Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 527896 razy)

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1980 dnia: Styczeń 30, 2021, 18:52:59 »
Odc 1478

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1981 dnia: Luty 03, 2021, 18:03:58 »
No to zaczyna nam się nowy wątek dla idiotów.

"Romans" Izy z szefem.

Oskara bym dała scenobajarkom za wymyślenie tego gniota.
Wyjeżdżają we troje  i akurat dziwnym trafem Marcinek pewnie dostanie zdjęcia z pokoju żony, która "śpi" z szefem.
Ciekawe jak "detektywi" będą rozkminiać tę zagwozdkę.
Chyba Marcinek słit focie dostanie z propozycją nie do odrzucenia-albo zeznania albo wyciekną do mediów  <smiech> <smiech>
Wątek dla idiotów.

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1982 dnia: Luty 04, 2021, 04:26:58 »
No to zaczyna nam się nowy wątek dla idiotów.

"Romans" Izy z szefem.

Oskara bym dała scenobajarkom za wymyślenie tego gniota.
Wyjeżdżają we troje  i akurat dziwnym trafem Marcinek pewnie dostanie zdjęcia z pokoju żony, która "śpi" z szefem.
Ciekawe jak "detektywi" będą rozkminiać tę zagwozdkę.
Chyba Marcinek słit focie dostanie z propozycją nie do odrzucenia-albo zeznania albo wyciekną do mediów  <smiech> <smiech>
Wątek dla idiotów.
Wątek Izy i Marcina oglądają małe dziewczynki głównie. To one ujadały pod postami na FB, aby ich połączyć. Także, dla nich taki zwrot akcji jest w sam raz. Mnie to ani ziębi, ani grzeje, bo oglądam tylko wątek Rogowskich. Pozostałe są tak nudne, że nie warte uwagi, nawet z sentymentu.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1983 dnia: Luty 04, 2021, 22:21:00 »
Nie śledzę emki na FB.
To jest dopiero głupota gimbaza ujada żeby rozwalić małżeństwo, dzieciaki podzielić, no bo Szymek Marcinka  siostrzyczka obojga więc pewnie przy mamusi by została.Do tego Izie chcą faceta dać ze 25 latek starszego  <smiech> <smiech>
Masakra co oni wyprawiają z poczciwą emką  <smiech> <smiech> Iza jak nie związek pod przymusem z psychopatą to "romans" z szefem.
No druga Maryś nam się szykuje z walniętymi absztyfikantami bądż kolegami .  <smiech>
A już wątek synusia Martusi i jego teksty-Zasługujesz na kogoś lepszego  <smiech> <smiech> jak na serial stricte prorodzinny to tych lewych romansów zatrzęsienie. :hahaha: :hahaha:

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1984 dnia: Luty 05, 2021, 22:05:38 »
Ło matko i córko, zaiste to dopiero "Sodmia i Gomoria", co w tym gniocie odwalają te scenobajarki.. <hahaha>
Jak nie kryminalna Grabina i Lipnica, to rozpustna i zdemoralizowana młodzież, koks, dopalacze itp. zarówno na prowincji i w stolicy.. <smiech>
W Grabinie i w Lipnicy to przestępstw niedługo będzie więcej niż w całej Warszawce... <smiech> A tylu tam przecież mają policajów i jeszcze sołtys Zofię Kisielową-Żak..<hahaha> Bardzo niebezpiecznie się na tej polskiej wsi zrobiło.. <hahaha> <hahaha>

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1985 dnia: Luty 11, 2021, 16:31:00 »
1567.

https://megadrive.pl/#/view/file/rlcmjcayia9h7o8xrp6t/Odc-1567.avi

Wątek Bartka i Uli mnie rozczula-jadą w ciemno do Warszawki i liczą że od razu praca będzie szczególnie dla byłego kryminalisty.
Wątek Bitcoina i umoczenie kasy też ciekawy, szczególnie że teraz ten co kupił wcześniej kosi kasę aż miło  <smiech>

Maryś i jej wspomnienia szczeniackiej miłości  ::) no i słynny przytulasek i cmok w policzek- jakie to słodziutkie  <smiech> <smiech>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1986 dnia: Luty 11, 2021, 18:13:10 »
Najważniejsze, że wróg opuścił terytorium! <tancze> <hahaha>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #1987 dnia: Luty 12, 2021, 11:45:41 »
Dzięki Meg!!!
Scenobajarki od dawna są odklejone od rzeczywistości. Czy one w ogóle wiedzą, co to jest niekaralność..Taa, firma kurierska z mety zatrudni tego Bartka, faceta z kryminalną przeszłością do przewozu przesyłek, które przysłowiowe 5 zetów nie kosztują..<smiech>
Od dawna mam takie wrażenie, że U.Krefft najchętniej to by odeszła z eMki. Tylko pandemia i brak możliwości zarobkowania np koncertami, zmusza ją do "występowania" w tym gniocie. Poza tym ta postać Ulki nie budzi jakiejś sympatii, a wręcz odwrotnie. To może jest celowe "działanie" scenobajarek, takie przygotowanie gruntu, do odejścia tej Krefft z obsady.
Jeśli chodzi o sceny rodziny Rogowskich w Grabinie, to już jest taki eMkowy standardzik, że są nijakie.<bezradny> Mańka znajduje czas na wszystko,
a ostatnio na latanie i spotkania oraz na spacerki z Jackiem, bez względu na porę dnia. <hahaha> Na wysłuchiwanie jego wszelakich problemów i doradztwem..Ona ma czas na zajmowanie się sprawami innych, wyjazdami na Deszczową, ale nie na wychowywanie dorastającej córki. Czy w ogóle na jakiekolwiek z nią rozmowy ..<hahaha> W tej ich "rodzinie, to Arti "robi" za ojca i matkę dla ich jedynego dziecka. Ale trzeba przyznać, że te dość nieliczne sceny R.Moskwy z obiema dziewczynkami, które wcielały się w postać Basi, są dobrze przez niego zagrane. Przez te podlotki również. On zawsze miał dobry kontakt z dzieciakami na planie. W przeciwieństwie do oschłej i sztucznie grającej M.Pieńkowskiej.
Patrycjoo, Jack wcześniej, czy później raczej wróci.. <smiech>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1988 dnia: Luty 12, 2021, 15:25:28 »
Scena Roberta i Kariny bardzo wiarygodna.
Ciepło się robi na sercu, jak się na nich patrzy.
Pieńkowska jak zwykle sztuczna w stosunku do swojej serialowej córki. Dla mnie ta kobieta to zagadka.
O pozostałych wątkach się nie wypowiadam, bo mnie kompletnie nie interesują.

Swoją drogą pandemia odcisnęła spore piętno na pośladkach Małgorzaty, które zaczęły się niebezpiecznie zaokrąglać.  <lusterko>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1989 dnia: Luty 13, 2021, 19:44:13 »
https://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-szokujace-fakty-z-zycia-rodziny-jaszewskich,nId,5045763

Kilka faktów z życia Janiszewskich :). Oj, będą kłopoty  <placze>. Liczę na wiele wzruszających scen z udziałem Roberta i Kariny. Ten duet jest naprawdę świetny <skacze>.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1990 dnia: Luty 13, 2021, 22:20:11 »
Mam wrażenie że Moskwa tak dobrze gra bo ma dwie córki, które były wychowywane i są z daleka od niego. Chyba trochę jego życie osobiste przekłada się na gre w emce. Co by nie mówić jest ciepłym fajnym tatą, który autentycznie boi się o swoją jedynaczkę.
No cóż Pieńkowska jest jaka jest i chyba jej już nic nie zmieni, niestety.
Te sztuczne obłapiania są tak koszmarne że aż niedobrze się robi, ten cmok w policzek aż na wymioty się zbiera gdy WIE się że ON NA PEWNO  będzie  <smiech> <smiech>

Lubię Moskwę w tych scenach z córką- mała ma niezłe zadatki na dobrą aktorkę gra o wiele lepiej niż sztuczna Zosieńka,której nie trawię organicznie, drugie miejsce zaczyna córeczka Pawełka ma w sobie coś co mnie drażni chociaż nie wiem czy córeczka Piotrusia nie wejdzie na to zaszczytne miejsce-czym starsza tym więcej drewniana  <smiech> <smiech>

No cóż jesteśmy skazani na obłapianie dopóki emka trwać będzie a Pieńkowska grać w niej będzie na wieki wieków jamen.
Nigdy nie była wylewna w okazywaniu uczuć fizycznie Arturkowi bo słownie było ciut lepiej <smiech> <smiech>
Że Basieńka się na świecie pojawiła to istny cud  <smiech> <smiech>
Żal mi Arturka  ;D nie dość że Maryś trzymała go jak psa na łańcuchu kilka lat z daleka od swych wdzięków  <smiech> <smiech> to po ślubie bez mała biedny celibat ma w tej kwestii.
Więc podarunek zdaje się że na urodziny-chyba szczoteczka do zębów,kompletnie nie dziwi  :hahaha: :hahaha:
Jak zachowuje się jak staruszka to niech nie oczekuje że noc w hotelu romantyczna będzie   :hahaha: :hahaha:

Offline Pałka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1991 dnia: Luty 16, 2021, 23:23:21 »
Cześć wszystkim. Chciałam się tylko przywitać :) baaardzo dawno temu byłam dosyć aktywną uczestniczką grupy M&Ar-forever, jeszcze za czasów forum.ifilm :) to były suuuper czasy i fajne znajomości. W związku z tym mam pytanie. Ma ktoś może jakieś linki do odpowiadań o M&Ar.? Albo może jakieś zapisane na komputerze i mogłaby mi któraś z was podesłać na email.? :) Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1992 dnia: Luty 16, 2021, 23:38:38 »
Cześć wszystkim. Chciałam się tylko przywitać :) baaardzo dawno temu byłam dosyć aktywną uczestniczką grupy M&Ar-forever, jeszcze za czasów forum.ifilm :) to były suuuper czasy i fajne znajomości. W związku z tym mam pytanie. Ma ktoś może jakieś linki do odpowiadań o M&Ar.? Albo może jakieś zapisane na komputerze i mogłaby mi któraś z was podesłać na email.? :) Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Hej, ja piszę opowiadanka, ale od 2017 roku. Jak reflektujesz, to, proszę napisz mi adres @ w wiadomości prywatnej, wyślę Ci je w formie pdf.
Ps Witaj wśród nas ♥️

Offline Maga1

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1993 dnia: Luty 18, 2021, 22:07:09 »
Ja uważam że duety Pienkowska &Moskwa jest świetny, jest między nimi fajna chemia to widać. Mialam kilka lat przerwy jeśli chodzi o ten serial, ale wróciłam. Fajnie ze ich wątek tak się rozwiną po odejściu K. Kuszewskiego. Czekam na kolejne odcinki z ich udziałem.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1994 dnia: Luty 19, 2021, 22:08:07 »
Ja uważam że duety Pienkowska &Moskwa jest świetny, jest między nimi fajna chemia to widać.
Chemia Pieńkowskiej do Moskwy??? o kurcze ,która objawia się smyrankiem po policzku i całowaniem w policzek.  <smiech> <smiech> <smiech> <smiech> <smiech>  :hahaha: :hahaha:  strzeż mnie bosz żeby mój chłopina miał taką chemię  <smiech> <smiech> <smiech>