Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89175 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #255 dnia: Maj 15, 2013, 15:51:19 »
Ale gra Dominiki była bardzo dobra  :D I niechęc do Szyca zniknęła  :D

Regina jest nieoceniona. Szczerze powiem, że to najlepszy projekt z jej udziałem. Czekam na coś równie mocnego i dobrego  <zakochany>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #256 dnia: Maj 15, 2013, 23:00:12 »
Regina jest nieoceniona. Szczerze powiem, że to najlepszy projekt z jej udziałem. Czekam na coś równie mocnego i dobrego  <zakochany>
Możesz się nie doczekać. To już nie jest ta sama Dominika co kiedyś, niestety.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #257 dnia: Maj 16, 2013, 10:50:12 »
Ja uważam że to wciąż ta sama Dominika tylko czekająca na ambitną rolę w dobrym filmie czy serialu. Talentu sie nie traci, nie zapomina... czekam na jej wielki powrót, bo z całego serca wierzę, że on wkrótce nastąpi. <ciacho>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #258 dnia: Maj 16, 2013, 17:48:40 »
Mnie w "Fabe, wróć!" denerwowało słabe w moim mniemaniu aktorstwo Szyca i to, że między bohaterami nie było w ogóle chemii. Mogli zamiast Szyca dać Simlata tak jak to ma miejsce w teatrze. Ostatnio ktoś wrzucił na youtube całość sztuki "Adwokat i róże". Może Dominiki nie ma tam dużo, ale polecam zwłaszcza pierwszą scenę z nią, jest w niej cudowna!

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #259 dnia: Czerwiec 06, 2013, 00:41:43 »
Ja uważam że to wciąż ta sama Dominika tylko czekająca na ambitną rolę w dobrym filmie czy serialu.
Za każdym razem gdy padają tego typu słowa, przywołuję osobę pani Marysi Pakulnis... Podziwiam jej talent i szacunek do widza. Z najmniejszej, epizodycznej nawet rólki potrafi wykrzesać tyle, ile tylko się da. Nie ważne czy to sztuka teatralna, ambitna produkcja, czy tasiemiec. Mimo, że bardzo lubię Dominikę, żałuję, że taka nie jest.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #260 dnia: Lipiec 03, 2013, 10:31:26 »
Jak wynika z informacji zamieszczonej przez synka Dominiki - Huberta, Isia zagra w jednym z odcinków "Hotelu 52". Ciekawa jestem w jaką postać się wcieli. Mam nadzieję, że będzie to coś ambitnego i naprawdę dobrego, bo występ Dominiki w "Głębokiej wodzie" wspominam bardzo dobrze i Dominika poradziła sobie świetnie  ;) Liczę na to, że i tym razem będzie podobnie. No i oczywiście nie mogę się już doczekać, bo nigdzie nic więcej znaleźć nie mogłam na ten temat  :P

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #261 dnia: Lipiec 03, 2013, 11:26:58 »
To dobra wiadomość. Zawsze chciałam zobaczyć Dominikę  w tym serialu. Szkoda, że nie będzie żadnej konfrontacji z bohaterką, którą grała Cielecka. :(

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #262 dnia: Lipiec 03, 2013, 13:19:27 »
Nie śledzę serialu regularnie, oglądam raczej okazjonalnie, ot tak, jak nie ma nic innego w tv i nie bardzo wiem, co się stało z Cielecką? Nie gra już w serialu?

Konfrontacja tych dwóch pań mogłaby być bardzo ciekawa  <herbatka>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #263 dnia: Lipiec 03, 2013, 21:24:01 »
W "Ekipie" też gra Ostałowska - chyba członek komisji do spraw równouprawnienia, lewicową posłankę o ile dobrze pamiętam.
I jak mnie pamięć nie myli, to chyba będzie ostatni, 14 odcinek. <jezyk>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #264 dnia: Lipiec 03, 2013, 22:01:43 »
Ja jestem przy 6 odcinku "Ekipy" i mogłabym przysiąc, że widziałam oraz słyszałam głos Ostałowskiej. Wręcz jestem pewna, że kłóciła się z serialową Aleks, którą zresztą poniosło i powiedziała o jedno słowo za dużo.
Tak więc jest Ostałowska i jest jej całkiem sporo.  :P

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #265 dnia: Lipiec 03, 2013, 22:40:33 »
A to może i tak.

Normalnie chyba jakiegoś Alzheimera mam?
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #266 dnia: Lipiec 04, 2013, 08:22:12 »
Bo Isia chyba dwa razy pojawiła się w tym serialu  ;D

Swoją drogą wyglądała pięknie. Te długie blond włosy, kręcone - ach... cuudo!!  <zakochany> Pamiętam, że jak pierwszy raz oglądałam ten odcinek z Dominiką to zakochałam się w jej włosach, do tego te czerwone usta.. tylko nie bardzo wiedziałam o co chodzi w całym serialu, bo nie oglądałam od początku, no ale... <haha>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #267 dnia: Lipiec 04, 2013, 15:26:09 »
Oglądałam "Ekipę" i Dominika pojawiła się tam kilka razy. Najbardziej lubiłam jej sceny z Aleks. <3 W ogóle w MJM te dwie aktorki też miały razem fajne sceny...to były czasy. Jeśli chodzi o "Hotel 52" to Magda Cielecka zrezygnowała z grania z tym serialu, a szkoda, bo jej wątek był najlepszym wątkiem w serialu.

Offline Xr

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #268 dnia: Lipiec 04, 2013, 21:38:19 »
http://vod.tvp.pl/seriale/obyczajowe/m-jak-milosc/odcinki-53-100/odc53/28939
Zgadzam się świetnie grała i wyglądała w pierwszych odcinkach MJM.
Pierwsze 19 odcinków jest na VOD onetu,ale mi się nie otwiera.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #269 dnia: Lipiec 05, 2013, 08:49:54 »
Dominika na wyglądzie stracila po przefarbowaniu się na czarno, czyli odcinki po śmierci Norberta. Od tamtego czasu do teraz bylo różnie, ale aktualnie jest calkiem w porządku  <szczerzy_sie>