sama :D Tylko wtedy to po prostu dłużej potrwa, bo będę musiała trochę odcinków przejrzeć, aby sobie poprzypominać niektóre rzeczy.