Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89220 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 22, 2012, 13:03:38 »
Nowego  smilie_girl_349
ciekawe co to będzie.... mam nadzieje że coś większego niż jedna scena.  smilie_girl_301
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 22, 2012, 15:09:38 »
Ja też liczę na więcej, ale i jedną sceną nie pogardzę, bo ostatnio naprawdę odczuwam ogromny brak Dominiki w telewizji, w prasie, w internecie... oczekuje jakiś nowości, a tu nic  smilie_girl_349

Doszłam do wniosku, że Isia, jak na swoje lata, dobrze wygląda. Bez makijażu prezentuje się lepiej niż nie jedna młodsza "gwiazdka"  :th_0girl_spruce_up:

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 22, 2012, 21:14:14 »
Nie wiem czy już o tym wiecie, ale jak nie wiecie to proszę:

5 października 2012
 Premiera spektaklu

Lew Tołstoj "Anna Karenina"
Teatr Studio im. St. I. Witkiewicza Warszawa
Scena duża

W adaptacji Helen Edmundson
Tłumaczenie Jacek Poniedziałek

Reżyseria Paweł Szkotak

OBSADA: Dominika Ostałowska, Agata Góral, Monika Obara, Małgorzata Rożniatowska, Natalia Rybicka, Stanisław Brudny, Marcin Januszkiewicz, Łukasz Lewandowski, Mateusz Lewandowski/ Modest Ruciński,  Łukasz Simlat, Krzysztof Stelmaszyk, Mirosław Zbrojewicz i inni.

Info z oficjalnej strony Dominiki Ostałowskiej.
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 24, 2012, 08:13:24 »
Przeglądałam właśnie program TV kanału Kino Polska na najbliższe tygodnie, aby znaleźć może coś ciekawego dla siebie, aż natknęłam się na coś, co może Was zainteresuje...

Na kanale Kino Polska o godzinie 20:15 dnia 4 lipca zostanie wyemitowana "Warszawa" z udziałem pani Ostałowskiej ;)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 24, 2012, 10:19:55 »
Właśnie wczoraj oglądałam "Warszawę", ale znając mnie i 4 lipca pooglądam znowu  smilie_girl_356

Dziękuję za informację  smilie_girl_282

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 24, 2012, 22:10:28 »
Witaj, qwerty  smilie_girl_114

"Warszawa" jak warszawa wolałabym jednak "Reginę". Ale dobre i to   :laie_67:
widziałam to już tyle razy... i nie mam dość, jak to możliwe?

http://www.polskieradio.pl/8/195/Artykul/631732,Zwycieski-Faust-w-Dwojce widzieli to?
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 25, 2012, 07:21:14 »
Nie słyszałam tego, jeszcze  :th_girl_haha: Właśnie się za to biorę  :D

Dziękuję za informację, bo nie wiedziałam o tym słuchowisku  smilie_girl_356

Ja też bym wolała Reginę, bo Warszawę mogę sobie w każdej chwili obejrzeć, a z Reginą nie ma tak dobrze, niestety... smilie_girl_238

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 25, 2012, 15:20:17 »
Hejka Agueda ;)

Faust już za chwilę na słuchawkach... Chociaż z tego co pamiętam to nie za bardzo mi się on podobał przy omawianiu w szkole, ale może dzięki Dominice to się zmieni ;)

You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 25, 2012, 16:23:55 »
Isia słynie z tego, że nawet nudną i nielubianą przeze mnie lekturę, potrafi zamienić w interesującą, barwną, ciekawą - taki jej urok, po prostu! Dlatego myślę, że z Faustem będzie tak samo, jak u mnie w przypadku Krzyżaków  :D Jak mi się tego nie chciało czytać strasznie...jeju, a potem poszperałam w necie i patrze, że Dominika Ostałowska czyta kwestie Danusi. Niby za dużo tego nie było, ale zawsze coś  smilie_girl_321

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 11, 2012, 08:43:44 »
Witam drogich Isiomaniakow i nie tylko, choć głównie dla nich mam kilka propozycji! :) Może byśmy skusili się na stworzenie grupy dla nas? Mam przeczucie, że 5 osób się uzbiera. Jaki kolor nickow proponujecie? Druga sprawa...to może zorganizujmy jakiś mini zlot dla nas? Co wy na to? Później, na jesieni moglibyśmy się razem wybrać do teatru.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 11, 2012, 09:02:22 »
Marciocha, hej.. Jesteś w końcu  smilie_girl_299 Niezmiernie mnie to cieszy!

Jeśli chodzi o mnie, ja jestem za, tylko mam nadzieje, że wątek będzie cieszył się dużą aktywnością, bo jeśli nie trzeba będzie go zamknąć. Jednak zawsze można spróbować.

Zlot to też dobry pomysł, a wspólne wyjście do teatru jeszcze lepszy, ale co z tego wyjdzie okaże się w praniu  smilie_girl_356

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 11, 2012, 15:20:28 »
Hej hej :) Jak miło Cię widzieć  smilie_girl_114

Bardzo dobre pomysły, jestem "ZA".
Grupa pewnie się uzbiera. Parę osób mogłoby się jeszcze zapisać... na ifilm.pl było Nas więcej a tu trochę pusto...
A zlot w teatrze, Isiomaniaków to byłoby coś. Chciałabym zobaczyć Isia minę. smilie_girl_321

Nie denerwuje Was jak Agnieszkę R. wołają ISIĄ?

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 11, 2012, 16:03:11 »
Nie denerwuje Was jak Agnieszkę R. wołają ISIĄ?

Denerwuje! Nie wiem z jakiej racji w ogóle?

No, bo ja myślałam zawsze (jeśli się mylę, to wyprowadźcie mnie z błędu), że to Dominiki "pseudo" wzięło się właśnie od zdrobnienia jej imienia: DominISIA - ISIA  smilie_girl_356

Oj, tak.. A Isia już kiedyś nawet pozdrawiała Isiomaniaków w kulisach MjM.. tylko wtedy ja jeszcze nie należałam do tego grona  :(

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 11, 2012, 22:22:00 »
Także miło was widzieć. :) Z czasie tych kulis byłam już Isiomaniaczką od jakiegoś czasu i pamiętam, że podczas pozdrowień spadłam z kanapy. :D Pierwszy zlot wcale nie musi być w teatrze. Ja proponowałabym spotkanie w kameralnym gronie na jakimś neutralnym gruncie, najlepiej w dużym mieście. Możemy razem zrobić dla Dominiki transparent, który później zawieziemy ze sobą do teatru. :) Co do Agnieszki R. : bardziej rozczula mnie, gdy ją tak nazywają niż denerwuje. :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 12, 2012, 08:10:08 »
Ja bym wolała, żeby tak tylko o naszej Dominice mówili  :D

Tylko gdzie ten neutralny grunt proponujesz znaleźć?