Autor Wątek: Fotografie  (Przeczytany 90657 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aga

• HaPi
Odp: Fotografie
« Odpowiedź #150 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:46:20 »
Kompaktowa, dzięki za opinie o włosach :) Plusik leci! :D A tak piegów mi brakuje ale, na twarzy mam same krostki muszę sobie jakiś specjalny krem kupić żeby ich nie było. A co do włosów to one są naturalne jak by co :) Przy okazji moja twarz jest strasznie blada :( Opalanie nie pomaga :(

Wybacz, musiałam.

Wybaczam ale, opinia bardzo dobra :)

Zapamiętaj jutra nie będzie...
Ewelina Lisowska!

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #151 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:55:54 »
To się cieszę! :D
Jeśli masz bladą skórę, to uważaj na słońcu, bo łatwo się spalić!
Nie dość, że wszystko Cię boli, to jeszcze jesteś cała czerwona, skóra zamiast robić się brązowa to schodzi. Nic fajnego.
Może jakiś peeling na krosty? ;)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #152 dnia: Sierpień 11, 2012, 09:25:21 »
Skórę mam prawdopodobnie bladą dlatego że nie piję tych soków z witaminami. Mama mi je kupuje i każe żebym piła bo tak kardiolog zaleciła i piję. Chociaż ręce do połowy mam lekko brązowe i dziwnie to wygląda :D A taki peeling to się kupuje np. w Rossmanie?

Ewelina Lisowska!

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #153 dnia: Sierpień 11, 2012, 12:30:33 »
Tak, tak w Rossamie albo jakieś drogerii. ;)
Zaraz nas zbiją za OT, kończmy! :D

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #154 dnia: Sierpień 12, 2012, 09:25:22 »
Zdjęcia z Otwarcia Trasy Tramwajowej na Franowo

Na jednym zdjęciu jestem ale, tyłem :P

Ewelina Lisowska!

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Sierpień 12, 2012, 19:08:04 »
Wspominałam tutaj kilka stron temu, że zaopatrzyłam się w nowy aparat - Olympus PEN E-PL3. Cóż, niedługo cieszyłam się nowym zakupem i jego świetnością, bo kiedy tylko nadeszła osiemnastka koleżanki, poczułam się strasznie rozczarowana. Wiadomo, zdjęcia w pomieszczeniu, przy niezbyt dobrym świetle. Większość z nich była po prostu rozmazana. Wielu ludzi robiło te zdjęcia - jeden tańczył, drugi cykał fotki... :D Przy wszystkich pojawiał się ten sam problem. W sklepie byli na tyle uprzejmi, że pomimo iż minął ponad tydzień od daty zakupu, zgodzili się na wymianę sprzętu ze względu na jego nienaganny stan. Opłacało się troszkę dopłacić, bo od tamtej chwili jestem posiadaczką lustrzanki - Canon EOS 550D to moje nowe cacko. Cieszę się, że tak się stało. Wtedy byłoby mi szkoda wydać tyle kasy, cena Olympusa była maksymalną jaką chciałam wydać, a tu przyszło mi jeszcze 300zł dopłacić... ;D Zgodzę się z opinią, że co lustrzanka, to lustrzanka. Zdecydowanie to inna historia w robieniu zdjęć.

Jak już przyszłam się zwierzyć, to może się czymś podzielę (po kliknięciu otwiera się zdjęcie w trochę większym formacie; taka wielkość ze względu na bezpośrednie odwołanie do bloga, nie do serwera dla grafik). :D

Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Sierpień 12, 2012, 19:29:16 »
Kiki, zazdroszczę zakupu! Ja się nadal męczę z moim starym, poczciwym Nikonem D60.  smilie_girl_349
Zdjęcia masz bajeczne!  Genialne kolory, a na 5 niesamowicie wykorzystałaś światło! Bajka.  :wub:

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #157 dnia: Sierpień 12, 2012, 20:29:59 »
No no Kiki! Ja również jestem pod wrażeniem - cudo i rewelacja w jednym ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Fabienne

• Music whore.
  • Pink Cadillac
  • Crazy people should not be left alone.
« Odpowiedź #158 dnia: Sierpień 13, 2012, 14:09:25 »
Kiki, zazdroszczę zakupu! Ja się nadal męczę z moim starym, poczciwym Nikonem D60.  smilie_girl_349
Zdjęcia masz bajeczne!  Genialne kolory, a na 5 niesamowicie wykorzystałaś światło! Bajka.  :wub:

Eeej, co ty chcesz od Nikona D60? :P Świetny aparat!

Kiki- zazdroszczę EOS'a, cudne zdjęcia Ci wychodzą z niego, jak to Canon ;) ja marzę o Canon EOS 5D Mark II  smilie_girl_321 TO jest tak genialny aparat, że nie macie pojęcia. (chociaż w sumie pewnie macie :D) Przede wszystkim- filmiki kręci prześwietne! Ma cudowny focus, a przy jakości szczęka mi opada!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Sierpień 13, 2012, 14:18:09 »

Eeej, co ty chcesz od Nikona D60? :P Świetny aparat!
No wiesz, po 5 latach może się znudzić :D Po za tym kiepskie zdjęcia robi, co tu się czarować, coś co było świetne 5 lat temu teraz już nawet w połowie nie jest takie. ;)
Mnie to się marzy jakiś nowy cud techniki :D
Teraz to już nawet nie przeglądam na necie tych wszystkich nowinek, bo mnie coś bierze, że mają takie ceny, że mogę tylko o nich pomarzyć.. ::)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #160 dnia: Sierpień 13, 2012, 14:47:03 »
Kiki, jestem fanką Twoich zdjęć i Twojego talentu.. brak słów po prostu, takie to piękne!  smilie_girl_301

A ja w tym swoim bałaganie znalazłam jedno, moim zdaniem ładne zdjęcie ;) Jakość może nie jest najlepsza ale to dlatego, że robione telefonem :) a tak w ogóle to mój ogródek  ;)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Sierpień 13, 2012, 15:20:30 »
EdySzia mam taką samą lampkę w ogrodzie.. :D widać ją na drugim planie, obok doniczki z agawą bodajże :D Ładny masz ogród :)

Ja dodam kilka staroci :D

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #162 dnia: Sierpień 15, 2012, 14:56:48 »
Wiem, że się pcham między zawodowców... i że nic tu po mnie... ale wczoraj podczas spaceru był tak cudowny zachód słońca, że zaczęłam robić zdjęcia tym, co miałam pod ręką - czyli kiepskiej jakości aparatem w telefonie.

http://zapodaj.net/images/7653b3a3f8131.jpg
http://zapodaj.net/images/414db51d044cf.jpg

smilie_girl_301
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.
Dla nikogo nie było ratunku.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Sierpień 15, 2012, 15:03:08 »
Jaaaaki piękny zachód. <3

Ja też ostatnio wybrałam się na spacer z moim Nikonem :)

Offline Aga

• HaPi
« Odpowiedź #164 dnia: Sierpień 15, 2012, 15:07:11 »
Wow Caliente przecież też zachód słońca zrobiony telefonem komórkowym to jest po prostu cudo!  smilie_girl_301

Amaranth - to słońce tak ładnie się na tym pierwszym zdjęciu odbija i to tak cudownie wygląda! Brawo za pomysł zrobienia takiego cudnego zdjęcia!

Ja coś porobię jak tylko słońce wyjdzie :)

Ewelina Lisowska!