Autor Wątek: Laura Samojłowicz  (Przeczytany 49019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aga

• HaPi
Odp: Laura Samojłowicz
« Odpowiedź #90 dnia: Lipiec 30, 2012, 16:44:55 »
Dzięki Luśka ze te zdjęcia z planu nowej serii serialu "Hotel 52". Szukałam ich w internecie ale, jakoś nie mogłam znaleźć. Także na forum są avki z tych zdjęć :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Kindziołek

• Pańcia dzidzibudka!
  • Laurkowi
  • 'Nie pytaj za co Cię kocham, bo kocha się za nic!'
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpień 04, 2012, 23:58:38 »
Pam para paaaaaaam ;D Uwaga Kindziołek przemawia! :D Odzwyczaiłam się strasznie od pisania, więc proszę o doping!   smilie_girl_014 smilie_girl_014   smilie_girl_014 hahah

Kinia, oświeć mnie - co to za moment?! ;> Jakoś.. wstyd się przyznać ale nie pamiętam.. W każdym bądź razie - mega!

Gabi, ja cały spektakl pamiętam jak przez mgłę, wtedy w mojej głowie była tylko jedna myśl: "Laura! Moja Laura!!". Ja Ci nie za bardzo pomogę - spytaj Myszy ;D

Miałam Wam to już dawno napisać, ale jak jakoś schodziło... znów dostałam wiadomość od Laury na wiecie jakim portalu społecznościowym ;)
Generalnie bardzo cieszy się, że jesteśmy i że minęły już 3 lata od powstania Sprzymierzeńców ;D
i napisała słowa, które sprawiły mi największą radość: "trzymajcie kciuki...Bo dzieki wam wiem ze to wszystko ma sens....buuuuuuuuuzkaaaaaaaa:) wasza Laurka:)!"  smilie_girl_321

Co do Laury nowej fryzury - powoli się przyzwyczajam, ale z sentymentem spoglądam na Jej piękne, długie włosy z czasów Majki z MjM.
'Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz,
a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: -'No to patrz!!'.'

Offline Pat Mariah

• Laurkowi
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpień 05, 2012, 12:44:52 »
Tyle pięęęęęęęknych zdjęć, że nawet nie wiem, na co najpierw patrzeć! Cudownie.

Cudownie, że Laura się odezwała! :) Uwielbiam Ją! ?

A ja do Was przychodzę, bo wczoraj nasz Laurkowy (mam na myśli męża mojej mamy chrzestnej, o ile ktoś pamięta jeszcze o co chodzi :hahaha:) powiedział mi co nieco o skandalu z Laurą... patrzcie: http://www.fakt.pl/Samojlowicz-oskarzyla-rezysera-Piwowarskiego-o-pijanstwo-Skandal-na-planie-Hotelu-52,artykuly,170738,1.html
Ja już nie wiem, o co chodzi... wymyślają jak na moje.

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpień 06, 2012, 18:33:43 »
Kinia! Kinia! Kinia!  smilie_girl_014 Haha  ;D
Gabi, ja cały spektakl pamiętam jak przez mgłę, wtedy w mojej głowie była tylko jedna myśl: "Laura! Moja Laura!!". Ja Ci nie za bardzo pomogę - spytaj Myszy ;D
No więc właśnie, też nie pamiętam ;D

Kocham Laurę za to wszystko co pisze!  smilie_girl_321 Aż się bardziej chce i my też wiemy, że to ma sens!  smilie_girl_301

Pat, ostatnio było to dosłownie wszędzie. Wymyślają i odwracają wszystko na drugą stronę non stop. Cóż.

A ja przychodzę dzisiaj z hotelowym newsem  ;D
Zamieszanie w "Hotelu 52"
Trwają zdjęcia do 6. serii "Hotelu 52". Co zobaczymy w serialu po wakacjach? Nową obsadę i jeszcze bardziej "pokręconych" hotelowych gości - zapowiadają twórcy hitu.
Przed nami wiele niespodzianek. Zmienią się główni bohaterowie serialu, ale spokojnie - tylko wizualnie!
Natalia (Laura Samojłowicz) będzie miała nową fryzurę, a Igor (Kamil Kula) zapuści brodę. Poza tym Natalia porzuci malarstwo na rzecz śpiewania.

źródło:http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/zamieszanie-w-hotelu-52,1828801,3604

Łaaaaał! MEGA!
Strasznie stęskniłam się za śpiewającą Laurą, a jeśli akurat dzięki 'Hotelowi' będziemy mieli okazję jej posłuchać to super!  :chanteuseyz8:

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpień 06, 2012, 20:27:43 »

A ja przychodzę dzisiaj z hotelowym newsem  ;D
Zamieszanie w "Hotelu 52"
Trwają zdjęcia do 6. serii "Hotelu 52". Co zobaczymy w serialu po wakacjach? Nową obsadę i jeszcze bardziej "pokręconych" hotelowych gości - zapowiadają twórcy hitu.
Przed nami wiele niespodzianek. Zmienią się główni bohaterowie serialu, ale spokojnie - tylko wizualnie!
Natalia (Laura Samojłowicz) będzie miała nową fryzurę, a Igor (Kamil Kula) zapuści brodę. Poza tym Natalia porzuci malarstwo na rzecz śpiewania.

źródło:http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/zamieszanie-w-hotelu-52,1828801,3604

Łaaaaał! MEGA!
Strasznie stęskniłam się za śpiewającą Laurą, a jeśli akurat dzięki 'Hotelowi' będziemy mieli okazję jej posłuchać to super!  :chanteuseyz8:
Gabi sprawiłaś mi radość tym newsem . Uwielbiam śpiewającą Laurę i tak samo jak Gabi stęskniłam się za jej głosem  i fajnie że będzie można jej posłuchać w Hotelu .
A właśnie Hotel 52 ma wystartować od 6 września .  Ale nie wiem czy to prawda znalazłam tą informację w newsie na stronie superseriali tytuł to Hotel 52 : Aneta Zając ZAGRA  seksowną Malwinę .
A wracając do tego niby skandalu z Laurą to wszędzie o tym piszą wymyślając i odwaracając na drugą stronę .

Offline Luśka

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole <3
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpień 07, 2012, 00:27:31 »
Jeeej! Cudownie, że się odezwała! Tak jak Gabi napisała, aż chce się więcej... bo warto  smilie_girl_301

A jeśli chodzi o Hotel, to jeeeeeeej!  smilie_girl_159 Śpiewająca i grająca Laura to jest to co uwielbiam.  :wub: Strasznie tęskno mi to do śpiewu Laury więc nic lepszego nie mogłam sobie wymarzyć ;D

A jeszcze w nawiązaniu do afery na planie to oczywiście, że wymyślają.... I tego nikt ani nic nie zmieni... Tylko pytanie co chcą tym osiągnąć?

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpień 07, 2012, 13:27:19 »
Jeeeej, jak się cieszę że w nowej serii "Hotelu 52" będzie śpiewać :) I jestem ciekawa nowej fryzury. Wszystko zobaczymy po wakacjach i czekam na to z niecierpliwością :-)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Nataliaaa

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #97 dnia: Sierpień 09, 2012, 21:13:31 »
Istnieje przekonanie, iż nic tak nie hartuje jak przeciwności losu, które nas spotykają. Pod tą tezą z pewnością może się podpisać Natalia Lipska, której determinacja i siła pozwoliły odbudować spalony Hotel 52. Czy starczy jej wytrwałości by zadbać także o miłość?

W szóstej już serii poznamy dalsze losy głównych bohaterów: Natalii (Laura Samojłowicz), Artura (Krzysztof Kwiatkowski), Igora (Kamil Kula), Iwony (Magdalena Cielecka) i jej męża Andrzeja (Marek Bukowski).

W przeszłości los ciężko doświadczał Natalię. Jak dotąd udawało jej się wychodzić z tych starć obronną ręką nie tylko dzięki sile charakteru, ale także dzięki wsparciu zakochanego Artura. Teraz gdy wreszcie zaakceptowała jego chęć robienia kariery i dążenia do sukcesu z dala od gościnnych progów Hotelu 52 nastał czas na spokojny związek, a może nawet dziecko?? Czy jednak ich szczęście będzie trwałe? A może przeminie, gdy na horyzoncie znów pojawi się Kajtek (Gabriel Piotrowski)? Niepokorny tancerz jest tak różny od ?poukładanego? Artura? Czy Natalia zapragnie odmiany?
źródło : twoje seriale

Scenarzystom pomysły się chyba wyczerpały na tą parę . Te ich rozstania i powroty już stają się nudne i  która para ma tyle przeciwności losu
Mam też kilka zdjęć jedno z Hotelu a dwa sesji Laury do Street It :

W takich   włosach Laura ślicznie wygląda  tylko te boki  :(
edit .

Zdj pochodzi z facebooka Akson Studio .
Na Polsacie można zobaczyć zapowiedź nowych odcinków Hotelu 52 .
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2012, 18:10:48 wysłana przez Nataliaaa »

Offline Pat.

• Laurkowi
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpień 16, 2012, 22:15:37 »
"trzymajcie kciuki...Bo dzieki wam wiem ze to wszystko ma sens....buuuuuuuuuzkaaaaaaaa:) wasza Laurka:)!"
Ojaaaaa!  smilie_girl_301
Laura jest cudowna! Kilka słów, a jak cieszy! smilie_girl_231

Co do tej wiadomości, o której wszędzie się rozpisywali- na pewno jak zwykle bzdura. Już pomijając, że plotka za każdym razem była inna, przekręcana, to następne wydarzenia wszystkiemu zaprzeczają. No bo jak wytłumaczyć nagłe odejście tego reżysera? I to kilka dni po całej aferze? Chora ta cała sytuacja.  smilie_girl_289

A hotelowe śpiewania Laury mnie bardzo cieszy! Uwieeelbiam śpiewającą Laurę. A gra+śpiewanie! smilie_girl_231 Zapowiada się niesamowicie! smilie_girl_299

Offline Nataliaaa

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpień 17, 2012, 17:20:38 »
Na facebooku Hotelu 52 można obejrzeć zwiastun nowego sezonu . Widziała już któraś z was ?
Mam też streszczenie 1 odcinka po wakacjach
Natalia i Artur znowu razem
Sześć miesięcy po tragicznych wydarzeniach w Hotelu 52. W związku Natalii (Laura Samojłowicz) i Artura (Krzysztof Kwiatkowski) znowu dobrze się dzieje. Para zażegnała poważny kryzys. W trudnym dla Lipskiej momencie ? czyli po pożarze w Hotelu 52 - Górski był przy niej i wspierał ją. Dzięki temu Natalia odbudowała zaufanie do Artura. Teraz stara się być bardziej wyrozumiała dla Górskiego oraz absorbującej jego czas i uwagę pracy.
Artur podziwia Natalię ? dzięki jej uporowi Hotel 52 powstał z popiołów. Po 6-ciomiesięcznej przerwie dorobek życia Mariusza Lipskiego (Zbigniew Stryj) staje otworem dla gości. Teraz musi stawić czoła konkurencji. Czy Natalii uda się odzyskać zaufanie gości hotelowych?

Uciekająca panna młoda
Artur (Krzysztof Kwiatkowski) podwozi Natalię (Laura Samojłowicz) do pracy. Nagle jego samochód zatrzymuje spazmatycznie zanosząca się płaczem panna młoda ? Sonia Sawicka (Anita Sokołowska). Wsiada do środka i prosi zaskoczonego Górskiego, aby natychmiast ruszał przed siebie. W tylnej szybie widać biegnącego, niedoszłego pana młodego, Norberta (Łukasz Konopka). Równie mocno zaskoczeni zachowaniem Sonii będą goście weselni.
Uciekająca panna młoda w towarzystwie Natalii i Artura podjeżdża pod Hotel 52. Za namową Lipskiej idzie do restauracji, aby napić się kawy i nieco ochłonąć. Sonią zajmuje się Robert (Jakub Mazurek), który spróbuje dowiedzieć się, co takiego skłoniło Sonię do ucieczki sprzed ołtarza. Wkrótce cały personel zaangażuje się w pomoc nieszczęśliwej kobiecie. Lucy (Lucyna Malec) nakłoni Sonię do zwierzeń. Okaże się, że uciekła sprzed ołtarza z powodu? przysięgi małżeńskiej.

Kuba planuje oświadczyny
Kuba (Paweł Tomaszewski), który wykazał się męstwem i wyniósł z płonącego Hotelu 52 Martę (Magdalena Lamparska), teraz spija śmietankę ? recepcjonistka ostatecznie rozstała się z Damianem (Krystian Kukułka) i postanowiła związać się z dzielnym bell boyem. Wkrótce okaże się, że życie razem wcale nie jest usłane różami?
Kuba od rana chodzi ?zakręcony?. Śniły mu się złamane zęby, następnie widział w hotelowym lobby pannę młodą. Uważa, że to znak, aby? jak najszybciej poprosić Martę o rękę!

Nowa recepcjonistka - Sara
Na recepcji Hotelu 52 staje nowa pracownica. To 23-letnia Sara Wyrzykowska (Klaudia Halejcio). Już przy pierwszym spotkaniu powali Kubę (Paweł Tomaszewski) swoją? kobiecością. Po skończonej pracy w szatni bez skrępowania będzie przebierała się w obecności bell boya, ten z kolei nie będzie mógł oderwać wzroku od jej okrągłości?
Sara jest oczytana, wykształcona, zna 4 języki obce. Niepokorna, pyskata, nie boi się mówić to, co myśli. Mimo to wzbudza sympatię. Ma dobre serce. Dobrze dogaduje się z Martą (Magdalena Lamparska), z którą współpracuje na recepcji.
Pracowała w biurze podróży w Bydgoszczy. Właściciel biura specjalnie dla niej rozstał się z żoną, co okazało się kłamstwem. Młoda dziewczyna dała się otumanić, a tymczasem romans kwitł. Ukochany obiecywał nawet, że się z nią ożeni. Czar prysł, kiedy żona właściciela biura podróży odwiedziła rodziców Sary z prośbą, żeby zrobili porządek z córką, która podle poluje na żonatych mężczyzn? Z powodu rodzinnego skandalu Wyrzykowska uciekła do Warszawy.
Obecnie Sara mści się na płci przeciwnej. Nie interesują ją dłuższe związki, a adoratorów odprawia z kwitkiem. Już niebawem pojawi się jednak ktoś, kto wyjątkowo ją zaintryguje?
Z pobłażaniem przypatruje się przygotowaniom Marty i Kuby do ślubu. Uważa, że miłość nie potrzebuje biurokratycznej legalizacji. Zresztą nie wierzy w uczucia do grobowej deski.

Iwona i Andrzej wracają z urlopu
Iwona (Magdalena Cielecka) i Andrzej (Andrzej Wysocki) wracają z wakacji. Ciało Iwony szpecą blizny, co umiejętnie stara się ukryć. Widać, że wciąż nie doszła do siebie po dramatycznych wydarzeniach w Hotelu 52 ? wie, że o mały włos, a straciłaby życie. Obecnie jej myśli krążą stale wokół Igora (Kamil Kula), który od tygodnia nie daje znaku życia. Obecnie syn mieszka w Niemczech razem z Marzeną (Aleksandra Popławska) i dzieckiem (Konstanty Dobies).

Nowa szefowa sali podbije serce personelu, skrywa pewną tajemnicę
Natalia (Laura Samojłowicz) przeprowadza rozmowę kwalifikacyjną z potencjalną kandydatką na kierowniczkę sali. Beata (Ada Fijał), choć robi bardzo dobre wrażenie, nie ma doświadczenia w hotelarstwie. Jednak urok osobisty, kreatywność i przedsiębiorczość od razu dadzą się zauważyć. Zostanie nawet zauważona i doceniona przez Iwonę (Magdalena Cielecka).
Beata odbije serce męskiej części personelu kuchennego. Jedyną osoba, u której jej obecność w Hotelu 52 wzbudzi dosyć mieszane uczucia, będzie? Andrzej. Wkrótce okaże się dlaczego.

Emisja 1. odcinka szóstej serii ?Hotelu 52? 6 września o godzinie 21.00 na antenie Telewizji POLSAT.
źródło : twoje-seriale.pl
Już nie mogę się doczekać kiedy usłyszę głos Naszej Laury     smilie_girl_301  smilie_girl_321 smilie_girl_231 . Chcę już 6 września < 3   smilie_girl_231

Zdj znalezione na stronie Tele Tygodnia w newsie  Co wydarzy się w 6. sezonie "Hotelu 52"?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Sierpień 21, 2012, 17:35:03 »
LAURA ŚPIEWA
W 6. sezonie "Hotelu 52" do serialowego hotelu zawitają dźwięki funkowego groove?u i trip-hopu. A wszystko za sprawą zespołu "Funky Trip Foundation", który został zaproszony do gościnnego udziału w serialu. Obok wokalisty Wita Dzikiego za mikrofon chwyci... Laura Samojłowicz.

W kolejnej, szóstej już transzy "Hotelu 52" w życiu serialowej Natalii Lipskiej (Laura Samojłowicz) znowu pojawią się wielkie zmiany. Tym razem za namową i przy wsparciu nowego znajomego Kajtka (Gabriel Piotrowski) spróbuje swoich sił w śpiewaniu. Okaże się, że przejawia nieprzeciętny talent w tej materii. Razem z zespołem Kajtka wybierze się nawet w mini-trasę koncertową.
Wkrótce jednak szefowa Hotelu 52 będzie musiała stawić czoła trudnym wyborom - albo rozwijanie pasji, albo spokojne życie u boku Artura (Krzysztof Kwiatkowski). Decyzja nie będzie prosta.

Laura Samojłowicz już kilka lat temu udowodniła, że posiada intrygujący głos. W roku 2009 wzięła udział w V edycji programu emitowanego na antenie Polsatu "Jak oni śpiewają"?, pokonując konkurencję i wygrywając nagrodę główną - w tym m.in. Brylantowy Mikrofon oraz kontrakt na nagranie własnej płyty.
Teraz znowu ma okazję pokazać, na co ją stać. W "Hotelu 52" aktorka zaśpiewa autorskie piosenki zespołu "Funky Trip Foundation", którego frontmanem jest dziennikarz i prezenter muzyczny Wit Dziki, z albumu "Funk Punch". Laura Samojłowicz doskonale odnalazła się w stylizacji, reprezentowanej przez grupę, a  jej głos świetnie komponuje się z muzyką w stylu funky groove, soul i trip-hop.

Offline Agusiek

• Laurkowi
  • .One love.
« Odpowiedź #101 dnia: Sierpień 24, 2012, 09:51:27 »
Ojejku! Ile nowych informacji o Laurze. Szczerze się przyznam, że trochę zaniedbałam się w czytaniu newsów, ale od dzisiaj nadrabiam wszystko. W końcu kiedyś należałam do czekoladowo-pomarańczowych Laurkowych!  smilie_girl_149

Kurcze... wszystko ładnie pięknie, ale nie mogę się przekonać do nowej fryzury Laury. Jak ja tęsknie za Jej długimi włosami jeszcze za czasów, gdy grała z M jak miłość.
Nie wiem, może z biegiem czasu się przekonam, wcześniej czy później, ale to na pewno nastąpi! :D

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! Te z planu, z różnych wyjść i z sesji do "Street It"
Jestem zakochana po same uszy  smilie_girl_159 smilie_girl_159  smilie_girl_159
Laura śpiewająca w Hotelu 52... o mamunciu, jak ja się z tego cieszę. W końcu od czasów Jak Oni Śpiewają usłyszę Jej piękny wokal!   :th_0girlchant:
I jeszcze ta wiadomość od Laury : "Bo dzięki Wam wiem, że to wszystko ma sens"
Aaaaa, nie przestaje się uśmiechać do monitora!  :)

W Laurkowych zawsze siła!  smilie_girl_149

Offline Nataliaaa

• Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #102 dnia: Sierpień 27, 2012, 19:48:19 »
Hotel 52 powstanie z popiołów
Zaręczyny, przykre spotkania po latach, nowe pasje i namiętności ? oto, co czeka widzów już na jesieni br. w szóstym sezonie serialu ?Hotel 52?. Na ekranie oprócz starej obsady widzowie zobaczą: Adę Fijał, Klaudię Halejcio i Filipa Bobka.
Natalia Lipska (Laura Samojłowicz) przez długie miesiące dzielnie walczyła, aby Hotel 52 odrodził się z popiołów. Dzięki uporowi i samozaparciu osiąga zamierzony cel. Po pół roku od tragicznych wydarzeń dorobek życia ojca Lipskiej znowu staje otworem dla gości.
W życiu prywatnym Natalii sprawy mają się jak najlepiej. Udało jej się pokonać poważny kryzys w związku. Zaakceptowała w końcu, że Artur Górski (Krzysztof Kwiatkowski) rozwija skrzydła na stanowisku menedżera hotelu i nie może jej poświęcać wystarczająco dużo czasu.
Artur świetnie radzi sobie w nowej pracy. Czuje, że powoli nadchodzi moment, aby? założyć rodzinę. Oczywiście w roli żony widzi Natalię. Wkrótce jednak jego pozycja zostanie zagrożona przez Kajtka (Gabriel Piotrowski). To znajomy Natalii, którego poznała w poprzedniej transzy. Kajtek zarabia na życie tańcem. Żyje z dnia na dzień, bez większych zobowiązań. Natalii imponuje jego postawa ? chłopak woli poświęcić się pasji i głodować, niż robić coś, do czego nie ma serca. Pod wpływem Kajtka Natalia odkryje w sobie nowy talent...

źródło oficjalna strona Hotelu 52
Jej jak ja chce już 6  września <  3 . Fajnie że dzięki Kajtkowi Natalia zacznie śpiewać i będziemy mogły posłuchać jej śpiewu .Mam nadzieję że w tym sezonie nie będziemy musiały oglądać kłócących się Natalii i Artura.
Mam też kilka zdjęć :
jedno ze strony Hotelu 52 a reszta ze strony plejada.pl

Kurczę jakoś nie mogę przekonać się do tych włosów Laury . Coraz bardziej spoglądam z tęsknotą na te stare zdj Laury w długich włosach oglądając te zapowiedzi jakoś nie spodobała mi się ta jej nowa fryzura a wam .

Agusiek witaj w Laurkowych mam nadzieję że będziesz częściej się tu pojawiała    :buziak: i ładnie  ci w naszym kolorku  :buzki:

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Sierpień 31, 2012, 14:35:54 »
Kilka nowych zdjęć Laury. Powiem tylko tyle: Wygląda okropnie w takiej fryzurze!  <olaboga>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Sierpień 31, 2012, 15:19:15 »
Powiem tylko tyle: Wygląda okropnie w takiej fryzurze!  <olaboga>
Oooo rany! Przegięła ;P
Ona ma taką ładną, sympatyczną twarz, taka fryzura zupełnie do niej nie pasuje.
Jestem na nie. :P