Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 532650 razy)

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #615 dnia: Czerwiec 07, 2018, 16:55:05 »
Samego ślubu pewnie nie pokażą, bo tak jak napisała Patrycjaa, pewnie zgodnie z ich "tradycją (M&Ar) wezmą go po cichu..Raczej to będzie party zorganizowane z zaskoczenia przez bliźniaków, Kingę i babcię Basię na cześć Młodej Pary..Najważniejsze, że są razem. Swoją drogą, fajnie by było, gdyby jednak ten ślub odbył się w ogrodzie na Deszczowej, no i żeby w ogóle doszedł do skutku.
Zaręczyny już dawno temu pokazali i może jeden raz wystarczy..O ślubie tylko nam powiedzieli, że takowy miał miejsce..Poza tym, te dwa ostatnie eMkowe śluby w USC, to była parodia, może scenobajarki doszły do wniosku, że nie wszyscy pobierają się dla kasy, czy pod groźbami i szantażem.. <flaga> Istnieją też ceremonie zawierane z miłości..  <serduszka>

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #616 dnia: Czerwiec 07, 2018, 18:45:14 »
Wklejam link do info czyj to ślub:
https://superseriale.se.pl/m-jak-milosc/m-jak-milosc-po-wakacjach-2018-julka-i-pawel-wezma-slub-piotrek-sie-wygadal-aa-Nm4b-QRdY-reCC.html

Poza tym tylko Mroczki mają garnitury na instagramie również nawet ostentacyjnie jeden poprawia chustkę w butonierce a drugi ma kwiatka....

I tak miło że są razem. Może siostra była nie była szwagierka przekona Marysię do braciszka

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #617 dnia: Czerwiec 07, 2018, 20:24:12 »
Kij z tym czyj to ślub. Ważne że.Marysia i Artur wyglàdają na zakochanych.. <serduszko> <serduszko> <serduszko>. Mogą to być nawet urodziny.chomika szwagra sąsiada 😂. Jest mi to obojętne 😂. A nie sądzisz,Rozes, że jakby to był śoub Julki i Pawła, to bylaby tam też Basia? W koncu ma z nim zamieszkać w nowym sezonie. Cieszę się w przypadku naszej pary z drobnych rzeczy. To że Marysia nie warczy na niego jak buldożer złośliwych robotników jest niewątpliwym sukcesem😍. Eh, dowiemy się już za jakiś miesiąc, bo pewnie wtedy zaczną siè oficjalne przecieki 🤗😍😍😍😍😍😍. Jak twierdzi Małgosia ma być seks latem😋, u nich od srksu do małzeństwa jakoś szybko poszło 😂...miodzik z innego Ula szybko.Marysi zasmakował wtedy. Moze teraz bedzie podobnie  <zauroczony>...któż to wie....

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #618 dnia: Czerwiec 07, 2018, 20:34:11 »
Obstaję przy tym, że ta imprezka jednak będzie dotyczyć M&Ar, a nie Pawła i Julki. Owszem, tam rozwody przeprowadzają migiem, ale nie ma żadnych przecieków, jak do tej pory o jego rozwodzie z tą Katią. No chyba nie zafundują widzom oglądania Pawła w roli bigamisty w akcji..No i pokażą jego czwarty już ślub, tak jeden zaraz po drugim...Fakt, że po tylu sezonach oglądania bicia głową Artiego w mur, żeby w końcu skruszyć upór Mańki przed okazaniem mu uczuć, raczej większość z jasnoniebieskich duszyczek żywi nadzieję, że jednak znowu będą razem, nie tylko jako kochankowie i byli małżonkowie. <na_poduszce> No i ta obecność siostry Artiego. Nawet, gdyby przypadkowo wylądowała na Deszczowej, to widząc co się tam szykuje, raczej nie czekałaby na rozwój akcji..Tzn gdyby miał to być ślub Pawła, a nie jej brata, to dyskretnie by się z takiej imprezki wycofała...Poza tym, na tych grupowych, familijnych fotkach w ogóle nie ma Julki..Owszem, można przyjąć, że to niby ona będzie robić tą focię..No i z tego filmiku Cichopkowej wynika, że oni tam wszyscy czekają właśnie na M&Ar..

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #619 dnia: Czerwiec 07, 2018, 22:27:22 »
Nooo nawet u Grant powiało optymizmem <brawo> obyście miały rację  <tak> za wersją o oczekiwaniu na M&Ar ma Deszczowej przemawia też fakt, że na jednym z filmików mała Basia biegnie wyraźnie zadowolona by przywitać rodziców  <jupi> tylko że rodzice ubrani dość casual  <bezradny> a może wrócili właśnie z romantycznego pobytu nad morzem...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #620 dnia: Czerwiec 07, 2018, 23:13:36 »
Hm..właściwie oprócz Mroczków w garniakach, to nikt z pozostałych z wyjątkiem seniorki rodu Mostowiaków, nie jest ubrany jak na imprezę z okazji ślubu, bądź przyjęcia weselnego.. <mysli> Gdyby nie to przygotowane stoły i udekorowany ogród, możby sądzić, że czekają tam raczej na grilla.. <smiech> No ale co tam robi ta spora butla szampana w kubełku z lodem oraz wydaje mi się, że przygotowany chyba zestaw/stół dla DJ-a? To całe familijne zgromadzenie z kolei miałoby czekać z powitaniem powracającej z romantycznego wypadu parki..? Raczej też nie, ale po drugim cichym ich ślubie, czy romantycznej po nim podróży poślubnej, to już bardziej prawdopodobne.. <serduszka>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #621 dnia: Czerwiec 08, 2018, 16:32:24 »
Marcin Mroczek mówił ze ma łaciska sentencję do nauki. Nie wiem dokładnie o czym to, ale wyłapałam słówka wina i kara. To ewidentnie pasuje tylko do Artiego. Bo któż, jak nie on nabroił sporo, ale i też najbardziej zasługuje na wybaczenie? To znów przemawia za tym, że imprezka jest dla Rogowskich..... <buja_w_oblokach>. Ale faktem jest że przyszli tam razem.   <zauroczony>. Wyjeżdżam z moimi znajomymi z hospicjum na 3 dni. Wracam w niedziele.  Premiera opowiadania w poniedziałek o 21.00. Bedziecie czekać? Możecie mi jeszcze podpowiedzieć kogo chcecie najwiecej. Albo moze jakaś wasza wymarzona scena? Postaram się sprostać oczekiwaniom i ją napisać <zauroczony>. W końcu to nasze dzieło.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #622 dnia: Czerwiec 08, 2018, 20:05:58 »
Sylwio, czekać będziemy cokolwiek tu zamieścisz. <lubieto>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #623 dnia: Czerwiec 11, 2018, 07:08:01 »
Kochani, dzisiaj mam zabieg (sprawy zdrowotne),  więc zmuszona jestem przesunać termin publikacji opowiadania. Ale nie martwcie się, tylko o kilka godzin. 12 czerwcza na pewno się pojawi, tylko nie jestem pewna godziny.  Wybaczcie, że tak wyszło. Ale teraz to siła wyższa. Opowiadanie będzie długie, może więc choć trochę złagodzę tym swoje winy.  Pozdrawiam Was cieplutko i do uslyszenia  <olaboga>.

Post Merge: [time]Czerwiec 13, 2018, 00:01:52[/time]

Cdn.

HEJ, PONIEWAŻ OPOWIADANIE WYSZŁO DŁUGIE, PODZIELIŁAM JE NA KILKA CZĘŚCI. OD DZISIAJ DO NIEDZIELI, CODZIENNIE W NOCY KOLEJNE CZĘŚCI. ZAPRASZAM.

« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:48:39 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #624 dnia: Czerwiec 13, 2018, 00:23:02 »
Sylwio, dużo zdrówka dla Ciebie to przede wszystkim!  :buzki:

A nawiązując do opowiadania.... <olaboga> Ależ mnie zaskoczyłaś końcówką!! Kompletnie się tego nie spodziewałam... A więc świadczy to tylko o tym, jak wspaniałą pisarką jesteś! Brawo! <pompony>
Ale wiesz co Ci powiem? Że taki obrót sprawy mnie bardzo cieszy, bo to oznacza, że jeszcze zapewne wielu emocji nam dostarczysz. <serduszko>

Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #625 dnia: Czerwiec 14, 2018, 00:07:52 »

PATRYCJO, BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA CIEPŁE SŁOWA, ZAWSZE MOGĘ LICZYĆ NA MOJĄ WIERNĄ CZYTELNICZKĘ I JEJ KOMENTARZ  <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony> <zauroczony>. CO DO MOJEGO ZDROWIA...LEPIEJ POMINĄĆ TO MILCZENIEM <papa>.
ZGODNIE Z ZAPOWIEDZIĄ, KOLEJNA CZĘŚĆ JUŻ JUTRO W PÓŹNYCH GODZINACH WIECZORNYCH. TRZYMAJCIE SIĘ, KOCHANE :).
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:49:45 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #626 dnia: Czerwiec 14, 2018, 23:06:49 »
Taką lekturę do poduszki to ja rozuuuumieeem.  <na_poduszce>

Basia w końcu wyrzuciła z siebie wszystko i bardzo dobrze... Biedna iskierka. Oby mama jej nie zawiodła. W końcu.  <pompony>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #627 dnia: Czerwiec 14, 2018, 23:13:53 »

CDN.   
A MOŻE PATRYCJO, NA DRUGIE OCZKO, DO SNU, KOLEJNA CZĘŚĆ? :). ŻYCZĘ SŁODKICH SNÓW, I SAMA SIĘ KŁADĘ, BO PADAM NA PYSK...BUZIACZKI, DO JUTRA :).
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:50:27 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #628 dnia: Czerwiec 14, 2018, 23:26:30 »
Od kilku dni późne wieczory stają się duuużo przyjemniejsze!  <tancze>
I to dzięki Tobie Sylwio! Dziękuję za kolejną cześć tej pięknej historii.  <serduszka>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #629 dnia: Czerwiec 16, 2018, 00:13:20 »

Cdn. 
PO WIELKICH BOJACH Z MOIM CIĄGLE NIE DZIAŁAJĄCYM INTERNETEM, UDAŁO MI SIĘ KLEPAĆ OPOWIADANIE.
PATRYCJO, MAM NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE NIE ŚPISZ :)
WSZYSTKIM INNYM CZYTELNIKOM: SERDECZNOŚCI :). JA JUTRO DO PRACY NA 2 ZMIANĘ *CAŁY TYDZIEŃ NA 1, JUTRO 2 - ŻYCIE :d*, WIĘC OPOWIADANIE BĘDZIE NAPRAWĘ PÓŹNO....WRĘCZ NAD RANEM *PRACUJĘ W INNYM MIEŚCIE, NIM DOJADĘ, JEST ŚRODEK NOCY*.
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2018, 18:51:00 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »