Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 369244 razy)

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #210 dnia: Maj 08, 2016, 23:34:54 »
Tomek i Agnieszka to historia niczym z Mody na sukces, scenarzystkom naprawdę nie można odmówić fantazji. Na szczęście to tylko serial. :D

A jeśli chodzi o nasz wątek to myślę, że Marysia oprzytomnieje, kiedy zda sobie sprawę na jakie niebezpieczeństwo naraził, i wciąż naraża, ją i Basię Robert...
To znaczy oby oprzytomniała... <bezradny> Jeśli nie to Doktorek mógłby zażądać opieki nad Basią, w końcu tu chodzi o bezpieczeństwo dziecka, a skoro matka nie jest w stanie go zapewnić, jako ojciec powinien się tym zająć. I wtedy może to dałoby jej do myślenia.
Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #211 dnia: Maj 08, 2016, 23:57:58 »
W to, że serialowa Mańka kiedyś w końcu oprzytomnieje, jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć.  <smiech>
Po prostu podpisali pewnie dłuższy kontrakt z tym Z.Stryjem, w ramach rekompensaty za to, że wysiudali go na amen z obsady Na Wspólnej, więc muszą ten jego wątek kontynuować. Dopóki Kurwizja będzie skłonna płacić producentom emki za serial, to pewnikiem ten Z.Stryj będzie w nim grał.  <flaga> A wracając do "otrzeźwienia" Maryśki, to ona będzie raczej głównie przeżywać to, że przez jej niedyskrecję naraziła swojego kochanka na zagrożenie ze strony jego mafijnych koleżków, niż to, że ona z córką również będą w niebezpieczenstwie. Arti z kolei wielkich szans na przejęcie opieki nad córką nie ma, bo u nas w 99% sądy przyznają opiekę nad dziećmi matkom, a nie ojcom, w myśl zasady - jaka by nie była najgorsza, ale zawsze to matka.. A nawet gdyby doktorek wystąpił o coś takiego, to z rodzinnymi prawnikami ( Marta była szwagierka, jej mężuś, czy Werner) nie ma żadnych szans na wygraną.

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #212 dnia: Maj 09, 2016, 08:54:37 »
HA .. i jestem po lekturze Tele Tygodnia .....  :'(  <histeryk>

Grant ma nosa nie ma co ;-)

Odc. 1228 Nasz Doktorek dostał awans związany z wyjazdem do Wrocławia. Basia podsłucha rozmowę taty z innym lekarzem, który będzie mu gratulował awansu .... zmartwiona zapyta taty czy zamierza przyjąć propozycję, a ten odpowie jej, że jeśli tak to ona pierwsza się o tym dowie. Efekt: Stryj zostaje, Moskwa wykopany ... Tak też mi się wydawało po ostatniej rozmowie z Moskwą .....

Patrycjaa co do oprzytomnienia Maryśki ... z przykrością skłaniam się do wersji grant1 (biorąc pod uwagę logikę Marysi tzn. scenarzystek), Maryśka jeszcze będzie przepraszała Bilskiego, że go wydała, że nie opublikowała pod pseudonimem, a na Artura będzie wściekła, że ją namawiał do publikacji pod własnym nazwiskiem i winę za całe zło zrzuci na niego. Ot i co.

No i na tym zakończę oglądanie emki .... Od kilku lat śledzę tylko ich wątek ..... a Norwegię przespałam :-D

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #213 dnia: Maj 09, 2016, 13:51:18 »
No cóż, jak to mówią, scenobajarki pozamiatały a raczej "pogrzebały" serialowego Artiego dokumentnie. Nie mam żadnej satysfakcji z tych moich przewidywań, że nie ma szans na to, żeby znowu ich w emce "połączyli". <flaga> W końcu nie po to ich "rozwiedli".. Wcale mnie też nie zdziwi, że tak wybielą postać szemranego Bilskiego, że za jakiś czas Mańka z ochotą zgodzi się na swoje trzecie zamążpójście <smiech>
A Artiego w następnym sezonie skutecznie wyekspediują do tego Wrocka, pewnikiem okaże się też, że pozna tam jakąś kobitkę, z którą założy nową rodzinę, czego wcale nie muszą już pokazywać, tak jak i jego. Nie wykluczam też opcji, że Maryśce wykombinują jeszcze innego gacha, bo w tym gniocie ulubioną konfiguracją tych scenobajarek są "fascynujące" trójkąciki. No ale tych dalszych losów serialowej Maryśki w "objęciach" przestępcy Bilskiego oglądać też już nie mam zamiaru. Szkoda mi tych serialowych Rogowskich, ale cóż, ten gniot jest coraz głupszy, widać, że ciągną to wszystko na siłę. Mostowiacy w emce zeszli na daleki plan, a głównymi bohaterami zrobili tych Chodakowskich, a tych ich wątków po prostu nie da się już oglądać. <nielubie>

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #214 dnia: Maj 10, 2016, 07:51:52 »
Grant o satysfakcję z tego nikogo nie podejrzewam  ;) mi też nie w smak poczynania scenobajarek  <nielubie>

pożyjemy zobaczymy, może to też tylko coś w stylu "walki o dziecko", o której pisali w czasie gdy Artur bujał się z Żyrafą, a której to walki tak naprawdę nie było. A może to kolejny straszak na Marysię i kropelka do otrzeźwienia <mruga>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #215 dnia: Maj 10, 2016, 12:51:39 »
Jaka tam walka o dziecko? Przecież już na interii.pl dali nagłówek typu "Porzuci dziecko dla kariery?!". Niby ze znakiem zapytania, ale można być pewnym, że i tak wykopią doktorka do tego Wrocka. Taa..Nie dość, że z przyzwoitego i porządnego faceta, zrobili drania i łajdusa, to jeszcze na koniec "historii" przypadków Artura R. w tym gniocie, scenobajarki zrobią z niego wyrodnego ojca..  >:( Co to dla zawodowego awansu i kasy, gotowy jest zostawić jedyne dziecko pod opieką nie do końca rozgarniętej mamuśki i na wychowywanie przez szemranego Bilskiego. <flaga> No cóż, pewnie chcą na koniec widzom pokazać, jaki to z tego serialowego Artura zły człowiek, a z nabzdyczonego Bilskiego zrobić idealnego partnera Maryśki i odpowiedzialnego opiekuna, nowego tatuśka dla małej Basi.. <flaga> A poza tym, teraz w tym gniocie ograniczają do minimum wątki z Mostowiakami, a szczególnie te, w których właśnie "gra" to najstarsze pokolenie (Lucjan i Bacha) i ich córki. Można też zauważyć, że zrobili teraz taką czystkę w obsadzie i tych starszych aktorów po prostu pozbywają się z obsady, na rzecz nowych, takich jak ten nowy "gwiazdor"- mięśniolot Oświeciński.. <smiech>
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2016, 16:47:33 wysłana przez grant1 »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #216 dnia: Maj 10, 2016, 17:07:47 »
Nie miałam na myśli tego co napisali teraz na interii tylko to co pisali rok półtora temu jak Artur śmigał z Żyrafą i to w sensie że tej walki wcale nie było, więc może i wyjazdu nie będzie.
Marysia pewnie i tak nie miałaby nic przeciwko gdyby Artur córkę zabrał ze sobą  <haha>

Mostowiakowie oraz ich pokłosie zsunięci na bardzo boczny tor, no może z wyjątkiem Mareczka. Stawiają na młodość... Tu można chociaż pohulać z romansami zdradami powrotami itp. A taki stary Mostowiak to co miałby do zaoferowania??? Misja telewizji hehehe

Post Merge: Maj 12, 2016, 15:26:31
jestem po odcinku 1225  <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach> <buja_w_oblokach>

nie opiszę, może wolicie same obejrzeć :-) powiem tylko tyle: pocałunek jak zawsze <haha>- porusza wyobraźnie widza  <smiech>, ale i tak można to wybaczyć  <zakochany> i jak dla mnie jest nawet ciekawiej niż opisali w necie  <jupi>
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2016, 15:26:31 wysłana przez rozaz07 »

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #217 dnia: Maj 12, 2016, 19:12:42 »
Napisz spojler!!! Proszę  <pompony> bo ja nie wiem kiedy obejrzę ten odc

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #218 dnia: Maj 12, 2016, 22:52:28 »
A więc tak:

Spoiler
Maryś rano dostaje przesyłkę - pudło z bestsellerami  <tancze> Robercik rzecz jasna wniebowzięty że pod własnym nazwiskiem napisana. Maryś na to że mógłby się cieszyć razem z nią. R stwierdza pakując się na delegację że ta rozłąka chyba im dobrze zrobi bo ostatnio oddalili się od siebie - Maryś brak reakcji.
Porywa Martę z pracy i jadą do Grabiny. Tam już seniorzy przy lapku czytają newsy  <smiech> Marta rozmawia szczerze z Barbarą a Maryś gra w szachy z tatkiem, który wypytuje M o Artura, ta mu zwraca uwagę że aktualnie jest z Robertem. Na to tatko: Niestety  <zakochany>. Mówi Marysi że ona nadal kocha Artura ( ona nadal upiera się że to przeszłość). Idą na spacer. Z rozmowy z Marta wynika że na tym spacerze dawał jej życiowe rady. Wracając do miasta Marta czyta sentencję prawdziwa miłość zwycięża. Maryś mówi ż zarówno z jej strony jak i Artura to już przeszłość bo nie dzwoni przestał zabiegać o jej miłość - robi przy tym takie "żałosne" minki. Marta też twierdzi że M nadal kocha Artura i powinna dać mu choćby gest i on wtedy dalej będzie zabiegał o jej względy. Maryś kategorycznie się sprzeciwia swojej ewentualnej inicjatywie. Marta bierze sprawy w swoje ręce i spotyka się z Arturem. Tu się nie wysilili. Marta do Artura: To może ty mi powiesz co można z tym zrobić. A wysyła smsa gratulując wydania książki. Maryś odbiera go w towarzystwie Andrzeja i go ignoruje. Po kąśliwej uwadze szwagra oddzwania do A który dziwnym trafem jest przy bistro.

Post Merge: Maj 12, 2016, 23:05:59
W kawiarni nic szczególnego się nie dzieje. A wychwytując że M ma wolny wieczór - córka znowu sprzedana tym razem Kindze   <smiech>- umawia się z nią na wieczór. Piją winko po kolacji. Artur: Możesz się na mnie obrazić ale to jest silniejsze ode mnie i zabiera się do pocałunku. W tym czasie Bilski wchodzi cichaczem do domu (zreflektował się i chyb chciał świętować bo miał torebkę z prezentem). Wrócił wieczorem z kilkudniowej czyt. Ok 12h delegacji ;-). Słysząc Artura wycofał się tak jak wszedł niepostrzeżenie. Po pocałunku w wyobraźni naszej Maryś nie odsuwając się od Artura mówi że nie może tego zrobić Robertowi. Wiem, że daję sprzeczne sygnały ale ja naprawdę nie wiem co mam zrobić. Artur: Nie przepraszaj, musisz to przemyśleć cokolwiek postanowisz będzie dobrze. Mimika Artura jest tu dość bogata od uczucia ponownego odrzucenia do nadziei i radości. Maryś tak błogo na niego patrzy ... <buja_w_oblokach> Wychodząc od M radosnym krokiem spotyka pod blokiem Bilskiego, który rusza z piskiem przystaje przy A i patrzy na niego tym swoim butnym wściekłym spojrzeniem i odjeżdża. Koniec :-)
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2016, 07:54:25 wysłana przez rozaz07 »

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #219 dnia: Maj 12, 2016, 23:56:38 »
Spoiler
Mogę dorzucić, że Mańka pomagała pakować się szemranenu Bilskiemu, dość troskliwie zajmując się jego torbą podróżną, coby się chłopu przypadkiem koszule nie pogniotły.. <smiech> Oczywiście nie obeszło się z jego strony bez pocałunków po jej policzkach i szyi..Wcześniej zaś mówiac o celu swojej podróży, Bilobil tajemnicze miny przy tym odwalał, oczywiście wtedy, gdy na niego nie patrzyła. Wg jego gadki, to gostek wybierał się pociągiem na jakieś targi (pewnie na kursokonferencję i wymianę doświadczeń z mafijnymi kolesiami, nt. jak wykiwać państwowe Urzędy tzn skarbówkę i celny.. )<smiech> Bidaczyna się spieszył, że nie chciał spożyć śniadania, to Mańka dała mu jabłko na drogę, co skwitował, żeby go nie kusiła jak Ewa Adama, bo to może źle się skończyć..(oby dla Bilskiego!!!) Na dźwięk dzwonka gostek się wystraszył i próbował upodobnić się do ściany za drzwiami sypialni, tzn prawie przykleił się do niej, wcześniej wyrażając zdziwienie, kto się do nich próbuje dostać, no cóż wiadomo, że o tak wczesnej porze w PL można spodziewać się wizyty wiadomych służb..Albo kolesiów po fachu.. <smiech> Off course, Mańka tego nie widziała. Na widok wiekopomnego, Marysinego dzieła, jego facjata "tryskała" wręcz takim zadowoleniem, że ho ho ho..Szczególnie, że na książce wołami było wydrukowane nazwisko Maria Rogowska..Akurat ten jego "entuzjam" autorka bestsellera zdążyła już zauważyć..No i dodatkowo zarejestrowała sarkastyczną odzywkę Bilskiego do Basi, po tym jak mała ucieszyła się, że jej matuś będzie teraz sławna i pewnikiem będzie udzielać wywiadów w tv..To było coś w tym stylu:" Nie wiadomo, czym jeszcze twoja mama nas zaskoczy.." <smiech> A końcówka odcinka, to chyba była prawie jak powtórka z "rozrywki" z szaloną Żyrafą, tzn Bilski tak blisko podjechał od tyłu do Artura, że ten musiał wejść na krawężnik, bo by mu ten szemrany przestępca obuwie uszkodził.. <smiech> Niewiele brakowało, po stopach Arturowi by przejechał..No cóż, jeśli Artiego nie wykopią do tego Wrocka, to chłopina powinien dość często oglądać się za siebie, tym bardziej, że Bilski wręcz zabijał doktorka swoim nienawistnym wzrokiem.. <smiech> Aha, na okładce książki wydawca umieścił notkę o jej autorce, coś w podobie:" Znana blogerka, matka trójki dzieci, zdradzona żona i namiętna kochanka..". Starzy Luckowie z tego ostatniego stwierdzenia mieli największy polew, uchachali się nieźle, a o "dziele" córki najpierw sami przeczytali w internecie, tuż przed najazdem Mańki z Martą do Grabiny. Ciekawe, że info o książce Mańki było zamieszczone w dziale pn. "Młode talenty".. <smiech>
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2016, 08:01:38 wysłana przez grant1 »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #220 dnia: Maj 13, 2016, 07:51:36 »
No teraz już wiem jak się robi spoiler  <skacze>

Spoiler
Dziękuję za uzupełnienia :-) Dodam jeszcze, że tylna strona okładkowa była zapisana dość "obficie" 1 zdaniem pewnie właśnie o tej kochance  <smiech>

Post Merge: Maj 13, 2016, 10:26:47
My tak tutaj sobie gadu-gadu a tu wczoraj na FB p. Małgosi taka o to fotka:

Gdyby nie działała wklejam jeszcze link do FB: https://www.facebook.com/Małgorzata-Pieńkowska-576498909138291/?fref=ts

Chyba jednak będzie OK, a Wrocek to taki straszak :-D, no przynajmniej mam nadzieję  <jezyk>
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2016, 10:26:47 wysłana przez rozaz07 »

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #221 dnia: Maj 13, 2016, 18:52:42 »
Wspaniały odcinek...  <serce>
Spoiler
Niby żadnego całusa, niby taki o, ale uroczy. Ktoś tu już kiedyś pisał, że najpiękniejsze między nimi są te uśmiechy, spojrzenia i rzeczywiście tak jest. A najbardziej urzekło mnie spojrzenie Marysi na Artura kiedy otwierał wino, tuż po tym jak ją przytulił i powiedział, że poczeka aż sobie wszystko poukłada.  <serduszko>

I nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale kiedy Lucek powiedział jej, że kocha Artura nie zaprzeczyła! Podczas rozmowy z Martą również. A to jej "jest dobrze tak jak jest" jakoś mało przekonywujące, nawet ją samą.  <jupi>

My tak tutaj sobie gadu-gadu a tu wczoraj na FB p. Małgosi taka o to fotka:
...
Chyba jednak będzie OK, a Wrocek to taki straszak :-D, no przynajmniej mam nadzieję  <jezyk>
No pewnie, że to straszak! Teraz to już na stówę! :D

Nie wiem czy pamiętacie, ale w poniedziałek w ŚS ma być "Czy Marysia wróci do Artura?". Mam nadzieję, że napiszą coś konkretnego. :D

Widzieliście artykuł na głównej stronie serialu?  Szkoda, że opisują tam scenę, która została usunięta w montażu. Z opisu jest rewelacyjna. <serce>
Aż żal jak sobie pomyśleć ile takich scen nas omija...  <papa>
Spoiler
[...]A Rogowski od razu ruszy do akcji! Tego samego dnia lekarz spotka się z ukochaną, by pogratulować jej wydania książki. I w końcu namówi Marię, by spędziła z nim cały wieczór. A przy romantycznej kolacji oboje zaczną wspominać chwile sprzed lat...

- Pamiętasz ten nasz szalony wyjazd do Krynicy Górskiej? Jeszcze przed narodzinami Basi? - Jak mogłabym zapomnieć… Cały czas lało! - Co miało swoje dobre strony. Praktycznie nie wychodziliśmy z pokoju… Chyba nigdy nie byłem tak szczęśliwy jak wtedy…

- No wiesz… Byliśmy młodzi… Zakochani. - Ja cały czas jestem… Młody, oczywiście. I zakochany… Chyba nawet jeszcze bardziej niż wtedy. - Artur? Czy ty ze mną… flirtujesz? - A bardzo się wkurzysz, jeśli ci powiem, że… próbuję?
« Ostatnia zmiana: Maj 13, 2016, 21:14:13 wysłana przez Patrycjaa »

Offline rozaz07

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #222 dnia: Maj 13, 2016, 21:42:36 »
W pełni się zgadzam  <jupi> Ja jestem zwolenniczką tych spojrzeń, gestów i pocałunków w wyobraźni  <zakochany> w innych wątkach jest głównie seks: Natalka, Marcin, Tomek ...
To jej rozmarzone szczęśliwe spojrzenie pełne ciepła i miłości było urzekające.

Tak, Maryś wszystkim mówiła że to zamknięta sprawa, rozdział. Ale nikomu nie zaprzeczyła gdy wszyscy mówili że kocha.

Jest dobrze jak jest- może i można nawet w to uwierzyć. Dzięki tej pauzie pewnie czuje się bezpieczniej, będzie mogła dojść do swych uczuć.

No właśnie o tę scenę miałam was pytać. Ja przeglądam emkę i byłam zła na siebie że mnie coś ominęło przez własną niecierpliwość a tu wygląda na to że ją po prostu wycieli ... <papa>

Patrycjaa dobrze że piszesz o ŚS. Ja ostatnio tylko zajrzałam w kiosku do niego i nie widziałam tej zapowiedzi. Ale super, już nie mogę się doczekać

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #223 dnia: Maj 13, 2016, 22:12:00 »
No właśnie o tę scenę miałam was pytać. Ja przeglądam emkę i byłam zła na siebie że mnie coś ominęło przez własną niecierpliwość a tu wygląda na to że ją po prostu wycieli ... <papa>
Ano wycięli, bo nie sądzę, żeby była rozbieżność pomiędzy odcinkiem na vod a tym, który puścili do emisji... A szkoda.  <placze>
I pomyśleć, że za każdym razem kręcą o wiele ciekawsze sceny tylko nie wchodzą ze względu na ograniczony czas odcinka... <wsciekly>

Jest dobrze jak jest- może i można nawet w to uwierzyć. Dzięki tej pauzie pewnie czuje się bezpieczniej, będzie mogła dojść do swych uczuć.
Pewnie, że przerwa tylko dobrze "im" zrobi. Samo to, że wystarczyło, żeby Artur trochę ograniczył kontakty z Marysią a już za nim zatęskniła.

Ciekawa jestem jak rozwiążą sprawę z Bilskim. Chodzi mi konkretnie o to, że no wiecie, on myśli, że doszło do Bóg wie czego... Ciekawe czy pokażą jakąś rozmowę lub luźne aluzje, albo czy Artur powie Marysi, że widział go wieczorem... <mysli>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #224 dnia: Maj 13, 2016, 22:28:30 »
To wycinanie scen to już jest jakiś durny standard w tym tasiemcu. Wcześniej je nagrywają, a potem reżyser odcinka je wyrzuca, po kiego licha.. Przecież to wypacza sens tego ich wątku. A na stronie emki oczywiście zamieszczają fotki i opisy tego, czego w odcinku w ogóle nie pokażą. W tym odc 1225 wkurzało mnie pokazywanie zdecydowanie za długich ujęć z tym porąbanym, rozkapryszonym gówniarzem Antkiem, który wręcz okupował ten kawiarniany stolik. Nie dość, że znowu w tym gniocie dzieciaki bezkarnie robią, co tylko im wpadnie do łba, to również jest idiotyczne, że nikt z obsługi nawet nie zainteresował się, co taki dzieciak robi tyle czasu sam w kawiarni.. <nielubie> A poza tym, te kawiarniane reminiscencje kompletnie nic nie wnosiły do akcji odcinka. :(
A wracając do "szumnych" zapowiedzi poniedziałkowego Śs, czyli odpowiedzi na pytanie: Czy Marysia wróci do Artura, to podchodzę do tego sceptycznie, że znajdziemy tam konkretną odpowiedź, tzn że w końcu wrócą do siebie. <flaga> Ile już razy oni to pytanie tam zamieszczali? Z ujawnionych przez nich przecieków wiemy już, że Arti znowu Mańki nie zniechęci do szemranego Bilskiego. Pewnie z tego powodu Mańka wkurzy się mocno na doktorka, a i sam Bilobil tak będzie knuł i manipulował nią, że zacznie ona odczuwać te swoje "wyrzuty sumienia" i kolejny raz pogoni biednego doktorka. A na koniec wyjawią, że skutecznie zniechęcony przez eks małżonkę Artur, postanowi wyjechać jednak do tego Wrocławia, żeby zapomnieć o Maryśce..A co będzie dalej, to dopiero pokażą w nowym sezonie. A zresztą to już końcówka starego sezonu, pewnie zakonczą jego emisję na początku lub najpóźniej w połowie czerwca, więc raczej "cudownego" zwrotu akcji nie ma się niestety co spodziewać.. <flaga>

Jest to wysoce prawdopodobne, że Bilski właśnie wyjawi to Maryśce, że skrócił ten swój "wyjazd", żeby świetować z nią ten jej wydawniczy sukces, wrócił wcześniej do mieszkania, ale wyszedł wkurzony tym, co zobaczył..A Mańka skruszona poczuciem "winy" i pewnie rozczulona widokiem tego karmnika, który Bilski zrobi dla Basi, znowu mu uwierzy, jaki to on jest kochany, a ona śmie go "zdradzać".. Być może każe jej też zadeklarować się, z kim ona tak naprawdę chce być... I pewnie dlatego później Mańka nie uwierzy w ani jedno słowo Artura, który opowie jej o tej próbie rozjechania go przez przestępcę Bilskiego. Argument będzie taki jak zawsze, bo ty go nie znosisz i próbujesz oczerniać przede mną. :(