Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 532642 razy)

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #600 dnia: Maj 23, 2018, 22:03:14 »
 <haha> <haha> dziękuję Ci za miłe słowa, Patrycjo. Miód na moje serce.  Domyślam się dlaczego chcesz, aby Marysia wyszła ze szpitala  <haha>. Postaram się nie zawieść Twoich oczekiwań, ale najpierw...to wszystko w kolejnej części  <zez>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #601 dnia: Maj 23, 2018, 22:15:56 »
Patrycjaa, nic dodać, nic ująć. <lubieto> Sylwio, dzięki. :buzki:

A to do posłuchania, myślę, że się raczej Wam spodoba...
https://www.youtube.com/watch?v=SYcLzu97BLg&feature=youtu.be

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #602 dnia: Maj 24, 2018, 08:15:36 »
 <ok> zawstydzona jestem Waszymi komplementami. Jesteście kochane. Piosenkę wysłuchałam. Idealnie by się nadawala jako podkład do pogodzenia Rogowskich w Emce  <zauroczony>

Post Merge: Maj 25, 2018, 22:02:57
http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-przez-zwiazek-z-bartkiem-ula-pokloci-sie-z-ojce,nId,2585866
 To nie wróży niczego dobrego. Facet jest po dwóch wyrokach. Porwał dziecko. A Mostowiaczki? Luz, przecież się zakochała. Jeszcze po.Marysi bym się mogła tego spodziewać. Ostatnie sezony pokazaly, że jest na bakier z rozumem. No, ale babcia Basia? Coś mi się wydaje, że Atrur dostanie jeszcze pożądne mentalne manto od swojej eks, zanim coś drgnie w ich relacji  <bezradny>
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2018, 22:02:57 wysłana przez Sylwia_Kasia_Jot »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #603 dnia: Maj 28, 2018, 10:58:07 »
Spoiler
Widziałam dzisiejszy ŚS - jest w nim krótka notka dot. naszego wątku. Mianowicie: Marysia w rozmowie z mamą opowie, że przyjęła pracę w szpitalu Artura, że kasę ma mniejszą ale za to mniej stresu i pracuje z ludźmi, na pytanie mamy o starania Artura odpowie jak to określił ŚS sarkastycznie,  że stara się jak nikt inny. Nagłówek nie jest optymistyczny, ale ostatnio też był niepokojący a było fajnie. Co najważniejsze będą razem pracować, będą mieli mnóstwo okazji do spotkań, kontaktu, wspólna praca, dziecko, wspólne tematy do rozmów, może wspólne dyżury  <serduszko>, poza tym wspólne  <calus> jej nie prze4szkadzają więc mam nadzieję, że jest na co czekać te 3 miechy, bo przed przerwą chyba już ich nie będzie. A poniżej link do oryginału
http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-razem-w-pracy,nId,2586934

Sylwia czekam na cd :-) szczególnie podobał mi się Twój opis stanu ducha emocji Marii, tego brakuje w serialu, żeby szczerze porozmawiali o swoich uczuciach z czasu deprechy Marysi, nic co prawda nie usprawiedliwi skoku w bok Artura, ale może oczyści ich emocje …
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2018, 20:47:11 wysłana przez rozaz07 »

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #604 dnia: Czerwiec 01, 2018, 16:47:52 »
https://www.instagram.com/p/Bjap8lgFI7q/?taken-by=malgorzata_pienkowska

Patrzcie na komentarz pod zdjęciem. Nie dadzą Gosi spokoju, dopóki nie będzie jej postać z postacią, w którą się wciela Robert Moskwa.

Spoiler
Myślę, Rozez07, że to zdanie o tym, że Rogowski ma zająć się pacjentami, nie nią nigdy nie padnie w serialu. Ona się go może czepiać jako męża, który zaliczył skok w bok, ale nigdy nie kwestionowała jego umiejętności leczeni. Być może znów go spuści na drzewo, ale na pewno swoim starym sposobem, czyli: "to nie ma sensu"...albo coś w tym guście.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #605 dnia: Czerwiec 01, 2018, 18:07:48 »
Ciekawa jestem ile wiadomości Gosia odstaje z zapytaniem o dalsze losy M&Ar... Pewnie ma już dość, a niektórzy nie są w stanie zrozumieć, że serial to nie życie, a oni są w końcu tylko aktorami.

Bądź co bądź myślę, że te starania Artura jej schlebiają. Mówi jedno, robi drugie... Ciężko tylko rozgryźć czym się kieruje. Czy rozum jej zabrania wchodzenia drugi raz do tej samej rzeki, choć serce podpowiada, że przecież wciąż go kocha czy może też na odwrót- serce wciąż jest rozszarpane po zdradzie a rozum już wszystko sobie poukładał i jest gotowy na ponowne otwarcie.  <zniecierpliwiony> Echh... Te 3 miesiące to strasznie długo. <lece>
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #606 dnia: Czerwiec 01, 2018, 23:11:15 »
Wiesz, w sumie, popularność to część jej pracy. Czy jej się to podoba, czy nie. Być może sama Gosia chcialaby
Zagrać coś nowego. Scenę upitej babeczki zagrała świetnie
 Nawet na FN ludzie byli zachwyceni.   <zauroczony> ja też oglądałam tę scenę już chyba ze 100 razy. I nigdy mi się nie znudzi <skacze> <skacze> <skacze> <zakochany> <zakochany>..
Z kolei jak Robert Moskwa czyta sceny, ciekawe co sobie myślo. Ooo, znowu nie muszę uczyć się tekstu, bo gram to samo  <komputer>.
Pewna jestem tylko tego, że Gosia lubi z nim grać. Ja to.czuję. I wtedy jak jej postać jest.etedna?, jak i wtedy, gdy.jest miła. Uwielbiamntrn uch duet. Specjalnez myślą o nich ułozyłam boską scenę
I na razie nie mogę pisać....bo jest u mnie burza.  Piszę ba.komórce tę wiadomość więc wybaczcie błedy
 Mam nadzieję, ze będziecie zadoeolone z kolejnej częsci. Zaspojleruję wam tylko?, że jest mega długie  <rumieniec>.Czekam aż mi się pogoda poprawi i piszę dalej. Buziak dla wszystkich
 <brawo>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #607 dnia: Czerwiec 06, 2018, 18:28:47 »
Robert Moskwa dał dzisiaj zdjęcie z planu z podpisem: "serialowa mama" z Teresą Lipowską. Gdzieś w tle jest Maja Wudkiewicz, czyli jego serialowa córa. Marysi tam nie ma. Pani Gosia też dała Instastory z planu, ale nie wiem kaj ona jest? Ci wszyscy powyżej w ogrodzie Zduńskich :).

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #608 dnia: Czerwiec 06, 2018, 20:42:21 »
Na tym filmiku P. Małgosi wg mnie to rzeczywiste otoczenie serialowej "Grabiny".
Cichopek z kolei zamieściła focię z planu serialowej rodziny. Intrygujące jest info dot. blondynki w ciemnych okularach, która stoi po środku na tej fotce. Ktoś zadał pytanie, kto to jest? Odpisała, że nowa postać z rodziny Artura..No chyba nie jego kolejna nowa flama..?  <zniecierpliwiony> Raczej kochanki na Deszczową by nie przywoził i to jeszcze, kiedy przebywa tam jego ulubiona "teściowa"..Chociaż dla scenobajarek wszystko możliwe.. <hahaha>
A może znowu wpadły na pomysł, że skoro Mańka ma nowego adoratora w postaci dalekiego kuzyna Starskiego, to dla "równowagi" wykopały/wykombinowały jakąś kuzynkę Artiego, równie daleką, żeby teraz ktoś zaczął się kręcić wokół Artiego..Jeśli tak, to scenobajarom już całkiem palma by odbiła w tych "pomysłach", bo to by przypominało przedszkole.. <smiech>
https://www.instagram.com/p/BjsHyAynS0g/?taken-by=katarzynacichopek

Offline julia37123

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #609 dnia: Czerwiec 06, 2018, 21:17:00 »
Dziewczyny, polecam obejrzeć instastory Katarzyny Cichopek 😁 zwłaszcza chyba przedostatnią relację...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2018, 22:51:19 wysłana przez julia37123 »

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #610 dnia: Czerwiec 06, 2018, 22:56:15 »
 <skacze> <skacze> <skacze> <skacze> <skacze> <skacze> Cudny widok. Dzieki za czujność. Obejrzałam już chyba z 10 razy  <brawo>
Spoiler
polecam obejrzeć insta Ssi Kuberskiej, Rafala i Marcina. Wiadomo, że kręcą sceny ślub. Pytanie kto jest młodą parą pozostaje zagadką. 

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #611 dnia: Czerwiec 07, 2018, 14:54:44 »
Nono pięknie to wygląda, tylko skąd ta pewność że to sceny ślubu?? Któryś Mroczek napisał że coś się święci  <boi_sie>ale nie wiadomo co  <boi_sie> równie dobrze mogą to być urodziny babci Basi - dekoracja raczej mało ślubna, chociaż te gangi, ten szampan...  ;) są raczej oznaką większej imprezy  <mysli> na ślub parki naszej to chyba byłoby za wcześnie jak na wyobraźnię scenobajarek, choć z drugiej strony jeśli to ktoś z rodziny Artura to jest i pewna szansa że to ich ślub, tylko na ślub ten który się nie odbył przybyła wtedy jego siostra prawdziwa i serialowa więc może trzeba mieć nadzieję  <serduszko> <serduszko> <serduszko>
instastory cichopek - macie na myśli jak Marysia spaceruje z Arturem w objęciach??
pieńkowska robi różki Moskwie i cichopkowej :-) duuuużo tych rodzinnych zdjęć nawrzucali  <jupi>

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #612 dnia: Czerwiec 07, 2018, 15:44:31 »
 <tak> ślub nie ślub, kleją się do siebie, i to jest fakt <na_poduszce>. Marcin Mroczek dał orkiestrę,że gra. Basia biegnie do rodziców. I Marysia jest zaskoczona. Ale możesz mieć rację, że urodxiny Basi. Aczkolwiek...byłoby więcej gości. Pozostałe dzieci itd..piosenka była znacząca we are family
Kuzyna milionera też nie ma
 <wyszywa>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #613 dnia: Czerwiec 07, 2018, 16:01:55 »
Na urodziny Luckowej to wg mnie nie wyglada, bardziej jednak na kameralny ślub w plenerze. I to nie Pawła z Julką, tylko wreszcie Mańki i Artiego..<serduszko> Po pierwsze, to tego bliźniaka póki co, jeszcze nie rozwiedli w tym tasiemcu..Po drugie zadziwiające byłoby, żeby na taki ceremoniał, specjalnie przyjechała z Norwegii siostra Artiego, na dodatek, w którym miałyby zmieniać stan cywilny całkiem dla niej obce osoby. Tym bardziej na urodziny byłej teściowej brata..No chyba, że będą to zaręczyny doktorka i upartej pielęgniarki..Jest też to możliwe, potencjalni państwo młodzi jakoś zbytnio elegancko nie są przyodziani..Tak jak też, co poniektórzy na tych fotkach z instagrama...Może to będzie jednak taki cichy, skromny ślub w ścisłym gronie rodzinym przygotowany z zaskoczenia dla Maryś..? Poza tym ściągać siostrę z Norwegii li tylko na zaręczyny..? Nie sądzę, no ale scenobajarki już niejeden raz popisywały się mega idiotycznymi kombinacjami.. <hahaha>
Na superseriale.pl już pojawił się artykulik, że do obsady dołączyła Katarzyna Kwiatkowska, która ma grać siostrę jednego z bohaterów.
No to już wiadomo, czyja to będzie siostra.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #614 dnia: Czerwiec 07, 2018, 16:03:21 »
To na pewno siostra doktorka! <tancze>

KLIK!

Poprzednią bohaterkę grała prawdziwa siostra Roberta, ale cóż... lata lecą, ludzie się z mieniają i z kobiety z burzą miedzianych loków można stać się blondynką. <haha>
Słuchajcie może to faktycznie przyjęcie niespodzianka dla nich? Może to miał być cichy ślub, ale ktoś się wygadał i stąd ta imprezka? To na bank jakieś święto Zduńskich albo Rogowskich, bo nikogo innego nie ma. Tym bardziej ta siostra, jako ważna postać z rodziny Artura. Na pierwszym ich ślubie była, dlaczego na drugim miało by jej nie być. No powiem Wam, że podoba mi się to wszystko.  <buja_w_oblokach>

Co tam... Najważniejsze, że razem tam przyszli, co było widać na tym filmiku Kasi z podkładem "We are family...".

Właśnie, właśnie.. Dobrze zauważyłeś grant1, że oni tak normalnie wszyscy wyglądają jak na ślub... No chyba, że to znów powtórka z akcji z poprzedniego ślubu, że wzięli go gdzieś cichaczem, a to po prostu party na ich cześć.

I tak swoją drogą to myślę, że Kasia Kwiatkowska zostanie na jakiś czas w eMce, w końcu chyba nie angażowaliby jej tylko na epizod.
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...