Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 491385 razy)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1380 dnia: Kwiecień 13, 2020, 16:07:25 »
Basia ma taki sam charakter jak jej tatuś - kochająca, troskliwa, myśląca o innych. Mama w sumie też taka jest, tylko wtedy, kiedy związała się z Bilskim zdawała się o tym nie pamiętać  <skacze>.

Z tych scen, Niebieskooka, podoba mi się jeszcze ich pocałunek po tym, jak ona brała jakieś leki nasenne, a Artur pomógł jej w cywilizowany sposób, do tego zjadł zupę, którą za bardzo przyprawiła :P. Nie wiem, czy to przypadkiem nie jest właśnie odcinek 1217, ale nie jestem pewna - w tych dalszych odcinkach jestem dosyć słaba.

Teraz jestem na odcinku 1381 - gdzie Marysia dowiaduje się o możliwej chorobie Rogowskiego.

Odcinki z 2017-2018 obejrzę sobie po drugiej zmianie, bo akurat od wtorku do piątku mam na popołudnie i wtedy nigdy nie umiem zasnąć  <slucha>. Będzie jak znałazł. I będę pisała kolejną część opowiadania - trudne sobie wyzwanie postawiłam w ostniej scenie  <soczek>.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1381 dnia: Kwiecień 13, 2020, 16:23:40 »
Basia ma taki sam charakter jak jej tatuś - kochająca, troskliwa, myśląca o innych. Mama w sumie też taka jest, tylko wtedy, kiedy związała się z Bilskim zdawała się o tym nie pamiętać  <skacze>.

Z tych scen, Niebieskooka, podoba mi się jeszcze ich pocałunek po tym, jak ona brała jakieś leki nasenne, a Artur pomógł jej w cywilizowany sposób, do tego zjadł zupę, którą za bardzo przyprawiła :P. Nie wiem, czy to przypadkiem nie jest właśnie odcinek 1217, ale nie jestem pewna - w tych dalszych odcinkach jestem dosyć słaba.

Teraz jestem na odcinku 1381 - gdzie Marysia dowiaduje się o możliwej chorobie Rogowskiego.

Odcinki z 2017-2018 obejrzę sobie po drugiej zmianie, bo akurat od wtorku do piątku mam na popołudnie i wtedy nigdy nie umiem zasnąć  <slucha>. Będzie jak znałazł. I będę pisała kolejną część opowiadania - trudne sobie wyzwanie postawiłam w ostniej scenie  <soczek>.

Odcienek z zupa to 1242
Dzisiaj właśnie oglądałam wiec dobrze pamietam.....
Czekam niecierpliwie na kolejną część

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1382 dnia: Kwiecień 13, 2020, 16:30:31 »
A to, co do tej pory Ci wysłałam już przeczytałaś? Bo jeśli tak, to mam kolejne części. To, co ci wysłałam jest jakieś rok do tyłu...

PS. Oglądam odcinek 339 - rany, jaki ten Krzysiek to ględa i egoista. Dobrze, że się jej doktorek przytrafił, bo jej postać by zginęła w wiecznych żalach męża nieudacznika.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1383 dnia: Kwiecień 13, 2020, 16:39:12 »
A to, co do tej pory Ci wysłałam już przeczytałaś? Bo jeśli tak, to mam kolejne części. To, co ci wysłałam jest jakieś rok do tyłu...
Jeszcze nieeeee
Czytam czytam jak skończę oczywiście odezwę się po kolejną część

PS. Oglądam odcinek 339 - rany, jaki ten Krzysiek to ględa i egoista. Dobrze, że się jej doktorek przytrafił, bo jej postać by zginęła w wiecznych żalach męża nieudacznika.

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1384 dnia: Kwiecień 13, 2020, 16:56:21 »
Nic nie odpisałaś, Miłko20, został tylko sam cytat :).

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1385 dnia: Kwiecień 13, 2020, 17:09:54 »
Nic nie odpisałaś, Miłko20, został tylko sam cytat :).

Jeszcze nieeeee
Czytam czytam jak skończę oczywiście odezwę się po kolejną część :)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1386 dnia: Kwiecień 13, 2020, 17:13:59 »
 <zauroczony> dziękuję za odpowiedź.

Odcinek 339 oglądam już 30. raz i nadal mi mało. Swoją drogą, bardzo życiowy ten wątek z ukłöciem.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1387 dnia: Kwiecień 13, 2020, 17:33:37 »
Cos Wam szczerze powiem........
Marzy mi sie zrobienie filmu wycinkow od odcinka 271
I wszystkie inne odcinki gdzie wspólnie są A&M
Pewnie trwał by 3 godziny.....  <jupi>

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1388 dnia: Kwiecień 13, 2020, 17:38:45 »
Z tych odc po rozwodzie jeszcze były takie fajne scenki tylko nie wiem, ktore odc np jak razem pili winko i wspominali co ich Bilski nakrył albo jak byli we 3 w lesie na grzybach czy jakimś jesiennym spacerze i pewnie jakieś perełki jeszcze znajde  <na_poduszce>

1355 i 1363 miały fajne scenki też  <serduszko>

A jak skończę przeglądać te odc to pewnie cofne sie do tych, o których teraz piszecie  ;)

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1389 dnia: Kwiecień 13, 2020, 17:44:24 »

Ale byłaby uczta! hmmm pięknt seans-marzenie  <serduszko>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1390 dnia: Kwiecień 13, 2020, 18:57:59 »

Ale byłaby uczta! hmmm pięknt seans-marzenie  <serduszko>

Oj, gdybym ja tylko potrafiła to zrobić...już dawno bym taki filmik stworzyła, tyle że ja się na tym nie znam.

Uwaga: kolejna moja fajna scena - "Mój własny, świąteczny narzeczony"  <mis> i opowieść Artura o jego rodzinie.

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1391 dnia: Kwiecień 13, 2020, 19:17:27 »
[quote author=Miłka20 link=topic=823.msg38528#msg38528

Uwaga: kolejna moja fajna scena - "Mój własny, świąteczny narzeczony"  <mis> i opowieść Artura o jego rodzinie.

Który to odc?

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1392 dnia: Kwiecień 13, 2020, 19:23:45 »
[quote author=Miłka20 link=topic=823.msg38528#msg38528

Który to odc?
jak dobrze pamietam odc 575
POLECAM ten odcinek

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1393 dnia: Kwiecień 13, 2020, 19:47:01 »
Miło, a pamiętasz odcinek, w którym Maria i Artur gadają w nocy, najpierw Maryś smaruje mu plecki żelem na stawy, później piją co winko, a na koniec lądują w sypialni?

Jeśli pamiętasz, napisz, proszę. Dziękuję.

Offline adusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1394 dnia: Kwiecień 13, 2020, 20:12:25 »
Miło, a pamiętasz odcinek, w którym Maria i Artur gadają w nocy, najpierw Maryś smaruje mu plecki żelem na stawy, później piją co winko, a na koniec lądują w sypialni?
Jeśli pamiętasz, napisz, proszę. Dziękuję.

Ja pamiętam 634, również lubię do niego wracać.