Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 532179 razy)

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #675 dnia: Lipiec 19, 2018, 20:38:29 »
https://superseriale.se.pl/m-jak-milosc/gwiazdy-m-jak-milosc-sa-blisko-co-laczy-malgorzate-pienkowska-i-roberta-moskwe-aa-EA6C-nhKA-SGxD.html

Widziałyście??? Wiem wiem sezon ogórkowy 😆 ale mówcie co chcecie ja uważam że jest w tym ziarnko prawdy, może nie jakieś gigantyczne ale 💓😍💓

Sylwia dziękuję za kolejny fragment opowiadania. Akurat jestem na wakacjach więc mam co czytać 😁💓

Post Merge: Lipiec 19, 2018, 21:20:23
https://gwiazdy.wp.pl/kiedys-milosc-dzis-przyjazn-znajomosc-malgorzaty-pienkowskiej-i-roberta-moskwy-6275015599302273a
To sobie dzisiaj polinkuję 😁😁

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #676 dnia: Lipiec 24, 2018, 00:00:55 »

CO DO OPISÓW DZIENNIKARZY...COSIK ICH PONIOSŁA WYOBRAŹNIA :). MYŚLĘ, ŻE GOSIA I ROBERT SĄ DOBRYMI KOLEGAMI. I TO WSZYSTKO :). I PEWNIE MA NIEZŁY UBAW JAK CZYTA TE WSZYSTKIE ARTYKULIKI W BRUKOWCACH. SAMO TO, ŻE NAWIĄZUJĄ DO JEJ CHOROBY JEST NIETAKTOWNE. Co jak co, ale u boku Roberta Moskwy Pani Gosia nigdy za mąż medialnie nie wychodziła.  <calus> No to teraz ekonomiczni dziennikarze postanowili ich wyswatać w realu: garnitur do ślubu w końcu już jest <smiech> <smiech> <smiech> <smiech> <smiech>. Najważniejsze, że będą występować jako para serialowa, i na tym się skupmy  <o_tak>.
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 19:01:44 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #677 dnia: Lipiec 24, 2018, 10:44:14 »
Sylwia pięknie pięknie aż łezka się w oku kręci <brawo>

Co do linków - hehehe nie sądzę że byli kiedyś razem, ale prawda jest taka że oboje bardzo dobrze czują się w swoim towarzystwie, mają podobne poczucie humoru i być może są przyjaciółmi. Poza tym jeśli potwierdzi się wersja że zostaną zastępcami starych Mostowiaków to oboje musieli wyrazić na to zgodę, co pewnie oznacza więcej wspólnych scen, przytulania, buziaków od których aktualnie Maryś nie stroni.

Co do czytania brukowców - pewnie tego nie robią.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #678 dnia: Lipiec 25, 2018, 22:44:41 »
Kochana mała kruszynka chociaż problemy rodzinne ma za sobą! Teraz przy tak mocnym wsparciu rodziców, bo jak to mówią -szczęśliwy rodzic to szczęśliwe dziecko- będzie jej dużo łatwiej sprostać temu, co chyba szykuje dla niej los.
Dziękuję Sylwio za to, że wciąż dla nas piszesz! 🤗😘
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #679 dnia: Lipiec 26, 2018, 23:47:27 »
https://www.youtube.com/watch?v=P7ImhQFxJIs

moje kochane fanki - w oczekiwaniu na kolejną część, wysyłam dla chętnch moje stare dzieło - w radiu go czytali :P
ps: głos nie jest mój  <wstydnis>
wyświetleń jest bardzo mało...chyba nie zrobię kariery na youtube :P

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #680 dnia: Sierpień 01, 2018, 21:05:19 »
Bardzo przyjemna opowieść, zapewne wykorzystam i poślę w świat, bo w mojej pracy takie bajki to prawdziwe skarby. ;)

Byłam dziś w sklepie i rzuciła mi się w oczy gazeta z M&Ar na okładce - małe foto w ramce, ale za to jakie! Z imprezki na deszczowej, którą obstawialiśmy jako ślub naszej pary, są na tej fotografii tylko we dwoje, Marysia wpatrzona w zadowolonego i dumnego Doktorka. Jest też foto Kasi Kwiatkowskiej i wzmianka o tym, ze się pojawi, a generalnie cały artykuł skupia się na ślubie M&Ar. Czyli już tak bardziej oficjalnie się o tym mówi. I jeśli wierzyć wszystkiemu, co piszą różne portale, to ten ślub ma być w 1400 odcinku. Czyli za 22 odcinki, czyli jakoś w listopadzie. Powiem Wam, że mają tempo...  <lece>

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #681 dnia: Sierpień 02, 2018, 10:07:32 »
Patrycjaa Nono brzmi ciekawie    <brawo>. A można wiedzieć cóż to była za gazetka??
Co do tempa - jak na ich przypadek to jest to po prostu pendolino  <jupi>
A tak w ogóle jaki piękny równy numer odcinka wybrali na nasze najważniejsze wydarzenie  <zakochany>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #682 dnia: Sierpień 02, 2018, 10:25:21 »
Właśnie nie pamiętam... Ale coś w stylu programu tv.

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #683 dnia: Sierpień 02, 2018, 12:13:44 »
Ta gazeta to chyba kurier tv. Piękne zdjęcie 😁

Znalazłam w internecie: https://bauer.pl/czasopismo/kurier-tv/

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #684 dnia: Sierpień 02, 2018, 13:56:24 »
Dokładnie o to mi chodziło!! Ależ ładnie wyglądają, jakby im kilka lat ubyło, a to po prostu miłość!  <haha> <serce>

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #685 dnia: Sierpień 02, 2018, 15:18:07 »
Widziałam!!! Marysia tak pięknie na Niego patrzy, styl ubioru też dodaje im uroku. Piszą tam że nowa bohaterka to kuzynka związana z medycyną, a R. Moskwa pisał na insta że to siostra - mają kiepskie źródła <jezyk>  <haha>.

Offline KONICZYNKA

• M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #686 dnia: Sierpień 03, 2018, 16:57:18 »
Zdjęcie bardzo piękne  <serduszko>

Wszędzie piszą o tym ślubie, nawet dzisiaj ŚS opublikował krótki artykuł na ten temat:

https://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-huczne-wesele,nId,2614732

Tylko ja się cały czas zastanawiam, czy rzeczywiście to będzie ich ślub? Tak szybko? Mam nadzieję, że się pozytywnie zaskoczę.  <szczerzy_sie>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #687 dnia: Sierpień 04, 2018, 12:35:32 »

Cdn.
   KONICZYNKO,  NIE MARTW SIĘ, TEN ŚLUB JEST JUŻ PRZESĄDZONY. ALE NIE WIEM JAK CIĘ PRZEKONAĆ. ROZUMIEM, ŻE MOŻESZ W TO NIE WIERZYĆ, WIĘC BĘDZIESZ MIAŁA NIESPODZIANKĘ :) <skacze> <skacze> <skacze> <skacze> <skacze>
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 19:02:54 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #688 dnia: Sierpień 06, 2018, 19:10:49 »
Sylwia, super opowiadanie <pompony> stanowczo za rzadko wstawiasz kolejne części <mruga>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #689 dnia: Sierpień 13, 2018, 20:17:12 »
Jak wakacje to wakacje, od wszystkiego, ale strasznie mnie korciło, żeby jak najszybciej tu zajrzeć i się przekonać czy masz dla nas Sylwio jakąś niespodziankę... I się nie pomyliłam, bo niespodzianka jest. I to jaka!! <serce> Mistrzowska scena pomiędzy matką, a córką - Babcia Basia - Marysia. Dziękuję za wzruszenia i śmiech jaki wywołała u mnie ta część.  <jupi>

PS nie mogę się doczekać powrotu aktorów na plan! W końcu znowu będziemy wiedzieć coś więcej... :D