To jeśli mogłabym prosić to baaaaardzo poproszę o odc 1381 jeszcze Resztę mam bo wrzucała Meg
Co do wspólnych połączonych scen-napiszcie od,którego odcinka chcecie zacząć to postaram się połączyć mam kilkaset scenek więc pole manewru dość spore
Ja cały czas pracuję nad zgraniem i zrobieniem tego filmu. z chęcią poproszę o kilka scenek jak bede potrzebowac to bede odzywała sie priv. Ciągle testuje to jakies nowe programy do kombinacji filmowych. Małymi kroczkami cos się uda stworzyć!!! Liczę na wsparcie i pomoc Pozdrawiam
Cytat: Meg w Maj 02, 2020, 19:11:02Co do wspólnych połączonych scen-napiszcie od,którego odcinka chcecie zacząć to postaram się połączyć mam kilkaset scenek więc pole manewru dość spore Od początku 😁 jak dla mnie to nawet kilkugodzinny film znajomości naszej pary, od pierwszego spotkania, byłby najlepszy ( włącznie z wątkiem zdrady, gdyż tam też są fajne sceny)
Cytat: Cukierek w Maj 03, 2020, 00:48:35Cytat: Meg w Maj 02, 2020, 19:11:02Co do wspólnych połączonych scen-napiszcie od,którego odcinka chcecie zacząć to postaram się połączyć mam kilkaset scenek więc pole manewru dość spore Od początku 😁 jak dla mnie to nawet kilkugodzinny film znajomości naszej pary, od pierwszego spotkania, byłby najlepszy ( włącznie z wątkiem zdrady, gdyż tam też są fajne sceny)Od 271 do 295 jest 1:28h
Coś do niedzielnej kawy https://www.youtube.com/watch?v=Vbbgje1ocMA&feature=youtu.be