Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 48115 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #135 dnia: Czerwiec 09, 2013, 14:50:19 »
Sylwia, wszystkie odcinki są dostępne na Ipli. ;)

Offline Emilka

• Nowy użytkownik
  • *
  • Kocham ją mojego chłopaka <3
« Odpowiedź #136 dnia: Czerwiec 16, 2013, 14:20:56 »
A we wrześniu po wakacjach będzie znów premiera na iple... Mam nadzieje że co tam jest ciekawości

Bardzo prosiłabym o pisanie na temat ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 21:57:58 wysłana przez Donia »

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #137 dnia: Listopad 06, 2013, 15:54:34 »
Zastój i cisza. Już nikt nie ogląda serialu? Ostatnio akcja trochę się rozkręciła, a tu cichutko.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #138 dnia: Listopad 06, 2013, 17:51:56 »
Właśnie zauważyłam, że ostatnio zrobiło się smutno na naszym forum. W związku z tym napiszę, że bardzo podobał mi się wczorajszy odcinek. Zwłaszcza momenty, gdy Aneta pocieszała Marysię, no i gdy później udała się do Żukowskich. Nie wiem czy to tylko moje wrażenia ale wydaje mi się, że ją i Marka dalej coś do siebie ciągnie.
No i Marysia, strasznie głupio mówiła, jakby faktycznie chciała sobie coś zrobić ale jednak wiedziała, że może liczyć na Anetę i że ta na pewno nie zostawiłaby Julci. Widać, że między nimi jest bardzo mocna więź, niemalże jak matki z córką.
Anula :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #139 dnia: Grudzień 14, 2013, 22:10:43 »
Hej! Dzieje się coś ciekawego w PM? Bo nie obejrzałam od początku tego sezonu ani jednego odcinka i tak czasem mnie bierze, żeby sobie w wolnych chwilach nadrabiać powoli, ale nie wiem czy od początku czy od jakiegoś momentu :p

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #140 dnia: Grudzień 14, 2013, 22:18:19 »
Też nie oglądam, nawet dłużej niż Ty, ale ostatnio leżałam chora w domu przez tydzień i latając między kanałami widziałam, że Sabina została porwana i to chyba najciekawszy wątek ostatniego czasu. Dużo dzieje się też w życiu uczuciowym Marysi, bodajże Paweł wrócił (albo ma zamiar wkrótce wrócić). Ostatnio przeczytałam też taką informację, która może zainteresować fanów Kingi i Artura - coś tam się chyba w końcu zadzieje ;D Tylko nie wiem co na to Adam. W ogóle nie wiem czy ten bohater jeszcze jest, bo zatrzymałam się na etapie jak jego siostra i jej mąż naciągnęli Żukowskich na kasę, ale ostatnio widziałam tę jego siostrę w BarBarianie, więc pewnie doszło do jakiejś cudownej przemiany <mysli>

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #141 dnia: Grudzień 14, 2013, 22:35:21 »
Ooo, ja też coś mniej więcej na tym się zatrzymałam. No trochę dalej, bo oni już jej przebaczyli i miała im pomóc wkręcić swojego męża, ale nie pamiętam jak to skończyło i czy w ogóle oglądałam to jeszcze.

Kinga i Artur - no wiedziałam, że kiedyś się coś ruszy :D

Okej, dzięki - to może ogarnę odcinki od końca listopada/początek grudnia :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #142 dnia: Grudzień 15, 2013, 00:02:41 »
Też nie oglądam, nawet dłużej niż Ty, ale ostatnio leżałam chora w domu przez tydzień i latając między kanałami widziałam, że Sabina została porwana i to chyba najciekawszy wątek ostatniego czasu. Dużo dzieje się też w życiu uczuciowym Marysi, bodajże Paweł wrócił (albo ma zamiar wkrótce wrócić). Ostatnio przeczytałam też taką informację, która może zainteresować fanów Kingi i Artura - coś tam się chyba w końcu zadzieje ;D Tylko nie wiem co na to Adam. W ogóle nie wiem czy ten bohater jeszcze jest, bo zatrzymałam się na etapie jak jego siostra i jej mąż naciągnęli Żukowskich na kasę, ale ostatnio widziałam tę jego siostrę w BarBarianie, więc pewnie doszło do jakiejś cudownej przemiany <mysli>
Paweł wrócił, oddał Arturowi nerkę i wyleciał z powrotem do Ameryki, a Adam się obecnie w ogóle nie pojawia, bo Kinga dowiedziała się, że on ją na tych wyjazdach zdradza i się z nim rozstała ;)

Ostatnio głównym wątkiem było porwanie Sabiny przez Agatę, ale Natan już ją odnalazł i uratował, a Agatę zatrzymali i okazało się, że jest chora psychicznie ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #143 dnia: Grudzień 15, 2013, 19:29:46 »
Nerkę? To Artur był taki chory? Z Adama teraz jakiegoś lovelasa zrobili, w ogóle to do niego nie pasuje, ale no jak Kinga ma być z Arturem to jakoś trzeba było się go pozbyć ;D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #144 dnia: Grudzień 15, 2013, 19:54:40 »
Nerkę? To Artur był taki chory?
Tak. On nie miał jednej nerki, bo oddał ją swojemu ojcu, przez co musiał na siebie szczególnie uważać, a pewnego wieczoru postanowił zabawić się z jakąś dziewczyną i wziął narkotyki, co prawie go zabiło. ;)