Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 48129 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #75 dnia: Styczeń 16, 2013, 20:30:42 »
A ja się tak cieszę z powodu ponownego zejścia się Oli i Roberta :) Strasznie ich lubię, a te sceny "wyprowadzania" Roberta z mieszkania tak, żeby ojciec nie zauważył... cudne :D Tak samo jak wspomniana przez Jean scena jak Król tłumaczył się przed dziećmi. I rzeczywiście, powiedział to tak prostu z mostu, bez owijania w bawełnę! ;D

Dziecko, Sandrę i Huberta z Marysią omijam, bo mnie denerwuje ten wątek. Bezsensu jest dla mnie, po co oni (scenarzyści) znowu kombinują coś z tym Rajmundem.... Ileż można.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #76 dnia: Styczeń 23, 2013, 20:34:59 »
Halo odbiór :D Oglądamy to jeszcze czy nie? Mniejsza, najwyżej sama ze sobą porozmawiam :D

Denerwuje mnie Daga. Jak ona się zachowuje...  :( Lata za tym Oskarem jak głupia, potem przeprasza Mikołaja, jest "seks na zgodę", a potem siedzi na łóżku, płacze i myśli o Oskarze... Kurcze, nawet rozumiem, że chciała go wesprzeć i mu pomóc pomimo tego jak ją wykorzystał, ale powinna też rozumieć Miksera i wiedzieć, że on nie robi jej tego na złość tylko wie jak to się ostatnio skończyło i nie chce tego faceta w ich związku. I zresztą wcale się nie dziwię. Swoją drogą Oskar też ma fajnych (pseudo)przyjaciół... Same hieny. Pewnie to nawet ten koleś (zapomniałam jak on sie nazywał, ale wiecie o kogo chodzi - ten co miał złapać fotoreportera, ale mu się "nie udało") podrzucił mu te prochy.

Potem co tam... Nicola. Eee nie wiem. Lubię Radka i dobrze mu życzę. Chciałabym żeby mu znaleźli jakąś dziewczynę, naprawdę! Ale nie wiem jeszcze czy lubię Nicolę. A szykuje się, że coś w tym kierunku będą szli ;)

A Ola i Robert. Oczywiście! Po co to pociągnąć dalej, lepiej teraz zrobić "roczną" przerwę, jeśli chodzi o ten wątek  8)

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Styczeń 23, 2013, 21:45:53 »
Potem co tam... Nicola. Eee nie wiem. Lubię Radka i dobrze mu życzę. Chciałabym żeby mu znaleźli jakąś dziewczynę, naprawdę! Ale nie wiem jeszcze czy lubię Nicolę. A szykuje się, że coś w tym kierunku będą szli ;)
Ja też lubię Radka. Chociaż uważam, że dzisiejsze sceny z Nicolą były dziwne :P Takie... sztuczne? :P W ogóle oglądam tak jednym okiem, z doskoku i co jakiś czas :D No i Błażej się mocno nakręcił, a tu taka niespodzianka. Za to Kaśkę zaczęli tak dziwnie pokazywać... że on taki ogarnięty i mądry życiowo.. hihihihi. Kaśka-dobra-rada normalnie.

Poza tym Wadlewo.. wciąż tak samo fuj.

Właściwie to chwilowo nie mam żadnego ulubionego wątku, chociaż Grażynka i Grześ są całkiem słodcy :P

Ta siostra Radka jest całkiem w porządku. I chłopiec a'la 'sala samobójców' też. Tylko ona dość kiepsko gra. Znaczy niby miła w odbiorze, bo i ładna, i przyjemna, i całkiem sensowną ma rolę, ale aktorsko mi zgrzyta :D

Podyskutuję z Tobą :) Nawet bardzo chętnie. Stęskniłam się za dyskusjami :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #78 dnia: Styczeń 24, 2013, 12:09:46 »
A które dzisiejsze? Te w BarBarianie czy te w domu mody Sabiny? Bo nie wiem czy oglądasz w tv czy z iplą trochę na przód i do czego się odnosić :D

No Błażej się mocno nakręcił, ale niestety (czy stety) nic z tego nie będzie. Myślę jednak, że nie wprowadzali tej postaci tak na chwilę i jednak Nicola i tak czy siak zacznie kręcić z Radkiem i panowie się pewnie pokłócą. Właśnie z tego powodu, o którym mówił Kaśka-dobra-rada (;D), Błażej pewnie poczuje się tak, jakby ten mu ją odbił :P

Tak, też polubiłam Patrycję. Jego też.  Tylko ostatnio bardziej zainteresował mnie ewentualny wątek ich trójki (razem z Dominikiem) niz ich samych, ale moze jeszcze do tego wrócą. Co do aktorstwa - też mi coś nie gra u niej czasami... ale nie wiem do końca co :P

Grześ i Grażynka mówisz?
Mnie akurat ten wątek nie kręci, ale to w poniedziałek będzie coś dla Ciebie, bo Sabina ich "nakryje" ;P

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #79 dnia: Styczeń 24, 2013, 15:11:53 »
Mam do Was pytanie. Jestem w tyle jakieś 8 odcinków. W zwiastunie był urywek jak Marek stoi w przedpokoju, a ktoś mu coś z drzwiami robi. W którym z odcinków było takie zdarzenie?? (to był chyba zeszły tydzień)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Styczeń 24, 2013, 15:31:01 »
To będzie odcinek 1627 albo 1628. W każdym razie w tym odcinku jak Błażej ma klientkę, która zaczyna mu rodzić w taksówce. Jeśli chodzi o te drzwi to tam nic fascynującego się nie dzieje ;) Po prostu Marek miał pomóc Błażejowi odebrać ten poród w tej sytuacji, ale zamek mu się popsuł i nie mógł wyjść z domu. I ten dobijający się "ktoś" to ślusarz ;) Który zresztą przyjedzie już po fakcie  <jezyk>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #81 dnia: Styczeń 24, 2013, 17:00:48 »
Mnie akurat ten wątek nie kręci, ale to w poniedziałek będzie coś dla Ciebie, bo Sabina ich "nakryje" ;P
A to nie dzisiaj przypadkiem? Odcinek 1631. Ja już oglądałam, więc chyba dzisiaj go wyemitują ;) A w jutrzejszym odcinku starcie Grześka ze słynnym Ryśkiem, mężem Marty ;D

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Styczeń 24, 2013, 17:11:37 »
A które dzisiejsze? Te w BarBarianie czy te w domu mody Sabiny? Bo nie wiem czy oglądasz w tv czy z iplą trochę na przód i do czego się odnosić :D
Jak oglądam to w TV. Chociaż chciałabym nadrobić odcinek, w którym Grzegorz z Grażynką się zeszli. Widziałam ich poranek, ale nie widziałam odcinka przed. Może pamiętasz, który to numer?

No Błażej się mocno nakręcił, ale niestety (czy stety) nic z tego nie będzie. Myślę jednak, że nie wprowadzali tej postaci tak na chwilę i jednak Nicola i tak czy siak zacznie kręcić z Radkiem i panowie się pewnie pokłócą. Właśnie z tego powodu, o którym mówił Kaśka-dobra-rada (;D), Błażej pewnie poczuje się tak, jakby ten mu ją odbił :P
No tak, to zmierza w tym kierunku :) Chociaż ja nie lubię takich przewidywalnych scenariuszy - jeszcze wątek nie ruszył, a już wiadomo, co będzie :P chyba, że nas zaskoczą i potoczy się inaczej... ale to PM, więc mała szansa ;)

A czemu w poniedziałek? Myślałam, że dziś. No chyba, że dziś nie ma :D No.. polubiłam ich razem. Chociaż wolałam ich dzieci razem - Sabina i Błażej to była naprawdę fajna para. Szkoda, że bardzo dawne czasy :D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #83 dnia: Styczeń 24, 2013, 17:19:14 »
Oj, to ja nie pamiętam. Jak już pisałam nie śledzę namiętnie tego wątku ;) Może ktoś bardziej zainteresowany będzie wiedział ;)

W większości seriali są przewidywalne scenariusze, ale co tam. I tak zawsze jestem ciekawa jak to pokażą :P

Sorka, to rzeczywiście dzisiaj. Wczoraj nie mogłam odpalić tego odcinka w ipli, więc pomyślałam, że to może prapremiera z poniedziałkowej emisji ;) To lecę obejrzeć :D

EDIT
Chociaż wolałam ich dzieci razem - Sabina i Błażej to była naprawdę fajna para. Szkoda, że bardzo dawne czasy :D
Parafrazując wedle moich odczuć....Sabina i Radek - to była naprawdę fajna para ;)

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Styczeń 28, 2013, 18:47:19 »
Pomocy!
Wyjaśni mi ktoś, o co chodzi z Rajmundem, Anetą, z tym małym, z byłą żoną Hubcia i w ogóle co się dzieje w tym wątku? :D Nic a nic nie rozumiem. Za dużo chyba opuściłam ;)

Poza tym... przesłodzili trochę pierwszy raz Patrycji :P

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #85 dnia: Styczeń 28, 2013, 19:03:01 »
Na tyle ile ja ogarniam co tam się dzieje to mogę napisać. Generalnie chodzi o to, że ten mały, czyli Kuba jest synem Rajmunda. I ci faceci co chodzili najpierw za Sandrą, a teraz zaczęli nachodzić Anetę to wrogowie Rajmunda, którzy chcą dorwać tego małego i w ten sposób zemścić się na Rajmundzie (nie wiem dlaczego i czy to było wyjaśnione, ale pewnie jakieś porachunki po prostu...) No i Rajmund postanowił wkręcić w tę sprawę Sandrę i kazał jej ukryć młodego i się nim zaopiekować, a kiedy ją dorwali to ona z kolei poszła z tym do Huberta i Marysi. Oczywiście oni na początku nie wiedzieli nic o tym, że to syn Rajmunda, bo Sandra ich oszukiwała mówiąc, że to syn jej siostry, która jest w szpitalu i takie tam... Potem Sandrę porwali, M&H razem z policją zaczęli węszyć, że Sandra miała jakiś kontakt z Rajmundem i chcieli wyjaśnień, więc Sandra nie miała wyjścia i powiedziała im całą prawdę. Także na ten moment dziecko jest u nich, nikt nie ma o nim nie wiedzieć i mają się nim opiekować. Ale sielanki nie będzie, bo ten cały Filipow już odkrył fakt, że Rajmund ukrył syna u swojego największego wroga. I przyszedł z tym do Anety, nie wiedzieć czemu... ;) ale zapewne będzie miała jakoś sprowadzić im Kubę czy coś w tym stylu ;)

Poza tym... przesłodzili trochę pierwszy raz Patrycji :P
Fakt, generalnie ten cały ich wyjazd był trochę przesłodzony ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #86 dnia: Styczeń 28, 2013, 19:55:11 »
(nie wiem dlaczego i czy to było wyjaśnione, ale pewnie jakieś porachunki po prostu...)
Wydaje mi się, że chodzi o to, że Rajmund zabił brata tego Filipowa i teraz on się na nim mści chcąc zrobić coś Kubie ;)

Cieszy mnie pojawienie się w dzisiejszym odcinku Anety i Marka, bo dawno ich razem nie było, a przynajmniej ja sobie tego nie przypominam :D Dziwi mnie tylko, że on się nie zorientował, że Aneta zachowuje się po tej rozmowie w drzwiach inaczej niż wcześniej, że jest przestraszona... To było przecież naprawdę widoczne :P

Poza tym, fajnie, że Radek będzie pojawia się częściej, tylko dlaczego musi pojawiać się z nim ta Nikola? :P Ona jest tak irytująca, że podczas scen z nią mam ochotę wyłączyć telewizor, naprawdę :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #87 dnia: Styczeń 28, 2013, 20:23:50 »
No fakt, to dzziwne, że Marek nic nie zauważył, ale szkoda też, że Aneta(znowu) nie powiedziała mu prawdy. Podobało mi się jednak, to jak ona się do niego przytuliła. Widać, że czuje się w jego ramionach taaaka bezpieczna <buja_w_oblokach>
Anula :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Styczeń 28, 2013, 23:19:33 »
(nie wiem dlaczego i czy to było wyjaśnione, ale pewnie jakieś porachunki po prostu...)
Wydaje mi się, że chodzi o to, że Rajmund zabił brata tego Filipowa i teraz on się na nim mści chcąc zrobić coś Kubie ;)
Bardzo możliwe, też mi się coś takiego kojarzy trochę, ale nie byłam pewna, więc nie pisałam ;)

Jeśli chodzi o Anetę to też uważam to za dziwne, że Marek nic się nie skapnął, że coś jest nie tak. A Radzio... no fajnie, że jest Radzio :D Aż tak nie lubisz tej Nicoli? Ona ma w sobie coś takiego, że jakoś nie wzbudziła mojej sympatii, ale nie umiem określić co z nią jest nie tak. Zastanawiam się tylko czy może ona coś ukrywa... tak się miota, zmienia temat, nic nie chce o sobie mówić. Tzn ja wiem, że są takie osoby, które nie lubią o sobie mówić i ciężko cokolwiek od nich wyciągnąć, sama tak mam, więc mnie by to nie dziwiło, ale akurat ona wydaje mi się jakby coś miała za uszami, nie wiem tylko czy to dobre wrażenie  <jezyk>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Styczeń 28, 2013, 23:33:55 »
Aż tak nie lubisz tej Nicoli?
Tak, nie polubiłam jej i raczej nie polubię, chociaż przez co nie mam pojęcia. :P Ona ma w sobie coś takiego "nie tak", jest jakaś dziwna...
Mnie również wydaje się, tak jak Tobie, Sandi, że ona coś ukrywa, ale mam nadzieję, że tego prędzej czy później się dowiemy ;)