Na te dramatyczne sceny czekam i myślałam, że pojawi się ich trochę w pierwszym odcinku, ale pewne trzeba będzie chwilkę poczekać.
A dziecko prędzej przy później zbliży do siebie Marka i Agatę, ale ciekawe kiedy ona mu powie, mam nadzieje, że nie na końcu sezonu, bo nie wiem czy ten nie będzie ostatnim...
Ciekawa jestem jak to będzie, gdy Agata urodzi dziecko, i co to będzie, czy chłopiec, czy dziewczynka. Zaskoczyła mnie informacja o ciąży i mimo to, że nie wyobrażałam sobie takiego obrotu sprawy, to jednak wydaje mi się, że Agata będzie dobrą matką. Jest pracoholiczką i do tej pory każdy wolny nawet wieczór spędzała w pracy, ale sądzę, że dziecko to zmieni, a pani mecenas gdzieś w głębi duszy chciała dziecka, ale się tego obawiała. Tak mi się wydaję, że z tym dzieckiem, to jest tak jak z Markiem...Agata go kocha i dziecko też kocha i Marka chce i dziecko też chce, ale tego po sobie nie pokaże i nie da tego po sobie poznać.
Post Merge: Wrzesień 02, 2014, 23:13:15
No i w końcu odcinek, na który warto było czekać. Bardzo mi się podobało. Agata jak zawsze dopieła swego i chyba powoli dociera do niej, że to, co jej się przytrafiło to nie taka znowu wielka tragedia.
Ale kurcze myślałam, że jak ona wyrzuciła te rzeczy z torebki to wypadną też badania USG i Marek je zobaczy i wszystko się wyda, ale to nie byloby w stylu tego serialu, niestety, bo naprawdę nie moge się doczekać reakcj Marka. Myśle, że bedzie zaskoczony, ale i szczęśliwy, bo w końcu będzie miał dziecko z ukochaną kobietą.
Nie mogę też znieść tego, że Maria jednak zrezygnowała z pracy w kancelarii. Bardzo liczyłam na przyjaźń między paniami, bo uwielbiam jedną i drugą i do byłego trójkącika doszła kolejna kobieta - cieszę się, że w tej roli wystąpuje Magda Walach. Ciekawe jak to się potoczy wszystko. Szkoda, że na kolejny odcinek trzeba aż tydzień czekać ;/