Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 74858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #255 dnia: Wrzesień 20, 2012, 20:16:12 »
Ja to czekałam aż ktoś się odezwie.
Odcinek mi się podobał nie rozczarował mnie w żadnym stopniu. Tak jak Justyna powiedziała fajne rozmowy. Ale taniec był po prostu no taki dokładnie mrauu...
Nie wiem jak was, ale mnie Marek w tańcu normalnie rozłożył, sumie Aneta też nie była gorsza.  <haha> W ogóle to Marek tak tą Anetkę trzymał jak by myślał, że ktoś ją zaraz porwie, cały czas a to trzymał ją w pasie, a to coś.  <zauroczony>

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #256 dnia: Wrzesień 21, 2012, 16:09:43 »
Jeju, chyba pierwszy odcinek nowego sezonu, który obejrzałam w całości.  ;D
Ten taniec był taki typowo w ich stylu. Taki przyjemny dla oczu, w ogóle bardzo swobodnie się zachowywali.  ;D W ogóle nie jestem rozczarowana, tylko ciekawa, jak potoczy się akcja z pokojem Kingi.
Swoją drogą, zauważyłyście, jak Kinga zgasiła Anetę, gdy ta chciała wyjąć małego z wózka? Tak trochę na dystans ją wzięła.

Nie wiem jak was, ale mnie Marek w tańcu normalnie rozłożył, sumie Aneta też nie była gorsza.  <haha> W ogóle to Marek tak tą Anetkę trzymał jak by myślał, że ktoś ją zaraz porwie, cały czas a to trzymał ją w pasie, a to coś.  <zauroczony>
Dokładnie, jakby miała mu zaraz uciec.  <zauroczony>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #257 dnia: Wrzesień 21, 2012, 19:34:01 »
Dzisiejsze sceny za to przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Dobra, może trochę po łebkach ich pokazali, powinni to przeciągnąć na kilka odcinków, pokazać jak Kinga stopniowo przekonuje się do Anety, jak stara się zrozumieć, że ona wcale nie zajęła jej miejsca, tylko po prostu skończył się ten czas, gdy Marek stale poświęcał wszystko dzieciom, wnukom, teraz potrzebuje mieć swoje życie, życie z Anetą...
Ale scena z obiema Paniami była cudna  <serduszko> Cudna, cudna, cudna! Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Mam nadzieję, że teraz częściej będziemy mieli okazje widywać je razem i jednak jakieś komplikacje się pojawią, ale Kinga pokaże, że dorosła i odpowiedzialna z niej kobieta, a z Anetą potrafią się dogadać, bo zależy im przecież na tym samym: na szczęściu ich najbliższych.

Najlepszy moment odcinka to oczywiście Marek-Indianin...masakra  <haha> Przez kilkanaście minut nie mogłam się pozbierać, chyba po nocach będzie mi się śnił ten widok  <haha>

Brakowało mi tylko scen Anety z Tomeczkiem- mam nadzieję, że w najbliższych odcinkach scenarzyści to nadrobią. Przecież dla niego to też nowa sytuacja, owszem, Aneta czasem do nich przychodziła, bawiła się z nim, lubił jej towarzystwo, ale teraz ma z nią mieszkać pod jednym dachem, widywać jego dziadka z nią w...wiadomo jakich sytuacjach :D Nawet to "kochanie" przy stole rano, gdy Aneta wychodziła z pracy nie spotkało się z żadną jego reakcją. Szkoda.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #258 dnia: Wrzesień 21, 2012, 19:59:09 »
O tak dzisiejszy odcinek był genialny. Właśnie było trochę tak szybko, ale za to bardzo fajnie. Rano fajna scenka. Potem Marek jedzący paluszki razem z Antkiem.  <haha>
Scena z Kingą i Anetą mnie kupiła na wstępie, no po prostu są mega. Może kiedyś Kinga przekona się już do niej tak całkiem, całkiem i będzie jak z Majką?
Kinga też, z tą " Anetą" potem takie szybkie o Jezu przepraszam. A Aneta, że od dawna chciała zaproponować przejście na Ty. Nie no strasznie mi się podobała ta scena.
A nie mów o Marek-Indianin..   <hahaha> Jak ja to zobaczyłam-moja reakcja jak Kingi po prostu nie mogłam się przestać śmiać. Do tej pory jak sobie o tym przypomnę to już mi się śmiech ciśnie na twarz. Albo to: "ja mam to założyć", i "takie zgodne tak"  :D
Brakowało mi tylko scen Anety z Tomeczkiem- mam nadzieję, że w najbliższych odcinkach scenarzyści to nadrobią. Przecież dla niego to też nowa sytuacja, owszem, Aneta czasem do nich przychodziła, bawiła się z nim, lubił jej towarzystwo, ale teraz ma z nią mieszkać pod jednym dachem, widywać jego dziadka z nią w...wiadomo jakich sytuacjach :D Nawet to "kochanie" przy stole rano, gdy Aneta wychodziła z pracy nie spotkało się z żadną jego reakcją. Szkoda.
No tu się podpiszę wszystkim czym można. Szkoda, że nie pokazali zaskoczenia Tomeczka, no wiecie. Miejmy nadzieje, że takie coś się pojawi.

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #259 dnia: Wrzesień 27, 2012, 18:30:25 »
dopiero zaraz obejrzę odcinki z naszą parą, ale mam dla Was linka, gdzie znajdziecie super zdjęcia Anety i Marka! dotyczą co prawda strojów jakie nosi p.Maria w PM, ale szykują się ciekawe odcinki! zobaczcie same!http://www.facebook.com/pages/Agnieszka-Światły/105842652780485

jak obejrzę odcinki, to skomentuję, buziaczki! <buja_w_oblokach>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #260 dnia: Wrzesień 27, 2012, 19:29:31 »
O jezusie...domyślacie się w ogóle o co może chodzić? Ja jestem w sporym szoku. Fajnie, że będzie jakiś nowy wątek związany z Anetą i Markiem, ale ich miny na tych zdjęciach i obecność tego dość nietypowego jak na realia polskiego serialu mężczyzny. Cóż...mam nadzieję, że będzie ciekawie i możliwie jak najszybciej! :)

A zdjęcie podoba mi się tylko jedno...wiadomo które  <zauroczony>

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #261 dnia: Wrzesień 27, 2012, 19:33:51 »
Zdjęcia słooooodkie.  <zauroczony> Aż odpalę PSa i coś z nich wykombinuję.   ;D

O jezusie...domyślacie się w ogóle o co może chodzić?
Może Aneta będzie jakieś interesy z tym facetem prowadziła? Tylko mam takie przypuszczenie, bo, szczerze mówiąc, to nie mam bladego pojęcia, czego on może chcieć od naszej pary.  :)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #262 dnia: Wrzesień 27, 2012, 19:36:43 »
Ach.. Nawet nie wiecie jak mnie to zdjęcie (wiadomo które) uszczęśliwiło.  <zauroczony> Coś czuje, że czekają nas piękne sceny. No naprawdę, ale się cieszę. Normalnie nie wiem co napisać.  <haha>
Ale ten dziwny człowiek, jest naprawdę podejrzany. O co tu może chodzić? Jakieś sprawy biznesowe? No nie wiem. Ale ogólnie to teraz tak zauważyłam, że pokazali ich nie tylko w domu. Bo jak widać są jakiejś restouracji (nie w barbarianie). Ostatnio ta rocznica ślubu, też byli. No nieźle się zaczyna, oby tak dalej.  <serduszka>

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #263 dnia: Wrzesień 28, 2012, 18:39:24 »
No to tak- obejrzałam odcinki z Anetą i Markiem i muszę powiedzieć, że się nie zawiodłam! w 1548 podobały mi się mega sceny w Barbarianie- widać jak są blisko, ale też w domu- kiedy Marek uspokajał Anetę, żeby się nie martwiła o nic w kwestii garderoby, ale też w scenie z Olą i ten ich buziak po jej wyjściu <buja_w_oblokach> . Jeśli chodzi o 1549 to świetna rozmowa Marysi i Kingi o tym, jak bardzo Marek kocha Anetę i jak do siebie pasują. Oczywiście można było się tego spodziewać, ale ucieszyłam się, że w oczach Marysi są tak dobraną parą. A moment, kiedy Marek wszedł do domu i zobaczył jak Kinga i Aneta rozmawiają ze sobą był genialny. Nie wspomnę o prezencie od Tomeczka- po postu śmiechowo <skacze>. Teraz nie mogę się doczekać scen z nowych zdjęć, ale myślę, że bedzie trzeba trochę na nie poczekać. Ale na pewno warto!  <serduszko>

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #264 dnia: Październik 27, 2012, 18:15:38 »
postanowiłam skomentować streszczenia najbliższych odcinków właśnie tutaj, skoro to wątek Anety i Marka. Myślicie, że będą próbowali rodzielić naszą parę, czy raczej chcą umocnić ich związek taką zazdrością o szejka? No bo jakby mieli rodzielić ich, to dla mnie dziwna byłaby cała aferaa z powrotem Kingi i garderobą. Trochę mnie dziwi zainteresowanie Anety tym szejkiem- no chyba, że to jest tylko tak w streszczeniu ujęte, albo po prostu Aneta zainteresuje się nim jako CZŁOWIEKIEM,  nie nie mężczyzną, a Marek po prostu źle to zinterpretuje. powiem tak: dla mnie to dziwny wątek, ale cieszy mnie to, że oni się pojawią, i Marek będzie zazdrosny. Ja widzę trochę te sceny tak, że Marek żali się Antkowi i Antek wkracza do akcji i uświadamia Anecie, że Marek to źle znosi. Kurcze, jakby nie było Teresa zostawiła Marka dla kogoś takiego, więc mogliby jakoś nawiązać, że Marek własnie tego się boi. No nie wiem, powiem Wam, że czekam na te odcinki, noi następne streszczenia! Mam nadzięje, że cała sytuacja podbuduje ich związek i będziemy mieli ciekawe sceny dzięki temu  <buja_w_oblokach>

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #265 dnia: Listopad 13, 2012, 18:57:52 »
,,Ja chcieć kupić i ożenić się z panią Anetą'' <hahaha>. Myślałam, że padnę :-)
Anula :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #266 dnia: Listopad 13, 2012, 19:01:32 »
A obejrzał ktoś już może? Opowiedzcie, pliiis :) Bo ja nie mam takiej możliwości, a jestem ciekawa co tam scenarzyści wymyślili :D

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #267 dnia: Listopad 13, 2012, 19:26:58 »
Ogólnie to cała akcja toczy się na temat tego domu. Aneta przychodzi, trochę się naśmiewa, że tak to ujmie. Czyta, że tam są 2 sauny itp, a potem, że jest na obrzeżach Warszawy i, że daleko, i ma jeden minus, że ich na to nie stać. Na początku tak sobie rozmawiaj, akcja zaczyna się jak wchodzą do tej restouracji. Ten szejk, że ma ładne imię, że jest łądna i mądra, że to  rzadko idzie razem. Pyta czy są małżeństwem, oni, że nie. A on Czy ma Pani jakiegoś innego męża, ona, że nie itd. A on potem : "To Pan jest opiekunem Pani Anety? Dobrze rozumiem ja to?", M::"Tak, tak można właściwie tak to nazwać" Anetka taki uśmiech od ucha do ucha.  <zauroczony> I potem jest ta propozycja  <haha> marek, że to jet taki, żart on wręcz przeciwnie zaprzecza.  Tak się kończy jakaś tam scenka z Wadlewem. A "W następnym odcinku" Aneta jest sama na spotkaniu z szejkiem, i mówi "Kocham Marka"  <zauroczony>

Przepraszam, za powtórki słów.  <zawstydzony>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #268 dnia: Listopad 13, 2012, 19:41:32 »
Czyli tak jak się spodziewałam...następny odcinek będzie ciekawszy ;) Tylko mam nadzieję, że Anetka powtórzy te słowa Markowi albo może on, z tej zazdrości, parę pięknych zdań z siebie wydusi :P Ech, no i znowu szykuje nam się dwuodcinkowy wątek z naszą parką, szkoda, że taki krótki...

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #269 dnia: Listopad 13, 2012, 20:01:23 »
Niby śmieszne. Ale taki arabski szejk, może tak namieszać, że zrobi się niebezpiecznie. Ewidentnie mu się spodobała jednocześnie piękna i mądra nasza Anetka. A skoro formalnie "jest do wzięcia", to może ją porwać. W zwiastunie następnego odcinka, miał niebezpieczną minę jak powiedziała "KOCHAM MARKA!" <serduszko>