Ale ta garsonki w kropki to towarzyszyła Marysi w ważniejszych chwilach jak zauważyłam 😁Tak właśnie sobie oglądam te stare odcinki... miło się patrzy i wspomina
Skoro już sobie tak wspominamy, to ffajny jest także odcinek 635: mecz z optykami i wyznanie Artura, że nie może sobie poradzić z tym, że Radosz ją porwał, i być może wykorzystał.
A to, co do tej pory Ci wysłałam już przeczytałaś? Bo jeśli tak, to mam kolejne części. To, co ci wysłałam jest jakieś rok do tyłu...PS. Oglądam odcinek 339 - rany, jaki ten Krzysiek to ględa i egoista. Dobrze, że się jej doktorek przytrafił, bo jej postać by zginęła w wiecznych żalach męża nieudacznika.
Cytat: Sylwia_Kasia_Jot w Kwiecień 13, 2020, 16:30:31A to, co do tej pory Ci wysłałam już przeczytałaś? Bo jeśli tak, to mam kolejne części. To, co ci wysłałam jest jakieś rok do tyłu...PS. Oglądam odcinek 339 - rany, jaki ten Krzysiek to ględa i egoista. Dobrze, że się jej doktorek przytrafił, bo jej postać by zginęła w wiecznych żalach męża nieudacznika.Krzysiek to była jakaś masakra. Nie mogłam patrzeć na tego faceta. Wieczne pretensje i wyrzuty. Wo gule się nie liczył z jej uczuciami.
Cos Wam szczerze powiem........ Marzy mi sie zrobienie filmu wycinkow od odcinka 271I wszystkie inne odcinki gdzie wspólnie są A&MPewnie trwał by 3 godziny.....
Cytat: Miłka20 w Kwiecień 13, 2020, 17:33:37Cos Wam szczerze powiem........ Marzy mi sie zrobienie filmu wycinkow od odcinka 271I wszystkie inne odcinki gdzie wspólnie są A&MPewnie trwał by 3 godziny..... Bede pierwsza, która ten film obejrzy Moje drogie piszcie nr iść i mini skrót wydarzeń, bo wówczas sobie je oglądam.Nie wiem jak się to dzieje ale ja niektórych scen nie pamiętam np. Z liścikiem i chętnie je nadrabiam
Miłka, A mogłabyś dopisać do tych odc. Mini streszczenie co się w nich działo?
Kiedyś mi sie wydawało, że jako wierny widz, widziałam wszystkie scenki z naszą parką, aż do momentu, gdy zupełnie przypadkiem natrafiłam na odcinek 632 od 38:30. ,,jesteś moim lekiem na całe zło" też fajna scena.