Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 528259 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1365 dnia: Kwiecień 13, 2020, 12:38:32 »
Garsonki w kropki to faktycznie koszmar wizerunkowy, chociaż masz rację, Cukierku, zawsze, gdy coś pięknego działo się w życiu Marysi miała ubrane to brązowe "cudo".

Jak widać, scenarzysta stwierdził, że nie od szaty szczęście człowieka zależy  <na_poduszce>.

Też oglądam stare odcinki, mój faworyt, to odcinek 645, gdy Maryśka mówi do Artura: "dla mnie jesteś cudnym panem w średnim wieku, i nie zamieniłabym cię na żadnego innego'. Niby nic, ale powiedziane w taki sposób, że działa na wyobraźnię  <krzykacz>

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1366 dnia: Kwiecień 13, 2020, 13:54:04 »
Do zestawu polecam odcinek 659 :)
Własnie jestem po obejrzeniu........ <serduszko> <zakochany> <zakochany> <zakochany> <serduszko> <serduszko> <serduszko> <serduszko> <serduszko> <serduszko> <serduszko> <serduszko>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1367 dnia: Kwiecień 13, 2020, 13:56:20 »
O tak, wczoraj oglądałam. Te liściki.... <rumieniec>

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1368 dnia: Kwiecień 13, 2020, 14:07:59 »
O tak, wczoraj oglądałam. Te liściki.... <rumieniec>

"Gwiazdy migocą, liście się złocą, słonce na niebie a ja kocham Ciebie"
Hahahaha "sama tego chciałaś"
Mistrz z Artura  <zakochany> <zakochany>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1369 dnia: Kwiecień 13, 2020, 14:13:10 »
I właśnie z takie riposty pokochałam tę parę  <herbatka>.

A w kolejnym odcinku dowiedzieli się, że zostaną rodzicami.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1370 dnia: Kwiecień 13, 2020, 14:31:13 »
I właśnie z takie riposty pokochałam tę parę  <herbatka>.

A w kolejnym odcinku dowiedzieli się, że zostaną rodzicami.

oooo tak dokładnie tez odcinek godny obejrzenia  <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach>
hmmm a moze macie jakis jeszcze do polecenia odcinek??? bo juz nie wiem co ogladac  <skacze> <skacze> <smiech>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1371 dnia: Kwiecień 13, 2020, 14:46:18 »
Polecam 339, gdy Artur bawi się w pielęgniarkę, oraz 462: ławeczka i pierwszy pocałunek za zgodą obu stro.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1372 dnia: Kwiecień 13, 2020, 14:58:40 »
Polecam 339, gdy Artur bawi się w pielęgniarkę, oraz 462: ławeczka i pierwszy pocałunek za zgodą obu stro.
Oby dwa odcinki bardzo dobrze są mi znane :)
ale z checia wróce do 339
Dziękuje

Offline Niebieskooka

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1373 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:00:42 »
A ja właśnie odświeżam sobie watek M&Ar od momentu ich rozstania czyli 1088. Kiedyś jak Meg wrzucala scenki miałam je wszystkie ale dysk w kompie mi szlag trafił i je straciłam  :( do obłędu doprowadza mnie przesuwanie odcinków na vod i wyszukiwabie scen ale cóż zrobić  :-\

Może Meg jakbyś miała ochotę i chęć wrzucić jakieś fajne scenki z czasów właśnie walki Artiego o odzyskanie Marysi byłabym mega szczęśliwa i baaaardzo wdzięczna   <zakochany> i pewnie nie tylko ja  <serduszko>

Pozdrawiam

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1374 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:05:44 »
A ja właśnie odświeżam sobie watek M&Ar od momentu ich rozstania czyli 1088. Kiedyś jak Meg wrzucala scenki miałam je wszystkie ale dysk w kompie mi szlag trafił i je straciłam  :( do obłędu doprowadza mnie przesuwanie odcinków na vod i wyszukiwabie scen ale cóż zrobić  :-\

Może Meg jakbyś miała ochotę i chęć wrzucić jakieś fajne scenki z czasów właśnie walki Artiego o odzyskanie Marysi byłabym mega szczęśliwa i baaaardzo wdzięczna   <zakochany> i pewnie nie tylko ja  <serduszko>

Pozdrawiam

Hmmm napisze tak,  mnie wątek zdrady Artura z Żyrafą kompletnie jakos nie po drodze i wgl tych odcinków nie ogladalam.  Ale od 1119 juz jak najbardziej. Jak zaczyna co raz bardziej walczyć o Marię i Basie

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1375 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:06:32 »
Jest fajna scena, tylko dokładnie nie wiem jaki odcinek coś powyżej 700, gdy Maria najpierw chlapnęła, że gdyby żył Krzysiek, to by pomógł Pawłowi, gdy ten rzucił studia, a potem zorientowała się, że głupio chlapnęła. Wieczorem siada obok niego i z wielką czułością mówi, jak bardzo go kocha.

Co do odcinków powyżej 1000 nie przepadam za nimi. Nie dość, że Maria traktuje córeczkę jak powietrze, to jeszcze zachowuje się, jakby jej rozum odebrało.

Lubię tę walkę dopiero od odcinka, kiedy pojawił się Starali i babcia Basia powiedziała Artusiowi, że razem z nim zawalczy o szczęście swojego dziecka.

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1376 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:08:47 »

Pozdrawiam

Mnie też przewijanie na VOD uczy pokory i cierpliwości... zwłaszcza te reklamy: one wszystkie są takie same 💁

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1377 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:11:58 »
Jest fajna scena, tylko dokładnie nie wiem jaki odcinek coś powyżej 700, gdy Maria najpierw chlapnęła, że gdyby żył Krzysiek, to by pomógł Pawłowi, gdy ten rzucił studia, a potem zorientowała się, że głupio chlapnęła. Wieczorem siada obok niego i z wielką czułością mówi, jak bardzo go kocha.

Co do odcinków powyżej 1000 nie przepadam za nimi. Nie dość, że Maria traktuje córeczkę jak powietrze, to jeszcze zachowuje się, jakby jej rozum odebrało.

Lubię tę walkę dopiero od odcinka, kiedy pojawił się Starali i babcia Basia powiedziała Artusiowi, że razem z nim zawalczy o szczęście swojego dziecka.
Jest to odcinek 720 😘
Ja mam tak samo jak Ty......
Wole taką prawdziwą walkę

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1378 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:21:20 »
Jedyne, co mi się podoba z tamtych czasów po zdradzie, to gra aktorska małej Basi - zawsze była uroczą dziewczynką.

Postać Artura sponiewierali przeokrutnie: Maria go upokorzyła na wszelkie możliwe sposoby, siebie zresztą też - nie wiem kto im ten wątek pisał, ale miał okropne wyczucie, że już nie wspomnę o tym, jak mało to logiczne było.

Podobało mi się to, że ona nigdy mu nie powiedziała, że go nie kocha: zawsze używała dość mało wiarygodnych synonimów: "to nie ma sensu", "nigdy nie będziemy razem", itd. Nie miała odwagi skłamać tak wprost.

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1379 dnia: Kwiecień 13, 2020, 15:58:49 »
Jedyne, co mi się podoba z tamtych czasów po zdradzie, to gra aktorska małej Basi - zawsze była uroczą dziewczynką.

Postać Artura sponiewierali przeokrutnie: Maria go upokorzyła na wszelkie możliwe sposoby, siebie zresztą też - nie wiem kto im ten wątek pisał, ale miał okropne wyczucie, że już nie wspomnę o tym, jak mało to logiczne było.

Podobało mi się to, że ona nigdy mu nie powiedziała, że go nie kocha: zawsze używała dość mało wiarygodnych synonimów: "to nie ma sensu", "nigdy nie będziemy razem", itd. Nie miała odwagi skłamać tak wprost.

Zgadzam sie moim zdaniem mała Basia (Maja) miała swoje pięć minut i je super wykorzystała. Uwielbiam jej sceny. I jej miłosc do mamy i jak najbardziej do taty co widac w odcinku 1217 nawet na końcówce...... UWIELBIAM