Uwaga, będzie rozkminka

Tak jak Wy, uwielbiałam Laury w piękne i długie włosy z czasów M jak miłość, Jak Oni Śpiewają, czy nawet początku Hotelu 52.

Laura wyglądała wtedy zwiewnie, dziewczęco - ale nie zapominajmy o tym, że Laura zaczęła grać w M jak miłość w wieku 22 lat, a w Hotelu w wieku 25 lat... czas mijał, włosy rosły, a Laura ciągle była taką słodką niewinną dziewczynką. Więc stwierdziła (być może przy namowie stylisty), że trzeba coś zmienić! Przyszła pora na grzywkę, najpierw dosyć dziwna niby na skos, ale na pionowo. Uruchomiło to w nas poruszenie i zgrzytanie zębami, tym bardziej, że fryzjerzy 'Hotelowi' zwariowali i wymyślali w każdym odcinku 3 serii serialu dziwne i oryginalne (to bardzo łagodne określenia) fryzury

Po jakimś czasie przywykłyśmy, a grzywka Laury ładnie podrosła i wyglądała pięknie!

No i skończył się 4 sezon Hotelu 52... a my niecierpliwie czekałyśmy na 5 sezon i pojawiły się zdjęcia Laury z krótkimi włosami. Zdania były podzielone - niektórzy byli na tak inni na nie. Jednak wszyscy zgodnie pisali, że Laura wygląda dojrzalej i bardziej kobieco - już nie dziewczęco! Mnie osobiście bardzo się podobało!

No i wszystkim wydawało się, że to już koniec eksperymentów....... ale nie! Bum i trach i w sieci pojawiły się zdjęcia Laury z wygolonym bokiem (bokami?!):

Co wywołało popłoch i ogólnie głosy na nie... potem pojawiły się kolejne zdjęcia z 6 serii Hotelu 52, z rozpuszczonymi włosami - i tu już Laura wyglądała całkiem dobrze i wydaje mi się, że miała tu już ogolone włosy i z tyłu - ale po prostu tego nie widać.

Dochodząc do meritum

wczoraj na wszystkich plotkarskich i nie tylko stronach (doliczyłam się koło 25 - a pewnie nie wszystkie znalazłam

) pojawiał się temat kolejnej zmiany fryzury Laury:

Najpierw był szok... potem śmiech z Gabi,

że strach co będzie dalej... a teraz sobie myślę - kurcze! nie jest tak źle!

Tak, wiem - jestem inna, ale obejrzałam dziesiątki zdjęć Laury z każdej strony i chyba przywykłam. No i liczę, że w rozpuszczonych włosach będzie wyglądała tak, jak na zdjęciach, które tu wkleiłam z 6 serii Hotelu 52!

Z resztą nie ważne w jakiej fryzurze... Laura zawsze jest cudna!

EDIT:
Na youtube można zobaczyć już nowy spot Polsatu . Oto link :
http://www.youtube.com/watch?v=n81okoB1pbY&feature=player_embedded
Szczerze mówiąc spot mnie rozśmieszył . Widok rapującego Artura i robiącego śmieszne miny bezcenny . Laura ma śliczną sukienkę oprócz nich w spocie są też Sara i Tomasz . Zastanawia mnie tylko jedno co to jest to czarne co Laura ma na szyi . Hotel 52 w spocie pojawia się od 0: 10 do 0 : 24 . Widziała już któraś z was ten spot
Właśnie poryczałam się ze śmiechu
Nie oglądam w wakacje tv, wiec nie widziałam tego wcześniej