No cóż, raczej nikt nie lubi przyznać się do popełnienia błędu. Tym bardziej Mańka i na dodatek przed byłym mężem, a najlepszą obroną jest zawsze atak..To i Artiemu znowu się od niej oberwało. Swoją drogą serialowy doktorek jak do tej pory znosi te Marysine fochy prawie z anielską cierpliwością..

Ciekawe jak długo jeszcze?

Coś mi tu pachnie mimo wszystko czasowym wyekspediowaniem Artiego do tego Wrocławia..Jednego chłopa władza jej przymknie, a drugi być może się wkurzy tym ciągłym odrzucaniem, aż zdecyduje się na wyjazd, żeby o Mańce"zapomnieć"? Tym bardziej, że można jednak założyć, że Maryśka ot tak, nie zostawi tego swojego "ukochanego przestępcy" Bilskiego bez prawniczej pomocy..W końcu tyle mu zawdzięcza..

Pewnie będzie próbowała wyciągnąć tego "dobrego" faceta z pudła.

A Arti jak o tym się dowie, to można przypuszczać, że krew go zaleje. No cóż, wcale mnie też nie zdziwi, jeśli scenobajarki wynajdą Maryśce jeszcze tego trzeciego..

Przecież siostry Mostowiak nigdy na brak absztyfikantów nie narzekały, zawsze któryś gdzieś się napatoczył..

..
Z tych informacji zamieszczonych na stronie emki, wynika właściwie tylko to, że serialowa Maryśka jest naiwną, totalną idiotką.

A Bilski potrafi wszystko jej wmówić, ten facet to mistrz w manipulowaniu Mańką, ona we wszystko mu uwierzy. Wcale mnie nie zdziwi, jak w nowym sezonie ta "sławna pisarka" będzie robić wszystko, żeby tego kryminalistę wyciągnąć z pudła. Pewnie ten cwaniak zrobi z siebie ofiarę pomyłki policji

W końcu "biedaczysko" Bilski tak się dla niej "poświęcił", a ona wystawiła go na cel zarówno jego kumplom z branży, jak i policji..

A może do akcji przywracania rozumu Maryśce "wejdą" te jej dwa serialowe, dorosłe Chochoły? No chyba, że w końcu wezwana na prawniczą pomoc dla Bilskiego, Martusia do spółki z Budzyńskim otworzą jej oczy..Bo widać, Artiemu to eks żona w nic już nie uwierzy, ona potrafi tylko mu "wbijać" nóż w plecy ( cyt. z Rozaz07 ).

Bo w to, że Artiemu to się w końcu uda, za bardzo nie wierzę.