Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60532 razy)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #180 dnia: Marzec 15, 2013, 23:57:22 »
Co nie zmienia faktu, że mam dość Kaśki. Tak mi psuje ten serial, tak zniechęca... Ech.
Ja go lubię. Przynajmniej jest w serialu ktoś wesoły, nie mający wiecznie problemów, jak większość ;) Oczywiście nie jest jednak lepszy niż Stefani w dawniejszych odcinkach, ale i tak lubię go oglądać i nie uważam, żeby zniechęcał do serialu ;)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #181 dnia: Marzec 17, 2013, 14:27:20 »
Mnie najbardziej spodobał się fragment z Markiem i Kaśką na samym końcu :D
-A pamięta pan Stefani? Taka mądra, taka bystra...
-Takiej Stefani to ja nie pamiętam...
Świetne! <haha>

<smiech> To się udało. Jakby nie było to Marek rację ma. Stefani mądrością nie szalała.
Co do Sabiny-mam tylko nadzieję, że jej w ciążę nie wpakują. Nie lubię Igora i jako tatusia sobie go nie wyobrażam.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #182 dnia: Marzec 22, 2013, 19:56:30 »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #183 dnia: Marzec 29, 2013, 19:49:39 »

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #184 dnia: Kwiecień 05, 2013, 19:05:38 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #185 dnia: Kwiecień 12, 2013, 22:34:21 »

Ciekawe o kogo może chodzić... Czyżby o Igora? Zapowiada się na jeden z najlepszych wątków od dłuższego czasu! ;)

Pierwsza Miłość - Rzemyk

Czy tylko ja nie rozumiem tej sytuacji z Majką i Szymonem? On do niej przyjdzie i co? Dosypie jej coś do szklanki? Bo jakoś nie wierzę, żeby Marysia tak po prostu spędziła z nim noc. Zresztą ona chyba nie będzie pamiętać tego, co się w nocy wydarzyło, więc no... Trochę dziwne to. :P

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #186 dnia: Kwiecień 12, 2013, 22:41:10 »
Nie wiem o co będzie chodziło z Majką i Szymonem, ale wątpię, żeby ze sobą spali. Na pewno to będą jakieś nic nieznaczące sprawy, a ten rzemyk to po prostu tak tylko, żeby podgrzać atmosferę :P Zobaczymy :P

Co do ślubu - może o Igora... ale myślisz, że tak łatwo się go pozbędą? A może o kogoś innego, tylko nikt mi do głowy nie przychodzi, a nie chce mi się wysilać teraz ;D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #187 dnia: Kwiecień 12, 2013, 23:38:55 »
Co do ślubu - może o Igora... ale myślisz, że tak łatwo się go pozbędą? A może o kogoś innego, tylko nikt mi do głowy nie przychodzi, a nie chce mi się wysilać teraz ;D
Rzeczywiście dziwne by było, gdyby się go tak łatwo pozbyli, ale przecież w PM jest wszystko możliwe... :D Poza tym, w tym artykule jest napisane, że zginie jeden z głównych bohaterów... A Igor jakby nie było aż takim głównym bohaterem nie jest. Mnie jeszcze Karol Weksler na myśl przyszedł, ale on to tym bardziej nie jest głównym bohaterem, także teraz nie mam już zielonego pojęcia, o kogo może chodzić. :P

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #188 dnia: Kwiecień 13, 2013, 01:26:25 »
Jeden z GŁÓWNYCH bohaterów: Mi nasuwa się tylko jednak myśl, mianowicie Paweł.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #189 dnia: Kwiecień 13, 2013, 12:07:59 »
Tak, to ma byc jeden z glownych bohaterow, tyle, ze ma byc on obecny na slubie ;) Wiec Pawel raczej odpada, bo na jego powrot do serialu sie nie zanosi (chyba, ze ja o tym jeszcze nie slyszalam ;p) ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #190 dnia: Kwiecień 20, 2013, 23:20:48 »
"To ty masz żonę?"

Hmm, a może Majce się to wszystko po prostu tylko wydaje? Może to tylko sen? Ale co by wtedy robił ten wisiorek(?) Szymona w jej łóżku? Ciekawe, tak jak zresztą cały zwiastun. Muszę przyznać, że to jest jeden z najciekawszych zwiastunów od długiego czasu ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #191 dnia: Kwiecień 25, 2013, 16:42:53 »

Czyli tak jak myślałam zginie Igor... I to na dodatek zaraz po ślubie, więc Sabina nie będzie się długo cieszyła, że została żoną ;P

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #192 dnia: Kwiecień 25, 2013, 16:46:57 »
 ??? Ej okej ja też za nim nie przepadam, ale żeby od razu po ślubie uśmiercać ? No WTF ?!
Pozdrawiam ludzi którzy to wszystko piszą..  :o Niby ciekawie, ale jaki dramat z tego robią same kryminały  ;D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #193 dnia: Kwiecień 25, 2013, 16:55:40 »
Jeszcze takie dwa zdjęcia ;P

Co robi Grzegorz u Igora? Niby nie ma on żadnego powodu, żeby go zabić, ale nie zdziwiłabym się gdyby to Król zrobił. Przecież, jak od dawna wiadomo, w PM jest wszystko możliwe ;D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #194 dnia: Kwiecień 25, 2013, 18:50:21 »
A Grzegorza to pewnie Grażyna przysłała, bo się o Sabinę zamartwiała. Jakoś nie widzę Grzegorza w roli zabójcy. Igor dziwne sprawy jako adwokat brał na siebie, więc i wrogów może mieć nie mało. Jakoś tęsknić za nim nie będę.