Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 529002 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #900 dnia: Listopad 09, 2018, 21:40:11 »
Mnie się skojarzyło trochę z "Żonami Hollywood"... <hahaha> Artur będzie szychą w Grabinie i Lipnicy ze wzgledu na to stanowisko kierownika przychodni, a ona będzie wiodła sielankowe życie... A to kawka z najlepszą psiapsi -  tego zaszczytu może dostąpi właśnie Kisielowa (będzie taką Renią, ze 30 lat starszą <hahaha> ), pedicure, manicure, siłownia... Żona Grabinood <hahaha>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #901 dnia: Listopad 09, 2018, 22:12:13 »
Patrycjo, Renia była jedyna w swoim rodzaju. I chyba tylko to łączy obie panie <herbatka>. Poza tym są różne. Choć tak samo energiczne  <na_poduszce>.

Swoją drogą Artur to musi Maryś kochać na zabój, skoro sam z własnej woli pcha się do Ula, w którym żądli Kisielowa  <rumieniec>, co prawda te jej ukłucia są nieszkodliwe, ale jednak odczuwalne  <smiech>.

Fajnie by było, gdyby Maryś była taką żoną Hollywod: Pani doktorowa  <serduszko> <serduszko>.

Marzy mi się jakaś scena ich wspólnej pracy, kłopotów natury medycznej. Oni tak pięknie zawsze sobie z nimi radzili  <serduszko>.

A tak swoją drogą, jak myślicie: wygram zakład z Robertem czy nie?

Post Merge: Listopad 10, 2018, 13:20:09
https://www.facebook.com/prasa.swiatseriali/

Czyli Marta, delikatnie mówiąc: namiesza  <haha>.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2018, 13:20:09 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #903 dnia: Listopad 12, 2018, 07:59:24 »
Wiecie może jak nazywa się piosenka, którą puścili w scenie, gdy Artur dowiaduje się, że nie ma SM, tylko boreliozę? Wie ktoś?

Rozumiem, że nikt nie wie <bezradny>. Trudno.  <smiech>

Mam informacje ze Świata Seriali:

Spoiler
Wraca Marta. Razem z całym bagażem kłopotów. Inna dziewczynka będzie grała Anię, inny będzie też Łukasz. O ile z Anią nie będzie, chyba, problemu, o tyle młody Mostowiak pokaże rogi, i to bawole. Okazuje się, że został dilerem oraz grożą mu jacyś niebezpieczni ludzie. Siostra Marysi  jest porzucona, zapewne bez pracy i z nadwagą  <mysli>, chyba już bardziej skomplikować jej życia się nie dało. Mam nadzieję, że aktorki będą miały wspólne sceny, jak przystało na siostry  <zauroczony>. Artur jako szef przychodni będzie badać księdza proboszcza, u którego zdiagnozuje....niestrawność po tym, jak Kisielowa stwierdzi, że to zawał  <haha>, a Agata dostanie w podzięce...żywą kurę. O Marysi nie ma nic nowego. Naprawdę nas rozpieszczają tymi scenami. Ciekawa jestem kiedy będzie ta ich romantyczna randka na ganku w Grabinie.  <serduszko> . Robert o tym mówił w relacji z planu Emki  <jezyk>. Wreszcie się, szczególnie Ty, Patrycjo, doczekałaś scen ich w pracy  <brawo>. Mnie to też cieszy. Ciekawa tylko jestem czy Marysia będzie pracować czy tak jak Ty, Patrycjo, przewidujesz - leżeć i pachnieć jako doktorowa  <smiech>
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2018, 18:16:31 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #904 dnia: Listopad 16, 2018, 20:33:45 »
Coś mi się wydaje, że po tym ich ślubie i nie mniej "hucznym" weselu, które pewnie znowu pokażą po łebkach, to w eMce przede wszystkim grać będzie M.Pieńkowska i przeważnie solo.. A tych i wspólnych scen w Grabinie to będzie tyle, że ho, ho... <hahaha> Przykład to odc 1400..Znowu oczywiście jak zwykle inny tekst jest zamieszczony w Fotostory, a okrojony do minimum w samym odcinku, standardzik taki...<cwaniak>
Mańka będzie pewnie więcej kursować pomiędzy Grabiną a Warszawką, niż poświęcać czas współmałżonkowi.. A Arti będzie zajmować się małą Basią, dotrzymywać czasami towarzystwa teściowej, a głównie Zośce Kisielowej i jej amantowi, no i oczywiście "dowodzić" przychodnią w Lipnicy. Z czego mało co obejrzymy, ale pewnie dowiemy się mimochodem od Mańki.. I znowu M&Ar będą marginesem marginesu, tłem dla innych, szczególnie przy tym natłoku powracających nowych/starych postaci i "popisów" "mega" bohaterów w ogóle nie związanymi z Mostowakami, czyli Kurdej-Szatan, Roznerskiego, Kalskiej etc, etc. ... <flaga> No może siostra Artiego wniesie jakieś ożywienie dla dalszych losów postaci doktorka..Mam taką nadzieję... <mysli>
Oglądając focie Pieńkowskiej, to ona dość regularnie pojawia się na planie, w przeciwieństwie do R.Moskwy. Tak mi przyszło do głowy, że może ona nie bardzo ma chęć na ich wspólne "występy"..A Meg przecież pisała, że Pieńkowska ma duży wpływ swoją rolę, na te kombinacje scenobajarek..A może to "pokłosie" tego siarczystego całusa na ich ślubie..Może obraziła się za to na R.Moskwę?

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #905 dnia: Listopad 16, 2018, 22:31:24 »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #906 dnia: Listopad 20, 2018, 17:46:24 »
Słuchajcie, co by się nie zadziało w odcinku - w kulisach jest naprawdę gorąco! <hahaha> <serce>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #907 dnia: Listopad 20, 2018, 20:09:13 »
Nie mogę się doczekać! Kulisy naprawdę ❤❤❤❤❤

Offline malinowakawa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #908 dnia: Listopad 21, 2018, 12:10:15 »
Już bym chciała obejrzeć ten odcinek <serduszko> po kulisach i fotostory zapowiada sie naprawdę super   <jupi> ta suknia ślubna Marysi którą Artur jej wybrał to mistrzostwo <hahaha>  na szczęście sytuacja uratowana  ☺ nie wiem czy tylko ja tak czekam na ten odcinek czy Wy także?☺

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #909 dnia: Listopad 21, 2018, 15:09:52 »
Odcinek jest już dostępny... Ha, niech no tylko wyjdę z pracy! <hahaha>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #910 dnia: Listopad 21, 2018, 18:45:26 »
Ja w domu dopiero za godzinę będę...ale już się nie mogę doczekać  <skacze> <skacze> <skacze> <tak>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #911 dnia: Listopad 21, 2018, 20:32:35 »
 <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach>
Spoiler
Zauroczyli mnie totalnie tym odcinkiem.  <serduszka> Wybaczam wszystkie poprzednie wpadki i niedociągnięcia - a w tym udaję, że nie widzę! <haha> Pierwszy raz chyba od dawna było wszystko to, o czym pisali i co pokazywali. Eeeech no piękne to było i już... <buja_w_oblokach>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #912 dnia: Listopad 21, 2018, 20:55:51 »
Cudny odcinek: m jak miłość po prostu  <zakochany> <zakochany>.

Ps. No i przegrałam z Robertem z kretesem. I zasiadam do przepisania bajki. Należy im się...bo to, co pokazali, to bajka. Będę bronić tego odvinks jak niepodległości  <zakochany>.

Offline malinowakawa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #913 dnia: Listopad 21, 2018, 23:43:36 »
Odcinek wymiata   <serduszko> tyle miłości , tych spojrzeń, buziaków...ach teraz mam niedosyt i chciałabym więcej ☺ Marysia taka inna jakaś, odmieniona... Szczęśliwa widać, zresztą Artur tak samo, w tym garniaku wyglądał bosko! <zakochany> Nie jedna może Maryś pozazdrościć.... Oby więcej takich odcinków.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #914 dnia: Listopad 22, 2018, 22:29:01 »
Wiecie co, tak sobie myślę nad tym 1401 i dochodzę do wniosku, że w tym odcinku jest chyba wszystko to, na co czekaliśmy przez długie lata - nawet za czasów, kiedy byli małżeństwem po raz pierwszy!

Po prostu ten odcinek to kumulacja tak wyczekiwanej przez nas naturalności, miłości i spontaniczności - też macie wrażenie, że "wpuścili" do odcinka przejęzyczenie Gosi ze sceny, w której zakłada etolkę a z której tak fajnie wybrnęła? <hahaha>

Bardzo podoba mi się również to, jak ten odcinek jest zrobiony od strony technicznej. Scena z kościoła, w której nakładają sobie obrączki - mina księdza <hahaha>, i późniejsza scena z życzeniami - to wyjście z kościoła - mistrzostwo! <serce>