Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 527194 razy)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #2102 dnia: Listopad 21, 2021, 18:54:56 »
Jeśli się stresujecie, że Artur naprawdę umrze to się nie martwcie. :P Na IG widziałam, że jest obecny na ślubie Pawła i Franki. 

Doktorek ostatnio taki żwawszy w kontaktach z Ukochaną i proszę, serducho nie dało rady tempreamentowi i potrzebom żonki. <smiech>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2103 dnia: Listopad 23, 2021, 09:56:14 »
Jeśli się stresujecie, że Artur naprawdę umrze to się nie martwcie. :P Na IG widziałam, że jest obecny na ślubie Pawła i Franki. 

Doktorek ostatnio taki żwawszy w kontaktach z Ukochaną i proszę, serducho nie dało rady tempreamentowi i potrzebom żonki. <smiech>

Dobrze napisane  ;) O tym samym pomyślałam  <hahaha>  <hahaha>

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #2104 dnia: Listopad 27, 2021, 19:37:09 »
Cześć  :)

Mam w sumie pytanie do Meg czy udało się coś zadziałać z tym programem i czy jest szansa na scenki?  :)

Offline kyoko

• Nowy użytkownik
  • *

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #2106 dnia: Listopad 30, 2021, 22:33:22 »
kyoko, Myślę, że to może o nią chodzić. Jedyną "nestorką", z która mogła na planie mieć do czynienia, a której  nie wymieniła dziękując za współpracę  to właśnie Pieńkowska. Znając plotki i ploteczki odnośnie kaprysów naszej M. to chyba jedyna podejrzana. Zresztą widać na ekranie jaki ma stosunek do młodszych partnerów, z którymi gra.

Widział ktoś już 1620? Jest jedna scena, która naprawdę jej wyszła! Naprawde jestem  pod wrazeniem! Pomijam fakt dystansu covidovego od męża, który ledwo co uszedł z życiem, ale niech będzie, że takie czasy. <hahaha>

Offline kyoko

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2107 dnia: Grudzień 01, 2021, 03:35:44 »
Patrycjaa, alternatywnie brałam pod uwagę aktorkę grającą Kisielową bo pojawiały się artykuły o  konfliktach z jej udziałem ale one chyba nie miały ze sobą zbyt dużo scen.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2108 dnia: Grudzień 01, 2021, 11:11:46 »
Scenki będą. Czasu mi trochę brakuję ale końca tygodnia pouzupełniam.
Tamten link poprawiłam.

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #2109 dnia: Grudzień 01, 2021, 13:19:11 »
Dziękuję baaaardzo  <serduszko>
Pozdrawiam ciepło z deszczowego Szczecina  :buzki:

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #2110 dnia: Grudzień 01, 2021, 13:44:09 »
Patrycjaa, alternatywnie brałam pod uwagę aktorkę grającą Kisielową bo pojawiały się artykuły o  konfliktach z jej udziałem ale one chyba nie miały ze sobą zbyt dużo scen.
A widzisz, to ja tych informacji z kolei nie miałam. Ciężko więc stwierdzić czy to w ogóle prawda, czy przypadkiem superak sam nie dodał takiego szczegółu dla podniesienia klikalności.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2111 dnia: Grudzień 01, 2021, 18:35:24 »
kyoko, Myślę, że to może o nią chodzić. Jedyną "nestorką", z która mogła na planie mieć do czynienia, a której  nie wymieniła dziękując za współpracę  to właśnie Pieńkowska. Znając plotki i ploteczki odnośnie kaprysów naszej M. to chyba jedyna podejrzana. Zresztą widać na ekranie jaki ma stosunek do młodszych partnerów, z którymi gra.

Widział ktoś już 1620? Jest jedna scena, która naprawdę jej wyszła! Naprawde jestem  pod wrazeniem! Pomijam fakt dystansu covidovego od męża, który ledwo co uszedł z życiem, ale niech będzie, że takie czasy. <hahaha>

Oglądałaś na vod czy gdzieś indziej??

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2112 dnia: Grudzień 01, 2021, 18:36:15 »
A widzisz, to ja tych informacji z kolei nie miałam. Ciężko więc stwierdzić czy to w ogóle prawda, czy przypadkiem superak sam nie dodał takiego szczegółu dla podniesienia klikalności.

Wydaje mi się że to była tylko plotka. Wokół odejścia Mielnickiej był szum i to wykorzystali.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #2113 dnia: Grudzień 02, 2021, 22:27:00 »
Oglądałaś na vod czy gdzieś indziej??
Na VOD. :)

Offline Meg

• Zaawansowany