Autor Wątek: Laura Samojłowicz  (Przeczytany 49017 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: Laura Samojłowicz
« Odpowiedź #105 dnia: Sierpień 31, 2012, 15:47:54 »
Właśnie natknęłam się przy okazji na te zdjęcia... i też jestem na nie. Niektórzy piszą, że oryginalna, że daje jej takiego pazura, ale według mnie jej nie pasuje. Ale ja ogólnie nie przepadam za tymi wygolonymi bokami, a w jej wypadku też całym tyłem, więc no właśnie :P Wolałam ją w każdej innej z poprzednich fryzur :P

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #106 dnia: Sierpień 31, 2012, 16:51:32 »
Ja też nie powiem nic nowego. Nie podoba mi się to i to bardzo. Nigdy nie przekonam się do czegoś takiego.
I może nie tyle wygląda okropnie, co... przerażająco. Nie wiem jaką trzeba mieć odwagę, żeby wygolić aż tak dużo!  <olaboga>
Do tej pory też było dookoła, ale niiiżej, a teraz...  <olaboga>
Chociaż nie mam już bardzo odruchu -  <histeryk> Powoli jakoś tam zaczynam się chyba przyzwyczajać (co nie znaczy, że polubię, o nieee  ;D) Tylko tyle nam zostało.

A żeby nie marudzić tylko powiem, że zakochałam się w sukience L.! Taka delikatna...  <serce>

Offline Pat.

• Laurkowi
« Odpowiedź #107 dnia: Wrzesień 01, 2012, 00:58:14 »
I ja nie będę inna. Myślałam, że ostatnio było źle, a wtedy te boki jednak były mniej wygolone, nie to co teraz. <olaboga> W sumie, wygolone boki jeszcze mogę zrozumieć, ale tył? Po co? <olaboga>
Trzeba się będzie przyzwyczaić. Chociaż podejrzewam, że zanim ja się przyzwyczaję, to włosy jej zdażą dwa razy odrosnąć. <haha>
Nawet plotek, czy tam pudelek apelował, żeby dała już spokój z metamorfozami. Zdecydowanie wystarczy. <jupi>

A żeby nie marudzić tylko powiem, że zakochałam się w sukience L.! Taka delikatna...  <serce>
Dopiero teraz przyjrzałam się sukience, bo jakoś wcześniej fryzura za każdym razem odwracała moją uwagę. I też mi się podoba, bardzo! Prosta, specjalnie nie udziwniana. Pięękna!
A o ile ładniej wyglądałaby z długimi, rozpuszconymi włosami Laury. <zez>

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #108 dnia: Wrzesień 01, 2012, 01:30:15 »
W sumie, wygolone boki jeszcze mogę zrozumieć, ale tył? Po co? <olaboga>
Trzeba się będzie przyzwyczaić. Chociaż podejrzewam, że zanim ja się przyzwyczaję, to włosy jej zdażą dwa razy odrosnąć. <haha>
No nie? Same boki były dla mnie przesadą, a dookoła?!  <olaboga>
Haha, myślisz, że Laura da im jakoś bardzo odrosnąć?  <haha> Powoli zaczynam wątpić. Obym nie wykrakała.

Pokazałam dzisiaj zdjęcie mojej koleżance, która po dłuższej chwili stwierdziła 'pasuje jej'. Chociaż przestałam reagować alergicznie, to w życiu bym aż tak nie powiedziała  :o :o  <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Wrzesień 01, 2012, 10:02:54 »
Ale ja myślę, że jak rozpuści włosy to nie będzie to aż tak razić ;) Oby! :D

Offline Agusiek

• Laurkowi
  • .One love.
« Odpowiedź #110 dnia: Wrzesień 01, 2012, 11:25:20 »
Nataliaaa, dziękuje za miłe przyjęcie!  :-*

O matko!... Brakuje mi słów na te zdjęcia... Kurcze, a już myślałam, że pozwoli sobie, żeby Jej trochę te włosy odrosły.
Tak jak mówicie, jeszcze wygolone na bokach można było z przymrużeniem oka zaakceptować, to jednak ta fryzura stanowczo do Niej nie pasuje.. Nie, nie, nie!!!  <olaboga>

Chociaż podejrzewam, że zanim ja się przyzwyczaję, to włosy jej zdażą dwa razy odrosnąć. <haha>

Hahaha  ;D Pewnie u mnie będzie podobnie <hahaha>

Ale ja myślę, że jak rozpuści włosy to nie będzie to aż tak razić ;) Oby! :D

Amaranth, obyś miała rację. :D
Nie pozostaje nam nic innego tylko czekać, jaka będzie następna metamorfoza :)

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #111 dnia: Wrzesień 01, 2012, 11:51:38 »
Agusiek nie ma za co i proszę ; * Cieszę się coraz więcej osób udziela sie w naszym temacie  :buziak:
Nie wiem co powiedzieć o tych zdjęciach . Powiem tylko tyle że nie podoba mi się to i bardzo . Tak samo jak wy myślałam że pozwoli żeby jej włosy trochę odrosły ale niestety stało się inaczej .
Te wygolone boki można było jeszcze zaakceptować ale tego wygolonego tyłu to raczej zaakceptować się nie da . Patrząc na te zdjęcia ciężko jest mi zaakceptować myśl że to jest Laura ta  z czasów początku swojej kariery ta Laura którą bardzo ale to bardzo polubiłam za czasów M jak Miłość .

Chociaż podejrzewam, że zanim ja się przyzwyczaję, to włosy jej zdażą dwa razy odrosnąć. <haha>

Hehe . U mnie może być podobnie  <hahaha>
Gabi obyś nie wykrakała . Niech Laura już przestanie kombinować z tymi włosami .
Sukienka cudowna taka delikatna i prosta .  <serce>
Jeszcze 6 dni i startuje nowy sezon Hotelu  52  <serduszko>
edit .
Na youtube można zobaczyć już nowy spot Polsatu . Oto link :
http://www.youtube.com/watch?v=n81okoB1pbY&feature=player_embedded
Szczerze mówiąc spot mnie rozśmieszył . Widok rapującego Artura i robiącego śmieszne miny bezcenny .  Laura ma śliczną sukienkę oprócz nich w spocie są też Sara i Tomasz .  Zastanawia mnie tylko jedno co to jest to czarne co Laura ma na szyi . Hotel 52 w spocie pojawia się od 0: 10 do 0 : 24 . Widziała już któraś  z was ten spot 

Offline Kindziołek

• Pańcia dzidzibudka!
  • Laurkowi
  • 'Nie pytaj za co Cię kocham, bo kocha się za nic!'
« Odpowiedź #112 dnia: Wrzesień 01, 2012, 14:36:40 »
Uwaga, będzie rozkminka :D

Tak jak Wy, uwielbiałam Laury w piękne i długie włosy z czasów M jak miłość, Jak Oni Śpiewają, czy nawet początku Hotelu 52.

Laura wyglądała wtedy zwiewnie, dziewczęco - ale nie zapominajmy o tym, że Laura zaczęła grać w M jak miłość w wieku 22 lat, a w Hotelu w wieku 25 lat... czas mijał, włosy rosły, a Laura ciągle była taką słodką niewinną dziewczynką.  Więc stwierdziła (być może przy namowie stylisty), że trzeba coś zmienić! Przyszła pora na grzywkę, najpierw dosyć dziwna niby na skos, ale na pionowo. Uruchomiło to w nas poruszenie i zgrzytanie zębami, tym bardziej, że fryzjerzy 'Hotelowi' zwariowali i wymyślali w każdym odcinku 3 serii serialu dziwne i oryginalne (to bardzo łagodne określenia) fryzury ;)

Po jakimś czasie przywykłyśmy, a grzywka Laury ładnie podrosła i wyglądała pięknie!

No i skończył się 4 sezon Hotelu 52... a my niecierpliwie czekałyśmy na 5 sezon i pojawiły się zdjęcia Laury z krótkimi włosami. Zdania były podzielone - niektórzy byli na tak inni na nie. Jednak wszyscy zgodnie pisali, że Laura wygląda dojrzalej i bardziej kobieco - już nie dziewczęco! Mnie osobiście bardzo się podobało! :)

No i wszystkim wydawało się, że to już koniec eksperymentów....... ale nie! Bum i trach i w sieci pojawiły się zdjęcia Laury z wygolonym bokiem (bokami?!):

Co wywołało popłoch i ogólnie głosy na nie... potem pojawiły się kolejne zdjęcia z 6 serii Hotelu 52, z rozpuszczonymi włosami - i tu już Laura wyglądała całkiem dobrze i wydaje mi się, że miała tu już ogolone włosy i z tyłu - ale po prostu tego nie widać.

Dochodząc do meritum  <szczerzy_sie> wczoraj na wszystkich plotkarskich i nie tylko stronach (doliczyłam się koło 25 - a pewnie nie wszystkie znalazłam :P) pojawiał się temat kolejnej zmiany fryzury Laury:

Najpierw był szok... potem śmiech z Gabi,  <serduszko> że strach co będzie dalej... a teraz sobie myślę - kurcze! nie jest tak źle! :D Tak, wiem - jestem inna, ale obejrzałam dziesiątki zdjęć Laury z każdej strony i chyba przywykłam. No i liczę, że w rozpuszczonych włosach będzie wyglądała tak, jak na zdjęciach, które tu wkleiłam z 6 serii Hotelu 52! :)

Z resztą nie ważne w jakiej fryzurze... Laura zawsze jest cudna!  <serduszko>

EDIT:
Na youtube można zobaczyć już nowy spot Polsatu . Oto link :
http://www.youtube.com/watch?v=n81okoB1pbY&feature=player_embedded
Szczerze mówiąc spot mnie rozśmieszył . Widok rapującego Artura i robiącego śmieszne miny bezcenny .  Laura ma śliczną sukienkę oprócz nich w spocie są też Sara i Tomasz .  Zastanawia mnie tylko jedno co to jest to czarne co Laura ma na szyi . Hotel 52 w spocie pojawia się od 0: 10 do 0 : 24 . Widziała już któraś  z was ten spot

Właśnie poryczałam się ze śmiechu :D
Nie oglądam w wakacje tv, wiec nie widziałam tego wcześniej :P
'Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz,
a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: -'No to patrz!!'.'

Offline Gaba93

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #113 dnia: Wrzesień 01, 2012, 16:02:16 »
Kinga! Uwielbiam Cię i Twoje rozkminy! Zwłaszcza po wczoraj  :hahaha:

Ja też spotu wcześniej nie widziałam. W ogóle ostatnio nie oglądam TV.
Ale normalnie uwielbiam ich! Są genialni!   <hahaha>
Swoją drogą świetny pomysł Polsatu na spot z humorem!  <niecierpliwy>

W temacie "Hotel 52" znalazł screeny zrobione przez Donię:
Kilka screenów z nowego spotu Polsat'u ;)

<serce>

Offline Agusiek

• Laurkowi
  • .One love.
« Odpowiedź #114 dnia: Wrzesień 10, 2012, 18:53:35 »
Kinga! Haha jaka fajna rozkmina!   ;D
Nie widziałam wcześniej czegoś takiego! Aż się wzruszyłam, gdy zobaczyłam te zdjęcia z eMki.
No nie, ale taka historyjka z dobrej strony ukazana, należą się wielkie brawa!  <brawo>

Spot!  <smiech> Genialny jednym słowem!
Jakoś tutaj Laura fajnie wyszła, spokojnie, przyzwyczaimy się do Jej "malutkich występków" w metamorfozie.    ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Wrzesień 27, 2012, 15:11:35 »
Znalazłam jedno ładne hotelowe zdjęcie. ;)

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #116 dnia: Październik 07, 2012, 20:37:03 »
Witam wszystkich. :)
Polecam Wam kilka odcinkow programu Gwiazdy na dywaniku,gdzie "modowa wyrocznia" czyli Joanna Horodynska bardzo POZYTYWNIE ocenila rozne stylizacje Laury Samojlowicz.Joanna Horodynska jest zwykle bardzo krytyczna i potrafi przyczepic sie do wszystkiego, kiedy ocenia stylizacje aktorow,wokalistow,prezenterow...

Odcinek 85. -jesienna ramowka Polsatu 2012- Joanna  wypowiada sie bardzo dobrze o Laurze dwa razy,na poczatku i pod koniec programu.Zgadzam sie z Joanna,trzeba byc bardzo odwaznym,aby w takiej fryzurze pokazac sie na polskich salonach.
Odcinek 38. -jesienna ramowka Polsatu 2010-bardzo podobala mi sie fryzura i stroj Laury,zgadzam sie z ocena Joanny.
Odcinek 27. -wiosenna ramowka Polsatu 2010-stylizacja Laury oceniona bardzo dobrze.Uwazam,ze Laura wygladala bardzo dziewczeco. ;D
W tych odcinkach ocenione zostaly tez stylizacje aktorow z Hotelu 52.
Wszystkie odcinki programu Gwiazdy na dywaniku sa na Ipla,a odcinek 38. mozna takze obejrzec tutaj:

http://www.youtube.com/watch?v=v75eBa6SsCA

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2012, 21:07:43 wysłana przez abby »

Offline Nataliaaa

• Nasze myśli mówią o nas wszystko. < 3 ? ? < 3
  • Laurkowi
  • Laurkowi Krejzole ?
    • blogger
« Odpowiedź #117 dnia: Październik 09, 2012, 18:35:40 »
Coś tu cicho ostatnio się zrobiło ;d
Kinga już zaczynam uwielbiać Ciebie i   twoje rozkminki  :buziak:
Tak sobie teraz przeglądam zdj  z galerii Majki . Kurczę trochę brakuje mi jej w Emce . Uwielbiałam te jej spojrzenia na Pawła i Pawła na nią ?
na twoje-seriale .pl pojawiło się streszczenie odcinka 74 który będzie 1 listopada
oto ono :
Swingersi w Hotelu 52
W Hotelu 52 przypadkiem spotykają się Ada Kowalska (Julia Wyszyńska) i Grzegorz Brudziński (Jerzy Połoński). Wiele lat temu byli ze sobą. Teraz Ada unika byłego partnera. W hotelu zatrzymała się razem z mężem Wojtkiem (Marcin Kwaśny). Grzegorz także nie jest sam ? przyjechał w towarzystwie żony Aleksandry (Magdalena Bendek).

Brudziński stara się wykorzystać sytuację i doprowadza do konfrontacji między nim a Adą. Okazuje się, że wiele lat temu rozstali się przez? matkę Grzegorza. Tymczasem w restauracji hotelowej samotna Ola wdaje się w rozmowę z Wojtkiem. Odkrywają, że mają ze sobą wiele wspólnego.

Sara prowokuje Tomasza?
Sara (Klaudia Halejcio) przyznaje się Marcie (Magdalena Lamparska), że nie może znieść obecności Tomasza (Filip Bobek). Jego opryskliwe zachowanie względem niej działa jej na nerwy. Antypatia nie przeszkadza jednak Sarze w ciągłej obserwacji konsjerża ? stale na niego zerka. Zauważa to Marta. Dostrzega, że w tej całej ?antypatii? więcej jest zainteresowania niż niechęci. Tymczasem w szatni dla personelu Sara zamyka się na klucz razem z Tomaszem. Chce zmusić go do wyjaśnień, dlaczego reaguje na nią tak toksycznie. Dalszy ciąg wydarzeń zaskoczy obojga?

Kolejne ślubna przeszkoda ? czy Marta i Kuba dojdą do porozumienia?
Przed Martą (Magdalena Lamparska) kolejna ślubna przeszkoda. Jej mama chce zaprosić prawie całą rodzinę na wesele. - Wszyscy gadają, że jak się do kogoś chodziło, to wypada zaprosić ? wyjaśnia serialowa recepcjonistka. - Bo się poobrażają.
Kuba (Paweł Tomaszewski) z kolei nie ma ochoty na huczne wesele, bo go na to nie stać. Marta popada w czarną rozpacz. Okazuje się, że decyzja o ślubie i weselu wcale nie należy do prostych, a co więcej ? potrafi skłócić nawet wyjątkowo ugodową parę.

Iwona nie zamierza wracać do Polski
Andrzej (Marek Bukowski) wraca do Polski. Spotyka się z Natalią (Laura Samojłowicz). Opowiada o niewesołych wydarzeniach minionych dni. Okazuje się, że Marzena (Aleksandra Popławska) nie chce poddać się leczeniu farmakologicznemu. Uważa, że po psychotropach nie jest sobą. Iwona (Magda Cielecka) nie wyobraża sobie, że mogłaby zostawić Igora (Kamil Kula) w tak trudnym momencie. Ani myśli wracać do Polski. Natalia jest nieco przerażona. Obawia się, że na dłuższą metę Hotel 52 nie będzie mógł prawidłowo prosperować bez menedżera.

Natalia jedzie na pierwsze w życiu tourne, a Artur wyprowadza się od Lipskiej!
Kajtek (Gabriel Piotrowski) wpada do gabinetu Natalii (Laura Samojłowicz) z nowinami ? okazuje się, że zespół dostał zlecenie zagrania trzydniowego koncertu w Szczecinie. To jednak oznacza, że Lipska bezzwłocznie musi udać się na próbę, a po próbie spakować się na wyjazd. Boi się o Hotel 52. Nie może przecież tak z dnia na dzień zostawić go bez opieki. Przysłuchujący się rozmowie Andrzej (Marek Bukowski) proponuje swoją pomoc.
Tymczasem Artur (Krzysztof Kwiatkowski) planuje romantyczny wieczór z Natalią ? najpierw przejazd bryczką, potem wino nad Wisłą, a następnie podarowanie małego pudełeczka z niespodzianką w środku. Nie wie jednak, że Lipska ma inne plany na wieczór?
Gdy Natalia wróci nad ranem z próby, w fotelu zastanie Artura. Między parą dojdzie do ostrej wymiany zdań. Górski wyrazi swoje niezadowolenie ? ma dosyć ciągłej rywalizacji z nową pasją Natalii. Postanowi na jakiś czas wyprowadzić się z domu! - Ja mam tylko nudną pracę w hotelu. Nie mogę się z tobą mierzyć ? doda na odchodnym.

Maciej Musiał okazuje się geniuszem kulinarnym
Beata (Ada Fijał) przypadkiem zabiera z kuchni sałatkę, którą przyrządził sobie Łukasz (Maciej Musiał). Wśród personelu kuchennego panuje popłoch. Leszek (Jakub Wieczorek) obawia się, że kuchenne rewolucje młodego przyniosą mu złej sławy. Także Beata z uwagą obserwuje reakcję gościa na sałatkę. Okazuje się, że sos autorstwa Łukasza to strzał w dziesiątkę. Klient prosi chłopaka do siebie, aby mu pogratulować.

Nie no super jak zwykle scenarzyści wymyślają jakieś niestworzone problemy Natalii i Arturowi w tamtym sezonie pretensje Natalii o karierę Artura i o to że nie ma go przy niej a w tym co kłótnie o nową pasję Natalii i o to że nie ma jej przy nim . 
Mam też jeszcze jedno info z facebooka Hotelu 52
Zdjęcia do VI sezonu ?Hotelu 52? zakończone
Dnia 8 października br. po 71 dniach zdjęciowych zakończyła się praca na planie VI transzy serialu ?Hotel 52?. Wysiłek ekipy można oglądać na antenie Polsatu w każdy czwartek o godzinie 21.00. Nie wykluczone, że nie będzie to ostatni sezon serialu. Mówi się, że istnieją spore szanse, aby ?Hotel 52? trafił do wiosennej ramówki Polsatu.

Kurczę sama nie wiem już czy chce jeszcze jeden sezon z jednej strony to będzie możliwość dłuższego oglądania Laury a z drugiej patrząc na obecną serię to pomysły scenarzystom się wyczerpały już dawno .[/font]

Offline abby

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #118 dnia: Październik 11, 2012, 22:08:00 »
 Witam Was,
Na stronie: www.teletydzien.pl/seriale/hotel-52-723/hotel-52-making-of-video,vId,838158

jest material wideo: "Hotel 52"-making of. Warto obejrzec.  :)
Filmik pokazuje Laure,Krzysztofa i Gabriela podczas krecenia scen do 69. i 70. odcinka serialu. :)

Jest tez mini-wywiad z Laura.  <szczerzy_sie>

Bardzo jestem ciekawa o czym rozmawiali Laura,Krzysiek i Gabriel na balkonie.Szkoda,ze nie bylo mozna uslyszec ich rozmowy.
pozdrawiam

Mam dla Was taka mala "podroz sentymentalna" do poczatku 2010 roku,to jest do czasu zanim Polsat wyemitowal  pierwszy odcinek "Hotelu52". :)
Tutaj:
 http://www.swiatseriali.pl/seriale/hotel-52-537/video,vId,202223

http://www.swiatseriali.pl/wideo/video,vId,202228

http://www.swiatseriali.pl/wideo/video,vId,202226

mozna zobaczyc trzy czesciowy wywiad z Laura (luty 2010). <pompony>
Laura opowiada miedzy innymi jak to jest, kiedy mloda dziewczyna nagle dziedziczy hotel,a takze mowi o relacjach pomiedzy bohaterami serialu. :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2012, 21:36:38 wysłana przez abby »

Offline alladynka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: Październik 22, 2012, 00:26:49 »
Tutaj macie zapowiedź teledysku z udziałem Laury do piosenki "Letter" zespołu Chemia w nawiązaniu do serialu "Misja Afganistan"

http://www.youtube.com/watch?v=7TFEaRXIWtI