Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 532265 razy)

SpiretDoom i 11 Gości przegląda ten wątek.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #630 dnia: Czerwiec 17, 2018, 22:15:23 »
Wieczorne seanse z Twoimi opowiadaniami Sylwio to te bardzo przyjemne wieczory. Nawet jeśli jutro już poniedziałek!  <buja_w_oblokach>
Dziękuję za kolejną dawkę emocji, tym razem związaną z małą Małgosią... <papa>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #631 dnia: Czerwiec 20, 2018, 22:04:41 »
Sylwio, rozłożyłaś mnie na łopatki...  <papa> Pięknie opisałaś tak strasznie wrażliwy temat. <placze> Jestem pod ogromnym wrażeniem...

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #632 dnia: Czerwiec 21, 2018, 17:29:17 »
https://www.facebook.com/Milion-krok%C3%B3w-dla-Hospicjum-591670634540598/
Dziękuję, kochana Patrycjo, za miłe słowa.
Teraz piszę kolejną część...jak zdrowie pozwoli, dokończę dzisiaj, i tradycyjnie tekst ukaże się późnym wieczorem.

Jest mi niezmiernie miło, że tak postrzegasz moją twórczość, a ja to robię, aby nie skupiać się na chorobie, tylko na czymś innym  <zauroczony>. Tym bardziej doceniam, że moja pisanina sprawia komuś radość :).

Teraz przyznam, trochę prywaty. Moi znajomi z hospicjum wyruszyli w trasę, aby wesprzeć naszą działalność.

Jeśli możecie, polubcie stronkę. Tylko tyle. Chodzi o to, aby jak najwięcej wyświetleń było. Moi żółci ziomkowie zbierają na pompę, która reguluje ilość leków przeciwbólowych w stadium paliatywnym choroby nowotworowej. Chodzi o to, żeby ludzie odchodzili w spokoju, bez konieczności częstych zastrzyków.

Z góry Wam dziękuję za każdego "like".

Pozdrawiam Was cieplutko, a Tobie, Patrycjo, życzę dobrych wakacji :).

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #633 dnia: Czerwiec 22, 2018, 20:03:25 »
Widzieliście instastory Rafała Mroczka? Dziś "nasi" kręcili nową czołówkę i będą w niej razem! Marysia, w środku babcia Basia, a obok Artur! Co wg mnie oznacza, że coś tam dla nich dobrego planują w przyszłości...  <buja_w_oblokach>

Sylwio, jeśli zwykły like może pomóc, z przyjemnością to zrobię!

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #634 dnia: Czerwiec 22, 2018, 20:06:44 »
Sylwio, pięknie piszesz, ale te opisy umierających dzieci bardzo są smutne. Oczywiście, że taka jest bolesna prawda, serce bardzo boli jak to się czyta, a łzy same napływają do oczu. <flaga>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #635 dnia: Czerwiec 22, 2018, 22:23:41 »
Cdn.
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:53:38 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #636 dnia: Czerwiec 24, 2018, 10:42:54 »
Dziewczyny zobaczcie ostatnie zdjęcie na Instagramie Roberta Moskwy 😉 nadzieja jest wielka 🤗                                 
Sylwia, piszesz na prawdę genialnie, czekam na każdą część 😀

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #637 dnia: Czerwiec 25, 2018, 06:53:23 »
Hej, dziękuję Ci za miłe słowa  <zauroczony> julia37123, jest mi bardzo słodko z powodu Twoich pochwał :). To miło, jak ktoś docenia to, co piszę.

Co do Instagrama Pana Moskwy...fakt, jest to obiecujące, ale ja aż boję się wierzyć i składać te wszystkie wydarzenia w jedną, piękną całość, żeby się nie rozczarować... <zauroczony>. Niemniej jednak sam fakt, że mają wspólne sceny, bardzo mnie cieszy  <tancze> <tancze> <tancze> <tancze> <tancze>. Jeśli to będą sceny tak dopracowane jak ta, w której Mania wydoiła całą flaszkę 40-letniej gorzałki, to tym bardziej będę szczęśliwa.

Zastanawiam się, jeśli przyjąć, że opcja zaręczyn jest rzeczywiście bliska, to czy Marysia powie "tak"...to po pierwsze, a po drugie, jeśli już powie "tak", to chyba tuż po zderzeniu z meteorytem, bo innego sposobu olśnienia tej grabińskiej diwy, to ja nie znajduję  <smiech>. Ale Pani Gosia, cokolwiek jej nie zadają, mam nadzieję, że zagra nam dobrze: bo jak ona ma co grać, to gra  <na_poduszce>. A zatem wszystko w rękach scenarzystów.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #638 dnia: Czerwiec 26, 2018, 23:01:09 »
Pozwoliłam sobie na kilkudniowy urlop i proszę, taki miły powrót do rzeczywistości.  <serduszka>

Pierścionek również widziałam... Mam nadzieję, że jest "nasz".  <buja_w_oblokach>

M jak miłość po wakacjach 2018. Marysia i Artur zamieszkają w Grabinie w domu Mostowiaków?
KLIK!

Co o tym myślicie? Może jakieś ziarenko prawdy w tym jest...  Choć bardziej podchodzę do tego z duuuużym przymrużeniem oka. :)

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #639 dnia: Czerwiec 30, 2018, 22:01:36 »
Sylwia można zapytać kiedy będzie następna część?? Czekam z niecierpliwością 😍

Patrycjaa mam nadzieję że nie ziarenko a morze prawdy <piwo> <na_poduszce> <buja_w_oblokach>

Spójrzcie na ten link  <jupi> <jupi> <serce> <okularnik>

Podobno poczekamy trochę ale czasem warto  <tak> <zakochany>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #640 dnia: Czerwiec 30, 2018, 22:25:33 »
Rozaz07, mówisz i masz :). Co do plotek...hmm...pożyjemy, zobaczymy...życzę obu aktorom jak najlepiej, ale czas pokaże,,czy te plotki to prawda. Ony tak było😍😍😍😍😍😍😍😍.

Cdn.
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:54:31 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #641 dnia: Lipiec 01, 2018, 22:21:52 »
Sylwio... Po raz kolejny nie wiem co napisać. Tyle emocji, mała radość, że to już, że w końcu się udało, aż tu nagle kolejny niespodziewany zwrot akcji. Nie pozwalasz cierpliwie czekać na kolejną część, bo przy Twoim opowiadaniu moja cierpliwość wystawiona jest na okrutnie trudną próbę...  <olaboga>

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #642 dnia: Lipiec 02, 2018, 13:46:27 »
Sylwia, nie mogę się już doczekać kolejnej części! Też myślałam że już się wszystko wyjaśni a tu kolejne zawirowania 😊
Dziewczyny, śledząc Instagram aktorów mjm można już być właściwie pewnym nie tylko tego że nasza para się pogodzi ale nawet weźmie ślub! I to nie tak jak ostatnio kiedy po prostu przyjechali i powiedzieli że są małżeństwem... Zobaczymy to w serialu 😁 szczerze mówiąc już nie wierzyłam że to w ogóle możliwe a tu taka niespodzianka 😁
Rano pan Moskwa wstawił nawet filmik na którym pani z ekipy mówi do niego pan młody. Szybko go jednak skasował 😂

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #643 dnia: Lipiec 02, 2018, 14:39:43 »
Ależ przyspieszyli z akcją. Też tak myślę, że dzisiaj kręcą ślub kościelny M&Ar. <tak> O.Szomańska zamieściła z kolei na swoim intagramie fotkę z kościoła w serialowej "Lipnicy", na której jest razem z tym swoim napakowanym sterydami, osiłkiem Oświecińskim w towarzystwie K.Kwiatkowskiej..Z tego, co niedawno ujawnili, P.Kasia ma grać siostrę Artiego..Szczerze wątpię, żeby tak bliska dla serialowego doktorka osoba, przypadkiem zabłądziła na ślub porąbanej Ulki z tym jej kryminalistą Bartkiem..Bo tak obstawiają fani serialowi na oficjalnym instagramie Mjm w komentarzach...
Ciekawe, że P.Małgosia, a także Cichopkowa żadnej foci z planu nie umieściły..Na oficjalnym intagramie eMki jest za to focia P.Lipowskiej i P.Rożniatowskiej, można powiedzieć, że wręcz na galowo..Szczególnie ta druga ma fantazyjne nakrycie głowy, prawie jak na przyjęcie u królowej UK..Albo na wyścigach konnych w hrabstwie Ascot.. <hahaha>

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #644 dnia: Lipiec 02, 2018, 15:02:00 »
Na instastory Kasia Kwiatkowska mówi że jest świadkową także sprawa jasna 😉😀