Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 497031 razy)

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #315 dnia: Grudzień 28, 2016, 13:19:19 »
rozaz07, scen, o których pisałaś jeszcze nie było. W ogóle to mam wrażenie, że gdzieś im uciekł wątek tej ich współpracy. Tak nagle wszystko ucichło...
W ramach ciekawostek powiem Wam, że widziałam w ŚS, że w kolejnym numerze będzie artykuł "Kogo naprawdę kocha Marysia Rogowska"... Doktorka, mówię Wam. ;D
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #316 dnia: Grudzień 28, 2016, 15:50:01 »
Taa, OMG..Kocha Artura, a idzie do łóżka z Bilskim (face palm). Wg mnie to Mańka kocha, ale samą siebie, a kieruje się własnymi potrzebami, głównie seksualnymi. <hahaha> Przecież ze streszczeń następnych odcinków wynika, że Maryśka znowu temu kryminaliście wszystko wybaczy, da mu następną szansę, każe Arturowi oddać tego pendrive'a, a na dodatek uwierzy, że ten nadęty mafioso dla niej się zmieni ..<hahaha> Oczywiście z przecieków już wiemy, że taką metamorfozę Bilskiego scenobajarki tego gniota postanowiły pokazać.
Patrycjaa - sorry, ale wg mnie takie postępowanie Maryśki w żaden sposób nie świadczy o tym, że ona kocha nadal Artura.
Bardziej zależy jej na Bilskim, a Artur niestety pójdzie znowu w odstawkę, tym razem chyba już definitywnie. <flaga>
Wcale mnie nie zdziwi, jak ten "były" gangster Bilski uruchomi swoich kolesiów z branży i okaże daleko idącą pomoc, starszemu z Chochołów, wydostać się z problemów, które mu namota ten drobny złodziejaszek, czyli chłopak jego nowej sekretarki..<hahaha>
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2016, 18:31:20 wysłana przez grant1 »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #317 dnia: Grudzień 29, 2016, 08:24:15 »
Patrycjaa optymistka jesteś :-)  :buziak: chciałabym chciała, ale wszystko wskazuje na to, że Maryś kocha Bilskiego  <bezradny> Innymi słowy nic tylko czekać, co napiszą za już niecałe 2 tyg. w ŚS.

Co do współpracy to jest jeszcze na nią szansa, bo Olek podobno wrócił do Wawy tylko na krótko i w związku z kłopotami Marcina.

grant1 - no wiesz podobno kobiety w TYM wieku są w pełni świadome swoich potrzeb  <smiech> Chyba umknęły mi streszczenia kolejnych odcinków, bo ja nic takiego nie widziałam, żeby Mańka chciała zwrotu pendrive'a, w tym tygodniu tylko napisali w ŚS, że Artur będzie się zastanawiał, czy przypadkiem z niego nie skorzystać i nie donieść na Bilskiego. Zresztą dane z pena można bez problemu przegrać na kompa i drugiego pena, więc nawet jak jej odda to i tak ma szansę nic nie stracić  <tancze>
"Oczywiście z przecieków już wiemy, że taką metamorfozę Bilskiego scenobajarki tego gniota postanowiły pokazać." - chyba ostatnio za bardzo się wyłączyłam, nic takiego nie zauważyłam :-(

Poza tym teraz rzeczywiście musi nadejść czas Stryja, w kiciu go zamknęli, bo aktor nie miał czasu dla emki, nagrywał inne seriale w czasie wakacji i okołowakacyjnym. Teraz widocznie ma go więcej i wykorzystuje go niestety w emce.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #318 dnia: Styczeń 04, 2017, 20:08:09 »
Patrycjaa optymistka jesteś :-)  :buziak: chciałabym chciała, ale wszystko wskazuje na to, że Maryś kocha Bilskiego  <bezradny> Innymi słowy nic tylko czekać, co napiszą za już niecałe 2 tyg. w ŚS.
A pewnie!  ;D W końcu gdyby nie ten mój optymizm już dawno odpuściłabym sobie ten wątek, a tak już z 10 lat na pewno im kibicuję i jeszcze nie osiwiałam. <hahaha>

Jestem właśnie po 1268 i 1269 i tak sobie myślę, że ogromnym i jedynym tak naprawdę problemem Artura jest to, że tak wszyscy na siłę jej go wpychają... A Bilski, taki zakazany owoc, smakuje jak widać najlepiej. Po tym co pokazują w tych dwóch odcinkach nie można jednoznacznie stwierdzić, że Doktorek jest jej tak totalnie obojętny i że go całkiem skreśla. Do Bilskiego ciągnie ja z jakichś chorych powodów, ale widać, że Artur wciąż jest jej bliski. Np. ta scena w przychodni z pacjentkami i tymi ich, swoją drogą trochę żenującymi zachwytami, w której widać było, że jakiś pstryczek Marysi w głowie zaskoczył, coś w stylu "Ej, laski co wy robicie, zostawcie go, jest jakby mój!". Później w scenie w gabinecie dostrzegłam nawet nieco zazdrości. <mysli> Trochę jak za czasów dawnej przychodni i sceny jak Marysia wyjeżdżała na urlop do Grabiny. Pamiętacie? <buja_w_oblokach>
"M: - ...powtarzasz to nie tylko mnie.
A: - Nie rozumiem o co ci chodzi.
M: Oboje dobrze wiemy o co mi chodzi. Nie rozumiem tylko, po co to robisz? Nie uważasz, że jesteśmy na to trochę za starzy?
A: - Ej, ej co się dzieje?! Nie wierzę... Po raz pierwszy widzę, że ty jesteś o mnie zazdrosna!"

Przeraża mnie to, że tak to pamiętam! <hahaha>

Potem z kolei, widać było, że rozczuliło ją to nagranie na sekretarkę a kiedy otwierała drzwi przekonana, że stoi za nimi Doktorek, nie była hmm... no nie wiem zła czy coś w tym stylu. Skoro stwierdziła, że "wiedziała, że to podstęp" to musiała liczyć się z tym, że przyjedzie i będzie próbował coś ugrać, a mimo to wzięła od niego klucze i wyjechała. Pomijając namiętną noc z Robertem (och, naprawdę wierzę, że iskry musiały lecieć od tej tłumionej tyle czasu namiętności - oczywiście pokazali tyle co kot napłakał, chociaż dwa pocałunki w jednym odcinku to i tak zbyt wiele! :P ), zastanawiające jest dlaczego tak naprawdę nie powiedziała Arturowi, o tym że się widziała z Bilskim. Gdyby jej na nim nie zależało, olałaby sprawę, jego uczucia i to, że będzie na nią po prostu wściekły za to, że odstawia taki kretynizm. Wydaje mi się, że jest świadoma tego, że by go tym zraniła i w jakiś sposób zawiodła, a mimo wszystko po prostu tego nie chce. Wnioskuję więc, że coś tam musi do niego czuć.  <mysli>

A to, że wciąż pozostaje w kontakcie, zarówno zwykłym jak i, o zgrozo, seksualnym z Bilskim to chyba po prostu jakaś obawa poplątana z fascynacją. Próbowała się od niego odciąć, wie że gość nie cofnie się przed niczym i w sumie to utknęła w martwym punkcie.

Śmiejcie się, śmiejcie, ale ja i tak obstawiam, że będą razem! <hahaha> Uważam, że Artur po prostu musi odpuścić... Jak wtedy, kiedy "ktoś inny wyciągnął rękę po to jabłuszko". :P Trochę historia byłaby odgrzebana i powtórzona, ale jak dla mnie mogłyby się na to scenarzystki zdecydować. Nie miałabym nic przeciwko.  <tancze>

Aha, zapomniałabym o Martusi i Budzynie! Może ich historia da jej coś do myślenia... I tak swoją drogą to myślałam, że rodzina to raczej Marysie stawiała za wzór wszelkich cnót a tu takie zaskoczenie. Jednak biorąc pod uwagę to, jak wygląda obecne życie obydwu siostrzyczek to Marysi odbiło znacznie wcześniej, więc pewnie wtedy honory spadły na Martę. ;D

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #319 dnia: Styczeń 05, 2017, 13:20:02 »
http://fileshark.pl/pobierz/15891049/eff59/odc-1268-wmv

http://fileshark.pl/pobierz/15891012/2d15b/odc-1269-wmv

Tak patrząc z boku to ta nasza Maryś to nic innego jak sexualny wampir  :hahaha: patrząc jak co rusz całuje się z Bilskim i nie tylko  <hahaha> to aż łezka w oku się jak przypomnimy sobie postny pierwszy raz Marysi i Arturka, nie mówiąc o tym ile  lat czekał  <hahaha> <hahaha>

Z niej to jednak infantylna kretynka. Ma małe dziecko a w2łazi w związek z bandytą. To tak podobne do niej jak    <piwo>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #320 dnia: Styczeń 05, 2017, 22:55:30 »
No cóż, naiwna wiara Artiego, że Maryśka nadal go kocha i będą znowu razem zderzyła się brutalną rzeczywiśtościa. <flaga>
A raczej bezwzględnym kryminalistą Bilskim, który nie ogląda się na nic, tylko bierze w swoje łapska to, co wg niego jest jego własnością, czyli tą infantylną kretynkę. <hahaha> Sorry, ale ten safanduła doktorek jest na pozycji przegranego, któremu właściwie pozostaje bierne czekanie i łudzenie się, że ten nadęty bufon popełni jakiś błąd. Tylko, że może to bardzo długo potrwać, a w tym czasie ten bandzior nie bedzie tracił czasu, rozpanoszy się całkowicie w życiu Maryśki i uzależni od siebie nie tylko Mańkę ,ale również przekabaci na swoją stronę wszystkich z jej rodziny, nawet i małą Basię. <flaga> Nie zdziwię się, jeśli ta kompletnie otumaniona Maryśka, pod wpływem manipulacji tego swojego "ukochanego" łobuza zacznie ograniczać Arturowi kontakty z córką. Bilski już wcześniej umiejętnie manipulując nią próbował to wymusić. Posiadanie przez Artiego pendrive'a z dowodami przekrętów Bilskiego
w żaden sposób nie wpłynie u Mańki na zmianę obiektu uczuć. Wręcz przeciwnie, można się spodziewać, że ten naiwniak-doktorek najpierw ją poinformuje, że zamierza oddać tego pendrive'a policji, a skończy się na tym, że bez szemrania, pokornie odda go Maryśce. <hahaha> Chyba najlepiej będzie dla Artura, jak da sobie z Maryśką raz na zawsze spokój. Po prostu odciąć się od tego wszystkiego, co ta idiotka namotała i jeszcze nawywija z tym bandziorem Bilskim. Doktorek może powinien spróbować ograniczyć do minimum bezpośrednie kontakty z Maryśką, nawet zrywając z nią umowę na wynajmowanie tego gabinetu lekarskiego. Po tych jej intrygach, kłamstwach i wycieraniu się w wyrku z Bilskim, jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby ta ich dalsza wspólna praca na linii lekarz-pielęgniarka przebiegała bez żadnych zgrzytów, bądź wzajemnej niechęci. Artur w końcu powinien zaprzestać Maryśce w czymkolwiek pomagać, oczywiście z wyjątkiem spraw bezpośrednio dotyczących małej Basi. A tak w ogóle, zacząć układać sobie życie bez Maryśki.
W końcu ten facet też ma jakieś potrzeby seksualne do zaspokojenia, a nie tylko ma bezradnie i biernie przyglądać się, jak jego była małżonka zażywa uciech w łóżku z tym antypatycznym gachem Bilskim. No chyba, że doktorek zamierza resztę życia przeżyć w celibacie...<hahaha>
Oczywiście serialowy Arti nic takiego nie zrobi, tylko będzie nadal tkwił w tej swojej naiwnej wierze, że Maryśce rozum wróci...<hahaha>

No proszę, czemu mnie to nie dziwi, że to właśnie Bilski wyciągnie pomocną dłoń Pawłowi.. <hahaha>
Spoiler
Z opisu streszczenia odc 1272:
"Kacper, chłopak sekretarki Julki, używa dowodu skradzionego Zduńskiemu i zaciąga kilka pożyczek. Paweł od razu zgłasza oszustwo na policji. Maria przez telefon wspomina o jego problemach Bilskiemu, który postanawia zająć się sprawą. Tymczasem Artur odkrywa w końcu, że była żona okłamuje go i nadal spotyka się z Robertem, i znów zastanawia się, czy nie oddać policji pendrive'a, który powierzyła mu Rogowska..".

No to "obstawiam" takie warianty tej pomocy Bilskiego..

I. Siwy gach Mańki wykorzysta swoje mafijne kontakty i szybko "namierzy", kto jest tym oszustem podszywającym się pod Pawła.
Kolesie Bilskiego z mafii zostaną nasłani przez niego na tego złodziejaszka. Oczywiście Bilski wyręczy w tym jak zwykle niemrawą policję, a przyszłego pasierba wybawi z kłopotów. Oszust pewnie dostanie taki łomot, że w zębach przyniesie Pawłowi ten skradziony dowód albo "skruszony" sam zgłosi się na policję i szybko przyzna się do wszystkiego. <hahaha> Obstawiam tą drugą opcję. Bo w to, żeby Bilski wspomógł finansowo przyszłemu pasierbowi pospłacać nieswoje "długi", to raczej trudno uwierzyć, a poza tym byłoby głupotą coś takiego zrobić. <hahaha> Oczywiście nikt z "zainteresowanych" wyjaśnieniem sprawy nie wpadnie na to, że maczał w tym swoje paluchy ten siwy bandzior Bilski. Ofiara łomotu nie będzie miała bladego pojęcia, kto go tak skatował, ale za co, to już tak. Najważniejsze dla Pawła i jego matuś będzie to, że wszystko zostanie wyjaśnione, a że złodziejaszkowi nieznani sprawcy sprawią manto, to nic wielkiego się nie stanie, bo chłopak przeżyje. Poza tym wątpię, żeby Paweł i Maryśka akurat przejmować się będa stanem zdrowia tego cwaniaczka, a tym bardziej nie wierzę, że chcieliby się dowiedzieć, kto go tak skatował. Oboje będą przekonani, że gostek naraził się "chłopcom z miasta", no to zebrał od nich ten łomot. Bilski oczywiście nie piśnie słówkiem, że był głównym pomysłodawcą tej całej akcji wyręczenia organów ścigania i wymierzenia sprawiedliwości, temu złodziejaszkowi tożsamości Pawła. Metody ustalenia prawdy są w tym przypadku całkowicie nieistotne, ważny jest osiągnięty efekt, czyli wyciągnięcie ukochanego synka Maryśki z problemów. <hahaha> Czyli wszyscy będą zadowoleni i odetchną z ulgą, no może z wyjątkiem poobijanego złodziejaszka. Chociaż ten zapewne będzie wdzięczny bandziorom, że go nie zabili. <hahaha>

II. Kumple Bilskiego przesadzą w okazywanych "czułościach" temu złodziejaszkowi i zrobią mu jakąś poważniejszą krzywdę.
A prowadząca śledztwo w sprawie tego pobicia policja, oskarży o to Pawła, bo ten będzie miał akurat motyw/"podstawy" do tego, żeby chłoptasia "wyprostować". Tym samym ukochany synuś Maryś bedzie miał jeszcze większe problemy.. Przyznaję, że ten wariant najbardziej by mi odpowiadał, chociaż niestety chyba jest najmniej prawdopodobny. <flaga>

A swoją drogą ciekawe, czy Bilski tymi swoimi gangsterskimi metodami, będzie odtąd rozwiązywał wszystkie problemy Maryśki,jej dziatwy i pozostałej rodziny Mostowiaków..? <hahaha> No i czy ktoś w końcu wpadnie na to, że ten bandzior w dalszym ciągu nie ma zamiaru zerwać kontaktów z mafią..?

« Ostatnia zmiana: Styczeń 07, 2017, 15:09:28 wysłana przez grant1 »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #321 dnia: Styczeń 07, 2017, 14:53:06 »
No i doczekałam się ich współpracy :-) Tylko ewnie ona długo nie potrwa bo Bilski tego nie zniesie.
 Niestety teraz Bilski rozpanoszy się na dobre w łóżku Marysi. A kłamstwami Marysia wyrówna rachunki z Arturem.
A z wybielania Bilskiego nici, synalek w kulisach zdradził że w odzyskanie dowodu wmiesza się ktoś trzeci czyli Bilski. Pewnie kiedyś wyjdzie na jaw że to jego sprawka.
Nie wiem czy ta wielka miłość Bilskiego nie okaże się jednym wielkim kłamstwem, przecież on tu głównie kłamie, kręci.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #322 dnia: Styczeń 07, 2017, 16:38:38 »
Sorki rozaz07, ale okłamywanie i umiejętne manipulowanie Mańką, w żaden sposób nie świadczy o tym, że ten bandzior jej nie kocha.<flaga> Bilski zrobi wszystko, żeby z nią żyć i stworzyć rodzinę dla małej Basi. Bo wg mnie on również uważa córkę Artura za swoją własność, tak jak i jej matkę. Oczywiście, że dalsza wspólna praca Mańki z Arturem wydaje się mało prawdopodobna, ale też nie jest niemożliwa. Nie wiemy po prostu, co te durne scenobajarki jeszcze wykombinowały. One pisząc ten bzdurny scenariusz nie kierują się w ogóle logiką zdarzeń, czy zachowań serialowych postaci.. <hahaha> Dla nich im jest bzdurniej, tym lepiej, a oglądalność tego gniota i tak nie spada.
Możemy tylko przypuszczać, że praca Mańki z Arturem nie będzie podobała się temu bandziorowi, więc niewykluczone, że Bilski będzie próbował wymusić na swojej kochance, zerwanie umowy na wynajmowanie gabinetu przez doktorka. Po tych jej akcjach z okłamywaniem Artiego myślę, że jej też jakoś niespecjalnie będzie zależało na spędzaniu z nim kilku godzin dziennie w pracy..
Niby mówi się , że business is business, ale co to za robota, jak odczuwa się wzajemną niechęć do siebie. <hahaha>
Co prawda te kłębiace się tabuny pacjentów w poczekalni, nota bene nigdy do tej pory tylu ich tam jeszcze nie było <haha>, świadczyłoby o tym, że jest w okolicy bistro Za rogiem, zapotrzebowanie na takie lecznicze usługi, na pewno większe niż na dotychczasowy Marysiny gabinet rehabilitacji.. <hahaha> Może jednak dojdą razem do wniosku, że skoro praktyka lekarska Artura przynosi zysk, to odłóżmy na bok wzajemne pretensje i pracujmy dalej. <cwaniak>
Przyszedł mi jeszcze taki "pomysł" do głowy, że być może ten bandzior Bilski wejdzie w spółkę z Marcinem, w końcu obaj "robią" w tej samej, budowlanej branży.. <hahaha> A z tego co piszą, Chodakowski będzie miał duże problemy ze zdobywaniem nowych zleceń, więc nie zdziwię się, jeśli i jemu ten "uczynny" Bilski poda swoją "pomocną" dłoń. Mafioso pewnie chętnie zainstaluje się w siedzibie firmy Marcina, przede wszystkim dlatego, że po sasiedzku działa gabinet z Arturem z Maryśką..Wtedy będzie mógł ich mieć na oku  <hahaha>

Taa..W sumie niewiele, ale bardzo wymowny jest ten króciutki opis odc 1276...<flaga>
Niestety, ale wg mnie, Mańka definitywnie nie wróci już do Artiego, albo być może, to on tego nie będzie już chciał. Czyli scenobajarki widocznie jednak zastosują się do "szczerych życzeń" M.Pieńkowskiej, żeby jej serialowa Maryśka została sama i zaczeła życie na nowo, bez żadnego z jej dotychczasowych facetów.
Spoiler
Odc. 1276
Marysia kocha Bilskiego <flaga>, nadal we wszystko mu wierzy, ale ten bandzior nie będzie wobec niej taki uczciwy, bo rozkręci nowy, oczywiście nie do końca legalny biznesik, podobno jego kolesie z branży w coś go wkręcą..Po stronie Artura stanie Ala, ale Paweł nie będzie miał zdania w tym "temacie"... <cwaniak>
No trudno chłopakowi się dziwić, w końcu bliższa koszula ciału, skoro Bilski wybawi go z kłopotów związanych z tym oszustem,  podszywającym pod niego. <hahaha> Byłaby to skrajna niewdzięczność z jego strony.. <cwaniak>
Maryśka osobiście poinformuje Artura o tym, że kocha tego bandziora Bilskiego i to z nim chce być.. <flaga> Niestety, jakoś mnie to nie zdziwiło..
Budzyński będzie odradzał byłemu szwagrowi oddanie pendrive'a policji, ale Arti postanowi go doręczyć glinom, obawiając się o bezpieczeństwo Basi. Po drodze obierze telefon z Deszczowej (pewnie coś tam się stanie dzieciakom) i praktycznie w ostatniej chwili zawróci, żeby pojechać do córki. Tam oczywiście przez nieuwagę, gdzieś to urządzonko posieje/zagubi..Można być prawie pewnym, kto okaże się "uczciwym" znalazcą, tzn kto troskliwie zaopiekuje się tym urządzeniem.. <hahaha> Obstawiam Maryśkę. <tak>
Bilski zaś z wiechciem zielska w łapie nawiedzi Maryśkę w jej mieszkanku, gdzie radośnie poniformuje swoją kochankę, że właśnie kupił dla nich nowy apartament..Oczywiście cały czas podkreślając, że teraz to już naprawdę będzie przykładnym i uczciwym facetem.. <hahaha>
No to po takich kombinacjach scenobajerek, tzn "akcjach" w wykonaniu serialowej Mańki i tego jej bandziora, nadal uważacie, że moźna mieć jeszcze nadzieję, albo istnieją przesłanki, co do tego, że serialowi Rogowscy wrócą do siebie? Sorry, jakoś w to już nie wierzę.
Nawet jeśli kiedyś, te wszystkie machinacje tego gangstera, wyjdą jakimś przypadkiem na jaw (w końcu dobrze by było, bo Bilski i ta jego wieloletnia bezkarność jest mocno wkurzająca), to trudno wyobrazić sobie, że ta oczadziała z "miłości" do niego Maryśka, będzie w stanie z nim zerwać. <hahaha> Chociaż niewykluczam, że te "genialne" scenobajarki napisały już jakieś sceny, kiedy Mańka będzie próbowała w serialowej przyszłości, szukać i liczyć na jakąś pomoc ze strony byłego męża. <hahaha>
A może jednak te głupawe scenarzystki zdecydują się pokazać w tym gniocie, że Arti zacznie walczyć o odebranie małej Basi Maryśce i temu jej palantowi Bilskiemu ? W sumie, to chyba tylko to mu już pozostało.. <flaga>

« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2017, 23:22:50 wysłana przez grant1 »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #323 dnia: Styczeń 09, 2017, 22:08:30 »
Jakkolwiek miało by być czy nie być Marysia prędzej czy później rozstanie się z Robertem, w końcu musi się wydać, że czysty jak łza to on nie był nie jest i nie będzie. Tylko głupia Maryś się zdziwi  <smiech> Pewnie wpakuje ją w jakieś tarapaty, oj będzie się działo  <brawo> Ciekawe czy Artuś wytrzyma ten przydługi dystans  <zez> Poza tym w ŚS na końcu napisali : Czy na pewno Marysia kocha Roberta??? Kobieta żyje chwilą i ... łóżkiem  <haha> Z Artim nigdy nie brykała więc teraz daje czadu  <smiech>
Chyba nie zrezygnuje z oglądania  <jezyk> Stawiam na to że M&Ar będą w końcu razem. Może teraz Maryś się starać i kajać - tego w końcu jeszcze nie było.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #324 dnia: Styczeń 09, 2017, 22:13:37 »
Widziałam to!! Napisali, że te jego nowe interesy takie legalne nie są jak to się zarzeka. Cudownie! <niecierpliwy> Oby tylko Basi się nic nie stało, bo Marysi przyda się mocny kopniak w tyłek.

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #325 dnia: Styczeń 10, 2017, 21:57:39 »
Patrycjaa   wydaje mi się, że jej to trzeba nieźle głowę obić może wtedy oprzytomnieje i zrozumie kto jest jej wart  <serduszko> Pewnie walnie do Artura znowu tekst taki jak o Radoszu: "Ale byłam głupia".

Prędko tego wątku nie zakończą. Ciekawe co stanie się z pendrivem, pewnie policja go znajdzie, a przynajmniej mam nadzieję, że nie Bilski  <smiech>
Szkoda mi tylko Artura, da mu niezłego kopniaka mówiąc, że kocha Roberta  <papa> Kurczę mam nadzieję, że tak naprawdę go nie kocha tylko po ki diabeł z nim siedzi?????????????????????????   <wsciekly>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #326 dnia: Styczeń 11, 2017, 18:40:30 »
Podobała mi się ostatnia scena jak Artur mówi że w tej sprawie Marysia nie mogłaby go okłamać.  Rzeczywiście naiwny i mega zakochany. Mimo tej całej sytuacji którą także mi się nie podoba, trzeba przyznać że przynajmniej jest ciekawie w końcu.
Czekam na kolejne odcinki i wierzę że mimo wszystko Marysia i Artur będą razem

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #327 dnia: Styczeń 13, 2017, 19:58:11 »
A może w tej scenie chciał tylko wybadać jej reakcję na to co powiedział?? Później ma pytać któregoś z jej synów o kontakty mamusi z Bilskim i powie że czuje że Marysia go okłamuje. Z tego co mówiła Pieńkowska w ostatnim wywiadzie to oni nadal nie wiedzą z kim zostanie połączona. Ma tylko sygnał od produkcji że nic nie będzie takie jasne i oczywiste. Wynika z tego że Stryjem będą nas karmić przynajmniej jeszcze przez następny sezon.... Zachowanie Marysi jest dość przewidywalne. Jeszcze niedawno była super miła dla Artura, teraz jest zimna jak lód więc teraz trzeba tylko przeczekać ten chłód i znowu będzie na co popatrzeć.

Mnie ostatnio bardzo podobały się sceny w ogrodzie Mostowiaków <zakochany>

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #328 dnia: Styczeń 18, 2017, 16:50:02 »
1272.

http://fileshark.pl/pobierz/16082043/32f2e/odc-1272-wmv

Swoją drogą to trzeba być niewąską kretynką żeby w miejscu kryjówki , zgodzić się na wizytę tego przed,którym chce się ukryć.
Maryś to jednak idiotka.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #329 dnia: Styczeń 23, 2017, 17:56:49 »
W dzisiejszym ŚS sporo napisali o tym co się wydarzy u nas. Będzie ciekawie. Marysia ostro pokłóci się z Arturem o pendriva którego mu powierzyła, a później odkryje kłamstewko Roberta. Wcześniej jednak zdąży opowiedzieć Bilskiemu o chorobliwej zazdrości Artura- bardzo mądre posunięcie zważywszy na to, że gość groził śmiercią Doktorkowi. <hahaha> Wracając do nawróconego, okaże się, że wkręcał Marysi, iż mieszka w jakimś hosteliku a oczywiście kiedy Marysia pojedzie w odwiedziny nikt nie będzie miał pojęcia kim jest Bilski. Marysia ma się też spotkać z Budzynem w jakiejś sprawie, ale tego już nie zdradzili. Ciekawe czy nie będzie czegoś knuła przeciwko Doktorkowi.  <mysli>